Combemelés Törökországban

combemelő ára Törökország 2 1
Írta Manuella

Kellemetlen a combod dörzsölése? Meglazult a bőr a combján? Túlsúlyos… És szeretne feszes, formás combokat? Szeretné, ha megszerveznénk Önnek a combfelvarrást Törökországban? Fedezze fel a legjobb ajánlatot a sebészeti nyaraláshoz késedelem nélkül!

A LegjobbKlinika.com információt nyújt a törökországi combemelésekről, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a combemelés Törökországban?

Törökországban a combemelés átlagos költsége 2000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1 600 € és 2 400 € között változhat. Az eljárást általános érzéstelenítésben végzik, és 4 órán át tart. Az isztambuli tartózkodás időtartama 7 nap, 1 éjszakás kórházi tartózkodással együtt. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet és a kompressziós ruhát. A műtét eredménye 7 hónapon belül látható.

Combemelés2000 €
BBL fenékfelvarrás2900 €
Csípőemelés1600 €
Szeméremtest-emelés1200 €

Minden, amit a törökországi combfelvarrásról tudni kell

A combemelés Törökországban egy kozmetikai műtét, amelyet “cruroplastica” néven is említhetünk. Ez a műtét a lábak karcsúsításából és tónusjavításából áll. Az eljárás férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

Femme complexée par ses fesses
A fenékkel kapcsolatos komplexusokkal küzdő nők

A plasztikai sebész eltávolítja a felesleges bőrt a belső combokról. Esettől függően ez a műtét zsírleszívással együtt is elvégezhető.

Acombemelő műtét Törökországban kielégítő eredményeket produkál. A pácienseknek azonban tisztában kell lenniük azzal, hogy a kruroplasztika hosszú heget hagy a belső combon, és egyes esetekben a lágyéktáji redőn.

Kik a legjobb jelöltek?

A combemelés Törökországban olyan kozmetikai műtét, amely általában 4 kategóriát céloz meg:

  • Azok a betegek, akik már átestek bariátriai műtéten;
  • Olyan betegek, akik fogytak;
  • Idős betegek;
  • A fogyókúrás diktátum követői.

Az első és a második kategóriába tartozóknak petyhüdt, bőséges bőr marad a combjuk körül; ez a műtét szükségszerű. A többi kategória esetében a cél az esztétikusabb lábak elérése.

Tracé d'un chirurgien sur les fesses d'une patiente
A sebész vonala a páciens fenekén

Bár ez egy alacsony kockázatú műtét, elengedhetetlen a háziorvos beleegyezése. Mielőtt belevágna ebbe a kalandba, tájékozódjon arról, hogy alkalmas-e a törökországi combemelésre.

Mennyibe kerül a combemelés Törökországban?

Törökországban egy jó hírű sebész által végzett combemelés körülbelül 3100 euróba kerül. Ez az ár tartalmazza a reptéri transzfert, a szállodát, a műtétet, az altatást, a kórházi díjakat, a műtét előtti és utáni konzultációkat, a kompressziós ruhákat és a gyógyszereket.

Lépjen kapcsolatba koordinátorunkkal

Felvesszük a kapcsolatot az egyik legjobb sebészünkkel, átadjuk neki az Ön igényeit és az orvosi kartonját, valamint szükség esetén fényképeket a combjáról. Koordinátorunk ezután megadja Önnek a sebész előzetes diagnózisát és az orvosi költségbecslést.

Combműtéti eljárás

Amint beleegyezését adja, megkezdjük a combfelvarráshoz szükséges eljárásokat Törökországban, hihetetlenül alacsony áron, a műtét és az ott tartózkodás kombinációjával.

Mosaïque de silhouettes
Sziluettek mozaikja

Ügynökségünk gondoskodik a műtéti utazás megszervezéséről:

  • Felvesszük a kapcsolatot a legjobb plasztikai sebésszel
  • Időpontfoglalás Törökország legjobb klinikáinál
  • A repülőjegyek lefoglalása,
  • Az Ön szállása a kórházi kezelés előtt és után,
  • A műtét előtti és utáni konzultációk,
  • Fordító szolgáltatásai, ha szükséges… stb.

A műtét előtt

Tájékoztatásul közöljük, hogy 2-4 hét szabadságot kell kivennie a munkából. A törökországi combfelvarrás során a vérzést kiváltó gyógyszereket, azaz a véralvadásgátlókat, a gyulladáscsökkentőket és a tablettát is abba kell hagynia. Ezt 10 nappal korábban kell megtennie.

Ezenkívül, amikor a klinikára érkezik, ne felejtse el magával hozni a kompressziós fűzőt és az orvos által előírt műtét előtti vizsgálatot :

  • Vérvizsgálat,
  • És az elektrokardiogramot.

Vegye figyelembe, hogy a HIV-fertőzöttek jogosultak erre a műtétre.

A műtét előtt konzultáción vesz részt az altatóorvossal. Az altatóorvos elmagyarázza

  • Az eljárást és annak időtartamát,
  • A kruroplasztikából eredő esetleges kockázatokat és szövődményeket,
  • Többek között az arcplasztika után betartandó óvintézkedéseket.
Combfelvarrás videó

A műtét napja

A törökországi combemelés 2-3 órát vesz igénybe a műtőben, és általános érzéstelenítésben történik. Először a sebész vonalakat rajzol az Ön combjára, hogy megjelölje a kezelendő területeket. Ezek szolgálnak a bemetszések jelölésére, amelyeket a nyugtató hatására fog elvégezni.

