A fogfehérítés ára Magyarországon

fogfehérítés magyarország 1
Írta Erika

A magyarországi fogfehérítés egy nagyon hatékony, de egyszerű módja a fogak színének világosabbá tételének anélkül, hogy a fog felszínét eltávolítanánk. Nem változtatja meg a fogak színét, hanem a meglévő színt világosítja.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a magyarországi fogfehérítésről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Fogfehérítés ára Magyarországon

Egy fogfehérítés átlagos költsége Magyarországon Budapesten 190 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 140 eurótól 240 euróig terjedhet.

EljárásÁr Magyarország
Fogfehérítés190 €

Mire használják a fogfehérítést?

A fogfehérítés Magyarországon egy nagyon hatékony, mégis egyszerű módja lehet a fogak színének világosabbá tételének anélkül, hogy a fog felszínét eltávolítanánk. Nem változtatja meg a fogak színét, hanem a meglévő színt világosítja.

Mivel jár a fogfehérítés Magyarországon?

A magyar fogorvos egy kémiai gátat helyez fel az ínyre, amely megvédi azt a fogfehérítés során. Ezután a fogfehérítő oldatot a fogakra juttatja, majd a vegyszert hővel, vagy hő és fény kombinációjával aktiválja. A fogfehérítés befejezése után a barrier könnyen, egyben eltávolítható. Ha a fogat a gyökérnél kezelték, akkor a fogcsatornát, amely korábban az ideget tartalmazta, újra meg lehet nyitni, és be lehet helyezni a fehérítőszert.

Mennyi ideig tart az eljárás?

A magyarországi fogfehérítés általában több mint egy órát vesz igénybe, de fogorvosa tanácsot fog adni az Ön egyedi igényei alapján.

Elégedett leszek az eredménnyel?

A magyarországi fogfehérítés eredménye a fogak eredeti árnyalatától függően változhat. A fogak idővel hajlamosak lesznek kissé sötétedni. A hatás körülbelül 1-3 évig tart, bár néha hosszabb ideig is eltarthat.

Mikor nem működhet a fogfehérítés?

A Hongriene fogfehérítés csak a meglévő fogak színét világosíthatja. Egy másik lehetőség a fogak színének megváltoztatása egy adott árnyalatra. A fehérítés a természetes fogakon is működik. Semmilyen “hamis” fogon nem hatásos. Ide tartoznak a műfogsorok, koronák és a furnérok. Ha a műfogsor elszíneződött vagy elszíneződött, érdemes felkeresni a budapesti fogorvost, és megkérni, hogy tisztítsa meg. Az elszíneződött furnérokat, koronákat és műfogsorokat esetleg ki kell cserélni. Itt is kérdezze meg fogorvosát.

Hogyan ápoljam a fogaimat a magyarországi fogfehérítés után?

Beszélje meg fogorvosával, hogyan őrizze meg fogai színét, és milyen termékek állnak rendelkezésre a hatás fenntartására. Minden ember életmódját fel kell mérni, de a jó szájhigiénia és a higiénikus rendszeres látogatása segít a hatás hosszabb ideig történő fenntartásában. Egyesek úgy tapasztalják, hogy a kezelés utáni első néhány napban érzékenyek a fogaik, de ez az érzékenység rövid időn belül megszűnik. Fogorvosa tanácsot fog adni, hogy milyen termékeket használhat ennek az érzékenységnek az ellensúlyozására.

Mivel jár az eljárás?

Élő fog esetén a budapesti fogorvos a fogfehérítő terméket egy speciálisan erre a célra kialakított tálca segítségével viszi fel, amelyet ínypajzsként helyez be a szájba. A vegyszert ezután hővel, vagy hő és fény kombinációjával aktiválják. A termék hatóanyaga általában hidrogén-peroxid vagy karbamid-peroxid. Ha a fogat a gyökérnél kezelték, a fogcsatornát, amely korábban az ideget tartalmazta, újra meg lehet nyitni, és a fogfehérítő terméket be lehet helyezni. Az eljárást mindkét esetben meg kell ismételni, amíg a megfelelő árnyalatot el nem érjük.

Mennyi ideig tart az eljárás?

Először is két-három alkalommal kell felkeresnie fogorvosát. A fogorvosának el kell készítenie egy fogszabályozót, és ehhez az első találkozáskor lenyomatot kell vennie. Miután fogorvosa megkezdte a kezelést, Önnek otthon kell folytatnia azt. Ez azt jelenti, hogy 2-4 héten keresztül rendszeresen alkalmazza a fehérítőt, egyszerre 30 perc és 1 óra között. Egyes újabb termékek azonban akár 8 órán keresztül is alkalmazhatók egyszerre, ami azt jelenti, hogy már egy hét alatt kielégítő eredményt lehet elérni.

Miért van szükség a fogaim fehérítésére?

Mindenki más és más, és ahogy a hajunk és a bőrünk színe, úgy a fogaink színe is változik. Egyes fogak sárgás árnyalatúak, mások inkább bézs színűek, és csak nagyon kevés a ténylegesen “fehér”. A fogak a korral is sárgulnak, és a felszínen elszíneződhetnek az olyan ételektől és italoktól, mint a tea, a kávé és a fekete ribizli. A fogkő is befolyásolhatja a fogak színét. Egyeseknél előfordulhat, hogy a fogak belseje elszíneződik. Ez bizonyos antibiotikumoknak vagy a fogak apró repedéseinek köszönhető, amelyek felszívják a foltot.

Magyarországon elégedett leszek az eredménnyel?

A kezelés eredményei a fogak eredeti színétől függően változhatnak. A fogak idővel hajlamosak lesznek kissé sötétedni. A hatás körülbelül 1-3 évig tart, bár néha hosszabb ideig is eltarthat. Néhányan úgy tapasztalják, hogy a kezelés utáni első néhány napban érzékenyek a fogaik, de ez rövid idő után elmúlik.

Mi a helyzet az otthoni készletekkel?

A vény nélkül kapható készletek nem ajánlottak, mivel csak kis mennyiségű hidrogén-peroxidot tartalmaznak, ami kevésbé teszi a terméket kevésbé hatékonnyá. Egyesek enyhe savakat is tartalmaznak, míg mások csiszoló hatásúak. Bár ezek a termékek olcsóbbak, a fogfehérítés bonyolult kezelési eljárás, és csak fogorvos végezheti el, miután alaposan megvizsgálta és felmérte a fogait. Nagyon fontos, hogy kövesse a fogorvos által adott utasításokat, és gondoskodjon arról, hogy részt vegyen az ajánlott utókezelésen.

Mikor nem működik a fogfehérítés?

A fehérítés csak a meglévő fogak színét világosíthatja. A másik lehetőség a fogak színének egy adott árnyalatra történő megváltoztatása. A fehérítés a természetes fogakon is működik. Semmilyen “hamis” fogon nem hatásos. Ez magában foglalja a műfogsorokat, koronákat és a furnérokat. Ha a műfogsor elszíneződött vagy elszíneződött, érdemes lehet felkeresni a fogorvost, és megkérni, hogy tisztítsa meg. Az elszíneződött furnérokat, koronákat és műfogsorokat esetleg ki kell cserélni. Ismét kérdezze meg fogorvosát.

Mi a helyzet a fogfehérítő fogkrémekkel?

Ma már számos fehérítő fogkrém kapható. Bár ezek nem befolyásolják a fog természetes színét, hatékonyan eltávolítják a foltokat, és így javítják a fog általános megjelenését. A fehérítő fogkrémek a professzionálisan fehérített fogak megjelenésének megőrzésében is segíthetnek.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️