Helvetic Clinics Budapest

helvét klinikák budapest 1

A Helvetic Clinics a fogászati ellátásra szakosodott. A 2014-ben alapított klinikát a GCR (Global Clinic Rating) ellenőrei 2015-ben, 2016-ban és 2017-ben a világ legjobb fogászati klinikájának választották. Ez a klinika Budapesten, Magyarországon található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és érdeklődjön a külföldi műtétek árairól. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Helvetic Clinics, Budapest, Magyarország 🥈

A Helvetic Clinics garantálja a legmagasabb színvonalú fogászati ellátást, miközben50-70%-os megtakarítást érhet el a számláján a helyi fogorvosokhoz képest Európában.

A Helvetic Clinicsnél hiszünk abban, hogy a magas színvonalú fogászati ellátásnak mindenki számára elérhetőnek kell lennie. Ezért fogorvosaink szigorú előírásokat és irányelveket dolgoztak ki, amelyeket világszerte minden klinikánkon szabványosítottak. Bármelyik Helvetic Clinics fogászati klinikát is választja, biztosítjuk, hogy a legkompetensebb ellátást kapja a legjobb fogászati klinikák egyikében Magyarországon és külföldön egyaránt.

Ha a Helvetic Clinics-et választja külföldi fogászati kezelésre, az a következő előnyökkel jár:

  • 50-70%-kal olcsóbb, mint a helyi árak
  • Az elérhető leghosszabb és legátfogóbb garanciák
  • Szigorú, svájci szabványoknak megfelelő, a fogorvosainkkal szoros együttműködésben kidolgozott magatartási szabályok, amelyeket minden klinikánkon lelkiismeretesen betartanak
  • Modern, a legújabb technológiával felszerelt klinikák, amelyek az Egyesült Királyságban a legtöbb klinika számára túl drágák
  • A legmagasabb színvonalú fogászati ellátás
  • Személyes és barátságos légkör a kis kezelési egységekben

A világ legjobb fogászati klinikájának minősített fogászati klinikája

A Helvetic Clinicset a GCR (Global Clinic Rating) ellenőrei 2015-ben, 2016-ban és 2017-ben több mint 140 000 fogászati klinika közül a világ legjobb fogászati klinikájának választották. A GCR egy független minősítő ügynökség, amely világszerte több mint 400 000 klinikát és kórházat minősít és minősít.

Nézze meg az ellenőrzésről készült videót:

Szakembereink az implantológia, a parodontológia és a fogászat területén kínálják Önnek szakértelmüket. Fogászati klinikáinkban Magyarország legjobb fogorvosai egy fedél alatt vannak, mindannyian saját szakterületükkel és szakértelmükkel. Implantológusunk soha nem kezeli az Ön fogszuvasodását, odontológusunk soha nem ültet be fogászati implantátumot, parodontológusunk pedig soha nem ültet be fogkoronát.

Bár a kozmetikai fogászat hivatalosan még nem elismert szakterülete a fogorvoslásnak, a mi minősített fogorvosaink mind Magyarországon, mind Európában a modern fogászatban szakosodtak, kompetensek és magasan képzettek a saját szakterületükön


Klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Csontpótlás
Fogászati híd
Fogászati korona
Fogászati implantátumok
Fogászati konzultáció
Fogorvos
Inlay / Onlay fogpótlás
Gyökérkezelés
Gyökér gyalulás
Sinus grafting
Fogtisztítás
Fogfehérítés
Foghúzás
Fogtömés
Fogászati burkolatok
Bölcsességfogak kihúzása
Invisalign


Videós beszámolók

Bármelyik helvéciai fogászati klinikát is választja, biztosítjuk Önnek a legmagasabb színvonalú fogászati ellátást, szemben a fogászati turizmus személytelen “gyári fogászati” gyakorlatával.

