Estecenter Cerrahi Tip Merkezi

estecenter 1

Az Estecenter Cerrahi Tıp Merkezi hajátültetésre és kozmetikai sebészetre specializálódott. Az 1996-ban alapított esztétikai klinika Isztambulban, Törökországban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Estecenter Cerrahi Tip Merkezi, Isztambul, Törökország 🥇

Doktor İbrahim ÇEVİK professzor 20 éves tapasztalattal rendelkezik a hajbeültetés terén, és nemzetközi hírnévnek örvend. Jól ismert és elismert a hajsebészeti közösségben.

A munkája minőségéért többszörösen díjazott Estecenter Istanbul központja magas szintű szakemberekből álló csapattal és modern technológiával rendelkezik. Hajátültetési szolgáltatásukat Törökországban kínálják.

A módszer specialistája: Gold FUE

A FUE technikán alapuló Gold FUE technika különlegessége, hogy a műtét során használt anyagok és eszközök végei aranyból készülnek. Az arany a legkevésbé káros anyag az emberi szervezetre.

A FUE módszer során a hajgyökereket egyenként veszik ki és helyezik át a kopasz területekre. Ebben a tekintetben a Gold FUE technika célja a fejbőr károsodásának minimalizálása.

Hajátültetéseinket PRP plazma felhasználásával végezzük , hogy a visszanövekedést fokozzuk. A PRP (vérlemezkékben gazdag plazma) alapú hajápolás és hajkezelések jobb és hatékonyabb eredményeket adnak. Erősen ajánlott a hajátültetési eljárást PRP kezeléssel támogatni.

Az átültetés 3 szakaszban történik:

  • A graftok kinyerése
  • A hajcsatornák megnyitása
  • A graftok beültetése

A műtét 3 napon keresztül zajlik:

  • az 1. nap: A beteg elemzése
  • 2. nap: hajátültetés
  • 3. nap: A munka ellenőrzése és a hajmosás

Több csomag áll rendelkezésre:

Standard csomag: PRP kezelés költségei A kezelés során használt gyógyszerek és felszerelések.

Ezüst csomag: PRP kezelés díja A kezelés során felhasznált anyagok Szedációs érzéstelenítés.

Arany csomag: PRP kezelés díja A kezelés során felhasznált gyógyszerek és termékek Szedációs érzéstelenítés Transzfer Szállás (1 éjszaka).

VIP csomag: PRP kezelés díja A kezelés során felhasznált gyógyszerek és termékek Szedációs érzéstelenítés, Transzfer Szállás (2 éjszaka) gyógyszerek (4 sampon 3 vitamin 3 spray).

Statisztikák: A műtéteik sikerességi aránya 95%.

A pácienseket egy 4 csillagos szállodában szállásolják el a klinikához nagyon közel, hogy elkerüljék a hosszú utazásokat, a forgalmi dugókat, és hogy biztonságban legyenek. Jelenleg a betegek a következő szállodák egyikében szállnak meg:

Fotók előtte és utána


A klinika szakterülete :

Hajbeültetés :
Hajbeültetés
Hajátültetés Sapphire FUE
FUE hajátültetés
DHI hajátültetés
FUT hajátültetés
BHT hajátültetés
Szakáll átültetés
Afro hajátültetés
Szemöldök átültetés
Haj mezoterápia
PRP hajkezelés

Kozmetikai sebészet :
Hagyományos orrplasztika
Ultrahangos orrplasztika
Másodlagos orrplasztika
Mellnagyobbítás


Kínált szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Orvosi akták átadása
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Internetes konzultáció
Gyógyszertár
Élelmezési óvintézkedések


Város: Isztambul – Ország: Törökország – Alapítva: 1996
Akkreditáció: SGS ISO:9001 – Beszélt nyelv(ek): francia, angol, török


