Jildent

jildent csapat 1

A Jildent Clinique a fogászati ellátásra szakosodott. Az 1998-ban alapított klinika Budapesten található. Nézze meg a vásárlói véleményeket, előtte/utána fotókat és érdeklődjön a külföldi műtétek áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Jildent, Budapest, Magyarország 🥇

A kozmetikai fogászatra specializálódott Jildent fogorvosai több mint 22 éves tapasztalattal rendelkeznek a fogászat területén. A Jildent az egyik első fogászati klinika Magyarországon. A jelenlegi vezető az alapító unokája. Ez a családi vállalkozásban működő fogászati klinika évente legfeljebb 600 mosoly kiosztására szorítkozik, hogy hű maradjon mottójához: “fogászati klinika” és “beteg”, nem pedig “gyár” és “ügyfél”.

A Clinique Jildentben minden páciens részesülhet a személyre szabott kezelésben, az átfogó támogatásban és természetesen a biztosítási fedezetünkben minden olyan fogászati kezelésre, amelyre garanciát vállalunk. A fogászati turizmus egy folyamatosan fejlődő ágazat.

Rengeteg fogászati klinika jön létre, ugyanakkor sok klinika eltűnik a piacról. A Jildent célja mindig ugyanaz: magas színvonalú szolgáltatást nyújtani professzionális fogorvosokkal.


A klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Csontpótlás
Fogászati híd
Fogászati korona
Alpha Bio fogászati implantátum
SIC Event fogászati implantátum
Zimmer fogászati implantátum
Nobel Biocare fogászati implantátum
Fogászati konzultáció
Fogorvos
Inlay / Onlay fogpótlás
Gyökérkezelés
Gyökérgyalulás
Sinus grafting
Fogtisztítás
Fogfehérítés
Foghúzás
Fogtömés
Fogászati burkolatok
Bölcsességfogak kihúzása
Invisalign


Jildent, a fogászati ellátás specialistája Magyarországon

A Jildent a klinikától 50 méterre egy kényelmes szállodában szállásolja el ügyfeleit.

Kínált szolgáltatások

Reptéri transzfer
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Mosodai szolgáltatás
Orvosi akták átadása
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Internetes konzultáció
Gyógyszertár


Város: Budapest – Ország: Magyarország – Alapítva: 1998
Akkreditáció: SGS ISO:9001 – Beszélt nyelv(ek): francia, angol, magyar


