All-on-4 Törökországban

mind a 4 Turquie pas chere 1
Írta Manuella

Az All-on-4 Törökországban a Nobel Biocare által kínált kezelési eljárás. Az All-on-4 fogászati implantátumok segítségével egy teljes fogsort támogat az állcsonton.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi all-on-4 műtétekről, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészekkel. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül az all-on-4 Törökországban?

Törökországban az all-on-4 átlagos költsége 2500 euró. Ez az ár a páciens állkapcsának egészségi állapotától és a beültetendő implantátumok számától függ. A kezelést helyi érzéstelenítésben végzik, és 1 hét alatt 2 látogatásra van szükség a kezelés során. Az isztambuli tartózkodás időtartama 7 nap. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet és a gyógyszeres kezelést. A végeredmény azonnal látható.

All-on-42500 €
All-on-64900 €
All-on-87000 €
Fogászati implantátumok (10)5000 €

Előszó

A fogak elvesztése, bármi legyen is az oka, súlyos teher lehet. A hollywoodi sztárok ragyogó mosolyával szembesülve gyorsan érezheti, hogy önbizalma megcsappan. De szerencsére ez nem visszafordíthatatlan.

Ma már lehetséges és megfizethető a hiányzó fogak pótlása. Implantátumok, rögzített vagy kivehető protézisek, foghidak vagy koronák – a fogvesztés megoldásai egyre kifinomultabbak.

Image de synthèse d'une mâchoire superieure avec un All-on-4
Számítógépes kép egy felső állkapocsról All-on-4 fogsorral

A legújabb és legnépszerűbb technika az all-on-4 protézis. Ez egy olyan fogpótlás, amely az állkapocs összes fogát támogatja. Ez biztosítja, hogy a fogcsoportok megfelelően igazodjanak egymáshoz, és a páciens számára megfelelő kényelmet nyújtsanak.

A számos országban alkalmazott All-on-4 implantátum Törökországban nagy népszerűségnek örvend. Mivel az ország az orvosi turizmusáról híres, a kezelések minősége és mindenekelőtt az ára miatt is választják, amely minden pénztárcának elérhető marad. Íme minden, amit erről a fogpótlási technikáról tudni kell.

Fotók előtte és utána

Implant dentaire Turquie avant apres
Résultats implant dentaire Turquie avant apres
Photos avant après d'implants dentaires sur machoire supérieure et inferieure en Turquie
Photo avant apres implant mâchoire intégrale en Turquie
Photo avant apres All-on-4 en Turquie
Photo avant apres implant dentaire en Turquie
Extraction dentaire   Implant dentaire à Istanbul

Mi az all-on-4?

Az all-on-4 Törökországban egy olyan fogpótló kezelés, amely a hiányzó fogakat pótolja. Az eljárás férfiak és nők számára egyaránt alkalmas. Ennek során 4 fogászati implantátumot helyeznek be a felső vagy alsó állkapocsban lévő rögzített protézisek alátámasztására. Az elnevezés a 4 implantátumra utal, amelyek egyedül támogatják az ínyhez rögzített összes fogat.

Emlékeztetőül: a fogászati implantátum egy csavar alakú eszköz, amelyet az állcsontba rögzítenek, hogy új gyökérként működjön. Amikor az implantátum összeolvad a környező csontszövettel, egy rögzített fogpótlást támaszt meg.

Image de synthèse d'une mâchoire supérieure et inférieure avec un All-on-4
Számítógépes kép egy felső és alsó állkapocsról All-on-4 implantátummal

Modern és forradalmi, az all-on-4 implantátum kiemelkedik a többi hagyományos fogászati implantációs módszer közül. Nem igényel nagy csontsűrűséget, így nem kell csontátültetésen átesnie.

Az implantátumprotézisek terén valódi újításnak számító All on 4 technikailag az implantátumok felső vagy alsó íven történő behelyezéséből áll. Az első két implantátumot egyenesen elöl rögzítik.

A másik kettő hátul, a belső állkapocsban, 45°-os szögben kerül rögzítésre. Különösen a nagy csontsűrűségű területet célozzák meg. A négy implantátum 10 és 14 fog közötti értéket képes megtartani.

Csak a rend kedvéért: az all-on-4 módszert először Dr. Paulo Malo alkalmazta 1998-ban Nobel Biocare implantátumok felhasználásával.

Milyen előnyei vannak az all-on-4 Törökországnak?

A minimálisan invazív és rendkívül hatékony all-on-4 lehetővé teszi, hogy egyetlen kezeléssel még a legfogatlanabb páciensek is újra mosolyoghassanak. Bármi legyen is a fogvesztés kiváltó oka, az all-on-4 megoldja ezeket a problémákat, és helyreállítja a száj teljes funkcióját.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure avec un All-on-4
Számítógépen generált kép egy All-on-4 fogsorral ellátott alsó állkapocsról

Míg a műfogsorok idő előtt meglazulnak és idővel elhasználódhatnak, az all-on-4 implantátumok rendkívül tartósak. Mivel könnyen rögzülnek az állcsontban, biztonságos kötést nyújtanak.

