Istanbul Aesthetic Center

Isztambul Esztétikai Központ Isztambul 1

Az Istanbul Aesthetic Center fogászati ellátásra, kozmetikai sebészetre és hajbeültetésre specializálódott. Az 1974-ben alapított, ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika Isztambulban, Törökországban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Istanbul Aesthetic Centers, Isztambul, Törökország 🥇🏆

Az Istanbul Aesthetic Center egy plasztikai sebészeti kórház, amely Isztambulban, a Levent Mahallesiben található. A kórház arra törekszik, hogy a csúcstechnológiás berendezések és tapasztalt orvosok segítségével jó szolgáltatásokat nyújtson a pácienseknek. A kórház ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkezik, és kozmetikai sebészetre, fogászati sebészetre és hajsebészetre specializálódott.

VIP és standard szobákat kínál, amelyeket kifejezetten a betegek kényelmét szolgálják. A kórház intenzív osztályon (ICU) is működik a sürgősségi esetekre. Folyamatosan végzik a “betegelégedettségi elemzésüket”, hogy biztosítsák a betegek magas szintű elégedettségét.

Az eredményeket digitális környezetben is rögzítik. A kórház átlagosan 2500 fekvőbeteget és 1500 járóbeteget kezel, és arra törekszik, hogy a tudományos fejlődést, a technológiai találmányokat és az orvostudomány minden vívmányát a betegek számára elérhetővé tegye és lépést tartson.

Céljuk az emberi egészség legmagasabb szinten történő fenntartása és a betegek elégedettségének biztosítása a megfelelő kezelési módszerekkel az egészségügyi etika keretein belül.

A város központjában található kórház közel van minden közlekedési eszközhöz, beleértve a vasútállomást, a buszpályaudvart és a taxiállomást is. A kórház különböző turisztikai látványosságok közelében is található.

A klinika fényképei


A klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Gyökérkezelés
Fogkorona
Fogászati burkolatok
Fogfehérítés
Apikális reszekció
Hollywoodi mosoly
Fogászati implantátumok

Kozmetikai sebészet
Szemöldökfelvarrás
Szemhéjplasztika
Canthopexia
Róka szemek
Temporális felhúzás
Szemöldökfelvarrás
A hajvonal nem sebészeti csökkentése
Hasplasztika
Vaser Lipo
Zsírleszívás
Gynecomastia
Nyakplasztika
Fülplasztika
Arcfeltöltés
Masztopexia
Lézeres zsírleszívás
Orrplasztika

Hajbeültetés
Hajátültetés
DHI hajátültetés
FUE hajátültetés
FUT hajátültetés

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wifi
Hotel foglalás
Nemzetközi újságok
Idegenvezető
Taxi foglalás
Orvosi akták átadása
Internetes konzultáció
Szobatelefon
Rehabilitáció
Vallási létesítmények
Szobai TV

Orvosok :

  • Prof. Dr. Gürhan Özcan (plasztikai sebészet)
  • Dr. Ergin Er (plasztikai sebészet)
  • Dr. Aylin Turan (fogászati ellátás)

Város: Isztambul – Ország: Törökország – Alapítva: 2006
Akkreditáció: ISO 9001:2008 – Beszélt nyelv(ek): arab, angol, német, francia, olasz, francia, spanyol, török, arab, német, török

A klinika 2 nemzetközi repülőtér közelében található, az új isztambuli repülőtér Isztambul európai oldalán és a Sahiba Gocken ázsiai oldalán. A közelben vasútállomás, buszpályaudvar és taxiállomás is található. A betegek bármilyen közlekedési eszközzel eljuthatnak a klinikára.


