Mellfelvarrás Tunéziában

mellfelvarrás ára tunézia 1
Írta Manuella

Minden, amit a tunéziai mellfelvarrásról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres mellfelvarráshoz Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai mellfelvarrásról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A mellfelvarrás ára Tunéziában

A tunéziai mellfelvarrás átlagos ára Tuniszban 2000 euró, a minimális ár 1800 euró, a maximális ár pedig 2700 euró. A plasztikai sebész egy teljesen személyre szabott felmérés alapján megvizsgálja az Ön igényeit és a kezelés ideális típusát. A kórházi tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. A végeredmény 7 hónapon belül látható.

EljárásÁr Tunézia
Mellfelvarrás protézis nélkül1800 €
Mellfelvarrás mellprotézissel2700 €

A mellfelvarrás a kozmetikai sebészet jól ismert és elismert formája. Tunéziában a mellfelvarrás vagy masztopexia olyan műtéti eljárás, amelynek célja a mellek megjelenésének megfiatalítása. Megfeszíti a melleket és növeli azok térfogatát, hogy újraformálja azokat. Mondjon búcsút a megereszkedett melleknek: feszes, kerek mellek maradnak Önnek.

A plasztikai sebészet minősége híres az országban, amely vonzó árakat is kínál ezekre a műtétekre. Tudjon meg mindent, amit a mellfelvarrásról tudni kell.

A mellfelvarrás meghatározása

A mellfelvarrást masztopexiának vagy mellfelvarrásnak is nevezik. Ez egy kozmetikai sebészeti eljárás, amelynek célja a mellek átformálása. A mellnagyobbító műtét javítja a nő melleiről alkotott képet. A műtét a mellről a felesleges bőr eltávolításával kezeli a mellpótlást és fokozza a melleket.

A kor előrehaladtával vagy terhességek után a mellek hajlamosak megereszkedni, és az emlőbimbók lefelé mutatnak. A mellek elveszítik rugalmasságukat és feszességüket. A mellfelvarrás, protézissel vagy anélkül, megemeli a melleket, és visszaadja a nők teljes önbizalmát.

A műtét kombinálható más technikákkal, különösen mellkisebbítéssel vagy mellnagyobbítással.

Mellfelvarrás Tunéziában: kinek?

A mellek ki vannak téve a kor, a fogyás vagy hízás, a terhesség és a szoptatás hatásainak. Idővel elveszíthetik tónusukat, rugalmasságukat és feszességüket. Mégis a nőiesség szimbólumai maradnak. Ezért néhány nőnek komplexusba kerül, amikor a mellei megváltoznak.

Ha a mellek megereszkednek, a mellbimbók megereszkednek vagy a mell aszimmetrikussá válik, a mellplasztika megoldást jelenthet a fiatalosabb megjelenés visszanyerésére.

Röviden, akkor járhat jól a mellfelvarrás, ha:

  • a mellei megereszkedtek ;
  • a mellbimbói lefelé mutatnak;
  • az Ön mellbimbói megnyúltak;
  • a mellei aszimmetrikusak, az egyik lejjebb süllyed, mint a másik.

A mellfelvarrás menete

A masztopexia projekt a sebésznél történő első találkozóval kezdődik. Erre a műtétet megelőző hónapban kerül sor. Ekkor az orvos elvégzi a műtét előtti vizsgálatot. Ez magában foglalja a mammográfiát és az emlő ultrahangvizsgálatot.

A sebész a műtét előtt utasításokat is ad Önnek, amelyeket be kell tartania. Különösen emlékeztetni fogja Önt arra, hogy a műtét előtt egy hónappal és legfeljebb két héttel a műtét után teljesen fel kell hagynia a dohányzással. A vérzésveszély elkerülése érdekében a műtét előtt 10 nappal nem szabad aszpirin alapú gyógyszert szednie.

A mellfelvarrás műtétet általános érzéstelenítésben végzik. A műtét az alkalmazott technikától függően 1? és 3 óra között tart. A választás a mellek formájától és térfogatától, a mellbimbók helyzetétől, a páciens bőrének megjelenésétől és a mellpótlás állapotától függ. A bemetszések különböző formájúak lesznek:

  • ha a mell ptózisa enyhe, csak egy körkörös bemetszést ejtenek az areola körül. Ezt elrejti a terület természetes pigmentációja;
  • ha a mell ptózisa közepes mértékű, a bemetszéseket az areola körül és függőlegesen a mell ráncáig végzik;
  • ha a mell ptózisa jelentős, egy harmadik vízszintes bemetszést végeznek az emlő alatti redőben, fordított T alakot formálva.

Ha a mellfelvarrást mellkisebbítéssel vagy implantátumokkal kombinálják, nincs szükség további bemetszésre.

A sebész mindkét esetben kicseréli az emlőmirigyet, majd eltávolítja a felesleges bőrt a mell megemeléséhez. Ennek eredményeképpen a mellbimbók megemelkednek és a mell kiegyenesedik.

A műtét végén a műtött terület védelmére kötszereket helyeznek fel.

A mellfelvarrás után betartandó óvintézkedések

A mellfelvarrás kevés fájdalmat okoz. Egyszerű fájdalomcsillapítók elegendőek a műtét után esetlegesen jelentkező kellemetlen érzés csökkentésére. Általában duzzanat és véraláfutás jelentkezik, és a páciens néhány napig nehezen tudja majd felemelni a karját.

Kerülnie kell a nehéz terhek cipelését is. Kerülnie kell a hason alvást is. Ezek nem jelentős kellemetlenségek, és csak néhány napig tartanak.

Egy-két nap múlva az arcfelvarrás végén felhelyezett kötést eltávolítják, és egy rugalmasabb kötéssel helyettesítik. A páciensnek egy hónapig éjjel-nappal, majd hat hónapig csak napközben kell hordania egy támasztó melltartót.

Az orvosok azt javasolják, hogy 7-10 napot vegyen ki a munkából, és várjon két hónapot a sporttevékenységek folytatásával. A szoptatással is ajánlatos egy évet várni.

A mellfelvarrás végleges eredménye a műtét után 6-10 hónappal lesz látható. Ezután már teljes mértékben élvezheti új melleit.

Mennyibe kerül a mellfelvarrás Tunéziában?

A mellfelvarrás átlagos költsége Tunéziában implantátumok nélküli mellfelvarrás esetén 1700-1900 euró, implantátumokkal végzett mellfelvarrás esetén pedig 2650-2 750 euró

Ezek az árak általában tartalmazzák a klinikán való tartózkodást, a műtéttel kapcsolatos költségeket, a szükséges transzfereket, a gyógyszereket és a nyújtott ellátást. Az árváltozások a mellpótlás mértékétől, az alkalmazott technikától és a műtétre kiválasztott klinikától függnek


Gondot okoz a megfelelő klinika kiválasztása a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek abban, hogy a tunéziai műtét sikeres legyen. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️