Mellkisebbítés Tunéziában

mellkisebbítés tunézia 1
Írta Erika

Fókuszálj a mellkisebbítésre Tunéziában! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsunk a sikeres mellkisebbítéshez Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai mellkisebbítésről, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást.

A mellkisebbítés ára Tunéziában

A mellkisebbítés átlagos költsége Tunéziában 2100 euró. A beavatkozást általános érzéstelenítésben végzik, és 4 órán át tart. A kórházi tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az altatást, a műtétet és a gyógyszeres kezelést. A végeredmény 4 hónapon belül látható.

EljárásÁr Tunézia
Mellkisebbítés2400 €

A nagy mellektől szenvedő nők számára a tunéziai mellkisebbítés igazi megkönnyebbülést jelenthet. Tunézia nagyon népszerű úti céllá vált, és sok nő utazik ide minden évben. Ennek okai? A nagyon vonzó költségek.

Mi az a mellkisebbítés?

A mellkisebbítés egy kozmetikai sebészeti műtét, amely a túl nagy súlyú mell könnyítéséből áll, bizonyos felesleges szövetek és zsír eltávolításával. A cél a test többi részével harmóniában lévő, kényelmesebb méret és súly visszaállítása.

Lásd még: Mellkisebbítés Tunéziában

Ki és miért vetheti alá magát mellkisebbítésnek Tunéziában?

A túl nagy súlyú mellek gyakran számos problémát okoznak, és néha esztétikai komplexusokat vagy akár önbizalomvesztést is okozhatnak.

Íme a leggyakoribb okok:

  • A hátfájás a konzultáció leggyakoribb oka. A hátfájás mellett a betegek általában krónikus nyak- vagy vállfájdalomtól is szenvednek;
  • Idővel a mellek megereszkednek, ami jelentős komplexusokhoz és kellemetlenségekhez vezethet;
  • Egyes nők nem fogadják el nagy melleiket és az általuk keltett érdeklődést;
  • Kellemetlenség bizonyos mindennapi tevékenységek, például sportolás közben. Hasonlóképpen, az öltözködés és a megfelelő ruhák vagy fehérneműk megtalálása néha nehézségekbe ütközhet.

Ellenjavallatok

Minden nő, aki túlságosan nagy mellektől szenved, kérheti a mellkisebbítést Tunéziában. Van azonban néhány ellenjavallat:

Legalább 18 évesnek kell lennie

Javasoljuk, hogy várjonlegalább 18 éves koráig, amikor a mellei már teljesen kifejlődtek.

Nincs mell rendellenesség

Minden műtéti beavatkozás előtt mammográfiát kell vége zni, hogy kizárható legyen bármilyen rendellenesség vagy ellenjavallat, például mellrák vagy daganat.

Elhízás

Annak a nőnek, akinek a BMI-je (testtömegindexe) meghaladja a 35-öt, fogynia kell a mellkisebbítés előtt, mivel az elhízás nagymértékben növeli a szövődmények kockázatát.

Dohányzás

Végül, ha a páciens erősen dohányzik, sokkal nagyobb a szövődmények és a hegesedési problémák kockázata. A műtét előtt és után néhány héttel fel kell hagynia a dohányzással.

A tunéziai mellkisebbítő műtét előtt

Megteendő óvintézkedések

A páciensnek fel kell hagynia a dohányzással, valamint a mellkisebbítő műtét előtt fel kell hagynia a véralvadásgátlók és gyulladáscsökkentők szedésével.

Első konzultáció

A plasztikai sebésszel első konzultációra kerül sor. A sebész megbeszéli a páciens elvárásait, ajánlásait, a lehetséges kockázatokat, ellenjavallatokat és a műtét menetrendjét.

A műtét során

A műtét napján a páciens meghívást kap az általa kiválasztott tunéziai egészségügyi központba, és a műtőbe való belépés előtt az ápolószemélyzet fogadja.

Hogyan történik a mellkisebbítő műtét Tunéziában?