Az Istanbul Aesthetic Center áttekintése

Francesca Marchese
Francesca Marchese
21:33 14 Oct 23
Mindig is a hasplasztika volt az álmom, amit végül csodálatos eredménnyel valósítottam meg... és mindenekelőtt azzal, hogy elhanyagolható összeget fizettem ahhoz képest, amit Olaszországban idéztek.A beavatkozást 7 hónappal korábban lefoglaltam, ezalatt a fordító Sebnem mindig elérhető volt a WhatsApp-on, ha kérdéseim vagy kétségeim voltak.Minden úgy ment, ahogy ígérte.A reptéren egy nagyon kedves úriember fogadott, aki elvitt minket a 4 csillagos szállodába (nagyon szép, tiszta és mindenki nagyon kedves volt).Másnap minden vizsgálat megtörtént, beszéltem Dr. Ergine Er sebésszel (nagyon hozzáértő és kedves) és megtörtént a műtét.A velem lévő nővérek türelmesek és nagyon kedvesek voltak, és még a két műtét utáni ellenőrzést is hozzáértő személyzet végezte.A műtétet követő két napot a szállodában töltöttem, de Sebnem mindig ott volt a WhatsApp-on keresztül.Nagyon pozitív élmény volt, és biztosan visszatérek további műtétekre. Azért ajánlom ezt a klinikát, mert hozzáértő orvosok vannak, és a személyzet nagyon kedves és otthonosan érzi magát, mindenki... még az ételt hozó hölgyre is szívesen emlékszem vissza.A férjemnek is vittek enni, aki a klinikán volt, és felállították neki a kanapét, és nagyon kényelmes éjszakát töltött.Most nagyon lapos a hasam, a sebész csodálatos munkát végzett velem! Köszönök mindent
Alessia G
Alessia G
15:10 04 Oct 23
Évek óta szerettem volna orrplasztikát végezni, de soha nem volt bátorságom. Aztán rátaláltam erre a klinikára, és sokat kutattam. Az első pillanattól fogva magabiztosan inspirált, kezdve Şebnem fordítóval, aki azonnal nagyon pontos és kimerítő volt az isztambuli tartózkodásom és a műtéti beavatkozás részleteiben. Minden szolgáltatás KIVÁLÓ volt: a szállítás a szuperpontos sofőrrel, a sebész prof. Gürhan Özcan, aki CSODÁLATOS munkát végzett az orromon, pontosan tiszteletben tartva a kívánságaimat, és ismét a fordító Şebnem, aki lépésről lépésre követett egész utam során. Nagyon szeretném megköszönni mindenkinek, és ha olyan klinikát keres, ahol maximális biztonságban és nyugalomban tud működni, válassza az İstanbul Esztétikai Központot és nem fogja megbánni!! Csodálatos élmény volt. Köszönöm köszönöm köszönöm ♡
Damigela Hajdaraj
Damigela Hajdaraj
16:13 04 Oct 23
Nemrég tértem vissza Törökországból, ezt a klinikát választottam mellnagyobbításra, mit mondjak. nagyon elégedett voltam. A klinika gyönyörű volt, nagyon tiszta és a személyzet mind nagyon kedves. Gürhan Özcan sebész nagyon jó és profi. A fordító Sabnem egy csodálatos nő🥰 minden kétség esetén mindig rendelkezésre áll. Még azután is, hogy hazatért, továbbra is üzent nekem, hogy lássa, hogyan vagyok. Mindenkinek ajánlom ezt a klinikát, aki műtéten gondolkodik.
Iwona
Iwona
22:08 06 Apr 23
A tapasztalataim több mint pozitívak. A repülőtéri recepciótól kezdve egészen a visszatérésemig mindenki nagyon kedves volt. Március 11-én volt alsó és felső blefaroplasztikám és mellnagyobbításom, kiváló eredménnyel. Köszönöm szépen az orvosnakEce Kalafatlar nagyon jó és kedves. Ece doktornő nagyon profin válaszolt minden kérdésemre. A műtét után azonnal gond nélkül felkeltem.Sebnem a tolmácsom mindig jelen van és nagyon kedves.A klinika munkatársai mind nagyon kedvesek és segítőkészek. Majdnem egy hónap elteltével elmondhatom, hogy a szemem jól van, a hegek gyakorlatilag láthatatlanok (nagyon világos bőrnél kicsit tovább tart), a mellek viszont már rendben vannak. Nagy ölelés mindenkinek
