Bichectomia Törökországban

bichectomia 1
Írta Émilie

A bichektómia egy Törökországban, Isztambulban végzett arcesztétikai eljárás, amely lehetővé teszi az arcok csökkentését az arc karcsúsítása érdekében. A műtét során eltávolítják a Bichat-golyócskáknak nevezett zsírgolyókat.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi bichektómiáról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a bichektómia Törökországban?

Törökországban egy bichectomia (arckisebbítés) átlagos költsége 1200 euró. Az eljárást általános érzéstelenítésben végzik, és 3 órán át tart. Az isztambuli tartózkodás időtartama 7 nap, kórházi tartózkodás nélkül. A csomagunk tartalmazza a bichectomiát, a tolmácsot, a sebész díját, a repülőtéri transzfert, a szállodát és a gyógyszereket.

Bichectomia1200 €
Nyaki zsírleszívás1600 €
Állkapocsműtét2300 €
Genioplasztika2250 €

Mi az a bichektómia?

A bichektómia Törökországban egy olyan arcesztétikai eljárás Isztambulban, amely csökkenti az orcák méretét az arc karcsúsítása és üregesítése érdekében. A műtét során eltávolítják a bichat golyócskáknak nevezett zsírgolyókat. Ezek két rekeszben helyezkednek el az arcon belül.

Ne aggódjon, a Bichat-golyók nem nélkülözhetetlenek a test számára. A csecsemők az élet első néhány évében rágásra és szopásra használják őket.

A bichektómia videós magyarázata

A bichektómiát Törökországban azoknak ajánlják, akiknek a diéta és a testmozgás ellenére is kerek az arcuk.

Miért érdemes bichektómiát végezni Törökországban?

A törökországi bichektómia számos előnnyel jár. Beszéljünk röviden arról, hogy miért végeznek üreges arcplasztikát Isztambulban.

  • Isztambulban vannak a világ legjobb plasztikai sebészei
  • A kozmetikai műtétek árai Törökországban sokkal alacsonyabbak, mint más európai országokban.
  • Isztambulban világszínvonalú klinikák és magas szintű orvosi felszereltség
  • Ötcsillagos szállodák
  • Isztambul az 1. helyen áll a tömegközlekedés tekintetében
  • Az orvosok és a berendezések minősége.
Un chirurgien analyse le bajoue de la patiente
A sebész elemzi a páciens állkapcsát

A bichektómia a kozmetikai műtétek olyan típusa, amelyet csak olyan orvosok végezhetnek, akik a terület szakértői. Az a tény, hogy Isztambult általában előnyben részesítik az egészségügyi szolgáltatások terén, megnövelte a képzett sebészek és klinikák számát az országban.

Az ország legjobban képzett orvosai ebben a városban praktizálnak, és megfelelnek a lakosság legmagasabb igényeinek. HIV-fertőzött? Egy speciális klinikát különítettek el az Ön és munkatársai számára, ahol teljes biztonságban elvégezhető a bisectomia.

A sebészek minősége mellett tudjuk, hogy az alkalmazott orvosi berendezések a legmagasabb technológiájúak és minőségűek. Ennek eredményeképpen ennek a műtétnek a sikerességi aránya jelentősen megnőtt.

Simulation bichectomie avant après
Bichectomia előtt és után szimuláció

Nagyon versenyképes árak Törökországban

Isztambulban nem számítanak fel Önnek semmilyen további díjat, eltekintve attól az összegtől, amit magáért a műtétért fizet. Az olyan szolgáltatások, mint a szállítás, a szállás és a transzfer teljesen ingyenesek.

Időt takaríthat meg

Törökországban számos olyan sebészt képeztek ki, akik jól ismertek és elismertek a szakmában. Isztambulban számos magas színvonalú klinika áll rendelkezésre.

Nem kell sorban állnia, mivel Isztambulban nagyszámú klinika és sebész kínál minőségi szolgáltatásokat. Ha úgy dönt, hogy bichektómiát végez Törökországban, a tervezés nagyon gyorsan megtörténik. Önt a lehető leggyorsabban megműtik, és hazatérhet álmai arcával és mosollyal az arcán.

Une femme complexée par ses joues
Egy nő, akinek komplexus van az arcán

Bichectomia műtét férfiak és nők számára

A bukkális zsír eltávolítására szolgáló műtéthez egy bemetszés szükséges a száj belsejében, az arc belső részén. Egy 2-4 cm hosszú kis bemetszést ejtenek az arc és az íny között, a második zápfog közelében, a száj mindkét oldalán.

