Mellrekonstrukció Tunéziában

ára mellrekonstrukció Tunéziában 1
Írta Manuella

Minden, amit a tunéziai mellrekonstrukcióról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres mellrekonstrukcióhoz Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai mellrekonstrukcióról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A mellrekonstrukció ára Tunéziában

A mellrekonstrukció átlagos költsége Tunéziában 2000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1800 euró és 2200 euró között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Mellrekonstrukció2000 €

Mi a mellrekonstrukció?

A mellrekonstrukció Tunéziában helyreállítja a mell alakját és kontúrját a masztektómia vagy a mell más betegség vagy állapot miatti eltávolítása után. Alkalmazható a mellek méretének orvosi vagy esztétikai okokból történő növelésére vagy csökkentésére is.

A természetes megjelenésű mellek eléréséhez általában egynél több műtéti beavatkozásra van szükség a mellrekonstrukcióhoz. A mellrekonstrukció magában foglalhatja a mellbimbó hozzáadását és az areola, azaz a mellbimbó körüli sötét terület meghatározására szolgáló tetoválást.

Ezen kívül, ha Ön szeretné, a sebészek néha a másik emlőn is végeznek egy műtétet, hogy jobb, természetesebb megjelenésű egyezést hozzanak létre.

A mellrekonstrukció Tunéziában olyan műtéti eljárás, amelynek célja, hogy helyreállítsa a nő mellének kontúrját, miután azt rák vagy más betegség miatt műtéti úton eltávolították (részleges vagy teljes masztektómia). A mellrekonstrukció célja a szimmetria és a természetes megjelenésű mell elérése.

Az azonnali rekonstrukciót a masztektómia idején előnyben részesítik, de minden páciens kezelése egyénileg, az általános sebészével és onkológusával egyeztetve történik. Ez az eljárás segít a pácienseknek:

  • Melleik egyensúlyának megőrzéséhez (méret és szimmetria)-.
  • Visszanyerjék önbizalmukat.
  • Kerüljék el a külső protézis használatát.

A plasztikai és rekonstrukciós sebészeti központ teljes körű sebészeti eljárásokat kínál az emlőrekonstrukcióhoz. A tapasztalt sebészek csúcstechnológiát és világszínvonalú műtéti technikákat alkalmaznak.

Bőrtágítás és implantátum beültetés

A mellrekonstrukció egyik általánosan alkalmazott technikája a melleltávolítás helye alatti bőr kitágítása. A sebészek egy tágító ballont és egy apró szelepmechanizmust helyeznek a bőr és a mellizom alá. Az apró szelepen keresztül sós vizes oldattal töltik fel a ballont hetek vagy hónapok alatt, hogy a mell új formát kapjon. Amint a mell elérte a megfelelő méretet és formát, beültetik a végleges mellimplantátumot.

Szövetlebeny műtét

Egy másik gyakori mellrekonstrukciós technika a szövetlebeny-rekonstrukció. Miután a megfelelő implantátum a helyére került, a sebészek a páciens hátából, hasából, csípőjéből vagy fenekéből vett szövetlebeny segítségével helyreállítják a mellet.

  • A TRAM lebeny egy olyan eljárás, amely során további szöveteket, bőrt és izmot távolítanak el az alhasi részből a mell alakjának kialakítása érdekében.
  • A latissimus dorsi lebeny a páciens hátából történő izom- és bőreltávolításhoz használatos, ha további szövetekre van szükség.
  • A DIEP lebeny eljárás során a melldomb kialakításához zsírt és bőrt távolítanak el ugyanarról a területről, mint a villamos lebeny (az izom kivételével).
  • A gluteális szabad lebeny egy olyan eljárás, amely során a fenék gluteális részéből vesznek el szövetet a mell alakjának kialakításához.

Műtét után

A műtét után a betegek valószínűleg fáradtságot, némi fájdalmat és kellemetlen érzést tapasztalnak. Egyéb lehetséges szövődmények közé tartozik a vérzés, a felesleges hegszövet, a fáradékonyság és a fertőzés.

A sebészek gyógyszereket írnak fel, vagy más módszereket alkalmaznak e problémák megoldására. A sebészek további műtéti eljárásokat is javasolhatnak a mellbimbó és az areola helyreállítására.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️