Onur Ozel Dental Clinic

Onur Ozel Dental Clinic Antalya klinika 1

Onur Ozel a fogászati ellátásra szakosodott. A 2010-ben alapított, tanúsított klinika a törökországi Antalyában található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Onur Ozel Dental Clinic, Antalya, Törökország

Az Antalyában található Onur Ozel Dental Clinic a fogászati kezelések és eljárások széles skáláját kínálja, mint például: all-on-4 fogászati implantátum, all-on-6 fogászati implantátum, all-on-8 fogászati implantátum, fogkorona, foghéj, foghéjburkolat, foghíd, fogtömés, fogszabályozás, gyökérkezelés, fogfehérítés, foghúzás, bölcsességfogak eltávolítása és még sok más. Mindezt megfizethető áron, a legmodernebb technológiával és fogászati szakemberekből álló csapatunkkal.


A klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Foghúzás
Személyre szabott szájvédők
Gyökérgyalulás
Fogtömés
Koronarekonstrukció
Gyökérkezelés
Foghúzás
Fogfehérítés
Fogkorona
Sinus graft
Fogászati implantátum
Fogak
Fogászati ellenőrzés
Fogászati konzultáció

Szolgáltatások

Ingyenes Wifi
Tolmácsolási szolgáltatások
Internetes konzultáció
Parkolás
Szobatelefon
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Antalya – Ország: Törökország – Alapítva: 2010
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): angol, német, török


Vélemények a Clinique Hekimi Onur Özelről

Zehra Ergünşah
Zehra Ergünşah
19:36 10 Jan 24
Csodálatos fogorvos vagyok 20 éve.Emberként és szakmaként is habozás nélkül felkeresendő orvos.Köszönöm.
Mr Ashoori
Mr Ashoori
08:35 06 Sep 23
Dr.Onur Ozel ⭐⭐⭐⭐⭐Profi, kedves, becsületes és korrekt orvos🏅🏅🏅🏅🏅❤️❤️❤️❤️Feleségemmel Amszterdamból Antalyába utaztunk beültetésre és fogászati ​​munkára, kezdetben rossz orvoshoz utaltak, sok veszteség ért minket, több mint 40 napot kénytelenek voltunk Antalyában maradni, szállodai díjak, időkiesés, fájdalom és fertőzés. , és az elveszett lélek és szellem és a bennünk okozott helyrehozhatatlan kár.Utazásunk utolsó napjaiban azonban bemutatták Dr. Ozelt, akivel bárcsak az első naptól fogva találkoztunk volna, amit az előző orvos 40 napnál tovább nem tudott megtenni, azt 5 napnál rövidebb idő alatt. és 2 ülésben a legjobb minőségben és szakértelemmel. adni.Doktor úr, a feleségemmel nagyon hálásak vagyunk Önnek és egy év után kedvességére és profizmusára mindig emlékezni fogunk.👍Isten áldjon téged és az életedetSok sikert 🙏❤️💐
alp eren aytac
alp eren aytac
11:44 25 Nov 22
Remek orvos, lépésről lépésre ad tájékoztatást, minden fogászati ​​kezelésünket ő végzi a családnak, köszönöm, gondolkodás nélkül el lehet menni.
Elif Dicle Güngör
Elif Dicle Güngör
08:10 11 Jun 22
Ez az egyetlen cím, ahová csukott szemmel megyek. Fájdalommentes, fájdalommentes gyógyszer, amely aprólékosan beavatkozik betegébe, aki szeretettel végzi a munkáját, kiváló kivitelezés. Azon ritka orvosok közé tartozik, akik az esztétikát fontosnak tartják, és minden páciensével ugyanazt az aprólékosságot tanúsítják, bátran ajánlom. Biztosíthatlak, hogy mosolyogva fog kijönni Onur Beyből. Csapata és ő maga is rendkívül barátságos és vendégszerető, és ő a legjobb orvos, aki a végsőkig kiáll a munkája mögött. Ha találkozik ezzel az üzenettel, és anélkül távozik, hogy másik címre lenne szüksége, egy napon meg fog köszönni. Boldog, egészséges mosolyt 😁
ozan
ozan
14:19 30 Mar 23
Óriási tapasztalatom volt a fogászatban! Az orvos gondoskodott a pihentető légkör megteremtéséről, és mindent részletesen elmagyarázott. Határozottan ajánlom Onur urat!
Hulya Ozmutlu
Hulya Ozmutlu
10:06 18 Apr 23
2 éve találkoztam Mr. Onurral és nagyon elégedett vagyok vele, kollégáival és klinikájával. Valóban egy orvos, aki a maga területén jártas, tapasztalt és megnyugtató. Kedves, udvarias, mosolygós orvos, aki kivizsgálása során elmondja a problémáját, a kezelés során lépésről lépésre tájékoztatja mit csinál. Rövid vizsgálat után nagyon jól tudja, hogy mi a problémája és mit kell tennie, és az Ön igényei szerint elindítja a kezelési folyamatot. Nyugodtan elmehetsz és bízhatsz Onur úrban 🙂
cucky cucky
cucky cucky
05:27 24 Aug 23
Teljesen elégedett vagyok a kezeléssel, amit Dr. Onur Özel kapott. Az elejétől a végéig az élmény nem volt más, mint a csúcsminőségű.Az egész csapat rendkívül barátságos és befogadó volt. Amint beléptem a gyakorlatba, szívesen és jó kezekben éreztem magam. A recepción dolgozók mindig barátságosak és segítőkészek voltak.dr Onur Özel maga is kiváló fogorvos. Rengeteg időt szakított arra, hogy megbeszélje aggályaimat és aggályaimat. Szakértelme és empátiája megbizonyosodott arról, hogy a legjobb kezekben vagyok. Részletesen elmagyarázta nekem a kezelés lépéseit, és a folyamat során folyamatosan tájékoztatott.A rendelő a legmodernebb technológiával van felszerelve, ami hatékonysá és kellemessé teszi a kezelési folyamatot. A helyiségek tiszták, gondozottak és nyugodt légkört kínálnak. A kezelés alatt mindig jól éreztem magam, és jól éreztem magam.A kezelés eredménye felülmúlta a várakozásomat. dr Onur Özel valóban nagyszerű munkát végzett a mosolyom javításában. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, és csak ajánlani tudom.Nagyon köszönöm dr. Onur Özelnek és az egész csapatnak a kiemelkedő támogatásért. Továbbra is a türelmed maradok, és várom a következő látogatásomat.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️