Memorial Atasehir Hospital

Memorial Atasehir Hospital Isztambul klinika 1

A Memorial Atasehir Hospital fogászati ellátásra, kozmetikai sebészetre, MAP / IVF és hajbeültetésre specializálódott. A 2008-ban alapított, JCI akkreditált klinika Isztambulban, Törökországban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Memorial Atasehir Hospital, Isztambul, Törökország

A Memorial Atasehir Hospital a Memorial Healthcare Group része, amely a nemzetközi szabványoknak megfelelő, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat nyújt. A multidiszciplináris intézmény osztályai közé tartozik a plasztikai és kozmetikai sebészet, a kardiológia, a neurológia, az ortopédia, a gasztroenterológia, a gyermekgyógyászat, a rehabilitáció, valamint a szülészet és nőgyógyászat.

A kórház a hatékony és eredményes betegellátásban a tudásra és a tapasztalatra összpontosít. A kórház több mint 140 ággyal, járóbeteg-rendelőkkel, valamint modern technológiával felszerelt MRI- és CT-egységekkel rendelkezik, hogy a páciensek nyugalmát biztosítsa a radiológiai vizsgálatok során.


Klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Fogászati implantátumok
Fogszabályozás
Fogkorona
Fogászati burkolatok
Kozmetikai fogászati konzultáció
Fogászati híd
Fogászati ellenőrzés
Fogászati konzultáció
Invisalign

Kozmetikai sebészet
Mellnagyobbítás
Zsírleszívás
Orrplasztika
Brachioplasztika
Hollywoodi mosoly
Mellfelvarrás
Cervico-arcfelvarrás
Testfelvarrás
Az arc zsírfeltöltése
Masztopexia
Vaser Lipo
Lézeres zsírleszívás
Gyomorhüvely
Gyomorszalag
Gyomor botox
Gyomor bypass
Másodlagos orrplasztika
Mellimplantátumok
Mellrekonstrukció
Fenékfelvarrás
Fenék implantátumok
Zsírcsökkentés
Gynecomastia
Nyakplasztika
Fülplasztika
Plasztikai sebészeti konzultáció
Combfelvarrás
Ránckezelés
Hasplasztika
A hajvonal csökkentése
Lábhosszabbítás

MAP / IVF
Mesterséges megtermékenyítés
Tojósejtek fagyasztása
IVF – In vitro megtermékenyítés
IVF konzultáció

Hajbeültetés
Hajátültetés
DHI hajbeültetés
FUE hajátültetés
FUE Gold hajátültetés
FUT hajátültetés
BHT hajátültetés

A Memorial Atasehir Hospital kínál Önnek :

Reptéri transzfer
Családi szállás
Repülőjegy foglalás
Ingyenes Wifi
Szálloda foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Mosoda
Idegenvezető
Szobatelefon
Saját szobák
Rehabilitáció
Vallási létesítmények
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
Szobai TV


Város: Isztambul – Ország: Törökország – Alapítva: 2008
Akkreditáció: JCI akkreditáció – Beszélt nyelvek: angol, német, török


A Memorial Atasehir Hospital értékelése

Onur Sever
Onur Sever
17:36 01 Jan 24
3 Kasım 2023 tarihinde Prof. Dr. Zafer Toktaş LDH operasyonumu gerçekleştirdi. 4. Ameliyatim olmasına rağmen çok başarılı bir ameliyat oldu. Diğer 3 ameliyatimi başka yerde olmuştum ancak uzun araştırmalar sonucu doktor beyi bulduk. Başta doktoruma daha sonra ameliyat süresince yanımda olan sayın Uzm Dr Yasin Hocama ve ameliyat sonrasında her zaman fizik tedavi konusunda yanimda olan Fizyoterapist Onur Hocama çok teşekkürlerimi sunuyorum. Onur Bey de ayrıca işinin ehlidir. Beyin sinir cerrahi bölümü hemşirelerine de yoğun ilgi ve güler yüzlerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Cansu Gülkan
Cansu Gülkan
07:06 26 Aug 23
Az endoszkópos és kolonoszkópiás eljárásomat Prof. Dr. Yaşar Çolak végezte. Becsuktam/kinyitottam a szemem, mintha mi sem történt volna. Hazatértem játszani. Utána nem volt fájdalom vagy komplikáció. Köszönöm neki és csapatának a profizmusát. Kiváló ember és orvos.
