Csípőprotézis Törökországban

csípőprotézis Törökország ár 1
Írta Erika

A teljes csípőprotézis egy olyan műtéti eljárás, amelynek során a csípőízületben lévő beteg porcot és csontot műtéti úton mesterséges anyagokkal helyettesítik.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi csípőprotézis műtétekről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül egy csípőprotézis Törökországban?

Törökországban, Isztambulban egy csípőprotézis műtét átlagos költsége 6500 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 6 000 euró és 10 000 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
Csípőprotézis6500 €

Mi a teljes csípőprotézis?

A teljes csípőprotézis Törökországban, Isztambulban egy olyan műtéti eljárás, amelynek során a csípőízületben lévő beteg porcot és csontot műtéti úton mesterséges anyagokkal pótolják.

Miért van szükség csípőprotézisre?

Az isztambuli csípőprotézis célja a fájdalom enyhítése és a csípőfunkció javítása. A csípőprotézist általában csak azután mérlegelik, hogy más terápiák, például a fájdalomcsillapítás és a fizioterápia kudarcot vallottak.

Milyen állapotokat kezelnek általában csípőprotézissel?

A teljes csípőprotézist általában a következők kezelésére használják :

  • Osteoarthritis okozta ízületi elégtelenség.
  • Reumás ízületi gyulladás
  • Traumás ízületi gyulladás
  • Csípőtáji törések
  • Avascularis necrosis
  • Jó- és rosszindulatú csontdaganatok és egyéb kevésbé gyakori állapotok

Mennyi ideig tart az új csípőízület?

Az új csípőízület a betegek 90%-ánál várhatóan több mint tíz évig tart. A csípőprotézis 80%-os eséllyel 20 évig vagy tovább tart.

Milyen más típusú csípőprotézisek léteznek?

  • Részleges csípőprotézis
    A csípő egy gömbcsuklós ízület. Ez betegség vagy kopás következtében károsodhat. Ha az ízületnek csak egy része sérült, részleges csípőprotézis beültetése jöhet szóba.
    A részleges csípőprotézis műtét során a csípőízületet általában érintetlenül hagyják. A combcsont fejét a teljes csípőprotézisnél használthoz hasonló mesterséges alkatrésszel helyettesítik. Néha egy eszközt helyeznek a csontra, hogy a combcsont tetejét ne kelljen levágni.
  • Minimálisan invazív csípőprotézis
    A minimálisan invazív csípőprotézis lehetővé teszi, hogy a sebész egy vagy két kis bemetszésen keresztül végezze el a csípőprotézist. A hagyományos csípőprotézis műtéthez képest ez a technika csökkentheti a fájdalmat és gyorsíthatja a gyógyulást.
    A minimálisan invazív csípőprotézist még nem régóta végzik, ezért nincsenek megbízható tanulmányok, amelyek összehasonlítanák a hagyományos módszerrel.
  • Revíziós csípőprotézis
    A mesterséges implantátumok idővel elhasználódnak, és szükségessé válhat a cseréjük. A csípőprotézis revíziós műtét a kopott implantátum cseréjére irányuló eljárás.
    A csípőrevíziós műtétek bonyolultabbak, mint az első műtétek, és eredményeik nem olyan jók. A szövődmények kockázata minden egyes revízióval nő.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️