Suba Dental

Suba Dental budapest magyarország

A Suba Dental fogászati sebészetre szakosodott. A 2015-ben alapított, minősített fogászati klinika Budapesten található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és érdeklődjön a külföldi műtétek árairól. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes értékeléshez. Gyors válasz.

Suba Dental, Budapest, Magyarország 🥇🏆

A Suba Dental, a kivételes fogászati ellátást nyújtó kiemelt célpont Budapesten, Magyarországon, meghívja Önt, hogy fedezze fel a barátságosságtól és jóindulattól áthatott légkört.

Merüljön el egy olyan világban, ahol a legújabb technológiai vívmányok állnak az Ön rendelkezésére az optimális kényelem érdekében. A gondosan kiválasztott fogászati anyagok a legjobb nemzetközi beszállítóktól származnak, többek között Nyugat-Európából, az Egyesült Államokból és Japánból.


Klinika specialitása :

Fogászati sebészet
Fogászati implantátumok
All-on-4
Fogkorona
Fogfehérítés
Invisilign

A Suba Dental kínál Önnek :

Ingyenes Wifi
Idegenvezető
Orvosi dokumentáció átadása
Fordítási szolgáltatások


Város: Budapest – Ország: Magyarország – Alapítva: 2015
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): angol, francia, spanyol, olasz, olasz, német, magyar


A Suba Dental, az Ön referencia fogászati klinikája ideális helyen, a Rózsadomb pompás zöldövezetének szívében található. A modern, kifinomult létesítmény autóval és különböző tömegközlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető.

Élvezze a légkondicionált várótermet, amely TV-vel, Wi-Fi kapcsolattal és diszkrét zenei hangulattal felszerelt, kellemes és pihentető pillanatokat biztosít. A Suba Dental gondoskodik arról, hogy az Ön élménye a lehető legkényelmesebb legyen, már az érkezés pillanatától kezdve.