Garantáljuk, hogy a legjobb szakemberek kezelik Önt, a legmodernebb technológiával, a legszigorúbb szabályok és eljárások betartásával, amelyek messze túlmutatnak a Svájcban bevett szabályokon.

Tisztában vagyunk azzal is, hogy a külföldi fogászati kezelés stresszes élmény lehet. Ezért garantáljuk, hogy klinikáinkon szívélyes fogadtatásban lesz része, akár egy egyszerű beavatkozásra, például higiéniai kezelésre vagy fogfehérítésre, akár egy összetettebb kezelésre, például fogászati implantátumműtétre érkezik.

Kínált szolgáltatások

Reptéri transzfer
Családi szállás
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Mosoda
Orvosi akták átadása
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Internetes konzultáció
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Rehabilitáció
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
Szobai TV


Város: Budapest – Ország: Magyarország2014-ben alapították
Akkreditáció: SGS ISO9001 – GCR által a világ legjobb fogászati klinikája – Beszélt nyelv(ek): francia, angol, magyar


A Helvetic Clinics értékelése

Bence Szűcs
Bence Szűcs
11:46 20 Oct 23
Fogkőeltávolításon voltam Annánál aki határtalan türelemmel , szakszerű hozzáértéssel végezte el a beavatkozást, nem kapkodott, minden kérdésemre örömmel válaszolt és nem mellékesen az egész tisztítás fájdalommentes volt. Biztosan ide fogok járni ezentúl.Külön öröm hogy a recepciós hölgyek is mosolygósak, jól érezhetően szeretik a munkájukat. Csak ajánlani tudom a fogászatot, profi ellátás, barátságos környezetben.
Adrienn Németh
Adrienn Németh
10:03 30 Oct 23
A Helvetic Clinics Budapest fogászati szakrendelőbe kerültem tavaly egy hirtelen jelentkező , de nem múló fogfájdalommal . Kétlaki életet élünk családommal Svájc francia területe és Magyarország között , ám a magyar szomszédom ajánlotta ezt a klinikát . Gyökérkezelésre került sor , és ideiglenes gyógytömést is kaptam fél évre . Azóta letelt a várakozási idő , a fogam is megmenekült részben egy implantátum segítségével . Kiváló szakértelemmel rendelkező , fegyelmezett , hozzáértő csapat dolgozik együtt , minden időpontot gyorsan és hozzam igazodva le tudtuk egyeztetni . Továbbá fogkőeltavolítást is igénybe vettem ,amely fajdalom mentes volt és nagyon részletes felvilágosítást kaptam , a későbbi , itthoni fogtisztítással kapcsolatban .Köszönöm , további sikeres fogmentéseket kívánok !
Monika Kollár
Monika Kollár
11:23 05 Oct 23
Ez az a hely, ahol a bejelentkezés pillanatától kezdve az utolsó percig úgy érzed, hogy érted van minden! Kellemes légkör, kulturált környezet, udvarias kommunikáció, korszerű eszközök és anyagok, pontosság és profizmus! Köszönet a klinika minden dolgozójának! Különösen hálás vagyok Dr. Berkei Gábor doktor úrnak, és Dr. Farkas Lili doktornőnek, akiktől minden kérdésemre türelmes, megnyugtató és teljes körű választ kapok. Rettenetesen félős vagyok, ennek ellenére évek során minden alkalommal mosolyogva léptem ki a rendelőből. Megnyugtat a tudat, hogy az egyik legfontosabb befektetésem, a fogaim épsége jó kezekben van. Szívből ajánlom a Helvetic Clinics személyközpontú kezeléseit!
