Mdental Clinic Hungary

MDental Clinic Hungary Budapest klinika 1

Az MDental Clinic Hungary fogászati ellátásra szakosodott. A 2011-ben alapított, ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika Budapesten található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérjen árat külföldi műtétekre. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Medicover Dental Clinic Hungary, Budapest, Magyarország

Az MDental Clinic Hungary 2011-ben alakult. A klinika öt kezelőhelyiséggel, fogászati műtővel, VIP-váróteremmel és egy helyszíni fogtechnikai laboratóriummal rendelkezik, ahol egyedi koronák, hidak, furnérok és fogsorok készülnek.

A laboratórium Nobel Biocare és AlphaBio implantátumokat használ, valamint porcelán és cirkónium koronákat kínál. A pontos diagnózishoz és a kezelés tervezéséhez digitális panorámaröntgent és 3D-s képalkotást használnak. A klinikán 13 fogorvos dolgozik, akik kozmetikai fogászat, általános fogászat, szájsebészet, fogszabályozás és parodontológia szakterületeire specializálódtak.

A klinika fogorvosai évente több mint 10 000 pácienst kezelnek, különös tekintettel az implantátumokra és a szájsebészetre. A nemzetközi páciensek számára két váróterem és egy VIP-szoba áll rendelkezésre. A többnyelvű személyzet angol, francia és német nyelven nyújt segítséget. Ingyenes konzultációk állnak rendelkezésre, amelyek felmérést, panorámaröntgent és kezelési terv kidolgozását foglalják magukban. A munkát az eljárástól függően egy-három évig garantálják.

A klinika megkapta a Global Clinic Rating platina akkreditációját, amely az egyetlen nemzetközi, független, az iparágnak megfelelő, az egészségügyi klinikák színvonalát és a betegek elégedettségét mérő nemzetközi mérce. Ez az akkreditáció azt jelenti, hogy az MDental Clinic a világ 20 legjobb fogászati klinikája közé tartozik.


A klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Gyökérkezelés
Gyermekfogászat
Fogtömítések
Fogászati ékszerek
Fogtisztítás
Foghúzás
Fogtömés
Személyre szabott szájvédő
Fogászati szkennelés
Koronarekonstrukció
Bölcsességfogak kihúzása
Gyökérkezelés
Apikoektómia
Apikális reszekció
Foghúzás
Ínykezelés
Foggyűrűk
Fogászati félmetszés
Inlay / Onlay fogpótlás
Fogászati burkolatok
Csontbeültetés
Fogászati híd
Fogászati korona
Fogfehérítés
Gingivectomia
Fogak
Sinus graft
Fogászati implantátum
Hibrid fogpótlás implantátumokon
Implantátum retentziós rúd
All-on-4
All-on-6
Fogászati ellenőrzés
Fogászati röntgenfelvétel
Fogászati konzultáció

MDental Clinic Hungary kínál Önnek :

Repülőtéri transzfer
Repülőjegy foglalás
Ingyenes Wi-Fi
Szálloda foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Orvosi leletek átadása
Szobatelefon
Rehabilitáció
Fordítási szolgáltatások


Város: Budapest – Ország: Magyarország – Alapítva 2011-ben
Akkreditáció: ISO 9001:2008 – Beszélt nyelvek: dán, angol, francia, francia, német, orosz