Sevinç Özer
Sevinç Özer
06:20 20 Apr 24
Dr. Nagyon szépen köszönöm Ali tanáromnak, ez kevés lenne. Szeretném megköszönni neki és csapatának, hogy ennyire részt vettek a műtétemben, a kórházamon, az elbocsátásomban és az ellenőrzési folyamataimban. Szakmájának legjobbja. Szívesen, uram. Erősen ajánlom.
Piensa Salud
Piensa Salud
11:13 31 Mar 24
Üdvözlök mindenkit, elmesélem a tapasztalataimat, volt mellimplantátum kiültetésem és csontmasztopexiás mellemelésem, és csak azt kell mondjam, hogy csodálatos volt, Dr. Még az aneszteziológus és a kórház összes dolgozója is, és nem utolsósorban számíthat a csodálatos Sebnemre, aki rendkívüli és nagyon profi ember, ő a kiváló (fordító) 👌 Ha kell, ezerszer is visszamennék. Ez nem ajánlás, mert mindannyian különbözőek vagyunk, csak elmesélem, hogy nekem hogyan ment, és hogy az élményem szenzációs volt, és bíztam benne, hogy az első naptól kezdve, amikor beszéltem Sebnem fordítóval, teljesítette, amit ígért. . Még egyszer köszönöm az orvosoknak, akik megoperáltak, és a kórház összes dolgozójának, akik mind 1A. Bízom benne, hogy a tapasztalataim hasznosak lesznek valakinek. Ezer köszönet
Palmire Lecouffe (Palm)
Palmire Lecouffe (Palm)
18:35 29 Mar 24
2022. december 27-én orrplasztikát végzett Gürhan Özcan professzor. Minden rendkívül jól ment, a klinika szuper profi, a tanár nagyon figyel, tudja, mit csinál, és az eredmények ezt igazolják!Probléma nélkül utaztam Franciaországból Türkiye-be. Ennek a kalandnak a fénypontja a koordinátorom, Afaf volt, ő volt az egyik legnagyobb segítő ebben a nagy változásban. A műtét előtti 3 hónappal az első kapcsolatfelvételtől az ottlétem végéig, sőt 1 évvel később is Afaf felbecsülhetetlen értékű volt, csak hálás lehetek.Minden általuk kínált szolgáltatás elsőrangú, beleértve a szállodát is, amelyben megszáll.Röviden: ha újra meg kellene csinálnom, habozás nélkül megtenném! Ráadásul a hozzám közelállóktól csak jó visszajelzések vannak, azt mondják, hogy ez nagyon természetes és jól sikerült! Az orrplasztika célja, hogy senki ne tudja, volt-e vagy sem 🙂
Hamish McClelland
Hamish McClelland
16:58 08 Feb 24
Izgultam, hogy egyedül érkezem Isztambulba az első kozmetikai beavatkozásaimra (hajbeültetés és orrplasztika), de most 3 hete vagyok kihagyva, és nem is lehetnék boldogabb az eredményekkel és a tapasztalataimmal.Az autószerviz mindent nagyon egyszerűvé és kényelmessé tesz, többször vittek a kórházba és onnan haza eljárásokra, hajmosásra stb.Dr. Oya Sisman és csapata elvégezte a haját aznap, amikor megérkeztem Isztambulba. A csapat és főleg Sisman orvos kedves és barátságos volt velem, azt hiszem, tudták, hogy ideges vagyok, de mindent simává tettek és megnyugtattak. A nővérek segítettek a pulcsim és a táskámmal utána, és a következő héten visszatértem 2 hajmosásra.Dr. Ergin Er elvégezte az orrplasztikámat, kicsit ideges voltam, de a folyamat minden lépése profi volt, és megnyugodtak az idegeim, mert tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Kedvesek voltak a nővérek, akik a felépülésem alatt vigyáztak rám!Külön említést érdemel a koordinátorom, Yasin, aki válaszolt kérdéseimre a Whatsappon, és megnyugtatott a folyamat során.Ár/érték arány 12/10, ha a jövőben kozmetikai munkára gondolok, ide jövök.
