Bichectomia Tunéziában

prix bichectomie tunisie pas chere 1
Írta Maria

Minden, amit a tunéziai bichectomiáról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres bichektómiához.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai bichektómiáról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A bichektómia ára Tunéziában

Tunézia városában egy bichektómia átlagos költsége 1350 EUR Tuniszban. Az Ön igényeitől függően az ár 1 200 € és 1 500 € között változhat. Ez az ár tartalmazza a kezdeti konzultációt, a tolmácsot, a szállodát, a műtét előtti vizsgálatokat, a műtétet, az érzéstelenítést és a műtét utáni ellenőrzéseket. A műtétet általános érzéstelenítésben végzik, és 3 órán át tart. A kórházi tartózkodás időtartama 7 nap, ebből 1 éjszaka a kórházban. Az eredmények 3 hónapon belül láthatóak.

EljárásÁr Tunézia
Bichectomia1350 €

Pufók gyermekkori arca végigkísérte a serdülőkorban és felnőttkorban? Szeretne olyan karcsú arcot, mint Emily Ratajkowski vagy Bella Hadid? Válaszd a bichectomiát Tunéziában! Li speciális esztétikai kezelés a kerek arcok karcsúsítására.

Minden, amit a tunéziai bichectomiáról tudni kell

Bichectomiának nevezik azt asebészeti beavatkozást, amely az orcagömbök eltávolításával vagy csökkentésével jár. Nagyjából az arcok belsejében olyan felszíni izmok vannak, amelyek feladata a rágás megkönnyítése.

A bichat-golyó egyszerűen egy zsírtömeg, amely közvetlenül e rágóizmok mögött alakul ki. A bichektómiás műtétet ezért az arc finomítására használják azáltal, hogy eltávolítják ezt a zsírt az orcákról.

A bichektómiás műtétet Tunéziában kozmetikus vagy arc- és állcsontsebésznek kell elvégeznie. Ez az arcplasztikai műtét a következőkből áll :

  • Agyermekkori görbületek eltüntetése,
  • Az arcok mélyítése és meghatározása,
  • Az állkapocsvonal kijelölése,
  • Az arc megformálása és érettebbé tétele.

Általában ezek a zsírdudorok a legtöbb gyermek növekedésével csökkennek. Mások esetében ennek az ellenkezője igaz!

Mindenesetre a bichat golyókkal rendelkezni egyáltalán nem kényelmes, bármilyen életkorúak is legyünk! Ha például kerek arccsontú gyerekeket látsz, mindig meg akarod harapni vagy megcsípni őket! A kicsi utálja, ha az arccsontjával játszol… Aztán ott van a felnőtt!

Kinek lehet bichektómiát végeztetni Tunéziában?

A bichektómiát Tunéziában esztétikai vagy funkcionális okokból végzik. Esztétikai cél keretében a bichektómiát azoknál végzik, akik fogyás nélkül szeretnék finomítani arcukat.

Másrészt a bichektómia egyeseknél egy rendellenesség korrigálására is ajánlott. Különösen azoknál az embereknél, akik nem tudják abbahagyni az arcuk belső felének harapdálását, még evés közben sem.

Egy tisztázó szó: a bichektómia nem minden pufók embernél ad ugyanolyan eredményt. Egyeseknél még ki is hangsúlyozhatja a puffadtságot.

Éppen ezért fogorvosnak vagy plasztikai sebésznek kell megvizsgálnia. Annak megerősítésére, hogy Ön jó jelölt-e a tunéziai bichektómiára.

A bichectomia eljárásai Tunéziában

Programunk az Ön műtéti utazásához szükséges összes eljárást lefedi. Megszervezzük Önnek az első konzultációt Tunézia egyik vezető plasztikai sebészével. Valamint :

  • A repülőjegyek lefoglalása,
  • Az Ön szállodai szobája,
  • Műtét előtti és utáni konzultációk,
  • A sebész díjazása,
  • Tolmács biztosítása stb.