Hülya Durutürk
Hülya Durutürk
09:02 07 May 24
Először jöttünk a kórházba anyám kezeléséért. Orvosunk, Prof. Ömer Uslukaya rendkívül figyelmes, részletes és figyelmes volt, és felvilágosított bennünket.Bízom benne, hogy a működésünk jól fog menni. A kórház minden osztálya, ahol meglátogattunk, nagyon releváns volt. Szeretnék köszönetet mondani Engin Hna aneszteziológusnak is. Tökéletes volt köszönöm. Ez volt az első alkalom, hogy olyan kórházzal találkoztam, ahol a pénz nem volt elsődleges. Mert nincs olyan magánkórház, ahol évek óta ne jártunk volna. Bízunk benned. Éljenek ők. Köszönöm.
cihan keserli
cihan keserli
07:43 17 Apr 24
Dr. Szeretnék köszönetet mondani İlker Abcınek a teljes műtéti folyamatért. Kiváló orvos, nagyon szakértő a szakterületén, informatív, megbízható. Szeretnék köszönetet mondani Ferda Acar tanácsadónak is. Barátságos, higgadt és eredményorientált hozzáállásával minden tekintetben nagyon segítőkész volt.
Burak Ilhan
Burak Ilhan
12:57 21 Apr 24
Az orvosom Prof. Dr. Szeretnék köszönetet mondani az egész Memorial családnak, különösen Mehmet Özgür Habeşoğlunak. Tisztelt orvosomnak köszönhetően meg voltam győződve a műtét gondolatáról, amiben eleinte nagyon tétováztam. Nagy esély van rá, hogy útjaink összefutottak vele. Minden nagyon jól ment, nagyon elégedett voltam.
ERHAN AVŞAR
ERHAN AVŞAR
07:13 07 Apr 24
Kardiyoloji bölümünde önce kontrol için bulundum. Bahadır Dağdeviren hocam tarafından. Sonrasında ablasyon için İzzet Celal Erdinler tarafından operasyona alındım. Yıllardır yaşadığım sorunu tamamen çözdü ve bana sağlıklı geçireceğim bir ömür verdi. İzzet hocama bu anlamda şükranlarımı sunuyorum. Çalışan tüm herkese çok teşekkürler.
Sinan Atik
Sinan Atik
08:31 17 Mar 24
Először is szeretném megköszönni kedves Doktornőnknek, Kerem Sadi Okuturnak, hogy betegségem alatt mindig velem volt, és önzetlenül küzdött velem, hogy minden részlet kihagyása nélkül legyőzze ezt a betegséget és kifejezze tiszteletemet. Ezúton is szeretném megköszönni orvosunk édes asszisztenseinek, Elifnek és İlaydának, valamint a pénztáros osztálynak, Ezginek, Nurhayatnak és Sude-nak, hogy barátságos hozzáállásukkal támogattak bennünket. Hála szeretett nővérünk, Emra nővérünk tapasztalatának és megnyugtató hozzáállásának, valamint Nuray nővérünk és más csapattársaink támogatásának, kezelési folyamatunk nagyon békés, hálámat és szeretetemet fejezem ki feléjük.
Çağla Çalışkan
Çağla Çalışkan
07:26 24 Feb 24
Op. 2024.2.20. Dr. Hakan Öçsel-lel megműtöttek. Ilyen jó, aprólékos és hozzáértő emberrel még nem találkoztam a szakmájában. Ezúton is szeretném megköszönni minden érdeklődését és támogatását. Hakan Öçsel határozottan az első személy, akit mindenkinek vakon kell választania a pácienseihez való hozzáállása, valamint orvosi képességei miatt.Szeretnék köszönetet mondani minden nővérnek, különösen Zeynepnek, Melikenek és Gözdének, akiknek a nevére nem emlékszem, a műtétem utáni támogatásukért és együttérzésükért.
Belgin BULAÇ
Belgin BULAÇ
15:39 02 Sep 23
Helló! Szeretnék köszönetet mondani Zeki Salar szülészorvosomnak minden támogatásáért és őszinte hozzáállásáért. Mindig velünk volt a terhesség és a szülés során.Ezen kívül szeretnék köszönetet mondani minden nővérnek és dolgozónak az újszülött emeleten, ahol a szülés után a kórházban tartózkodtam. Amikor elsőszülőként nem tudtam, mit csináljak, minden kollégám egyénileg türelmesen támogatott. Szeretnék köszönetet mondani Nevalnak, Aleynának, Beyzanurnak, Tutkunak, Hacer nővérnek és a többi nővérnek, akiknek a nevét nem tudom leírni, a padlóért felelős barátaimnak és a többi alkalmazottnak az érdeklődésükért és segítőkész hozzáállásukért. Jó szívvel ajánlom a kórházat.
