Ultrahangos orrplasztika Tunéziában

ultrahangos orrplasztika ára tunézia 1 1
Írta Manuella

Nem tetszik az orrod? Sajnos az orrodat nem tudod úgy elrejteni, mint a dudorodat, a szeretetpárnádat és így tovább. Hiszen látszik, szó szerint “mint egy orr az arcod közepén”. Végeztessen ultrahangos orrplasztikát Tunéziában, és vessen véget a komplexusának… örökre!

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai ultrahangos orrplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az ultrahangos orrplasztika ára Tunéziában

Tunéziában az ultrahangos orrplasztika átlagos költsége 2400 euró. Az eljárást általános érzéstelenítésben végzik, és 2 órán át tart. A kórházi tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet és a gyógyszereket. A végeredmény 6 hónapon belül látható.

EljárásÁr euróban
Ultrahangos orrplasztika Tunéziában2400 €

Minden, amit az ultrahangos orrplasztikáról tudni kell Tunéziában

Az orrplasztika az arc legfontosabb részének, az orrnak a korrekciójára, megformálására, átformálására és megszépítésére szolgáló kozmetikai műtét!

Ennek a sebészeti eljárásnak köszönhetően lehetőség van az orrhegy megrövidítésére vagy megnövelésére, és bármilyen típusú orr korrigálására, legyen az :

  • Púpos orr
  • Görög orr,
  • Egyiptomi orr,
  • Kúpos orr,
  • Aquiline orr,
  • Púpos orr..

Az ultrahangos orrplasztika Tunéziában az orr átformálásának legújabb sebészeti technikája. Ez a technika modern, miniatürizált műszereket használ.

Lehetővé teszi, hogy minden orrprobléma, legyen az kozmetikai vagy orvosi, pontosabban korrigálható legyen, mint a hagyományos orrplasztikával.

Kiknél végezhető ultrahangos orrplasztika Tunéziában?

Az ultrahangos orrplasztika Tunéziában bármely életkorban, késő serdülőkortól kezdve elvégezhető.

Ezt a sebészeti beavatkozást férfiak és nők egyaránt kérhetik, esztétikai és/vagy orvosi okokból. Különösen akkor, ha a páciensnek fejlődési rendellenessége vagy légzési problémája van.

Az ultrahangos orrplasztika előnyei Tunéziában :

Tunézia ugyanolyan sok turistát vonz, mint a plasztikai sebészet kedvelőit.

Valójában Tunézia számos, csúcstechnológiás berendezésekkel felszerelt klinikával büszkélkedhet, amelyek a legjobb plasztikai sebészeket és orrplasztikusokat alkalmazzák!

Az ország tengerpartok és turisztikai helyek sokasága várja Önt a lábadozás alatt! Ráadásul az ultrahangos orrplasztika költsége Tunéziában nagyon kedvező !

Mivel jár az orvosi turizmus?

Mindent megszervezünk A-tól Z-ig:

  • Repülőjegyek,
  • Műtét előtti és utáni konzultációkat,
  • A műtét költségei,
  • A kórházi kezelés költségei,
  • Az orrplasztikai sebész díját,
  • Szükség esetén a tolmács díja.

A tunéziai ultrahangos orrplasztika műtéti útjának költségeiről a megadott űrlap kitöltésével tájékozódhat. Felvesszük Önnel a kapcsolatot egy ingyenes, kötelezettség nélküli árajánlattal.

Olvassa el továbbá: Másodlagos orrplasztika Tunéziában

Az ultrahangos orrplasztika eljárásai Tunéziában

Koordinátorunk felveszi a kapcsolatot az egyik legjobb orrplasztikussal, aki gondoskodik Önről. Valószínűleg megkérik, hogy küldjön fényképeket, hogy a szakember felmérhesse az orrát.

Koordinátorunk ezután Whatsappon vagy e-mailben veszi fel Önnel a kapcsolatot. Megadja Önnek az orrplasztikai sebész előzetes diagnózisát és egy árajánlatot az Ön all inclusive orvosi tartózkodására.

Hogyan működik az ultrahangos orrplasztika Tunéziában?

Mint már említettük, az első konzultációt távolról szervezik. Ennek során az orrplasztikai sebész felméri az orrot, és tudomásul veszi a páciens elvárásait.

Az összetett esetek és a légzési nehézségek enyhítése érdekében Tunéziában ultrahangos orrplasztikát végezni kívánó betegek esetében. Megkérik őket, hogy vegyenek részt egy CT-vizsgálaton, hogy megvizsgálják az orrpiramisukat (méret, orrsövény eltérése stb.).

Amint elfogadta orvosi becslésünket, elkezdjük megtervezni az utazását és a kozmetikai műtéttel kapcsolatos összes részletet.

Az ultrahangos orrplasztikai műtét előtt Tunéziában

Mivel az ultrahangos orrplasztikát Tunéziában általános érzéstelenítésben végezzük, Önnek a klinikára kell jönnie egy műtét előtti kivizsgálásra. Közvetlenül a műtét előtt az altatóorvos meglátogatja Önt, hogy megnyugtassa és megnézze a vérvizsgálatokat.

Az ultrahangos orrplasztika napja

Az orr megformálásához és a kívánt forma megadásához az orrcsontot meg kell érinteni. Az ultrahangos orrplasztika azonban az alkalmazott műszerek típusában, biztonságában és pontosságában különbözik a hagyományos orrplasztikától.

A hagyományos orrplasztika során a plasztikai sebész mechanikus eszközöket használ. Az ultrahangos orrplasztikánál az orrplasztikus piezotómot használ, egy ultrahanggal rezgő miniatürizált eszközt.

Az eljárás körülbelül két órát vesz igénybe. A műtét végén az orrplasztikai szakorvos sínnel vagy külső gipszgipsszel stabilizálja az orrot:

  • Az orrlyukak közötti válaszfal védelme érdekében,
  • A csontok elmozdulásának megakadályozására,
  • És lehetővé tegye a betegek számára a normális légzést.

Az ultrahangos orrplasztika után Tunéziában

A tunéziai ultrahangos orrplasztika után az éjszakát a klinikán tölti. Másnap elbocsátják Önt egy legalább 15 napos lábadozási időszakra.

Az ultrahangos orrplasztika után egy héttel leveheti a gipszet. Ne ijedjen meg azonban, ha duzzanatot észlel az orra körül vagy véraláfutást a szeme körül – ez teljesen normális. A végleges eredményt csak 6 hónap vagy egy év elteltével lehet értékelni.

A nemkívánatos reakciók a harmadik hét után megszűnnek. A lábadozás során nagy valószínűséggel némi fájdalmat fog tapasztalni. Orvosa fájdalomcsillapítót fog felírni ezek csillapítására.

Óvintézkedések az ultrahangos orrplasztika után Tunéziában

Még ha az orrplasztika csak az arcot érinti is, nem tanácsos előre átesni rajta. A pácienseknek nem ajánlott visszatérni a sportoláshoz. Az intenzív fizikai aktivitást az első 3 hónapban fel kell függeszteni.

A tunéziai ultrahangos orrplasztikának köszönhetően orra egy életre tökéletes lesz! Megjelenése azonban idővel kissé megváltozhat. De ne aggódjon, az esetlegesen észlelt egyenetlenségek egyszerűen korrigálhatók hialuronsav befecskendezésével.


Gondjai vannak a megfelelő klinika kiválasztásával a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek, hogy a tunéziai műtétje sikeres legyen. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️