Néha a bukkális zsírpárna eltávolítható egy arcfelvarrás során, és nem igényel bemetszést a szájüregben. Ezen a bemetszésen keresztül a zsírszövetet kivonják, és az arcot karcsú, kellemes kontúrúvá formálják. Ezután felszívódó varratokat használnak a bemetszés lezárására.

A bukkális zsír eltávolításának célja a fiatalosabb megjelenés elérése, az orcák karcsúsítása és üregesebbé tétele. Bár a természetesen lágy, telt arc fiatalosnak számít, egyesek úgy találják, hogy az arcuk túl kerek vagy akár pufók.

Photo avant et après d'une bichectomie
A bichectomia előtti és utáni fotó

Gyógyulási idő

A műtét után közvetlenül duzzanatra és véraláfutásra kell számítani.

A műtétet követő napon a zuhanyzás és a fürdés megengedett. Könnyű tevékenység megengedett és javasolt, de a műtétet követő 72 órában nem szabad nehéz emelést vagy megerőltetést megkísérelni. A műtétet követő egy hétig kerülni kell az aerob és az ütéses kardió edzéseket.

A bichektómia Törökországban több tényező miatt is olcsóbb, de a fő ok az, hogy a helyi kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy Törökország a világ vezető orvosturisztikai célpontjává váljon, és megfizethető áron kínálja a fejlett szintű orvoslást.

Simulation Photo avant et après d'une bichectomie
Fotószimuláció bichectomia előtt és után

Ennek eredményeként a törökországi orvosi szolgáltatások (beleértve a bichektómiát is) árai 2-3-szor alacsonyabbak, mint Európában. Az orvosok pedig igazán tapasztaltak.

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A bichektómia során előfordulhat néhány ritka kockázat:

  • Átmeneti vagy maradandó utóhatások;
  • Vérzés & arcfertőzések & ödéma;
  • A nyálcsatorna károsodása;
  • Mélyvénás trombózis;
  • Az arcideg ágainak károsodása.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani plasztikai sebészét Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

A bichektómia megengedett az iszlámban. Ez egy halal és vallásilag engedélyezett műtét, amely orvosi előnyöket kínál és javítja az ember életminőségét.

Coordinatrice avec une patiente
Koordinátor egy pácienssel

Speciális felszereléseket biztosítunk, hogy a fogyatékkal élők (PRM) tartózkodását kényelmesebbé tegyük.

Mennyibe kerül a bichektómia Törökországban?

Törökországban, Isztambulban a bichektómia átlagos költsége 1200 euró, minimum 800 euró, maximum 1600 euró. Az árak Isztambulban mindig valamivel drágábbak, mint Ankarában, Antalyában vagy Izmirben.


Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk, hogy a műtét sikerrel járjon, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a bichectomia?

A bichektómia egy szépészeti sebészeti műtét, amely a bichat golyócskák vagy zsírtestek eltávolításából áll. Ez egy végleges műtét. Az eredmény 6 hét és 3 hónap között látható, attól függően, hogy milyen a bőr jellege (vékony és finom vagy vastag és feszes).

A bichektómia nem fáj, mivel helyi érzéstelenítésben vagy általános érzéstelenítésben lesz, ha fóbiája van az injekcióktól. A műtét után azonban kisebb fájdalmat és duzzanatot tapasztalhat. Ezek 3-5 nap alatt fokozatosan csökkennek.

Mint minden szépészeti műtét, a Bichat golyóredukció Isztambulban természetesen tilos kiskorúak számára. Bárki 18 éves kor felett végezhető. A sebészek azonban csak 30 és 40 év közöttieknek ajánlják ezt a műtétet.

Az isztambuli bichektómiát követő első műtét utáni napon és az azt követő első 3 napban azonnal lehet enni. Az ételnek azonban hidegnek vagy langyosnak kell lennie, és nem igényelhet rágási erőfeszítést. A hideg italok is elfogadottak.

A törökországi bichektómia kórházi kezelése félnapos kórházi tartózkodást igényel. Ezt követően meglehetősen hosszú lábadozási idő áll rendelkezésére a felépüléshez és a nyomon követés megkönnyítéséhez. Az utazásra legalább 7 napot szánjon.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️