Dr Zeynep Merve Aksoy
Dr Zeynep Merve Aksoy
16:14 28 Jan 24
Ez az a kórház, ahol kétszer mentették meg az életemet. Először volt otthon allergiás reakcióm antibiotikum használat miatt. 2013-ban volt, amikor bedagadt nyelvem miatt alig kaptam levegőt, rohannom kellett az ügyeletre és azonnal közbeléptek és megmentették az életemet. A második 2019-ben történt, elvetéltem és tisztának tűnt a méhem. A magánorvosom által adott 3 napos gyógyszert használtam a terület alapos tisztítására. Egy nappal később iszonyatos fájdalom kezdődött a hasamban, azt hittem, hogy gázfájdalom, de tovább erősödött. Amikor nem telt el a 2. nap, felhívtam az orvosomat, beutalt a párjához, mert nyaral, elmentem a rendelőjükre és azt mondta, hogy amikor megnézték, tisztának tűnt a méh, lehet, hogy a te problémád van. belső szerveket, és a Memorialhoz irányított. Nem bírtam a fájdalmat.A kórházban ultrahang és CT vizsgálatot végeztek.Belső vérzésem volt,de az ok nem derült ki. Aztán valaki a kórházban azzal az ötlettel állt elő, hogy ellenőrizzem a terhességi hormonomat, és bingóval kiderült, hogy még mindig terhes vagyok. Mivel a vérem felét elvesztettem, homályosan emlékszem, hogy este 9-kor laparoszkópos műtétre vittek. Az orvosom visszatért az utazásról, és párjával elvégezték a műtétemet. Azt mondták, hogy ez volt az első eset, amit pályafutásuk során láttak, és valószínűleg utoljára. Vagy ikrekkel voltam terhes, egyikük a tubusban kapaszkodott, vagy a baba rákattant a tubusra zuhanás közben, ami méhen kívüli terhességet okozott. Az ok nem világos, de csak egy megoldás volt. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani orvosaimnak és a Memorial Ataşehir Kórház csapatának. Hála Istennek, még mindig élek.
Ezgi Derinde
Ezgi Derinde
12:42 13 Feb 24
Szeretnénk megköszönni egyetlen orvosomnak, Bilgi Gökcannek, hogy 2 évig fáradhatatlanul velünk volt. Tudós tanárommal először 1 évig próbáltunk természetes úton teherbe esni, majd azzal a csodálatos "IVF csapattal" együtt, mint egy nagy család, megtörtént az in vitro megtermékenyítésünk, amivel egyhuzamban sikert értünk el, meleg megosztásaink és erőfeszítéseink. , egy felejthetetlen egész része volt. Ma van a terhesség 8. hónapja és csak a nonprofit, családi kötelékünk miatt nem is tudom elképzelni, hogy máshol szüljek. Képzeld el az első terhességi és szülési félelmeimet! Csak a kórház barátságos, segítőkész pénztárosára, az IVF nővérekre és az egyetlen orvosomra bízhatom magam.Örülök, hogy vagy.Örülök, hogy útjaink keresztezték egymást.
sezgin abalı
sezgin abalı
09:47 21 Feb 24
Megműtöttek Prof. Dr. Zeynep Yezdan Fırattal, aki horkolásra panaszkodott, és nem tudok orron keresztül lélegezni. Meg voltam elégedve a műtét előtti tájékoztatással, eljárásokkal és a műtét utáni ellenőrzésekkel. Azt javaslom. 👏🏼👏🏼👍🏽
Nalan Demircioğlu
Nalan Demircioğlu
15:09 10 Jan 24
Az új év első napján súlyos fertőzés miatt kerültem kórházába. Az orvosom, Prof. gondoskodott rólam a 9 napos tartózkodásom alatt. Dr. Szeretnék köszönetet mondani Murat Hakan Terekecinek, a 9. emeleti nővéreknek, Hande Hanımnak, Sude-nak, İmrannak, Ayşe-nek és más ápolóbarátoknak, akiknek a nevére nem emlékszem, valamint a 9. emelet munkatársainak érdeklődésükért, kedvességükért és türelmükért. Rövid időn belül visszanyertem egészségemet Murat Hakan Terekeci orvosom hatalmas tudásának, tapasztalatának, megnyugtató és őszinte hozzáállásának, valamint a munkájukat megfelelően végző barátságos csapatának köszönhetően. Még egyszer köszönöm az egészségügyi szolgáltatást, amelyet az Ataşehir Memorial Hospitalban kaptam…
Sibel Dönmez
Sibel Dönmez
09:59 01 May 23
Nagyon örültünk intenzív és padlós nővéreink törődésének, segítségének, és ami a legfontosabb: meleg érdeklődésnek, mosolygós arcoknak. És természetesen köszönettel tartozunk İzzet Erdinler úrnak, egy kiváló embernek és orvosnak. Ahmet Sina Dagestanli és Sibel DönmezHáziorvosunk, İzzet Erdinler úr csodálatos orvos.Örülünk neki,nagyon örülünk,hogy ismerhetjük Sena,az intenzív ápolónő is csodálatos ember és nagyon jól végzi a munkáját. Végtelen köszönet 🙏
tune hunter
tune hunter
10:40 23 Dec 23
Meg vagyok elégedve a kórházzal. De van egy javaslatom, különösen az elemzési kérdéseket illetően.Probléma van a laboratóriumi vizsgálati eredmények e-mailben történő elküldésével. Az eredményekről SMS-ben értesítjük. A teszteredmények megtekintéséhez azonban folyamatosan a telefonos alkalmazáshoz irányítják. Annak ellenére, hogy sokszor hívtam és küldtem e-mailt, nem tudok eredményt elérni. Ez gondot okoz a nem okos telefonnal rendelkezőknek, az időseknek és az alkalmazásokat nem kívánóknak.Ha a rendelés időpontjában a páciens elérhetőségei között e-mail adatok is szerepelnek, ez könnyebben megoldható. hozzáférhető rendszer. Annak ellenére, hogy korunk a technika kora, úgy gondolom, hogy a gyakorlatiasság és a sürgősség szempontjából a hagyományos módszereknek is jelentőséget kell tulajdonítani.