Estecenter Cerrahi Tip Merkezi értékelése

Tabita Strauss
Tabita Strauss
12:15 08 Nov 23
A személyzet nagyon barátságos és segítőkész, és véleményem szerint Dr. ALI ŞİMŞEK messze a legjobb sebész Törökországban. Nagyon elégedett vagyok az orrplasztikám eredményével.
mirdochegal firefoxisda
mirdochegal firefoxisda
08:52 15 Aug 23
Az első naptól kezdve nagyon kedvesen fogadtak. Felvettek és visszahoztak a transzferrel, amíg el nem indultam a repülőtérről. Nagyon jónak találtam a szálloda és a hajbeültetés árait.A kórházban mindenki nagyon segítőkész volt és türelmesen válaszolt a kérdéseimre. Szívből ajánlom.ÜdvözlettelTOVÁBBI.
David France
David France
11:27 17 Apr 23
Hajátültetésen estem át ebben az intézményben, ami enyhén szólva igazán királyként fogadott.A tisztaság, a kiszolgálás, a személyzet professzionalizmusa, valamint Zeynep tanácsadóm, aki végig segített az eljárás során.Határozottan és teljes mértékben ajánlom ezt a klinikát, amely megnyugtatja pácienseit azzal, hogy könnyedén elmagyarázza az összes műveletet.Higgye el, csukott szemmel is bejöhet ebbe az intézménybe.Nagyon köszönöm Estehair és nagyon köszönöm Zeynep.Puszi mindenkinekDavid
Neslihan KARABULAK
Neslihan KARABULAK
11:35 10 Aug 23
Szemhéj + mandula szem + temporális emelés volt a kórházban. Nagyon elégedett voltam az üdvözléstől a takarításig. Dr. Nagyon meg voltam elégedve Ali Şimşekkel, pontosan 3 órát dolgozott velem. Megtette, amit kértem, sőt még többet is. Nagyon ajánlom a kórházat és köszönöm mindenkinek.
Berivan Adiyaman
Berivan Adiyaman
10:55 11 Sep 23
Nagyon elégedett voltam az összes alkalmazott kedvességével az első naptól kezdve. Orrplasztikát végeztetett az orvosom, Orhan Hodja, és nagyon elégedett voltam. Remek munkát végez. Ellenőrző napon vagyok, a következő napokban megosztom a folyamatokat.
Selin Akay
Selin Akay
11:17 28 Aug 23
Orrplasztika műtétem volt és a 6. hónapban járok.Nem nagyon fájt,csak zúzódásaim voltak a bőrérzékenység miatt.Elégedett vagyok.Köszönöm Ali tanárnőmnek ajánlom,menj egy estecenterbe
Berfin türkmen
Berfin türkmen
07:06 21 May 24
Zsírleszívás műtétem volt, nagyon jól éreztem magam a műtét után, este ki tudtam menni, de nem akartam elmenni, mert az itt lévő ember nagyon gondoskodó és barátságos volt, nagyon kedves volt Zeynep nővér, nagyon gondoskodó volt. az asszisztensem Irfan úr is nagyon jó volt, köszönöm mindenkinek.
Mustafa Simsek
Mustafa Simsek
06:24 23 May 24
Hajbeültetésem volt az Estecenterben, nagyon jó volt a csapat, Hilal asszony, Nur asszony, nagyon érdeklődtek, mindenki mosolygott, jó munkát végeztek, nem volt fájdalom, szép folyamat volt, a gyökér A csatorna és a transzplantáció kényelmes volt, de a fogadás kicsit nehézkes volt, köszönöm mindenkinek, tanácsadómnak, Elif asszonynak, a barátok szeretetét a konzultáción.
Tid İsmek
Tid İsmek
09:55 06 May 24
Két műtétem volt az Este Centerben, és nagyon meg voltam elégedve az orvosommal és a nővérekkel, akik elláttak velem. Az összes alkalmazott annyira figyelmes és barátságos, hogy habozás nélkül jöhet. Külön szeretnék köszönetet mondani tanácsadóimnak Ms. Elifnek és Ms. Dilarának.
飯田T
飯田T
14:24 04 May 24
Japán fiókunk a foglalástól kezdve a szállításon, szálláson és kezelésen keresztül mindent közvetít. A jen leértékelődése mellett is leértékelődött a török ​​líra, így olcsóbb lett a hajátültetés. Ha gondjai vannak, javasoljuk, hogy Ön is menjen kirándulni.Bármilyen aggálya van, jó előre jelezheti felénk, de maga aznapi tanácsadás egyszerűnek tűnt a nyelvi akadályok miatt. Mivel sok közvetítő áll a sebész előtt, érdemes ellenőrizni az elkészült képet, a borotválandó területet stb.
Şeyhmus Şenol
Şeyhmus Şenol
08:38 26 Apr 24
Először is, az Estecenterben volt a második hajam, nagyon meg voltam elégedve azzal, hogy Hilal Nur és Berivan a csapatban jól végzik a munkájukat. Köszönöm szépen Ms. Dilarának nálunk minden nagyon jó volt.