Balázs Magyari
Balázs Magyari
07:31 02 Nov 23
Fantasztikus fogorvosi klinika,  a környezet szép és modern, és az egész csapat rendkívül barátságos és segítőkész. Sipos Bianka ajánlásának köszönhetem, hogy ezen a helyen végre jó kezekben vagyok, nagy köszönet neki érte!  Fogágybetegséggel érkeztem a klinikához, ahol elkezdődtek a professzionális kezelések. Dr. Lemperger Szandra doktornő és Szekrényesné Sipkó Rita asszisztens fantasztikus csapatot alkotnak. Profi munkát végeznek,  és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megmentsék a fogaimat.  Kedvességük és szakértelmük lenyűgöző, és mindig úgy éreztem, hogy kiváló ellátásban részesülök.  A recepciós hölgyek is mindig barátságosak és segítőkészek. Hálás vagyok mindenkinek az eddigi segítségért és törődésért!
Andrea Hevesi
Andrea Hevesi
07:50 16 Nov 23
Korabbi negativ fogaszati elmenyeim alapjan batran allithatom hogy a legjobb kezekben voltam;) Vinis Dr.kedvessege es megnyugtato kisugarzasa minden felelmet eloszlatott bennem! Korabbi erzekeny garatreflexem is javulo tendenciat mutat;) a felszereltseg es asszisztencia is kivalo. Batran ajanlom Mindenkinek!:)
Adel Magyari
Adel Magyari
17:52 02 Jun 24
Az egész családunk ide jár fogorvosi kezelésekre és minden alkalommal nagyon kedves és segítőkész mindenki a recepciósoktól a fogorvosokig. Nagyon ajánlom a Helvetic Clinicset bárkinek, aki kiváló fogorvosi kezelésre vágyik. A személyzet beszél Magyarul, Angolul és Franciául is! 🙂
Eszter Halasz
Eszter Halasz
07:31 30 May 24
Miután az előző fogorvosom hanyagul nem vette észre a leghátsó fogam szuvasodását az egyik barátnőm ajánlására dr. Lemperger Szandra doktornőhöz fordultam segítségért. Minimális fájdalom mellett húzta ki a fogamat, sajnos már nem tudta megmenteni. Még soha nem láttam ilyen technikai és szakmai felkészültséget pedig már sok fogorvosi rendelőben megfordultam. Amin meglepődten, hogy egyáltalán nem volt drága a színvonalhoz képest illetve, hogy alig voltak magyar páciensek. Maximálisan csak ajánlani tudom.
Mester Zoltan
Mester Zoltan
09:31 29 May 24
Eddigi kezeléseim alapján,melyek fogmegtartó illetve szájsebészeti beavatkozások voltak,csak ajánlani tudom a Helvetic Clinics-et. Maximálisan elégedett vagyok az elvégzett szolgáltatások magas minőségével,a doktorok felkészültségével és a személyzet kedvességével! A klinikára történő belépéstől az eltávozásig a pácienst kitüntetett figyelem és kellemes légkör veszi körbe. Bármilyen fogászati probléma esetén mindenkinek csak javasolni tudom őket!!!
András Szuromi
András Szuromi
06:58 23 May 24
Vinis Zoltán doktor úrhoz több éve járok fogkőleszedésre. Nagyon meg vagyok elégedve a gondosságával és azzal, hogy részletesen tájékoztat. A klinika recepciós személyzete is kedvesen tájékoztat.
Csilla Várnai
Csilla Várnai
14:56 29 Mar 23
Csodálatos a személyzet és az orvosi gárda!A fogorvosok mindig szakítanak időt a kérdések megválaszolására, és soha nem érzem azt, hogy sürgetnének.Az egész csapat kitűnő. Nagyon kedvesek és szakavatottak.Bármelyik orvosnál biztos kezekben lehetsz!
Luca Kőhalmi
