A fogpótlás ára Magyarországon

olcsó fogpótlás ára magyarország 1
Írta Maria

A fogpótlás Magyarországon Budapesten egy olyan intraorális protézis, amelyet az intraorális hibák, például hiányzó fogak, hiányzó fogrészek, valamint az állkapocs és a szájpadlás hiányzó lágy vagy kemény szerkezeteinek helyreállítására használnak.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a magyarországi műfogsorokról, és segít lefoglalni a műtétet szakképzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A műfogsorok ára Magyarországon

Egy fogpótlás átlagos költsége Magyarországon Budapesten 1200 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1000 eurótól 1400 euróig terjedhet.

EljárásÁr Magyarország
Fogpótlás1200 €

Mi az a fogpótlás?

A fogpótlás Magyarországon Budapesten egy olyan intraorális protézis, amelyet az intraorális hibák, mint például a hiányzó fogak, hiányzó fogrészek, valamint az állkapocs és a szájpadlás hiányzó lágy vagy kemény szerkezeteinek helyreállítására használnak. Ezek a protézisek a rágás rehabilitációjára, az esztétika javítására és a beszéd megkönnyítésére szolgálnak.

A magyarországi fogpótlást a fogakhoz vagy fogászati implantátumokhoz való csatlakozással, szívással, vagy a környező izmok által passzívan tartott fogpótlással lehet a helyén tartani. A többi fogpótlástípushoz hasonlóan lehet tartósan rögzített vagy kivehető. Mind a rögzített, mind a kivehető protézisek számos változatban készülnek.

Fogászati koronák

A koronák, amelyeket Budapesten néha fogsapkának is neveznek, a fogpótlás egy olyan típusa, amely teljesen befedi vagy körülveszi a fogat vagy a fogászati implantátumot. A koronákra gyakran akkor van szükség, ha súlyos szuvasodás fenyegeti a fog egészségét. Általában fogászati cement segítségével ragasztják a foghoz. A koronák sokféle anyagból készülhetnek. A koronákat gyakran használják a fogak szilárdságának vagy megjelenésének javítására.

Fogászati hidak

A híd egy vagy több hiányzó fog pótlására használt rögzített fogpótlás, amely egy műfogat a szomszédos fogakhoz vagy fogászati implantátumokhoz való tartós csatlakoztatásával pótolja a hiányzó fogakat. A híd áthidalja azt a területet, ahol a fogak hiányoznak. Az ezt a helyet körülvevő természetes fogakhoz vagy implantátumokhoz rögzítik. A hidat tartó természetes fogakat vagy implantátumokat támaszoknak nevezzük. A híd típusától függően a természetes támasztófogak mérete csökkenthető, hogy a híd ráférjen. A híd elkészítéséhez a támasztófogról vagy implantátumról és a helyről lenyomatot veszünk, hogy a híd elkészítéséhez szükséges formát elkészíthessük. Ezt a formát felhasználva a hidat egy fogtechnikai laboratóriumban készítik el.

Fogpótlások

Ezek a hiányzó fogak pótlására készített protézisek; ezeket a szájüreg környező lágy és kemény szövetei tartják. A hagyományos fogpótlások kivehetőek (kivehető részleges vagy teljes fogpótlások). Azonban számos különböző típusú fogpótlás létezik, amelyek közül néhányat fogakhoz vagy fogászati implantátumokhoz ragasztanak vagy rögzítenek.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️