Medicover Fogászati Klinikaértékelése

belkacem benotmane
belkacem benotmane
08:39 10 Nov 23
Professzionális, barátságos Kiváló kezelés az elejétől a végéigTinától Ben és Dr. Sara Ramahiig, mindannyiótoknak köszönhetően magabiztosan tudok mosolyogni és beszélni.A nagyon őszinte klinikai árak nagyon ésszerűek.Határozottan visszatérek a családommal és a barátaimmal.Látogasson el Budapestre és válassza ezt a klinikát, és soha nem fogja megbánni.
Tamás Pogrányi
Tamás Pogrányi
17:02 12 Apr 23
Nemrég volt egy fogászati ​​műtétem ezen a magán fogászati ​​klinikán, és azt kell mondanom, hogy a tapasztalataim egészen félelmetesek voltak. Attól a pillanattól kezdve, hogy beléptem, a személyzet barátságos, vendégszerető és profi volt. Kényelmesnek és nyugodtnak éreztem magam, ami nagy dolog a fogászati ​​eljárások során.A műtétemet végző fogsebész képzett, hozzáértő volt, és időt szakított arra, hogy mindent elmagyarázzon nekem. Magabiztosnak és nyugodtnak éreztem magam az eljárás során, és nem volt fájdalom vagy kellemetlenség. Az utókezelési utasítások is egyértelműek voltak, és a személyzet követett engem, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jól gyógyulok.Összességében nagyon ajánlom ezt a magán fogászati ​​klinikát mindenkinek, aki szakképzett, professzionális és barátságos fogászati ​​tapasztalatot keres. Valóban felülmúlták az elvárásaimat, és hálás vagyok a nagyszerű törődésért, amit kaptam.
Bertalan Róbert
Bertalan Róbert
10:13 19 Apr 23
Hozzáértő, kedves személyzet és szakember.
Motz Motz
Motz Motz
13:33 24 Sep 19
Ma voltam implantacios konzultacion Dr. Bodnar Adamnal, eddigi tapasztalataim, benyomasok nagyon pozitivak, a doktor ur őszinte, minden kerdesemre ertheto, kielegito valaszt adott. Fogszabalyozo meglete sem zavarta. Voltam par helyen es sajnos mindenhol volt valami ami miatt nem oda tertem vissza (fogszabalyozos drót megneheziti a varrast). Kar hogy nem hozzá jöttem eloszor!Medicover: Magas szinvonalu szolgaltatas, igenyes kornyezet, olcso arak! Paradontologushoz is idejovok. Jovo heten műtet utan updetelek. Eddig csillagos ötös
Dávid Varga
Dávid Varga
15:14 31 Jul 22
Egy letört fog ismételt pótlásával kerestem fel a klinikát. Biztosított ügyfél vagyok, akinek a csomagja tartalmaz évi 1 alkalmas fogászati felülvizsgálatot. Ezen túlmenően láttam, hogy egész júliusban ingyenes fogpótlási konzultáció is van. Ennek keretében próbáltam időpontot foglalni telefonon, illetve volt egy elképzelésem a fogpótlást illetően, ezért azt kértem ha úgy alakul akár már egyből is el tudjuk kezdeni a választott kezelést. Végül a fog felépítését kértem tömőanyagból. Végül kiderült hogy sem az ingyenes konzultációt nem kaptam meg, sem pedig a csomagomban lévő ingyenes felülvizsgálatot. Ehelyett kiszámlázásra került számomra egy teljes 45 perces kezelés. Habár a doktornő munkájával elégedett vagyok, mégis kicsit csalódottnak érzem magam, mert a fogpótlás lényegében a konzultációból plusz a kezelésből tevődött össze, melynek a konzultáció része az akció/csomagom keretén belül ingyenes kellett volna hogy legyen és csak a 30 perces kezelést kellett volna kiszámlázni.
Krisztina Ilosfai
Krisztina Ilosfai
01:58 02 Dec 22
Egy tisztítást követően javasolták szuvas fogam kezelését. Panaszom nem volt. A tömést követően magasnak éreztem a kezelt fogat, visszamentem 2-szer, hogy igazítsanak rajta. Rá 2 hétre nyilalló, éles fájdalmat éreztem a fogamtól a fülemig, megint visszamentem, nem tudták megmondani mi legyen, másik fogra gyanakodtak. Biztonság kedvéért újratömték, a fájdalom enyhült kissé, azonban megjelent az arcüregemben egy gyulladás, de ennek kapcsán egy másik fogra gyanakodtak, természetesen ehhez nekem kellett állni a CT röntgent. A teljes másfél hónapos folyamat (kálvária) alatt 3 különböző orvos látott el. Mivel a végén csak 2 hét múlva tudott volna megnézni egy specialista, és még mindig magas fogra is gyanakodtak, elmentem egy másik helyre, ahol gyökérkezelték a kezelt fogat, ami sajnos időközben egyértelműen megadta magát. Nem lehet tudni, hogy orvosi hiba volt-e, vagy véletlen egybeesés, de a folyamat alatt összességében elvesztettem a bizalmat a helyben. Egy nagy cég, melynek beosztottjai orvosok, a nagy cégekre jellemző hátrányokkal (nincs megfelelő kommunikáció és a felelősséget is hárítják, egy szám a páciens leginkább, érezhetően). Sok jó fogorvos található Magyarországon, ha teheted, inkább hagyd ki ezt a helyet.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️