Luca Kőhalmi
15:49 07 May 24
Az első pillanattól kezdve, mind emberileg, mind szakmailag a legjobb kezekben érzi magát az ember. Egy jó ideje már Záborszky Péter doktor úrhoz járok és maximálisan meg vagyok elégedve. A doktor úr mindig vidám, mosolygós, elmondja, hogy a kezelés során mit fog csinálni és miért. Csak ajánlani tudom őt mindenkinek!
Rita Glória Csabai
Rita Glória Csabai
17:10 13 May 24
Az egyetlen hely, ahol nem rettegek a fogorvosi kezelésektől. Berkei doktor úr pedig a legalaposabb, legkedvesebb és legaranykezűbb doki, akivel valaha találkoztam! Minden folyamat előtt, és alatt is tájékoztat arról, hogy mi történik éppen.
Eszter Kékedi
Eszter Kékedi
11:36 18 Apr 24
Csak jó tapasztalatom van ezzel a fogászati rendelővel, arecepciósokkal, az asszisztensekkel, és különösen Dr. MiszoriTamással. Mindent alaposan megvizsgál, elmagyaráz, és nemutolsó sorban nagyon megnyugtató, örülök, hogy hozzá kerültem!:))Ha bármi panaszom lesz a jövőben, biztosan hozzá jövök!
Gyöngyi Sendula
Gyöngyi Sendula
18:13 04 Apr 24
Profi a Csapat.Itt biztos jó kezekben vagy.Minden szakterületet lefedő - empatikus orvosokkal és kedves asszisztenseikkel abszolút teljeskörű az ellátás.Szuper barátságosak és nagyon segítőkészek a recepciósok és koordinátorok....És még az időpontokat is betartják :)Szeretek ide járni. Örülök, hogy rájuk találtam. Minden túlzás nélkül párja sincs 🤗
Laura Fülöp
Laura Fülöp
15:15 03 Apr 24
Dr. Miszori Tamást csak ajánlani tudom mindenkinek! Alaposan megvizsgált, érthetően elmagyarázott mindent, türelmesen válaszolt a kérdéseimre, ezután pedig a kezelés precíz és fájdalom mentes volt! 🙂
Csilla Derzsi
Csilla Derzsi
12:15 28 Mar 24
Nagyon meg voltam elégedve a klinikával. Berkei Gábor doktorúrral különösen, kedves, ügyeskezű és mindenekelőtt gyors! A klinika dolgozói kedvesek, figyelmesek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Gertrud Dobrocsi
Gertrud Dobrocsi
11:47 28 Mar 24
A Helvetic Clinics nagyon jòl felszerelt és az ott dolgozò orvosok,fogàszati asszisztensek és a recepciósok nagyon kedvesek ès baràtsàgosak.A kezelések teljesen fájdalommentesek.Tùl vagyok 2 fogeltàvolìtàson,2 fogtömèsen ès 2 implantàtum beültetèsen. A beavatkozàsok előtt rèszletes tàjèkoztatàst kaptam.Bármi kérdésem, kérésem volt türelemmel segìtettek.Az összes fogászati beavatkozás után elégedetten távoztam.Magas szintű szakmaisàg és empàtia egyszerre van jelen a Klinikàn.Külön köszenet Dr.Berkei Gàbornak,Dr.Nèmeth Bàlintnak èsDr.Kunszt Alexandrànak.Jò szìvvel ajànlom a Helvetic Clinics csapatàt Mindenkinek!
Timi Madaras
Timi Madaras
09:46 27 Mar 24
Nagyon köszönöm a rugalmas ellátást! Dr. Bárka Csanádnál voltam bölcsességfog húzáson, teljesen fájdalommentesen, gyorsan, felkészülten, profin dolgozott!Külön köszönöm Dr. Berkei Gábornak, hogy idejét nem sajnálva estig bent maradt, hogy sürgősségi ellátást végezzen!Mindenkinek ajánlom a klinikát!
lajos fás
lajos fás
16:58 27 Mar 24