Groep Icen
Groep Icen
07:20 19 Apr 24
Belgiumból jöttem, hajbeültetésen és szakállátültetésen estem át az Estecenterában, nagyon meg voltam elégedve, nagyon jó volt a csapat, Ibrahim Agile tanár nagyon barátságos és segítőkész, biztonságban éreztem itt magam, mindenkinek ajánlom.
Rojer Almeida
Rojer Almeida
08:22 24 Apr 24
Itt, Estecenterben volt hajátültetésem, és a tapasztalataim elképesztőek. A személyzet jól képzett és nagyon barátságos. Isztambuli látogatásom olyan boldoggá tett, amikor a repülőtérről megérkeztem, és visszamegyek a repülőtérre. Nagyon ajánlom ezt a klinikát hajbeültetésre.KöszönömEstecenter csapat.
Hicran OKUR
Hicran OKUR
10:34 30 Aug 23
Az Este Centerben voltam orrplasztikán és nagyon meg voltam elégedve az eredménnyel.Orhan nagyon sikeres orvos,természetes és csodálatos eredményt produkált.Gondolás nélkül jöhet az Estecenter orrplasztikára.Nagy élmény volt és nagyon ajánlom .
Nevin Keleş
Nevin Keleş
10:44 11 Apr 24
Ez egy műtéti folyamat volt, amihez évek óta nem volt bátorságom. Hála Ms. Eylemnek, miután beszéltem Ms. Eylem-el, volt bátorságom időpontot kérni, és még azon a héten elmenni a klinikára. Szeretnék köszönetet mondani Ms. Eylemnek a folyamat során. Az orvosunk, Mr. İrfan és a nővérünk, Mr. Cevdet, mindannyian nagyon vigyáztak rám. Bárcsak korábban találkoztunk volna Ms. Eylem-el, legalább nem vártam volna olyan sokáig ☺️
naile coşkun
naile coşkun
17:56 19 Mar 24
Nagyon izgultam és féltem, mert ez volt az első élményem, de Dr. Berkan olyan kedvesen és mosolyogva közeledett felém, hogy minden félelmem és izgatottságom elmúlt, ez nagyon természetes volt és a kívánt eredményt szeretném megköszönni az orvosomnak, és ápolónknak Gizem asszonynak és fotósunknak érdeklődéséért és mosolygós arcáért.
Yavuz Oktay
Yavuz Oktay
08:28 24 Feb 24
HellóFebruár 9-én volt szem alatti táska és szemhéjműtétem, és szerettem volna megosztani a tapasztalataimat.Eleinte voltak félelmeim és tétovázásaim, időpontot egyeztettem a vizsgálatra, Sinem asszony nagyon jól fogadott minket, félelmeimet, habozásaimat a lehető legjobb magyarázattal megszüntette.A műtétemet Ugur Özdemir végezte, megrajzolta az arcomat, mint egy festő, és bevitt a rendelőbe, az eredmény hihetetlen volt, nagyon szép volt, komplett családias légkör, a személyzet olyan jó volt, hogy otthon érzi magát, ugyanaz nap Ugur úr azt mondta, hazamehet, ha akar, de a környezet olyan kényelmes és szép volt, hogy aznap este nem akartam hazamenni.Egész éjjel nagyon vigyáztak rám, nem tudnék ilyen jól érezni magam otthon.Először is szeretnék köszönetet mondani Sinem asszonynak, orvosomnak, Ugur Özdemir úrnak és Esteticha személyzetnek, hogy úgy érezhettem, mintha otthon lennék.Ez az ember nem orvos, szerintem festő 😄Neked köszönhetően tíz évvel fiatalabb lettemMs. Sinem nagyon gondoskodó és szívélyes,Szeretnék még egyszer köszönetet mondani minden dolgozónak.Ha az eredmény 10 csillag lenne, 10 csillagot adnék rá.Az 5 csillag még kevesebb ezért a szereposztásért és ehhez a figyelem előtt és után ❤️🙏
Ramazan Köse
Ramazan Köse
10:37 28 Feb 24
Hajbeültetésen voltam az Estecenterben, ajánlásra jöttem, nem volt fájdalom, gördülékenyen ment a beavatkozás, nagyon elégedett voltam, a barátok a csapatban nagyon alázatosak és kedvesek voltak, köszönöm a fáradozást, ez egy gyönyörű, magas színvonalú kórház, köszönöm Dilara asszonynak.
İmam bakır Avcı
İmam bakır Avcı
09:46 04 Mar 24
3 napja volt hajátültetésem. Szeretnék köszönetet mondani tanácsadómnak Hülyának, İbrahim úrnak, Ebuzer úrnak és a csodálatos csapattagoknak, Şule Gamze asszonynak és Cansunak. Nagyon türelmesek és profik voltak. Nem volt fájdalom. Nagyon kényelmes transzplantáció történt nyugtatással. A szállástól a transzferig minden szakasz tökéletes volt. Mindenkinek ajánlom a környezetemben