Thierry Klein
Thierry Klein
12:58 15 Jan 24
Ezt a klinikát választottam hajbeültetés elvégzésére. Az értékesítési képviselő nagyon hatékony, minden problémát azonnal kezel és előre lát. A repülőtérről a 2 látogatás során jelen lévő tolmács vett fel és vezetett, kísért és nagyon jól tájékoztatott. A műtét hét óráig tartott, és nagyon jól sikerült. csak egy hátránya az érzéstelenítésnek, ami hiányos volt, és némi javítást igényelt, de a munka végül valóban minőségi és nagyon jól sikerült. Ajánlott klinika!
Rosa Plaza
Rosa Plaza
05:08 09 Jan 24
A magánklinika, az egészségügyi személyzet, az orvos Gurhan Ozcan és mindenekelőtt Sebnen (a tolmács, aki lépésről lépésre követett engem ebben a kalandban) rendkívül kompetens. A mellműtét (mastopexia) és a vaser lipo kívánságom szerint sikerült, 3 hónap múlva már látom az eredményt és nagyon szeretem. Újra megcsinálnám az egészet, és csukott szemmel rábíznám magam azokra a szakértő kezekre, amelyek gondoskodtak rólam. A szálloda is gyönyörű.
Aleksandra Satisheva
Aleksandra Satisheva
12:49 23 Oct 23
A minőség-ár arány nagyon kielégítő. Az orvos profi és kedves volt. Fordító és a klinika személyzete elérhető és barátságos. 6 hónap után a mellnagyobbítás végeredménye kiváló. A csomag mindent tartalmaz, nem gondoltunk semmire.
Nadia Nafikova
Nadia Nafikova
12:11 17 Aug 23
Számomra ez a legjobb központ, és Dr. Ergin Er a legjobb orvos, aki még boldogabb emberré tett! Minden a legmagasabb szinten van megszervezve. A reptéren találkoztam egy udvarias, kellemes sofőrrel egy kisbuszban, elvitt a szállodába (ugyanaz a sofőr vitt vissza a reptérre). Nagyon szép, tiszta szálloda, két perc sétára a klinikától, kiváló reggelivel. Dr. Ergin Ernek minden világosan és a tervek szerint van. 100%-ban profi és remek munkát végez. Örülök az eredménynek! Majdnem 5 hónap telt el a műtét óta, és még mindig nem tudom megállni, hogy ne nézzek rá! És külön szívből jövő köszönet Elvina fordítónak❤️ Folyamatosan kapcsolatban volt, mindenben segített, minden kérdésre részletesen válaszolt. Örülök, hogy az Isztambul Esztétikai Központot választottam❤️ és Dr. Ergin Er.
Ellis Houghton
Ellis Houghton
06:33 10 Jun 23
Egy évet vártam, hogy megírjam a véleményemet, hogy kifejezhessem, milyen csodálatosak a személyzet és az orvosok. Tényleg tudják, mit csinálnak, és egy év a hegemen zseniális. Semmi gondom nem volt a gyógyulással. Az első naptól kezdve a személyzet rendkívül barátságos volt, és nyugodtnak éreztem magam. Nagyon barátságosak és megértőek. Neda az első üzenetedtől az érkezésedig olyan csodálatos, hogy minden kérdésedre válaszol. Nagyon ajánlom, hogy menjen át rajtuk a legjobb műtéthez vagy bármely más műtéthez. Határozottan újra elmennék oda a jövőben.
Mir mövsüm Ağa
Mir mövsüm Ağa
22:21 11 Aug 23