Más orvosi rendelőben 6 hónapos félrekezelés után, szerencsémre ismerős által hallottam a klinikáról. Komoly elkezelt problémával kerültem Dr. Kunszt Alexandra doktornőhöz, aki fiatal kora ellenére igen nagy tudással rendelkezik. Tudása mellett rendkívül kedves, kellemes, és a pácienst megnyugtató hozzáállást tanúsított.Egy hónap alatt minden fájdalmamtól megszabadított, és mindenkinek csak ajánlani tudom a Doktornőt. Még egyszer nagyon szépen köszönöm, de a klinikát is nagyon tudom ajánlani, mert a személyzet nagyon kedves és segítőkész, a tisztaság pedig szintén rendkívül jó.Lívia
Fanni Kovács
Fanni Kovács
14:26 14 Mar 24
"Szívből ajánlom a Helvetic Clinics-et mindenkinek! A személyzet kedves és figyelmes, a fogorvosok kiváló szakemberek, és a környezet is nagyon tiszta és barátságos! Külön köszönöm Dr. Vinis Zoltán kiváló munkáját! Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásaikkal, és biztosan visszatérek a jövőbeni fogorvosi ellátásokért.
Laszlo Kiralyfalvy
Laszlo Kiralyfalvy
13:08 05 Aug 23
Dr Várnai György a fogorvosom a Klinikán évek óta. Érthető, személyre szabott konzultációk, tovább mutató megoldások és lehetőségek, akut problémák fájdalommentes és gyors megoldása (sokan a fogorvosnál a fájdalomtól félnek, pedig pont az nem lesz - sem közben, sem utána). Ajánlom!
anikó benedek
anikó benedek
18:52 13 Mar 24
Dr. Zaborszkynal jártam ma a lányommal, akinek volt már pár rossz élménye fogorvosnál,emiatt kis félelemmel érkeztünk a klinikara. FELESLEGESEN! Hatalmas mosollyal jött ki az ajtón, ekkor már tudtam,hogy csak ide fogunk visszatérni. A doktor úr profizmusa, közvetlensege, az asszisztensek kedvessége lenyűgözött mindkettőnket. Fantasztikusak! ❤️
Nerina Gerencsér
Nerina Gerencsér
10:31 28 Feb 24
Dr. Bárka Csanádnál voltam, akivel 1000% osan meg voltam elégedve! Az injekcióból még a feszítő érzés se volt, annyira finoman adta be, az egész eljárás alatt nem éreztem semmit. Nagyon gyorsan és pontosan dolgozott, tájékoztatva mindenről. A recepción is mindenki nagyon kedves volt. Csak ajánlani tudom a Klinikát!
Bernadett Puskás
Bernadett Puskás
07:57 23 Feb 24
Többször jártam már a Helvetic Clinics-nél, mindig maradéktalanul elégedett voltam a kezelésekkel. Az itt dolgozók hozzáállása, a szakmai színvonal mind-mind fantasztikus! Igazán jó élmény! 🙂
Noémi Vámos
Noémi Vámos
08:05 09 Feb 24
Gyors, precíz, tiszta munka, a beavatkozás igazán szórakoztató élmény volt! A kezelőorvosom mellett minden egyes ott dolgozó személy egy kincs!Csak ajánlani tudom a klinikát minden olyan egyénnek, kik mosollyal kívánnak távozni a rendelőből!
Réka Jezerniczky
Réka Jezerniczky
09:09 16 Feb 24
Már-már úgy érzem szeretek fogorvoshoz járni..🙂Kedves, türelmes, segítőkész, profi fogorvosok, koordinátorok, ügyfélszolgálati munkatársak dolgoznak azon, hogy a lehető legjobb ellátást kapjuk.Külön köszönet Dr. Kunszt Alexandra doktornőnek és Lenkének!
Hajnalka Rakaczki
Hajnalka Rakaczki
08:58 16 Feb 24
Szerintem az ország legjobb fogászata a Helvetic Clinics. Nagyon magas szakmai színvonal a teljes szolgáltatási spektrumon, professzionális működés és feltételrendszer,, folyamatos fejlődés jellemzi a klinikát. Emellett rendkívül kedves mindenki, remek kommunikáció és ügyfélkiszolgálás tapasztalható. Nemzetközi szinten is kiemelkedő szakmai és esztétikai helyszín.
