All-On-4 és Hongrie

all on 4 magyarország 1
Írta Émilie

Az All-On-4 fogászati műtét egyre népszerűbb, mivel minimális számú implantátumra maximális számú fogat lehet elhelyezni. Ezek olyan titán implantátumok, amelyek teljes végleges fogsorral rendelkeznek.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a magyarországi All-On-4 műtétekről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az All-On-4 ára Magyarországon

Az All-On-4 műtét átlagos költsége Magyarországon, Budapesten 2500 euró. Az Ön igényeitől függően a minimális ár 2300 €, a maximális ár pedig 2700 €.

EljárásÁr Magyarország
All-On-42500 €

Mi az az All-On-4?

Az All-On-4 fogászati műtét Magyarországon egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen minimális számú implantátumra maximális számú fog kerülhet. Ezek olyan titán implantátumok, amelyek egy teljes végleges fogsor kialakítását biztosítják.

A hagyományos fogpótlással ellentétben, ahol 6-8 implantátumra van szükség egy teljes fogív alátámasztásához, az“All-On-4” rendszerrel csak négy implantátumra van szükség a felső állkapocsban és négyre az alsó állkapocsban a hiányzó fogak pótlásához.

Teljes fogpótlás

Az implantátummal támogatott fogpótlások időt és pénzt takarítanak meg a páciens számára. Az implantátummal támogatott híddal ellátott új fogak lehetővé teszik fogazatának teljes rekonstrukcióját 60%-kal alacsonyabb költséggel Budapesten.

De miben különbözik az All-on-4 fogászati implantátum eljárás Magyarországon a hagyományos implantátumtól? Milyen előnyei és hátrányai vannak az All-on-4 implantátumoknak?

Az All-on-4 használatával elkerülhető a csontátültetés

Az All-On-4 segítségével lehetőség nyílik teljes fogsort kapni csontátültetés, sinuslift és egyéb kiegészítő eljárások nélkül, amelyekre a hagyományos implantátumok esetében sok esetben szükség van. Ez azt jelenti, hogy az All-on-4 fogászati implantátumok kevésbé invazívak, és már a foghúzás napján természetes megjelenést biztosíthatnak Önnek. Az All-on-4 implantátumok stabilitást és tartást biztosítanak fogainak.

Gyógyulási idő

Az All-on-4 fogászati implantátum eljárás kevesebb gyógyulási időt igényel, mint a hagyományos fogászati implantátumok. Az All-on-4 eljárással az implantátumok és az ideiglenes fogak a foghúzás napján is behelyezhetők. Ez azt jelenti, hogy az esztétikus megjelenés egyetlen műtéttel elérhető, ellentétben a hagyományos fogászati implantátumokkal, amelyek több műtétet igényelnek.

A 6 hónapos gyógyulási időszak után az ideiglenes fogak helyére állandó, rögzített fogak kerülnek. A hagyományos implantációs eljárás esetén a páciensek akár 1 vagy akár 2 évet is várhatnak, mire megkapják a teljes műfogsort.

A műtét időtartama

Mint már említettük, egyetlen fogorvosi látogatással egy teljes fogsorral rendelkezhet, ha az “All-On-4” rendszert választja. A hagyományos fogászati implantátumok több fogorvosi látogatást és több műtétet igényelnek.

Az All-On-4 előnyei

Mivel az All-On-4 implantátumok kevesebb implantátumot és kevesebb műtétet igényelnek, kedvezőbb árú megoldást jelentenek, mint a hagyományos fogászati implantációs megoldások. Az “All-On-4” eljárásnak számos előnye van: magas sikerességi arány, alacsonyabb költségek, kisebb csontritkulás, rövidebb gyógyulási idő, azonnali eredmény, kevesebb műtét.

Lásd még: All-on-4 kezelés Törökországban

Következtetés

Ha nehezen dönt, mi segíthetünk Önnek, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul csökkentett költséggel.

1

Koordinátor

Hagyja meg elérhetőségét az űrlap segítségével. Koordinátorunk felveszi Önnel a kapcsolatot üzenetben Whatsappon vagy e-mailben egy ingyenes előzetes diagnózis elkészítése céljából.

Előlapi és oldalsó fotókat, valamint a céljait fogja kérni, hogy a plasztikaisebész véleményét kikérje.

2

Sebész

Ha a sebész meg tud felelni az Ön céljainak, és zöld utat ad nekünk az all-on-4 plasztikai műtéthez, ingyenes, kötelezettség nélküli, személyre szabott árajánlatot küldünk Önnek.

És ha Ön beleegyezik, mindent megszervezünk Önnek:
Repülőjegyet, taxit, szállodát, All-on-4-et, gyógyszereket és mindenekelőtt egy nagyszerű idegenvezetést Budapesten.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️