Suba Dental értékelése

Csaba J
Csaba J
09:42 03 Feb 24
Hoszzú évek óta járok a Suba Dentalba. Kedves asszisztensek, nyugodt légkör és modern eszközök várják a vendégeket. Dr. Pálóczi Tibor a kezelőorvosom, akihez 15 éve járok. Jó látni és tapasztalni minden egyes alkalommal, hogy határozott, szakmailag kifogástalan munkát végez.
Antónia Kiss
Antónia Kiss
17:10 09 Nov 23
A rendelőnek nagyon kellemes és megnyugtató a légköre. Dr. Salga Máté lett a kezelőorvosom. Kettő fogamat is sikerült megmentenie, kitűnő szaktudással és precizitással rendelkezik ő is és a fogászati asszisztense is.Bármilyen fogászati problémával a legnagyobb bizalommal fordulok ide, jó szívvel ajánlom a rendelőt mindenkinek.
Krisztán Juhász
Krisztán Juhász
19:16 22 Nov 23
Dr. Salga Máté volt az orvosom. Már hallottam róla jókat, ezért is mentem hozzá. Kiváló szakember és a türelme is határtalan. Az aszisztens hölgy is nagyon ügyes és kedves volt. Pozitiv élménnyel jöttem el! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Farkas Istvan
Farkas Istvan
22:42 01 Jan 24
A bölcsességfogamat távolíttották el alul, felül egy oldalon, egyszerre. Professzionális ellátásban volt részem, a másik kettőt is itt fogom eltávolíttatni.
Richárd Szeghalmi
Richárd Szeghalmi
18:14 09 Oct 23
Visszatérő páciens vagyok. Kb. 6 éve járok a Suba Dentálba különböző fogászati kezelésekre. Csak a legjobbakat tudom elmondani a cégről. Kiemelném Dr. Kápolnai Kristen doktornőt aki hihetetlen precízen, nagyon körültekintően és maximális empátiával dolgozik. Abszolút a páciens van a középpontban. A legújabb technológiával és a legmodernebb fogászati gépekkel dolgoznak. Személy szerint a kezeléseim alatt minimális fájdalmat éreztem csak. Pedig sokféle feladat adódott az egyszerű fogtöméstől kezdve a gyökérkezelésen át a fogkőeltávolítás és foghúzásig.Tehát mindenkinek nagyon ajánlom aki nem stresszelve szeretne fogorvoshoz menni!
Barbara Bacsárdi
Barbara Bacsárdi
17:44 22 Mar 23
Kedves Suba Dental!Nagyon hálás vagyok, hogy olyan profi szakszerű ellátásban volt részem Önöknél, amit ez elmúlt években sehol sem tapasztaltam!Külön köszönöm Gyetvai Benjaminnak és Dr.kápolnai Kristen doktornőnek,A profizmusát, empatikus hozzáállását!Életem első Gyökérkezelésén voltam és életem első szuriját kaptam itt….Rettegve nyitottam ki az ajtót, de hatalmas mosollyal jöttem ki!Maximálisan elégedett voltam mindennel!Szívből ajánlom másnak is!Nincs közel, de Ezentúl csak ide fogok járni 🙂
Zsolt Serényi
Zsolt Serényi
10:45 10 Jul 23
Részletezhetném a hosszú évek pozitív tapasztalatait szakmai és emberi oldalról is. Talán mégis az mondja a legtöbbet, hogy szeretek ide járni, ami egy fogorvosi rendelő esetében igazán különleges.
Viktor Boros
Viktor Boros
15:55 04 Aug 23
Mióta ide jàrok màr nem fèlek a fogorvosoktól, és megtapasztaltam, hogy a kezelések fájdalommentesek is lehetnek. Nagyon szép, tiszta rendelő, kiváló fogorvosokkal. Külön kiemelném Kápolnai Kristen doktornő kedvességét, és profizusmát.
Katalin Szabados
Katalin Szabados
14:21 18 Mar 24
15 éve járok Dr. Suba Csongorhoz, most már a lányom is átesett két komoly bölcsességfog műtéten nála. Csak a legjobbakat tudjuk mondani. Rendkívül empatikus, kedves, és elképsztően jó szakember. Soha nem mennénk máshoz.
victory tersec
victory tersec
16:29 21 Mar 24
Alsó bölcsességfog húzással voltam Csongornál aki nagyon alaposan, korrekt áron és kevés fájdalommal oldotta meg. Elismerésem a kitartásért is mert fogam bonyolult kinövése miatt közel másfél óráig tartott a műtét. A seb könnyen és gyorsan gyógyult. Ezúton is köszönöm a segítséget. 🙂
Ria Nyisztor
Ria Nyisztor
16:58 16 Mar 24
Dr.Salga Máté lelkiismeretessége, a páciensekhez való végtelen türelme, kedvessége, példaértékű. Másik fogászaton elrontott tömésem háromszor próbálta megmenteni, sajnos steril ideggyulladás miatt gyökér kezelés és gyökér tömés lett a vége. A beavatkozások precízen, derűs nyugodt körülmények között zajlottak. Rég nem részesültem ilyen lelkiismeretes rendes gyógyításban.
Alexandra Zsófia Halmen
Alexandra Zsófia Halmen
15:13 10 Feb 24
Fogorvoshoz képest rendkívül kellemes hely. Egy fiatal orvosnővel, Dr. Kápolnai Kristennel csináltuk a kezelést, több lépésben is kellett fehérítenünk, így többször találkoztunk. Nagyon figyelmes volt, menet közben végig mondta, mi fog történni. Kaptam stresszlabdát is, biztos, ami biztos, és egyszer még a kedvenc zenémet is betette az asszisztens, hogy elvonja a figyelmemet. Korrekt árakkal dolgoznak, ügyfélbarát hozáállás. Csak ajánlani tudom a helyet!
Dániel Dorogi
Dániel Dorogi
09:51 04 Mar 24
Több, mint egy éve járok kezelésre Dr. Salga Mátéhoz. Figyelmes és alapos fiatal szakember, túlzás nélkül elment a falig, hogy az íny alá szuvasodott fogamat megmentse. Hálás vagyok a segítségéért, jó szívvel ajánlom a Doktor Urat mindenkinek! 🙂
Nappillangó
Nappillangó
07:18 01 Feb 24
Suba doktor csodálatos! Két szuvas bölcsességfogamat húzta ki pillanatok alatt. Egyáltalán nem fájt és a gyógyulás is gyorsan ment. Implantátumhoz a csontbeültetést is ő csinálta. Az is nagyon jól sikerült. Csak ajánlani tudom.
arpad drotar
arpad drotar
17:12 24 Jul 23
Kedves Suba Dental!Jellemzően egyik orvosi beavatkozás sem a kedvencem, a fogászati különösen. Emiatt értékelem különösen nagyra azt a kíméletes ellátást, amiben most már többedszerre Pálóczi doktor úr által különböző fogászati problémáim kapcsán részesültem. Jó szívvel ajánlom a doktor urat bárkinek, aki színvonalas, megbízható ellátásra vágyik.
Debre Zoltan
Debre Zoltan
18:29 08 Aug 23
A Suba Dentalt abszolút ajánlani tudom, azoknak pedig kifejezetten, akik nagyon félnek a fogorvostól. Az egyik bölcsességfogam úgy begyulladt, hogy azonnal fogorvoshoz kellett fordulnom, a számat alig bírtam kinyitni. Suba Csongor doktor úr professzionális munkát végzett, kiműtötte a begyulladt fogat, úgy, hogy ebből én semmit nem éreztem pedig előtte rettentően fájt, emiatt a foghúzástól nem kicsit izgultam. Az egész folyamat abszolút kedélyesen zajlott, még viccelődtünk is a foghúzás közben. Azon nagyon meglepődtem, hogy a saját véremből készített vérplazmát tett a fog helyére, ami elvileg a gyógyulási folyamatot nagymértékben felgyorsítja. Pár nap múlva már olyan volt mintha meg se történt volna a foghúzás. Köszönöm szépen!
Next Reviews

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️