Rebeka Horváth
Rebeka Horváth
22:28 04 Feb 24
Kiderült, hogy paradontológusra van szükségem. A Helvetic Clinics-et a sok pozitív vélemény alapjan választottam - és milyen jól tettem! A klinika igényes, tiszta, meleg fogadtatású. A személyzet természetesen kedves és közvetlen. A recepciósok felkészültek a páciens érkezésére (nyomon követik a kezeléseket, arcról is felismernek, így nem kell minden alkalommal bemuatkozni és elmondani miért megy az ember). Bar nekem nem relevans, viszont hallani, hogy nem csak angolul beszelnek a külföldiekkel, méginkább profizmusra és odafigyelésre vall. A dentálhigiénikusokkal kapcsolatban sajnos eddig negatív tapasztalataim voltak, viszont a klinikán ez megváltozott.Lukács doktor úr és asszisztense nagyon készséges, türelmes, jól kezelték a pánikomat 🙂 emellett részletes tájékoztatást kaptam és nagyon alapos munkát végeztek, hiszen már pár nap elteltével javulást tapasztalok.
Viktória Deák
Viktória Deák
07:17 31 Jan 24
Meg voltam elégedve a szolgáltatással. Kedves és figyelmes volt Dr. Bárka Csanád. Két bölcsességfogamat kellett kihúzni, szerencsére nem volt semmi komplikáció. Szívből ajánlom!
kissaniko92
kissaniko92
09:45 23 Jan 24
Nagyon kedvesek ès segìtőkèszek az egèsz klinikàn. Gyors, pontos ès Alaposak munkavègzesük soràn. Felszerelt tiszta ès igènyes az egèsz klinika. Szìvesen tèrek vissza ès szìvesen ajànlom .
István
István
20:50 25 Jan 24
Csupán egy költői kérdés van: Miért nem találtam rá előbb a Helvetic Klinikára? Az eddig látogatott hasonló jellegű intézményekhez képest messze a legpozitívabb tapasztalatokkal gazdagodtam eddig. Mint az állapotfelmérő konzultáció során kiderült, egy aránylag komplexebb, közel egy évig tartó kezeléssorozat szükséges a kívánt eredmények eléréséhez. Ez elsőre némileg sokként hatott, ám ez hamar elmúlt, nagymértékben köszönhetően a kezelőorvosomnak: Dr. Kunszt Alexandrának. Nyílt, empatikus és érthető kommunikációja, az elvégzett beavatkozásoknál tapasztalt figyelme és profizmusa, rövid idő alatt bizalmat alakított ki bennem - aminek a megléte főképp a páciens szempontjából elengedhetetlen egy ilyen folyamat során. Az egész klinikát pozitív légkör lengi be, ami végig tapasztalható, érkezéstől a kezelésen át, egészen a távozásig. Az érzés pedig a következő: jó helyre jöttem a problémámmal! Összegezve: a klinikát csak ajánlani tudom és ajánlom is! Tegyetek egy próbát! Nincs benne kockázat, hiszen mit veszíthettek? Maximum ezentúl csak ide fogtok járni minden olyan esetben, amikor szükséges 🙂
Skultéti Angéla
Skultéti Angéla
20:31 14 Jul 23
Azokkal akik bizonytalanok fogászati kezelésük helyszínének választásával szeretném megosztani tapasztalatom. Életem során első hely, ahová teljes nyugalommal megyek 240 km távolságból is. Miért? Mert sebész orvosom Dr. Berkei Gábor személyisége, fantasztikus szakmai hozzáértése, embersége példa értékű. Dr. Lemperger Szandra doktornő akinek még a "keze közé kerültem" szintén elismerésre méltó kiemelkedő alapos munkája, figyelmesség által. Az ügyfélszolgálati munkatársak, koordinátorok, asszisztensek kedvessége már csak "hab a tortán" . A Helvetic Clinic elérte nálam, hogy a fogászati kezeléstől nem reszketni kell, hanem mosolyogva várni a következő találkozót.
