A pénisznövelés ára Tunéziában

pénisznövelés ára tunézia 1
Írta Melissa

Minden, amit a tunéziai pénisznövelésről tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres tunéziai pénisznagyobbításhoz.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt atunéziai pénisznagyobbításról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A pénisznagyobbítás ára Tunéziában

A tunéziai pénisznagyobbítás átlagos költsége Tuniszban 1 300 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1100 € és 1500 € között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Péniszmegnagyobbítás1300 €

Mi az a pénisznagyobbítás?

Szeretné, ha nagyobb lenne a pénisze? Nincs egyedül. Sok férfi fordul atunéziai pénisznagyobbító műtéthez, vagy pénisznagyobbításhoz, hogy nagyobb péniszt érjen el, vagy leküzdje a merevedési zavarokat. Bár a pénisznagyobbító műtétek meglehetősen egyszerűek, mégis képzett és tapasztalt plasztikai sebészre van szükség.

A pénisz mérete és az önbizalomhiány

Hallotta már valaha, hogy valaki azt mondja, hogy a férfi “túlkompenzálja a kis péniszét”, amikor rosszul viselkedik? A társadalomban a “kis péniszt” gyakran nevetségessé teszik, mint a nem férfias és szexuális alkalmatlanság jelét. Sok, az átlagosnál kisebb pénisszel rendelkező férfi szenved szexuális bizonytalanságtól, személyes támadásoktól és alacsony önbecsüléstől. Ha megpróbál elbújni, amikor átöltözik egy edzőterem öltözőjében, kényelmetlenül érzi magát szex közben, vagy kerüli a nyitott piszoárokba való pisilést, mert aggódik a kis pénisze miatt, akkor érdemes megfontolnia a tunéziai pénisznagyobbítást.

Pénisznagyobbító műtét Tunéziában

Tunéziában számos műtéti technika létezik a pénisznagyobbításhoz. Az AlloDerm betétek lehetővé teszik, hogy emberi szövetet ültessünk be a péniszbe, az Ön egyedi alakjához igazítva a méretet. Mivel az AlloDerm betétek emberi szövetből készülnek, kicsi a fertőzés, a gyulladás vagy az allergiás reakciók kockázata. Arról nem is beszélve, hogy az eredmények természetesek és egy életen át tartanak.

A tuniszi pénisznagyobbító műtétek egyszerű, ambuláns beavatkozások, amelyek 45 perc és egy óra között tartanak. A műtéthez általános érzéstelenítésre vagy nyugtatóra van szükség. Meg kell szerveznie, hogy valaki elhozza Önt a kórházból, és a nap hátralévő részében vigyázzon Önre.

A műtét után enyhe vagy közepes fájdalomra számíthat, amely vényköteles fájdalomcsillapítókkal csillapítható. A műtét után 2-3 nappal orvosához is el kell mennie, hogy ellenőrizze, jól gyógyul-e, és nincsenek-e aggasztó jelek. A műtétet követő első két hétben számolnia kell némi duzzanattal, véraláfutással és merevedési zavarokkal. A kellemetlen érzéseket azonban gyógyszeres kezeléssel lehet majd kezelni.

Azonnal észre fogja venni, hogy a pénisze hossza és kerülete nagyobb, még petyhüdt állapotban is, és különösen erekcióban. Miután a műtét meggyógyult, élete hátralévő részében élvezheti a nagyobb pénisz előnyeit.

Pénisznagyobbítás műtét nélkül?

Gyakran a férfiak abban a hitben élnek, hogy a péniszük méretét vény nélkül kapható gyógyszerekkel vagy fizikai technikákkal, például porszívózással növelhetik. Ez azonban illúzió, és műtét nélkül nem lehet növelni a pénisz méretét. Nincsenek olyan varázspirulák vagy eszközök, amelyek tartósan növelhetik a pénisz méretét.

A szívási technikák azonban nagyobbnak tűntethetik azt azáltal, hogy vért szívnak a területre és megduzzasztják azt. Tehát, bár ezek a technikák hasznosak a merevedési zavarok leküzdésében, valójában nem teszik nagyobbá a péniszét. Ez azt jelenti, hogy az egyetlen lehetőség a tartósan nagyobb pénisz megszerzésére a tunéziai pénisznövelő műtét.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Melissa

A nevem Mélissa, és 2014 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Széleskörű tapasztalattal rendelkezem a szabályozási és orvos-marketing dokumentumok megírásában, terápiás területek széles skáláját lefedve.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️