Hd Dental Clinic

Hd Dental Clinic Mosonmagyaróvár klinika 1

A HD Dental Clinic fogászati ellátásra szakosodott. A 2000-ben alapított, ISO 9001:2008, TEMOS tanúsítvánnyal rendelkező klinika Mosonmagyaróváron található. Nézze meg a vásárlói véleményeket, előtte/utána fotókat és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Hd Dental Clinic, Mosonmagyaróvár, Magyarország

A 2000-ben alapított HD Dental Clinic Hungary az osztrák határ közelében található, és a fogászati szolgáltatások széles skáláját kínálja. Fő specialitásuk a fogpótlás, amelyet gyorsan és minden pénztárcának megfelelő áron végeznek el. A legmodernebb technológiával vannak felszerelve, és minden fogorvosuk az általános fogászat minden területére képzett. Képesítésüket az Európai Unióban teljes mértékben elismerik, sőt, sokan közülük nemzetközi szinten is dolgoznak.

A klinika tisztában van azzal, hogy a megfelelő fogorvos kiválasztásával sok pénzt lehet megtakarítani. Így alacsony működési költségeiknek köszönhetően magas színvonalú szolgáltatásaikat a nyugati társaiknál két-háromszor alacsonyabb árakon tudják nyújtani, anélkül azonban, hogy a kezelések minőségében kompromisszumot kötnének.

Más egészségügyi szolgáltatókkal ellentétben a HD dentalnál nincsenek sorok vagy várólisták. Ha időpontra van szüksége, vagy egyszerűen csak tanácsot vagy információt keres, készséggel állnak rendelkezésére, hogy az Önnek megfelelő módon segítsenek, akár telefonon, e-mailben vagy faxon.

A kivételes fogászati kezelések mellett szolgáltatásaik kiterjednek az ingyenes repülőtéri transzferre és szállásfoglalásra is, így biztosítva a nemzetközi pácienseknek egyedülálló fogászati turisztikai élményt!


Klinika specialitása :

Fogászati ellátás
Gyökérkezelés
Fogtisztítás
Foghúzás
Fogtömés
Frenektómia
Ínyszövet beültetés
Koronarekonstrukció
Gnatológiai kezelés
Fogkorona
Inlay / Onlay fogpótlás
Fogak
Fogfehérítés
Fogászati burkolat
Implantátumok rögzítő rúd
Sinus graft
Fogászati implantátumok
Fogászati konzultáció

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Repülőjegy foglalás
Ingyenes Wifi
Szálloda foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Internetes konzultáció
Parkoló
Szobatelefon
Felújítás
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Mosonmagyaróvár – Ország: Magyarország – Alapítva: 2000
Akkreditáció: ISO 9001:2008, TEMOS – Beszélt nyelv(ek): kínai, holland, angol, német, magyar, koreai, lengyel, portugál, orosz, holland, spanyol, lengyel, orosz, német


HD Dental felülvizsgálat

4.8
powered by Google
Elvira Wippel-Zoller
Elvira Wippel-Zoller
16:00 19 Sep 19
Félelmetes macska vagyok, ha fogorvoshoz kell mennem. De dr. Kannmann minden más volt. Nagyon örülök, hogy ismerek egy fogorvost, aki egyrészt nagyon profi és hozzáértő, másrészt emberileg nagyon együttérző. Minden kérdésre kielégítő választ kapok. Tetszik a munkája eredménye, és jól tudom kezelni. Amikor szükségem volt a tanácsára, kértem tőle valamit, készséges és segítőkész volt. Valóban kivételes orvos, csak kár, hogy ilyen messze lakom a rendelőjétől. Tudom dr. Kannmann és csapata csak dicséri és nagyon ajánlja.
Manfred Pfaender
Manfred Pfaender
06:18 08 Sep 21
2004 óta járok dr. Kannmann kezelésre. Csak hétfőn mentem vissza dr. Kannmann. Mint mindig, erősen ajánlott, és minden ismét remekül működött. Örömmel fogadom az 561 km-es távot. Remek csapat és minden tekintetben elégedett kezelés, újra és újra, bármikor elmegyek Dr. Kannmann és csapata.Nagyon szépen köszönöm az évek során nyújtott nagyszerű kezelést.
yvonne Palfner
yvonne Palfner
18:18 24 Jan 22
voltam Dr. Kannmann kezelés alatt. Egy trauma után évekig féltem a fogorvostól. Sajnos ez még mindig megvan, de számomra nincs jobb orvos, mint dr. Kannmann. Nagyon érzékeny, nagyon kompetens és keményen igyekszik, igyekszik elűzni minden félelmet és a lehető legfájdalommentesebben dolgozni. Az egész csapata nagyon keményen dolgozik. Szívből köszönöm neki és csapatának, és végre újra gondtalanul nevethetek.
Daniel Gröber
Daniel Gröber
06:36 23 May 22
Teljesen nagyszerű. Ajánljuk. Soha nem éreztem jól magam a fogorvosnál. A HD Dentalnál nagyon jól kezelik a szorongó betegeket. Minden lépést érthető módon magyaráznak el. Az ár-érték arány verhetetlen. Örömmel fogadom az utazást. Dr. Kannmann a legjobb kezekben van.
Nina Ecker
Nina Ecker
14:02 25 Sep 22
Dr Kannmann a legjobb és legempatikusabb fogorvos, akinél valaha jártam!! Szakít rád időt, áttekinti a fogak általános állapotát, holisztikusan ad tanácsokat, és hihetetlenül professzionálisan dolgozik! Már csináltattam hidat, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Dr Kannmann fogorvosi látogatása nagy öröm számomra, és remélem, még sokáig fog gyakorolni :-))
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️