Az utcán parkoltam le az autómat, amikor bementem a kertbe, láttam, hogy a jármű be tud menni a kertbe, bementem az autómmal, hogy biztonságosabb legyen, a kulcsot az ajtónál adtam át a biztonsági őrnek, amikor befejeztem a munkát. és elmentem, láttam hogy az autóm abban az utcában van ahol először parkoltam és 20₺ volt a parkolási díj a nyugtával :))) az orvosok legújabb modelljeit viszik a kertbe a betegek pénzéért az utcára. Amennyire megfigyeltem, több fordító van bent, mint orvos. Egy rövidnadrágos, artis pólyás, egy fekete dr tányéros m5 tulajdonosa jobbra-balra dobál egy ecsetet. Nagyon kíváncsi vagyok arra, aki előterjesztette azt az ötletet, hogy a találkozón a parkolási díjat a betegektől számoljuk fel. Győződjön meg róla, hogy helyiek 20₺, külföldiek 20 euró, a parkolási díj vagy a zárási díj nem a biztonság hibája.
Caterina Stano
Caterina Stano
06:07 16 Oct 23
2023 márciusában voltam ezen a klinikán, az előző hónapokban protézises masztopexiát terveztem, indulás előtti napon a tolmács közölte, hogy Dr. Ergin nem hajlandó beültetni belém a protéziseket, ami miatt a melleim csökkentek volna, és ennyi. , nem tagadom, hogy szívesen lemondtam volna mindent, de nyaraltam, letelepedtem a lányomra 7 napra... vizsgálatokat csináltam stb stb... Elfogadtam, mert mondtákHogy szép nagy melleim lennének, eredmény? Harmadik méretű vagyok, a mellbimbóm teljesen lapos, a hegek pedig nagyon szembetűnőek és megduzzadtak hónapok után. Többször kértem magyarázatot az orvostól, aki lesújtott és elkerült az ellenőrzések napján. Nagyon rossz vélemények voltak az orvosról, a klinikáról, a nővérekről és még a tolmácsról is. Annak ellenére, hogy a tolmácsnak be kellett volna tartania az előre meghatározott feltételeket, nem kaptam nyugtát a fizetésről, és nincs nálam az egészségügyi dokumentáció másolata sem.
Luca Papa
Luca Papa
11:10 01 Oct 23
A nevem Simona, és elmesélem azt a szörnyű élményemet, amikor elhagytam Olaszországot egy arcplasztika műtétre a karomon és dupla zsírleszívás miatt a lábamon, nyirokcsomóval. Azért választottam ezt a klinikát, mert az összes klinika közül úgy tűnt, hogy ez az, amelyik a legtöbb segítséget nyújtja nekem egy elhivatott tanácsadóval, nem is lehet nagyobb baj. Kezdjük sorrendben, bejelentkezés a 4 csillagos Veyron szállodába, nem is adok kettőt, a szoba nagyobb volt, mint a normál méretű, de a legrosszabb az volt, hogy az ágy kinyitásakor nagy folt volt az ágyneműn. és tele voltak hajjal és hajjal szétszórva az ágyon, ágytakaró foltos és vasaló égési sérüléseket szenvedett, hogy azt gondolják, hogy aláírnak egy lepedőt, hogy ha vérrel szennyezzük be a készletből valamit, akkor díjat számítunk fel (abszurd mivel szerződése van egy orvosi rendelővel). Lezuhanyozom és a törött zuhanyfej teljesen elönti a fürdőszobát és magát a szobát is, a fürdőszoba szekrényére tettem néhány dolgot, amit teljesen vizesnek találtam. Másnap reggelig nem áll rendelkezésre személyzet (pontosítok, hogy mindez pénteken 21.30-kor/22.00-kor történt) a recepció közreműködését kérjük. Másnap szombat reggel 7.30-kor érkezünk, felvesznek minket a rendelőből lábbal és menjünk át.kertekből hátizsákkal a vállamon, a párommal szeretünk piknikezni a barátokkal (de itt beszélünk. Vagy egy 6000€-ba kerülő 4 csillagos műtétről beszéljünk). Belépünk a klinikára, és a tanácsadóm egyik telefonhívásról a másikra megy egyik pácienstől a másikhoz, és úgy érzem, csak 6000 euró van a lábamon.Néhány aláírás után valójában csak az volt a gondolatuk, hogy azt mondják nekem, hogy "folytassuk a fizetést" anélkül, hogy még elvégeztem volna egy minimális tesztet, hogy megtudjam, alkalmas vagyok-e a műtétre. Bevittek a szobába és a fordítóm aki