A plasztikai sebész ezután egymás után eltávolítja a combokon lévő bőr- és zsírmennyiséget. Ha sok zsírsejtje van, orvosa meg fogja ragadni az alkalmat, hogy kiszívja a felesleges zsírt. Feltéve persze, hogy a zsírleszívást előzetesen megtervezték és megbeszélték Önnel.

Miután a kruroplasztika befejeződött és a combokat összevarrták, a sebész egy támasztóruhát ad Önnek, amelyet egy hónapig, napi 24 órán keresztül magán kell tartania. Ne feledje, hogy a varratok felszívódóak. Ha nem azok, akkor 15 nappal később eltávolítják őket a műtött combokból.

A műtét után

Az egészségügyi személyzet kiviszi Önt a műtőből, és 24 órás kórházi tartózkodásra a szobájába viszi. A műtétet követő napon a sebész kötést helyez fel, amelyet a következő héten cserélnek.

Galbe fessier apres un lifting des fesses
A fenék formázása a fenékfelvarrás után

Ezt követően egy ápolót biztosítunk Önnek. Az ő feladata lesz, hogy 2 héten keresztül 2 naponta cserélje a kötést. Arra is figyelnie kell, hogy az első néhány napban a combja területén foltokat fog észrevenni.

Ilyen például az ödéma és/vagy a véraláfutás. Ezek azonban 6 hónap elteltével teljesen eltűnnek.

Ellentétben a hegekkel, amelyek kissé halványodnak, de nem tűnnek el. Ezek azonban más kozmetikai műtéttel eltüntethetők.

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A combemelés során előfordulhat néhány ritka kockázat:

  • A bőr duzzanata ;
  • Mélyvénás trombózis;
  • A zsírszövet károsodása;
  • Folyadék felhalmozódása (szeróma);
  • Rossz sebgyógyulás;
  • Bőrzsibbadás.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a sebészét Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Meg kell jegyezni, hogy az iszlámban a combemelés nem számít haramnak. Halal és elfogadható, ha egy szépséghiba eltávolítására használják.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy személyre szabott segítséget nyújtsunk a mozgáskorlátozottaknak. Klinikánk kerekesszékkel megközelíthető.

Megteendő óvintézkedések

A műtét nem okoz nagy fájdalmat, de a gyógyulási folyamat során előfordulhat némi irritáció. Orvosa erre fájdalomcsillapítót fog felírni. Valamint véralvadásgátló kezelést (Lovenox, vagy más), amelyet 10 napig kell szednie. A visszérgyulladás vagy tromboembólia elkerülése érdekében.

Photo avant et après un lifting des fesses en Turquie
Fotó a törökországi fenékfelvarrás előtt és után

Összefoglalva, a cruroplastica olyan helyreállító és/vagy kozmetikai műtét , amely kibékíti Önt a testével. Ahhoz azonban, hogy a törökországi combemelésnek köszönhetően elért szép, formás és áramvonalas alakot megőrizze, egészséges életmódot folytasson!


Ha nehezen dönt, mi segítünk Önnek, hogy műtétje sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Akár helyreállító, akár esztétikai céllal végeztetik el, a kruroplasztika után elért eredmények maradandóak. Azonban egészséges életmódot kell folytatnia. Ez azt jelenti, hogy kiegyensúlyozottan kell táplálkoznia, fel kell hagynia a dohányzással és rendszeresen kell mozognia.

Nem, a kruroplastika nem fájdalmas. A műtét után némi irritációt érezhet. De ez teljesen normális; azt jelenti, hogy a bőre gyógyul. Fájdalomcsillapítót fog kapni, hogy enyhítse ezt a kellemetlenséget.

Törökország az egyik legnépszerűbb úti cél a betegek számára. A megfizethetőség, az ellátás minősége és mindenekelőtt a magas sikerességi arány miatt. Törökországban ugyanis a sikeres combplasztikai műtétek aránya eléri a 90%-ot.

A gyaloglás a műtétet követő első héttől kezdve ajánlott. Azonban legalább egy hónapig nem tanácsos intenzív tevékenységet végezni. Tehát legalább a combplasztika utáni első hónapban ne sportoljon.

A combplasztika hatása azonnali. Igaz azonban, hogy a végeredmény értékeléséhez 3 hónap és 1 év közötti várakozásra van szükség. Ennyi időre van szükség ahhoz, hogy a műtét okozta ödéma megszűnjön. És ahhoz, hogy a combok morfológiája harmonikusabbá váljon.

A teljes gyógyászati tartózkodás Törökországban 7 nap. Ez figyelembe veszi a kórházi tartózkodási időt, valamint a műtét előtti és utáni konzultációkat. Meg kell jegyezni, hogy a kruroplastikát általános érzéstelenítésben végzik, és egy éjszakai kórházi tartózkodást igényel.

A combok megemelésének nem műtéti lehetőségei közé tartozik a célzott testmozgás, például a guggolás, a fogyás, a testkontúrozó kezelések, például a rádiófrekvenciás vagy a kriolipolízis, valamint a kompressziós ruházat viselése. Személyre szabott tanácsért forduljon egészségügyi szakemberhez.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️