A Jildent Clinique értékelése

estella leprevost
estella leprevost
12:53 21 Dec 23
Szóval már a személyzet: minden lány egyszerűen imádnivaló! Legyen szó Liliről, Liláról, Kimről vagy a fogorvosról, és sajnos elfelejtem, nagyon profi, igazi szerelmek.Mellékkezelés: nincs mit mondanom: a fogorvos mindent elmagyarázott, és minden fájdalom nélkül, rendkívüli profizmussal végzett figyelemre méltó munkát.Júniusban visszatérek rendesen, minden stressz nélkül.Köszönöm szépen, ritka gyöngyök vagytok
andre ANDRE TAXI
andre ANDRE TAXI
08:02 04 Oct 23
Megerősítem ennek a véleménynek a valóságátFolyamatos kezelés több mint 6 hónapig. Tökéletes szervezés (találkozó, szálloda, ellátás) a tartózkodás időtartama alatt. Minden keretezett, a csapat kedves, figyelmes, profi.Csak francia betegek. a csapat franciául beszél. Nem bánja meg, hogy átment rajtuk. Ami a támogatást illeti, a biztonsági rendszertől nem várok semmit, a párizsihoz viszonyított árkülönbséget tekintve nyerőek vagyunk. 2024 februárjára tervezett 6 hónapos gondozásom folytatását várom
Ophelie Bresson
Ophelie Bresson
13:11 15 Sep 23
Oda csukott szemmel mehetsz, örülök az új mosolyomnak, amiről annyit álmodtam! A panorámám elküldésével Franciaországból készítettem árajánlatot, így nem kellett mást tennem, mint eljönni Budapestre a kezelésre! Kellemes meglepetés volt, amikor megérkeztem, olcsóbb volt az árajánlat a vártnál, és nem kellett 4 hónapot várnom a végső fogaimra, ahogy eredetileg terveztem! A koordinátorom, Lila nagyszerű volt, a fogorvos pedig nagyon profi volt! Köszönöm Jildent, ajánlani foglak a körülöttem lévőknek!
Yohann Mahia
Yohann Mahia
10:58 08 Mar 23
Köszönöm az egész Jildent csapatnak!!!habozás nélkül ajánlom.Őszintén megérdemled a kifogástalan hírnevedet!!!Részemről... Felső homlokzaton 4 fogas méret 😆😆 6 koronás híd beépítésével 3 beavatkozással egy hét alatt.. mit mondjak, kivéve a nagyszerű eredményeket és hatalmas köszönet a profizmusért 😁Engem és szeretteimet lenyűgözi a műtét természetes eredménye, rendkívül versenyképes áron.Várom a következő látogatásomat, hogy kövessem a gondozásomat..
Anaelle Caritey
Anaelle Caritey
14:36 31 Aug 23
Nagyon köszönjük a Jildent csapatának, kellemesen meglepett kedvességük és jóindulatuk. Minőségi ellátás és nyomon követés a felső lépésekben!
Klára Kalmár
Klára Kalmár
11:23 25 Mar 24
Kitűnő, fájdalommentes szolgáltatás, mindenki nagyon kedves, jól szervezett minden. Csak ajánlani tudom ezt a klinikát.
aline vnzl
aline vnzl
10:34 12 Mar 24
Látogatás, hogy megismerjem a meglévő megoldásokat minden területen, mert egy beteget kísérek.A klinika csodálatosan fogadja Önt, és professzionalizmusuk azonnal feledteti velünk a fogorvoslátogatás fáradalmait.Menjen előre, és élvezze a kellemes nyaralást egy figyelemre méltó és biztonságos városban.Több mint vonzó árak, személyi tolmács, aki elkísér, igazi kötelező✨Akár fogászati ​​alapápolásra, pikkelysömörre, mosolymegoldások felfedezésére is ajánlom 😬Figyelmes személyzet és kiváló sebészekA fogászat „Szofitelje” építészeti gubóban.Budapest pedig felajánlja a termálfürdőit, hogy feltöltődjön
Youssef Rhazi
Youssef Rhazi
15:21 23 Feb 24
Nagyon elégedett, és nincs mit mondani minden szinten.Nagyon jól szervezett és hozzáértő csapat. Tökéletesen elsajátítja, amit csinál. Még egyszer köszönöm a fogadtatást és a munkáját.Nagyon köszönöm a fiatal lánynak a recepción, aki nagyon kedves volt kisfiammal és a professzionalizmusukért.Habozás nélkül ajánlom ezt a fogorvosi rendelőt.
Farida Abid
Farida Abid
20:47 06 Feb 24
Nagyon modern klinika, a személyzet ugyanolyan profi, mint amilyen gondoskodó, és nagyon barátságos.Nagyra értékeltük a támogatást, a lépésről lépésre történő szervezést, az ápolói és adminisztratív személyzet szigorát, valamint az ellátás minőségét, amely megfelelt a korábban megállapított becslésnek. Szóval nincs meglepetés.Mehet csukott szemmel, és megbízhat ebben a klinikában.habozás nélkül ajánlom.Köszönet az egész csapatnak.