müdür müdürmüdür
müdür müdürmüdür
11:18 15 Dec 23
Először jártam a rendelőben. Az ápolónőktől a banki alkalmazottakig mindenki jól dolgozik. Kedvesek és barátságosak Ömer Özdemir belgyógyász rendkívül gondoskodó orvos. 3 javítandó problémát azonosítottam.1- Nincs parkoló, vagy be kell szállítania az autót az inasnak, vagy a jövőben máshol kell parkolnia.2- Ha tanácsért hívja a kórházat, a poliklinikai osztályok tárcsázással sem érhetők el. Amikor felhívja a Memorial fő számát, azt mondják, hogy visszahívják. Bár késő van, még mindig keresnek. De sürgős kérdés esetén aggódik, hogy felhívnak-e vagy sem.3-Ezen kívül nem találkoztam semmilyen biztonsági őrrel vagy óvintézkedéssel a kórházban.Be lehet menni anélkül, hogy át kellene menni az ajtón lévő eszközön stb. Talán a kórházi részlegben van, de láttam, hogy hatalmas kamerákkal a kezükben léptek be a poliklinikára.Javaslom ezeken a területeken a fejlesztéseket.Bár az Ataşehir régióban sok kórház található, megnyugtató, ha egy olyan kórházban kapunk egészségügyi ellátást, amely az orvosi és személyzeti szempontból megbízható.
Betül KERİM
Betül KERİM
19:43 07 Jan 24
Körülbelül 3 hónapja várok rá, hogy felvegyenek egy új kozmetikust. Amikor elkezdem a lézeres epilálást az Ataşehir Memorialnál, 6 alkalomra előre kell fizetnem, de amikor eljön az időpontom, nem érzik kötelességemnek, hogy az általam megillető szolgáltatást nyújtsák. Egyszer felhívtak, hogy lesz egy különleges alkalmazott aznap. De ha elmennék hozzá, nem lenne alkalmazott a 15 napon belüli második foglalkozásomra, kontroll munkamenet néven, és nem akartam, hogy ez a jog elvesszen. Amikor felhívom és bejelentem a kellemetlenségemet, nem érzik szükségét a magyarázatnak azon kívül, hogy január vége előtt nem tehetünk ellene, nem érdekli őket a sérelem. Nem vagyok meglepve, de szeretném megszerezni a jogaimat. Azt mondták, elmehetek a Şişli fiókba, de Ataşehirben élek, és pénzt fizettem, hogy elmenjek ebbe a fiókba, és nincs ilyen lehetőségem.Nem kezdeném újra itt.
Cansu Ü.
Cansu Ü.
15:00 24 Dec 23
A dolgozók nem tudnak lépést tartani, túl elfoglaltak, nincs elegendő emeleti nővér. Felvesznek egy nővért kívülről, és megkérdezik, mit tegyen. Szörnyűek a társágyak, lógni kell.. Ma is volt egy hiba az ételben 🙁 Isten ments, ez szégyen a mi pénzünkön
Yunus Ağyürek
Yunus Ağyürek
14:50 22 Dec 23
A feleségemet megműtötték, csak mert magánbiztosítóval csináltattuk a beavatkozást, a normál magánkórházak árának 3-szorosát számolták fel, én beleegyeztem volna, ha kapunk cserébe szolgáltatást, ilyen rossz kórház nem lehet. , ez a közömbös, a kórház szétesik, a nővérek közömbösek, átvert minket a Bahçelievler Kórház és azt hittük, hogy a sör jobb, de nagyon sajnáljuk, magánélet, szolgáltatás, tisztaság, szoba stb.. minden rossz lenne. Kértünk egy további párnát, és 4 órába telt, amíg megérkezett, és legalább 5-ször el kellett mennem a bankba.
Guzel Dogan
Guzel Dogan
08:32 02 Jun 24
Életemben nem láttam még ilyen gyalázatos kórházat, főleg magánkórházat. Kórházba megyünk kivizsgálásra. Nem kell szidni az ottani mindent tudó ápolónőktől. Mi értelme van 2 órát várni a röntgenre és durván bánni vele vizsgálat, vérvétel stb. után? Nem ajánlom senkinek. Nincsenek jellemzői. Szeretném, ha felülvizsgálná, milyen módon és módon beszél ápolónőivel. Kár a pénzért és az időért, amit fizettünk. Egyáltalán nem voltam elégedett.