biztosított róla, hogy mindig jelen lesz, az a legmenekültebb ember volt, amikor végre belépett a szobámba, és beszélt hozzám, miközben felvette a telefont, vagy sms-t írt, ki tudja kinek, az tény, hogy gyakran egyedül találtam magam a nyelven. nővérek és sebészek jelenlétében. A műtét után és másnap is várom azt, aki meggyőzött a választásomról. Elszigetelődött a világtól, mert nem volt elérhető a meghirdetett internetkapcsolat, ami miatt nem lehetett értesíteni a távoli családtagokat, sőt még a "fordítómmal/segéddel" sem tudtam beszélni. A párom alig több, mint egy karosszékben töltötte az éjszakát, és kétszer kellett kérnünk neki párnát és takarót. A műtét előtt azt mondták, hogy jogosan keresem fel másnap a sebészt, aki egy kivizsgálás után felmondja a felmondást, ami nem igaz, mert reggel kilenckor végre felhív a szökevény fordító. az ápolón keresztül, aki közölte velem, hogy a sofőr már jelen van, és kedden (jóval több mint 3 nappal a műtét után) felkeresem a sebészt, soha senki nem mérte meg a hőmet, hogy kiderüljön, van-e valami enyhe fertőzés vagy bármi más. , csak a vérnyomás és az oxigénellátás, és kevesebb mint 24 órával a műtét után, anélkül, hogy beszéltem volna az orvosommal, kiengedtek a kórházból a párom felöltöztetésében, ő kíséretében, és segített beülni az autóba, nem egy nővér vagy egy kísérő.Lehet, hogy egy igazi áttekintésre tovább kellett volna várnom, hogy beszélhessek az általam kitűzött valódi eredményekről vagy bármilyen más fejleményről, de remélem, nem, de dühös és csalódott vagyok, amiért nem tudtam visszafogni magam.
Jevgenij Michalovskij
Jevgenij Michalovskij
21:02 06 Aug 23
Hajbeültetést végeztek 2022 októberében, az eredmény abszolút nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A műtét előtt csak szemrevételezéses vizsgálat a főorvosnál. Nem végeztek vizsgálatokat, diagnosztikát. A berendezés elöregedett, a belseje elfáradt. Sharashkin irodája általában. nem ajánlom!
Sylwia Sylwia
Sylwia Sylwia
22:48 09 Nov 23
A Meditravel és a tanácsadók nem tájékoztattak arról, hogy az orvos nem osztja meg munkája eredményeit, és nem rendelkezik kiterjedt kezelés utáni fényképes dokumentációval. Valójában úgy néz ki, mintha csak a mellnagyobbításról tanult volna. Amikor odaértem, úgy éreztem, gyártásban vagyok, és termék vagyok, nem beteg.Nem volt lehetőségem kiválasztani a kívánt implantátumokat, DrErgin úgy döntött, hogy maga hozza meg a döntést.Nem volt lehetőségem és úgy érzem, hogy becsaptak és kiraboltak, azt csinál ahogy akarja.Sajnos nem ő a legjobb sebész Törökországban és nem is lesz, hamarosan feljelentést tesz. Különféle csoportokban vagyok, köztük külföldiekben is, és sok nő van, aki nem ajánlja.A mellnagyobbító műtét nem azt jelenti, hogy elmegyünk fodrászhoz és levágjuk a végét, mert visszanőnek.Bíztam benned és az orvosban, de az én érzéseim és más nőké is azok, amiket a saját szememmel láttam – ott a mell megnagyobbodása történik. Ez nem egy klinika, hanem darabos gyártás.A műtét költségeinek visszatérítését kérem. Ha az implantátumot nem fogadják el, néhány órával a műtét után komplikációk léphetnek fel.Kérlek, ne bánts velem, hogy ez az én anatómiám. Csak az orvos nem alkalmas ezekre a műveletekre, és jobb, ha abbahagyja a többi beteg ártását.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️