Ez a megközelítés ugyanazt az ingerlést biztosítja, mint a természetes fogak, így megakadályozza a csontsűrűség csökkenését. Ráadásul az all-on-4 implantátumok stabilitásának köszönhetően nem áll fenn a protézisek véletlen meglazulásának vagy leválásának kockázata rágás közben.

Végül, ennek az állkapocsprotézis eljárásnak az egyik nagy előnye, hogy nagyobb kényelmet biztosít a pácienseknek. Az összes fogcsoportot egyszerre, egymással egy vonalban helyezzük be, így a műtét gyorsabbá válik. Ez azt is jelenti, hogy nincs szükség fogszabályzóra.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure et supérieure avec un All-on-4
Számítógépen generált kép egy All-on-4-gyel ellátott felső és alsó állkapocsról

Kinek készült az all-on-4 implantátum Törökországban?

A törökországi All-on-4 kezelést olyan betegek számára tervezték, akik:

  • Jelentős fogvesztéssel rendelkező betegek. Egyetlen hiányzó fog esetén választhatunk fogkoronát vagy egyszerű fogászati implantátumot.
  • Akiknek súlyosan törött, sérült vagy szuvas fogaik vannak.
  • Akiknek a megmaradt fogai ínybetegség miatt meggyengültek vagy károsodtak.
  • Akiknek alacsony a csontsűrűségük, és nem jelöltek csontpótlásra.
  • Akiknek a főfogaik működése az életkor, a rossz szájhigiénia vagy bármely más ok miatt károsodott.
Image de synthèse vue de l'intérieur avec un All-on-4
Számítógépes kép az All-on-4 fogsor belső nézetéről

Hogyan működik az All on 4 Törökországban?

Isztambulban vagy Antalyában az All-on-4 fogpótlást a világ vezető fogászati klinikáin, szakértő és elismert sebészek végzik. A sebészeti kezelés a tudomány szabályai szerint történik, és teljes szakaszokat követ.

Törökországi tartózkodása előtt

Mindenekelőtt vegye fel a kapcsolatot a fogsebésszel anélkül, hogy utaznia kellene. Egy első videokonferencia segítségével megállapítják fogai jelenlegi állapotát, valamint egészségi állapotát. Ez a találkozó határozza meg a következő lépéseket is.

A sebészeti időpont egyeztetése után felkészülhet az utazásra és a törökországi tartózkodásra. Ebben a szakaszban több csomag közül választhat: választhat egy all-inclusive csomagot, amely az egész isztambuli vagy antalyai utazásáról és tartózkodásáról gondoskodik (szállás, tartózkodás a klinikán, műtét). Vagy válasszon egy személyre szabott csomagot vagy egy ingyenes tartózkodást.

Dentiste qui pratique un bilan dentaire
Fogorvos fogászati vizsgálatot végez

Az all-on-4 műtét Törökországban

Törökországba érkezve az all-on-4 fogászati implantátumok beültetésének lépései Isztambulban a következők:

Első vizsgálat

A sebésznél tartott első orvosi vizsgálat során megröntgenezik az állkapcsát, a felső és az alsó ívet. Ez fogja meghatározni, hogy hova fogják behelyezni a fogászati implantátumokat.

Ha vannak olyan szomszédos fogak vagy egyes fogak, amelyek akadályozhatják az implantátumok behelyezését, sebésze foghúzást javasolhat. Ebben a szakaszban dől el az is, hogy a fogászati implantátum-kezelés helyi érzéstelenítésben vagy általános érzéstelenítésben történik-e.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure avec un All-on-4
Számítógépes kép egy All-on-4 implantátummal ellátott alsó állkapocsról

A műtét

A fogászati műtétet helyi érzéstelenítésben végzik, hogy az ínyt elzsibbasszák. Egyes esetekben a sebész a páciens egészségi állapotától függően általános érzéstelenítésben is végezhet műtétet.

A műtét első szakasza az íny előkészítése az implantátumok számára. Ez magában foglalja az egészséges fogak helyett a sérült fogak eltávolítását, majd a beteg vagy sérült ínyszövet eltávolítását.

A sebész ezután néhány apró bemetszést ejt az ínyen az implantátumok befogadására és rögzítésére. A felhasznált implantátumok titánból vagy kompozitból készülhetnek.

Az implantátumok behelyezése után a sebész összevarrja az ínyt a gyógyulás elősegítése érdekében. A kezelendő területet ezután megtisztítják. Az első műtétet elvégzik.

Implant dentaire sur 4 piliers
Fogászati implantátum 4 pilléren

Önnek néhány napja lesz a felépülésre. Az implantátum beültetését követő órákban némi fájdalmat vagy gyulladást érezhet. Gyulladáscsökkentő és antibiotikum alapú kezelést fognak felírni.

A műtét után némi vérzést és duzzanatot is észlelhet. Ez néhány nap múlva megszűnik. Gondoskodjon a szükséges pihenésről, hogy elkerülje a szövődményeket.