Yakup Barnığ
Yakup Barnığ
13:20 29 May 24
Édesapám májszövetéből vettek mintát a kórházban, az orvosunk rendben volt. A mintaeredményeket viszont e-mailben elküldték, az e-mailben küldött linkre kell kattintani és telefonon ellenőrizni (nagyon jó gyakorlat), nem tudtam elérni az eredményeimet, mert rosszul írták meg a telefonszámomat, bár sokáig eltöltöttem az élő támogatást a weboldalon, de nem tudták megoldani a problémámat. Néhány héttel később elmentem a kórházba, hogy vegyek mintát (szövetet). Azt mondták, hogy kérvényt kell hoznom a betegtől, és megkérték, hogy küldjem el a petíciót e-mailben. Nem adtak felvilágosítást a témáról, amikor a beadvány benyújtását követő napon felhívtam, azt mondták, hogy "mi is hívni fogunk, holnap átveheti". Amikor másnap megjöttem (órák óta vagyok kórházban), azt mondták, hogy van egy (1) ember, aki tud mintát adni, és az a személy műtéten van. 17.30-ig tart nyitva a kórház patológiai osztálya, ahol a szöveteket fogom venni.A rákkezelést ismerők tudják, hogy mind a beteg, mind a beteg hozzátartozóinak ideje nagyon fontos. Ez a kórház minden szakaszában kudarcot vallott, kivéve a műtétet. Sok pénzt fizet, és állami kórházi szolgáltatást kap.
Mehmet E. İnci
Mehmet E. İnci
09:45 28 May 24
MONDOM NE!Anyukámat bevittük az ügyeletre, ott kérték a kórházi kezelést és megcsináltuk. A nő 6 órán át szenvedett a fájdalomtól a szobában. Azt mondták, hogy nem tudtak mit kezdeni, mielőtt az orvos megérkezett. Panaszkodtunk, jött az orvos, injekciót adtak. Egy nappal később teljes tragédia. A fájdalmaink este 6 körül kezdődtek. Vasárnap nem tudták elérni az orvost. 3-4 óra múlva megérkeztek és adtak fájdalomcsillapítót. Nem működött, újra megkerestek és azt mondták, hogy kérdezzem meg a sürgősségi orvost. 2 óra múlva jött a sürgősségi orvos. Szódabikarbóna adatok tanácsunkkal (!). A szódabikarbóna több mint 1 óra alatt megérkezett. A nővér, aki hozta, berakta egy pohárba, és elment, kérdeztem, hogyan kell keverni, azt mondta, hogy nincs kanál, ezért az ujjammal kevertem. Mivel édesanyám nehezen élt, segítséget kértem lefektetésében, felállításában, de nem mindig tudtak eljönni a gondozók. Megkértem őket, hogy vécé-járás közben távolítsák el a mellékelt eszközöket, de nem járultak hozzá, és amikor nem segítettek a csengetésben, mindegyiket eltávolítottam. Még akkor sem jöttek ellenőrizni, amikor a készülék riasztotta a beteget. Reggel jött a doki, kihívott, azt mondta, hogy baj van a dobesekkel, már láttuk, de nem említettük. Amikor azt mondtuk, hogy kimegyünk, ijesztőbb dolgokat mondott a bátyámnak.Ez egy nagyon rossz kórház. Kiszolgáltam és cserébe 84 ezer lírát fizettem 2 napra.Hihetetlenek, felejtsd el a szolgáltatást, amit valaha is kaptál. Az elmúlt években jók voltak, de most KATASZTRÓFA! MARADJ TOVÁBB... Megégettem, ne égj le
Elif Bükim (Elif tonti tv)
Elif Bükim (Elif tonti tv)
17:25 29 Aug 23
11.20-ra volt szemvizsgálat időpontunk.12.05-ig várakoztunk, és mivel újabb doki időpontot kellett kérnem, tájékoztattam a helyzetről.Sajnos azt mondták, szóljanak a mérőknek. Mondtam, hogy nem onnan származnak, természetesen. És még csak nincs is zsúfolt. Továbbra is vártunk. 12.10 Lemondtam. Nincs tisztelet a beteg iránt. Akkor ne tűzz ki időpontot, ha van időd bőven és szereted, ha várakoznak, menj profihoz. Dr. Az Aslı Umut Dinçbe léphet, először is tartsa be a kapott emlékeztető üzeneteket.