Dóra Nagy
Dóra Nagy
15:04 17 Jan 24
Csak ajánlani tudom mindenkinek a Helvetic Clinics-et. Az asszisztensek és az orvosok is nagyon kedvesek és segítőkészek. Minden lépésről tájékoztattak, ha kérdeztem mindig kielégítő választ kaptam. A fogkőleszedés fájdalommentes volt, az utóápolással kapcsolatban is rengeteg hasznos tanácsot kaptam.
Judit Mátrai
Judit Mátrai
16:34 16 Jan 24
Mosolyogva érkeztem, mosolyogva távoztam. Mit tapasztaltam közben?Igényes környezetet, példás munkamorált, kedves, pácienscentrikus recepciósokat és asszisztensnőt. Orvosom profizmusát ismerve pedig bátran bíztam rá magamat ismét, hiszen tudom, mindig csak a tökéletes munkával elégedett.Köszönöm Dr. Bárka Csanád!Köszönöm Helvetic Clinics!
Ferenc Sipos
Ferenc Sipos
17:18 15 Jan 24
Nagyon kedves segítőkész munkatársak, minden flottul, a megbeszéltek alapján történt. Bendes doktor úr távolította el a jobb alsó bölcsesség fogamat. Nehéz dolga volt ezzel, de nagyon profin végezte a “húzást”.
Esztella Mikolás
Esztella Mikolás
15:53 12 Jan 24
Fogkő eltávolításra jelentkeztem be a Klinikára, azonban a vizsgálatok során kiderült, hogy két lyukas fogam is van. Egy gyors és korrekt árajánlat után minden problémámat alaposan és szakszerűen, rövid határidővel látták el. Orvosom, Dr. Záborszky Péter humorával, szakértelmével és magabiztosságával tette a lehető legkevésbé kellemetlenné és teljesen fájdalommentessé a fogászati beavatkozást, mindenkinek jó szívvel ajánlom Őt és a Klinikát.
Levente Viha
Levente Viha
06:55 15 Dec 23
Immár harmadik éve járok a Helvetic Clinics Budapest kezeléseire. Professzionális, emberséges, nyugodt légkörben zajlanak a beavatkozások. Számomra nagyon fontos, hogy a csapat tagjai ne cserélődjenek körülöttem. Harmadik éve ugyanaz a kedves team -tisztelettel a recepciós csapat-vesz körbe, ezzel téve még személyessebbé a klinika amúgy is közvetlen és messzemenőkig profi hozzáállását. Külön szeretném kiemelni Dr. Bárka Csanád doktor urat, akinek nyugodt és végtelenségig humánus magatartása maximálisan megkönnyítette a beavatkozások hangulatát.Nyugodt szívvel ajánlom a klinikát mindazoknak, akiknek számít a profizmus -modern technika- és a régi értékek együttes kombinációja.
Eszter Gelóczi
Eszter Gelóczi
16:14 16 Dec 23
Egy hosszabb rögzített fogszabályozó kezelés végezetével kerestem fel a klinikát egy alapos állapotfelmérés miatt. A recepciósok végtelenül kedvesek és segítőkészek voltak, a doktor úr szintén és nagyon alaposan megvizsgált. Minden kérdésemre kielégítő választ kaptam és egy pontosan meghatározott írásos kezelési tervet is készítettek a megbeszélték alapján. Nagyon színvonalas, modern a környezet, ezért gördülékeny a vizsgálat is, szívből ajánlom őket! 😊
L. Edina
L. Edina
18:22 04 Jan 24