Először is, a műtétnek 3 típusa van, a mellek méretétől függően:

  • Kisebb mellek esetén a plasztikai sebész egy nagyon finom és egyszerű bemetszést végez az areola körül;
  • Közepes méretű mellek esetében két bemetszésre is szükség lehet. Az egyiket az areola körül, a másikat pedig a mellbimbó és a mell alsó része között;
  • Nagyobb mellek esetén ebben az esetben 3 bemetszés készül, fordított T alakban, azaz egy a mell alatt, egy függőlegesen és egy az areola körül.

Ezután a mell alsó részéből eltávolítják a felesleges szöveteket és zsírt, majd a plasztikai sebész átformálja azt, hogyharmonikus, esztétikus eredményt érjen el. A mellkisebbítést szükség esetén zsírleszívás vagy mellfelvarrás is kísérheti.

A műtétet minden esetben általános érzéstelenítésben, általában ambulánsan végzik. Néha azonban egy éjszakai kórházi tartózkodásra is szükség van. Maga a műtét általában 2-5 órát vesz igénybe, a mell méretétől és az alkalmazott eljárástól függően.

A mellkisebbítés kockázatai és szövődményei Tunéziában

Bár a mellkisebbítéssel kapcsolatos kockázatok és szövődmények ritkák, fontos megemlíteni őket. Ezek közé tartozhat a késleltetett gyógyulás, a duzzanattal járó vérömleny megjelenése, a mell aszimmetriája, ciszta kialakulása vagy a mellbimbó csökkent érzékenysége. Az érzékenység a legtöbb esetben a műtétet követő 6-18 hónap elteltével normalizálódik.

Lásd még: Mellnagyobbítás Tunéziában

A műtét után

A műtét után a melleket kötésekbe burkolják, hogy támasztékot nyújtsanak. Dréncsöveket is felszerelnek, hogy a sebből a vér és a váladék elfolyhasson.

Megteendő óvintézkedések

  • A páciensnek ezután egy hónapig folyamatosan tartó melltartót kell viselnie;
  • Asporttevékenységeket körülbelül 6 hónap elteltével lehet folytatni;
  • A betegnek legalább egy hetet ki kell vennie a munkából;
  • Kerülni kell a hirtelen mozdulatokat vagy a karok felemelését igénylő mozdulatokat;
  • A hegeket legalább egy évig naptejjel kell bekenni;
  • Ne aludjon hason.

Fájdalom

A mellkisebbítés utáni fájdalom nagyon gyakran mérsékelt, de a fájdalomcsillapítókat és fájdalomcsillapítókat rendszeresen felírják, hogy a páciens a lehető legnagyobb mértékben tehermentesüljön a műtét utáni időszakban.

Eredmények és látható hegek

A hegek a műtétet követő első hónapokban fokozatosan halványodnak, mígnem szinte láthatatlanná válnak. A gyógyulási folyamat felgyorsítása vagy megkönnyítése bőrápoló krémek napi szintű alkalmazásával lehetséges.

Végül a mell eleinte nagyon magas és kerek, majd körülbelül három hónap múlva eléri végleges formáját.

Mennyibe kerül a mellkisebbítés Tunéziában?

A tunéziai mellkisebbítés ára több tényezőtől függ:

  • A mellen szükséges műtét típusától;
  • A műtétet végző plasztikai sebész tapasztalata és hírneve;
  • A választott egészségügyi intézménytől.

Összefoglalva, a tunéziai mellkisebbítés néhány olyan óvintézkedést igényel, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni. Ha minden feltétel teljesült, és az aktát érvényesítették, a műtét elvégezhető.

Tunézia ma tapasztalt sebészekkel és a legmodernebb orvosi központokkal büszkélkedhet, amelyek a legjobbat garantálják a mellműtétet fontolgató pácienseknek.


Gondot okoz a megfelelő klinika kiválasztása a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek, hogy biztosítsa a tunéziai műtét sikerét. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️