Enis Eren
Enis Eren
07:59 29 Apr 24
GÜLDEHAN ATIŞ - BŐRGYÓGYÁSZATMegvizsgálta, hogy van-e kiütés a kezemen. Az első vizsgálat 10 másodpercig tartott, adott krémet, és azt mondta, járjunk utána, és ha bármi probléma van, mindenképpen forduljon hozzám.Kb. 30 nap múlva eszembe jutott egy kis kérdés, egy rövid, vizsgálatot nem igénylő kérdés.De az asszisztensei nem akartak vele találkozni, mert nem nyitottam új vizsgálatot. Hiába mondtam nekik, hogy megvárhatom a szabadidejét, és röviden látni akarom, amikor alkalmas, nem segítettek. Megfenyegettek, hogy kihívják a biztonságiakat, és szükség esetén eltávolítanak. Életemben nem láttam ilyen gyakorlatot egyetlen kórházban sem.Megvártam a szobája előtt, és két vizsgálat között rövid ideig találkoztam vele, engedélyével. Sajnos egyáltalán nem találtam helyesnek az orvos hozzáállását a pácienshez. Kérdésemet azzal utasította el, hogy ismét ki kell vizsgálni.Ennek eredményeként azt hiszem, ő olyan valaki, aki nem akarja követni a páciensét, aki azt akarja, hogy minden alkalommal több ezer lírát fizessen, kérjen 10 másodperces időpontot, és úgy jöjjön.Ha panasza hosszú kezelést és folyamatot igényel, javaslom, hogy válasszon más orvost. Ha még egy nagyon rövid kérdésre sem szeretne minden alkalommal pótvizsga díjat fizetni, azt javaslom, hogy ne válassza.Panaszaimat a kórházban is meg fogom tenni. Ha nem új orvos intézi számomra a vizsgálatot, a szükséges panaszokat megteszem az Egészségügyi Minisztériumhoz és az illetékes szervezetekhez.Véget kell vetnünk ennek a pénzkizsákmányoló rendszernek, amely a betegeket kopasztásra szánt libának tekinti. Továbbra is keresni fogom a jogaimat.
Begüm Ataokay Bartık
Begüm Ataokay Bartık
11:17 30 Mar 24
A pultnál való sorban állás és annak kiszolgálási problémáját évek óta nem tudja megoldani a kórház.Elmentem a 2. emeleti gyermekklinikára a lányom allergia vizsgálatára és fél órát vártam a feldolgozásra. Mondtam nekik, hogy nem fogadják sorra a várakozókat, és ez igazságtalan. Azt mondták, nem tudnak segíteni, ezért megkérdeztem, kihez fordulhatok. Egy dobozokkal teli szobába irányítottak a szemközti épület első emeletén. Megadták a főorvos e-mail címét, és ebbe a szobába küldtek, ami a beteg joga. Sehol nem tudtam regisztrálni, sehol nem tudtam megmagyarázni a problémámat. Nem lehet olyan nehéz felváltva fogadni a betegeket és kiszolgálni őket a pultnál. Egy személy csak időpontot foglal és irányít az orvoshoz. Mások intézik a biztosítási tranzakciókat. Ha találkozik egy banki tisztviselővel, aki biztosítási ügyleteket köt, és elmondja neki, hogy találkozóra jött, órákig kell várnia. Bár sok jó orvos van, nagyon szomorú, hogy nem tudunk ellátást kapni, és a szolgáltatás ilyen.
mer
mer
07:16 16 Mar 24
Frissítés: Szerintem az emberek most kezdenek gúnyolódni rajta.Ön küldött nekem egy e-mailt, amelyben arra kért, hogy keressem fel Önt panaszával kapcsolatban, és osszam meg adatait, én pedig megosztottam az adataimat.Mit értesz azon, hogy másnap felhívsz és megkéred az orvosodat, hogy kérjen időpontot?Középfülgyulladásos fiunkat elvittük a fül-orr-gégészünkhöz, mert 39+ láza volt, és kijelentette, hogy a fülben nincs probléma, és gyermekgyógyászatra utalt.A 9 órai recepción megkérdeztük a pultnál, hogy van-e szabad Eda Ayberkin doktornőnk, azt mondták, hogy az EGÉSZ REGGEL teltházas volt, és még ha fel is veszi az időpontot, nem derült ki, hogy mikor. vegyen fel minket, így sokáig kell várnunk.Amikor megpróbáltam időpontot kérni, amint elhagytam a kórházat, úgy tűnt, hogy 9.40-kor nyitás van. Ez az utolsó látogatásunk ebben a kórházban, amelyet évek óta családként használunk, és ajánljuk barátainknak.
Emre Ates
Emre Ates
08:21 07 Mar 24
A gyűjtés az időpont előtt tökéletesen működik, de ritkán veszik figyelembe a vizsgálat utáni értékelést. A nemzetközi biztosításom jogosan követeli az orvosi jelentést, de elküldik Hakan úrnak a panaszaim feljegyzéseit, és bár hónapok teltek el, az úr még mindig nem küldött nekem sem jelentést, sem diagnózist. Bosszantóan rendezetlen és komolytalan intézmény, sajnos nem nevezhetem kórháznak. határozottan nem ajánlom. Biztos vagyok benne, hogy ennyi áron lehet jobb kórházat találni.