Vinis Zoltán doktorurat követtem a klinikára, a korábbi rendelőbe jártam hozzá, ahol dolgozott. Nagyon örülök hogy egy ilyen nívós fogászati központba ment át, teljes mértékben elégedett vagyok az ellátással. A recepciós hölgyek nagyon kedvesek, professzionális a színvonal. Doktorúrnak továbbra is nagyon elégedett vagyok a munkájával, hozzáállásával. Kedves, figyelmes, magabiztos, türelmes és érthetően elmagyaráz mindent.Köszönöm szépen a klinika dolgozóinak és Doktorúrnak is a munkáját.
Attila Kovacs
Attila Kovacs
05:53 05 Jan 24
Bal alsó bölcsesség fog eltávolítása történt. Előzmény: december 28-án letört majdnem az egész. Bárka Csanád látott el, kiváló szakmai tapasztalatokkal bíró, jól szituált fiatalember. A foghúzás közben semmilyen fájdalmat nem éreztem, professzionálisan történt minden. Jó látni, hogy végre akad egy olyan vállalkozás, ahol csak pozitív értékelésekkel és a valóságban is kiváló szakemberekkel találkozik a beteg. További jó munkát és egészséget kívánok a cég valamennyi lelkes munkatársának!
Péter Luzsányi
Péter Luzsányi
12:19 22 Nov 23
Csodás környezetben barátságos fogadtatás mellett felkészült szakorvosok vártak. Sose legyen ennél rosszabb orvosi kezelésben részem. Bár nem kérdés mindenki szakmája legjobbját hozza személyesen Dr. Várnai precíz és beteg központú kezelését emelném ki.
Attila Bálint
Attila Bálint
22:20 26 Nov 23
Az interneten fogorvos után kutakodtam és a Google keresések között találtam rá a klinikára: a hozzászólások, vélemények alapján esett a választásom a Helvetic Clinicsre. A kapcsolatfelvétel, időpontfoglalás gördülékenyen zajlott. Modern gépekkel és professzionális anyagokkal dolgoznak: minden kezelés fájdalommentes volt. Dr Vinis Zoltán végtelenül empatikus hozzáállása, precizitása és vidámsága láttán tudtam, hogy jó kezekben vagyok. A klinika kiválasztásánál számomra fontos szempont volt az is, hogy a fogtechnikai labor a fogászattal egy épületben van! Az elmúlt években sok fogászati rendelőben jártam a problémáimmal és ki merem jelenteni, hogy a Helvetic Clinics az ország egyik, hanem a legjobb fogászati rendelője. Bátran ajánlom mindenkinek!
Hilda Fodor
Hilda Fodor
15:51 20 Aug 23
Egy - már pozitív tapasztalatokkal rendelkező - családtagom ajánlására kerestem fel a Helvetic fogászatot.Nem bántam meg, pedig tartottam a kezeléstől. Saját pozitív tapasztalataim alapján én is bátran ajánlom tovább az ismerőseimnek a klinikát és azon belül is Dr. Bendes Balázst.Már az elején meggyőző volt a kulturált fogadótér és az ügyfélszolgálat profizmusa, de az igazi megnyugvást a kezelőbe lépve éreztem. A doktor úr pontos, érthető magyarázatának köszönhetően mindig tudtam, mi fog következni, mit miért csinál. Nagyra értékelem, hogy nem csak szakmailag végzett tökéletes munkát, de közben törődött velem, odafigyelt rám.Valószínűleg visszatérő páciens leszek.
Blanka Szolnoki
Blanka Szolnoki
08:15 25 Aug 23
Rettegtem a foghúzástól 2 traumatikus élmény után, de itt visszaadták a fogorvosok felé a bizalmamat. Hihetetlenül profi mindenki, de Bárka Csanád doktor urat külön kiemelném, mert még minimális fájdalmat sem éreztem pedig 2 bölcsességfogat húzott egyszerre.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️