Karen Espinoza
Karen Espinoza
10:04 19 Jan 24
Nagyon köszönöm a Jildent csapatának, akik lehetővé tették a kiváló munkát. Nagyon boldog vagyok, minden nagyon profi volt. Az átvételtől a végtermékig a csapat minden tagja látványos volt. Köszönöm mégegyszer.
Gege Vizi
Gege Vizi
14:50 17 Jan 24
Kiváló a recepciós szolgáltatás! 👌
László Bártfai
László Bártfai
14:50 17 Jan 24
Nagyon kedves a recepciós hölgy! 😇
Anna Sipos
Anna Sipos
18:43 17 Jan 24
Thank you Dr. Vámos Eszter, I'm very satisfied. Very nice place.
Said B
Said B
11:29 05 Aug 23
Ideális hely fogászati ​​ellátásra egy francia nő számára.Mindent megtesznek azért, hogy megkönnyítsük a dolgunkat. A repülőtérre érkezéstől a szállodafoglaláson át az indulásig figyelemreméltó módon elkísér minket a klinika munkatársai.Hangsúlyozni kell, hogy mindenA levelezés, valamint a helyszíni ellátás francia nyelven történik.A szakemberek nagyon hozzáértőek és jó tanácsokat adnak.Ne habozzon.
László Kállay
László Kállay
16:18 17 Feb 23
Profi
Jean Paul Vidal
Jean Paul Vidal
11:03 08 Nov 23
2015-ben implantáltam a csonttömeg hiányát kompenzáló töméssel, + a természetes felső szemfogamat eltakaró híddal. A mai napig a híd törött, a tömés, amelybe 2 implantátum került, eltűnt ésaz implantátumok kiestek.Röviden: újra kell csinálnom a munkát.Aranyos ajánlat, új idézet.Örültem, amikor elhagytam a klinikát, ma egy kicsit kevésbé.
poodlefan2 matuvu
poodlefan2 matuvu
17:50 05 Oct 23
A fogorvos asszisztensével, fogreszelés közbeni személyes és szakadatlan fecsegése miatt teljesen elromlott munka, aminek egyáltalán nem volt köze az én ellátásomhoz, a száj teljes érzéstelenítése miatt nem tudtam abbahagyni. Megdöbbentett ennek a fogorvosnak ez a teljesen szakszerűtlen viselkedése.6 hónappal később fertőzések alakulnak ki, amikor fogselymet használok, vagy azért, mert a fogakat nem megfelelően reszelték, vagy mert a koronák nem voltak megfelelően lezárva, és emiatt légzsákok keletkeztek. 2 ilyen őrlőfogat kellett volna devitalizálni!! E megrázó élmény után rendeltem egy devitalizációtegy metszőfogat, amit soha nem térítettek meg, és visszautasítottam az általuk felajánlott kezelés többi részét, mert túl kockázatos volt fogorvos alkalmazottuk megdöbbentő viselkedése miatt.A többi ellátásomat egy másik klinikán végeztem, amely egy kicsi klinika, de a fogorvosok nagyon lelkiismeretesek és nagyon hozzáértőek. Megerősítették, hogy nincs szükségem devitalizálásra a metszőfogon, így nem lehet bízni a jildentbenAkik nyilvánvalóan képesek olyan ellátást nyújtani, amire nincs szükséged!
lisa schneider
lisa schneider
09:40 03 Apr 23
Negatív tapasztalat. Tudták, hogy fogselymet használok, és több koronát is rögzítettek egymáshoz, így már nem tudom fogselymet használni! kiszámláztak egy gyökérkezelést, amit lemondtam, és nem térítették meg. ez egy gyártó fogászati ​​klinika, a profit az első. Nincs igazi empátia a betegek iránt. Durva adminisztratív személyzet. nem ajánlom. A többi fogászati ​​munkámat egy másik klinikán végeztem, ahol csodálatos munkát végeztek, és ahol a fogorvosok nagyon lelkiismeretesek és profiak voltak.A jildent által kitöltött papírokban tudták, hogy fogselymet használok, most, mert beraktak koronát, már nem tudok fogselymet használni, ami a fog körüli rendes tisztításhoz szükséges. Nem térítettek meg egy egészséges fogon végzett devitalizációt sem, amit lemondtam, és amire nem volt szükségem, mert az ellátásomat befejező második fogorvosi rendelő szerint ezt a fogat nem kellett devitalizálni. jildent egy gyári klinika! nem ajánlom.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️