Müge Güney
Müge Güney
18:06 09 Feb 24
Körülbelül 1,5 hete próbáljuk elérni őket. Amit pedig szerettünk volna, az volt, hogy egy olyan vizsgálatról kapjunk információt, ami ahhoz szükséges, hogy hamarosan külföldre költözzünk és ott kezdjünk dolgozni.Mindenki egymásnak adja a telefont és senki nem tud semmiről. Soha nincs információ vagy visszahívás, újra és újra fel kell hívni. Hiába mondtuk, hogy a helyzet súlyos, és időnk korlátozott, azt mondták, hogy először regisztrálni kell az általuk biztosított weboldalon, és utána lebonyolíthatják a tranzakcióinkat. Természetesen követtük az eljárást, nem az volt a baj, hogy itt nem segítettek! 1,5 hetet vártunk, hogy tájékoztatást kapjunk az időpontról, az általános ellenőrzésről és a dolgok alakulásáról.. A WhatsApp vonalon lévő barátunk robotos válaszokkal próbált elküldeni minket, mondván, szégyellje, aki válaszol. A Memorial Ataşehir Hospital Switchboard munkatársai folyamatosan vették a számomat, és azt mondták, hogy visszahívják, de vagy soha nem tették, és nekünk kellett hívnunk, vagy még a telefon sem esett le, és problémát jelentett a vonaluk, akárcsak az alkalmazásuk!Ma először bevittek a belgyógyászati ​​rendelőbe, majd az -1. emeletre, hogy elvégezzék a vizsgálatokat (az egyik pultnál dolgozó lány megint nem tudott a Gulf Medical Check Up-ról (!) Megpróbáltuk megszerezni ezt a hölgyet és az a hölgy egymás között csináltatták.Kiderült, hogy hiába volt az időpont, amit reggel 9-re kértem, ezért először a vizsgálatokat kell elvégezni.Ez olyan, mint egy vicc!Bár a véradásnál dolgozó hölgy azt mondta, hogy az elemzésed meglesz 2-3 napon belül elérhető, az emeleten dolgozó hölgy azt mondta, hogy 5-6 nap kell, kérem, hamarosan hív a belgyógyászunk vizsgálatra, és mérges lettem, mert már korlátozott volt az időnk és miattuk nem válaszoltak rendesen WHATSSAP SUPPORT LINE, A Memorial Ataşehir Kórház Belgyógyászati ​​Osztályának pultjánál dolgozók és a Memorial Ataşehir Kórház Switchboard Line dolgozói szégyenletesek, mert nem értem, miért késtünk, mert ők nem tudtunk időpontot egyeztetni, és SOHA NEM ADNAK HELYES INFORMÁCIÓT, és hogy miért kellett kora reggel bevinniük minket a kórházba. Nagyon sajnálom, már közöltem velük, hogy reklamálni fogok. Én és a barátom szintén a szolgáltatóiparban dolgozunk, vendégeinket odafigyeléssel és udvariassággal kezeljük. Most kaptunk egy üzenetet, miszerint megjelent az elemzésed, és egész nap próbáltuk letölteni a memorial alkalmazást. Sem a weboldal nem működik, a telefonjaik azonnal leszállnak, az alkalmazottak sem hozzáértők, sem beszélni nem tudnak, az alkalmazás sem működik... nulla szolgáltatás, nulla információáramlás, nulla udvariasság! Sajnos a pénzeddel megszégyenítenek!
Oğuz Kağan
Oğuz Kağan
08:55 25 Feb 24
Szerk.: Hiába hívtunk többször is, a számlát nem mutatták be, és visszahívást sem kaptunk. Érdekes, hogy páciense egy hónapon belül nem tudja kifizetni a számlát!A kint dolgozó fül-orr-gégész orvosunk itt végezte el lányunk adenoid műtétét. Emiatt 2024.02.09-én reggel kerültünk be a kórházba. Először is, ez az értékelés nem kapcsolódik a kórházi személyzethez. A szobákat stb. teljes mértékben a kórház biztosítja. A szolgáltatásokról van szó. Kaptunk egy kis szobát, amit senkinek nem szabad odaadni az általuk felszámított árhoz és a Memorial márkához képest. A szobában nincs hely megfordulni. Van egy pici fürdőszoba, ami szennyvízszagú. A szobában nincs fogas vagy szekrény a kabátunk felakasztására. Ki kell húzni a hűtőszekrényt a vízforraló bekapcsolásához a szobában. A fürdőszoba ajtajának kilincse leszakad, wc papír nincs. Reggeli és étkezés a kísérő számára nem biztosított, hacsak Ön nem kéri. A reggeli rendben van, az ételek rossz minőségűek. Rosszul főtt mérges hús, leves és desszert. Elfelejtik kenyeret vinni. Az általuk felszámított díj a normál kórház árának négyszerese. Azon felül, amit a biztosítástól kaptak, még felszámítottunk, pedig ez egy fekvőbeteg kezelés volt. Kórház, amely 5 csillagos szállodai árakat számít fel, és hostel szobákat ad. Még az állami kórházaknak is vannak nagyobb helyiségei. Kocaeliben lakunk, annyi magánkórház van, ahol 3-4-szer többet fizetnek, és ekkora hülyeséget még nem láttunk. Ha összehasonlítjuk az Acıbadem-mel, amely úgy tűnik, hogy ugyanabban a környezetben van, akkor valóban rossz minőségű. Szülési és egyéb okok miatt előnyben részesítjük az Acıbadem kórházakat. Első találkozásunk a Memorialnal. Soha nem gondolnám arra, hogy elmenjek a Memorialra, hacsak nem kell mennünk, mert a szakterülete legjobb orvosa dolgozik ebben a kórházban. Még ha normál árat számolnak fel, a megadott szoba stb. nem felel meg egy magánkórháznak. Szeretnék köszönetet mondani a személyzetnek, az orvosoknak és a nővéreknek, akik gondoskodtak rólunk. De a kórház kudarcot vall az ár és a minőség tekintetében.