Hogyan zajlik a bichektómia Tunéziában?

Még mindig érdekli a programunk? Íme, hogyan működik a bichektómia Tunéziában:

A tunéziai bichektómia előtt

A tunéziai kozmetikai műtét napja előtt a kezelőorvos klinikai vizsgálatot végez az előzetes diagnózis megerősítése érdekében. Ezt követően műtét előtti kivizsgálást ír elő, amelyet a műtét napján kell visszahozni.

Ezenkívül az orvos elmagyarázza Önnek, hogy mit kell és mit nem szabad tennie, a műtét előtt. Például a következőket kell tennie

  • Hagyja abba a dohányzást,
  • Ne szedjen aszpirint vagy véralvadásgátlót.

A plasztikai sebésszel való konzultáció után. Az altatóorvossal is lesz egy találkozója.

A bichektómia napja

Tudnia kell, hogy ezt a kozmetikai beavatkozást helyi érzéstelenítésben végzik , amely fél órától 50 percig tart. Ennek ellenére szükség esetén kérhető általános érzéstelenítés is.

A műtőben a sebész vagy az arc- és állcsontsebész egy kis bemetszést végez néhány milliméter mélyen az Ön szájában. A lehető legtöbb zsírt eltávolítja a szájból, majd felszívódó varratokkal összevarrja.

A tunéziai bichektómia után

A seb nem lesz látható, mivel a bemetszés a száj belsejében történik. Valószínűleg azonban némi fájdalom jelentkezik majd, amelyet duzzanat és véraláfutás kísér az arc alsó részén.

Ezek normális és gyakori reakciók. Ne aggódjon, fájdalomcsillapítót fog kapni!

A tunéziai bichektómia után betartandó óvintézkedések

Közvetlenül a műtét után tegyen egy nagy jégkockát az arcára, hogy csökkentse a duzzanatot. Javasoljuk, hogy minden étkezés után mossa ki a száját, hogy elkerülje a szájfertőzéseket. A legjobb, ha ezt óránként teszi.

Legalább egy hétig kerülje a napozást és a sportolást is. Ami az étkezést illeti, olyan ételeket fogyasszon, amelyek nem igényelnek rágást.

Válassza tehát a leveseket, bársonyokat, pürésített zöldségeket… Az első napokban semmiképpen se szendvicseket!

Körülbelül 3 hónapot kell várnia, hogy végre értékelni tudja új, karcsúbb, formásabb és zúzódásmentes arcát! De megéri a várakozást. Az eredmény végleges, és a zsírgolyók soha nem fognak újra megjelenni.

Egyszóval a bichat gömb műtétet hozzáértő és megbízható szakembernek kell elvégeznie. Ne bízza az arcát akárkire. A kockázat végzetes lehet. Az arcideg véletlen sérülése az arcbőrben következhet be:

  • Vérzés,
  • A fültőmirigy csatornáinak károsodása,
  • Arc aszimmetria kialakulása,
  • Fertőzést okozhat, vagy ami még rosszabb… bénulást!

Alig várja, hogy kerek arcát karcsú arcvonásokra cserélje? Kérjen ingyenes, személyre szabott árajánlatot most!

Örömmel megszervezzük Önnek a bichektómiát Tunéziában, a legjobb áron a piacon! És mivel törődünk az Ön egészségével, a legjobb plasztikai sebész kezébe adjuk.

coordinatrice à Istanbul

Mennyibe kerül egy bichectomia Tunéziában?

Tájékoztatásul közöljük, hogy ez a kozmetikai beavatkozás körülbelül 1350 euróba kerül Tunéziában. Ez tartalmazza a konzultációs díjakat, az altatóorvos díját, a szállodai és a repülőtéri transzfert. Ennek ellenére az ár változhat, ha úgy dönt, hogy a bichat golyóredukciót más arcplasztikai műtéttel kombinálja.


Gondjai vannak a megfelelő klinika kiválasztásával a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek, hogy biztosítsa a sikeres tunéziai műtétet. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️