Az első isztambuli vagy antalyai tartózkodása a végéhez közeledik. A rögzített protézisek átvételére 3-4 hónapot kell várnia. Ennyi időre van szükség ahhoz, hogy a csontszövet újra kialakuljon és az implantátumok körül kialakuljon.

Az implantátumok mesterséges gyökérként szolgálnak majd a beillesztendő új fogak számára. A Törökországba való visszatérés lehetővé teszi, hogy megkapja a véglegesen rögzített állandó fogait.

Sourire après un All-on-4
Mosoly az All-on-4 után

A protéziskezelés befejezése után új fogai lesznek, amelyek nemcsak a megfelelő étkezést teszik lehetővé, hanem újra gyönyörű mosolyt is adnak Önnek. A jó szájhigiénia, az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód mind-mind előírt ahhoz, hogy műfogsora a lehető leghosszabb ideig tartson.

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

Az all-on-4 kezelés során ritkán előfordulhatnak szövődmények:

  • Rossz lehelet ;
  • Duzzadt vagy gyulladt íny;
  • Láz és fejfájás;
  • Túlzott vérzés;
  • Zsibbadás az ajkakon és az állon;
  • Fájdalom a nyakban vagy az arcon.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a sebészét Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Mi több, az All-on-4 protézis engedélyezett az iszlámban. Ez halal, nem haram műtét, mert orvosi előnyt nyújt és javítja a páciens életminőségét.

A fogyatékkal élők számára (PRM) könnyen hozzáférhető kerekesszék kölcsönző szolgáltatás áll rendelkezésre.

Miért válassza Törökországot az all-on-4 műtétre?

Bár az all-on-4 eljárást számos európai országban alkalmazzák, Törökország választása több előnnyel jár. Törökország alapvető turisztikai célpont, és Európa legnagyobb fogászati klinikái közé tartozik, szakértő sebészekkel és professzionális orvosi csapatokkal.

HIV-fertőzött? Egy speciális klinikát különítettek el az Ön számára, ahol az All-on-4-et teljes biztonságban végezhetik el Ön és a személyzet számára.

A törökországi all-on-4 azt is jelenti, hogy a helyszíni technológiai és orvosi fejlesztéseknek köszönhetően magas színvonalú fogászati műtétekben részesülhet. A török klinikák, különösen Isztambulban és Antalyában, Európa legalacsonyabb árait is kínálják, 42%-kal alacsonyabbak, mint Európában. Mégis jobb az ellátás minősége.

Dentition qui repose sur 4 piliers
A fogászat 4 pilléren alapul

Mi több, Törökország büszkélkedhet az all-on-4 implantátum beültetésének akár 95%-os sikerességi arányával. Ráadásul, ha all-on-4 implantátumát Törökországban csináltatja meg, akkor egy egyszerre hasznos és élvezetes nyaralást élvezhet, és felfedezheti az ország és a városok más aspektusait is.

Mennyibe kerül egy all-on-4 Törökországban?

Törökországban az all-on-4 ára a páciens profiljától, valamint a fogászati implantátum összetettségétől és márkájától függ. A választott márkától és az implantációs módszertől függően az all-on-4 fogpótlás ára Isztambulban 2300 és 2700 euró között változhat.

La coordinatrice qui prend en charge une patiente
A pácienst gondozó koordinátor

Ha nehezen dönt, mi segítünk Önnek, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mik az All-on-4 előnyei?

Az All-on-4 implantátumok lehetővé teszik, hogy mindössze négy implantátummal 12-14 fogat állítson helyre. Az igazi előny itt a költség, amely jóval alacsonyabb, mintha 12 különálló fogászati implantátumot helyeznénk be. Nem is beszélve a nagyon gyors végeredményről.

Egy fog kihúzása után általában 2-6 hónapot kell várni a csont gyógyulására. Az egyre kifinomultabb technikáknak köszönhetően azonban a fogsebész néha azonnal be tudja helyezni az implantátumot.

Az all-on-4 fogpótlás egy hosszú élettartamú fogpótlás, amelynek nagyon hosszú a szavatossági ideje. A protézis megtartási aránya a becslések szerint 3 és 4 év között több mint 96%, 5 és 10 év között pedig több mint 94%. Megfelelő fogápolással akár 20 évig is eltarthat.

Számos tanulmányt végeztek az All-on-4 sikerességi arányának meghatározására Isztambulban, és az eredmények kiválóak. Ezek a tanulmányok az alsó íven lévő fogászati implantátumok esetében közel 98%-os, a felső íven lévő implantátumok esetében pedig 97%-os sikerességi arányt mutatnak.

Az All-on-4 implantátumok behelyezését követően 3 hónap múlva visszatérhet a megszokott étrendjéhez. Ezt megelőzően ajánlott az implantátumokra a lehető legkisebb nyomást gyakorolni lágy ételek fogyasztásával. Ez elősegíti a gyógyulást.

A törökországi All-on-4 implantátum beültetés időtartama a kezelt fogak számától, a páciens egészségi állapotától és a beavatkozás után szükséges felépülési időtől függően változhat. Általános szabályként a teljes kezelésre körülbelül egy hetet kell szánni.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️