arjin tekin
arjin tekin
05:43 15 Jan 24
2024.01.02-án mentem a sürgősségire öltöztetésre a Memorial Ataşehirnél.Először is vártunk 1 órát,majd a barátomnál allergiás lett sorban állás közben,és elkezdett bedagadni és viszketni az arca. én kerültem sorra, direkt kértem az orvost, hogy nézze meg a barátomat, és bevitték, mert azonnal sürgős beavatkozásra volt szüksége.Pár másodpercig megvizsgáltak, majd 3000 TL vizsgálati díjat számoltak fel, mert a barátomnak nem volt magántulajdona. egészségbiztosítás.Amikor megláttuk ezt a díjat,elmentünk és bementünk a kormányhivatalba.Útközben a barátomnak becsukódott a szeme és egyre rosszabb lett.Míg mi indultunk a díj miatt még azt is mondta egy ottani orvos hogy ha mész kormánynak, elsőbbséget, sürgős a helyzeted.Aztán utánajártunk, hogy a piros-sárga területen mindegy, hogy hol van, nem számítanak fel díjat.Most bíróságra visszük az eljárást. Vajon mit tettek volna, ha a barátommal történik valami, miközben elküldenek minket onnan?
Hazar Güney
Hazar Güney
15:22 13 Jan 24
Amikor a másik kórházban végzett orrműtét után nem volt javulás, elmentem egy második véleményre. Azt mondták, semmi gond. Egy idő után, amikor egy másik panasszal elmentem ugyanabban a kórházban egy másik fül-orr-gégészhez, meg akartam kérdezni, és kiderült, hogy orrbillentyű elégtelenségről van szó. Időközben sajnos az idő múlásával elveszett a jogom, hogy elmenjek ahhoz az orvoshoz, ahol a tényleges műtétem volt, és kijavíttatnom.A legszomorúbb az, hogy amikor jeleztem a helyzetet a betegjogi osztálynak, figyelmen kívül hagytak. Többször elmagyaráztam az esetet különböző személyeknek, és találkoztak az elsőként megvizsgáló orvossal, de nem megoldásorientáltan közeledtek és nem kínáltak lehetőséget a vevő/beteg elégedettségre. Nem küldték vissza azokat a híváskéréseket, amelyeket a telefonközponton keresztül hagytam (közvetlenül nem érheti el őket). A kellemetlen hozzáállásuk miatt eszembe sem jut elmenni a kórházba, amelynek évek óta sokszor elégedett vásárlója vagyok egyéb okok miatt.Szerk.: A kommentre adott válaszuk kész fiaskó!
Buse Kabataş
Buse Kabataş
07:41 16 Jan 24
Az orvos ultrahangot rendelt a 2,5 éves lányomnak, és éhesnek kellett lennie. 40 perce várok, de még mindig nem kapták meg. Sőt, hiába mondtam nekik, hogy a várakozó gyerek és sír, mert éhes, azt mondták, biztos éhes, ott 6 ember van, elviszem hozzá, és hagyom. Szégyen, mindenhol az idősek, a gyerekek és a sürgősségi betegek élveznek elsőbbséget, és nem állnak sorba. Biztosan ne gyere a gyerekeddel.
Işıl Şekerci
Işıl Şekerci
05:32 31 Aug 23
A kórház a nyári hónapokban távol kell maradnia. Emiatt a kórház miatt a fiammal megfulladunk az asztmás allergiások miatt, még a szép egészséges emberek is megbetegednek. amit a fiam szenvedett, kórházban volt, napokig kapott levegőt. Olyan légkondicionálót kapcsolnak be, hogy azt hiszed, a sivatagban vagyunk. Azt kérdezem, hogy mi értelme van jégházat építeni, ha jól lehet használni?, hogy betegebbek leszünk? A kórházból, ahová egészségesen léptünk be, dugulva jövünk ki, ez volt a második alkalom. Soha többé nem jövök. El kell végezni a légkondicionáló karbantartását és a szellőzés karbantartását. Tegnap ismét jól mentünk, de ezúttal légszomjként és torlódásként tért vissza. A fiamat még kezelték, felépült, de a hangja alig volt rekedtes.Tegnap után a Doktor szobái is rosszabbak voltak, a légkondi teljes kapacitással működött. Végre erő.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️