佐々木輝
佐々木輝
09:16 01 Mar 24
Török hajbeültetésen estem át, ami Japánban egyre elismertebb.A költség alacsony, és annyit ültethet, amennyit csak akar, és a költség magában foglalja a műtétet, a reptérre és a szállodába történő szállítást, valamint a tolmács megszervezését a műtét napján.Az összes török ​​személyzet kedves volt, és bármit kérhettem, amit akartam.Mivel sok volt az eset, az összes dolgozó hozzászokott magához a műtéthez, és úgy gondolom, hogy a műtéti idő a transzplantációk számát tekintve gyors volt.Van egy japán leányvállalatunk, így utazás előtt és műtét után is könnyen lehet támogatást kapni, támogatáson keresztül pedig a szépségközpont orvosával is egyeztethetünk.Ez egy ajánlott klinika!(Ez nem a szépségközpont értékelése) Tolmács kíséri el Önt a klinikán, de ettől eltekintve egyedül lesz. Jobb, ha alapvetően angolul tudsz kommunikálni.Ellenkező esetben használjon fordítóalkalmazást. Mivel adatkapcsolat szükséges, javasoljuk, hogy előzetesen jelentkezzen nemzetközi roamingra az okostelefon szolgáltatójánál. Vannak olcsóbb tervek is, ha nincs sok gigabájtod.
Space Djam
Space Djam
09:07 26 Feb 24
Tökéletes támogatás az elejétől a végéig, a csapat jól elmagyarázta a beavatkozást, és nagyon jól követte. A beavatkozás sikeres volt, az eredmény pedig nagyon kielégítő, ajánlom ezt a klinikát. Köszönöm Nadiának és Youssefnek a kedvességüket.
Yesim Sahvelioglu
Yesim Sahvelioglu
07:58 23 Aug 23
Nagyon-nagyon elégedett voltam Ali tanárnőmmel, Uğur úr tanácsadómmal, a kórházi folyamat során. Karemelő és hasplasztika műtétem volt. Még soha nem láttalak fájdalmat okozni. Mindenkinek ajánlom.
Ali Ozel
Ali Ozel
11:25 23 Jan 24
Doktor olan amcamdan aldığım tavsiye üzere İbrahim Çevik hocamla tanışmamız mümkün oldu. Hastane ortamı ve profesyonel ellerde kesinlikle memnun kaldığımı söyleyebilirim. İkinci seansımı oldum ve sonuçlar her zaman tam istediğim gibi. Yardımcı olan Dilara hanım tüm süreçte yanımda oldu. Ayrıca Gamze hanım, Şule ve Cansu, alakanız ve ilginize teşekkür ederim.
Ilaria Angelini
Ilaria Angelini
06:42 15 Sep 23
Nagyon örültem ennek az élménynekAz eredmény felülmúlta a várakozásaimat.Selçuk tudósítóm mindig elérhető volt, és dr. Ali szuper!!Köszönök mindent
池田昭彦
池田昭彦
06:09 09 Jan 24
Az EsteCenter egy nagyon tiszta klinika.Az igazgató, az ápolószemélyzet és a tolmácsok nagyon barátságosak voltak, és megnyugtattak a műtét alatt.A beavatkozás alatt nem éreztem fájdalmat, mert altatásban voltam, és maga a beavatkozás is gyorsan lezajlott, és ebédidővel együtt mindössze 5 óra alatt 4000 hajszálat tudtam átültetni.Ennek eredményeként kevesebb stresszel tudtam befejezni a testemet.Alig várom, hogy lássam, hogy fog kinézni egy év múlva, ha meglesz a kívánt hajvonal.
oğuzhan türkmen
oğuzhan türkmen
08:13 18 Nov 23
Aggályaim voltak a hajbeültetés előtt. A csapattal való találkozás után azonban megszűntek az aggodalmaim, és minden késedelem nélkül elvégeztem. Nagyon köszönöm az Este Center csapatának érdeklődését és aggodalmát. Minden nagyon jól megy. Mindenkinek ajánlom, aki ezt szeretné, tegye félre aggodalmát és bízzon az Este Center csapatában.
ibrahim Demirtaş
ibrahim Demirtaş
09:55 11 Nov 23
Az elején sok fenntartásom volt. Mindig azon gondolkodtam, hogy megcsináljam-e vagy sem, jó lenne-e, vagy túl fájdalmas lenne. Voltak habozásaim, amíg a barátom nem ajánlotta az Estecentert. Szeretnék azonban köszönetet mondani mindazon kórházi dolgozóknak, akik minden szakaszban gondoskodtak rólam, kezdve az első egészségügyi tanácsadómtól kezdve az orvoson és az aneszteziológuson át, aki az első találkozás során és utána elláttak, és a barátomnak, aki elvégezte a kezelést. peeling és PRP eljárások, és minden szakaszban, bár nem ismertem a feladataikat, nagyon elégedett voltam. Ha a hajbeültetési központról van szó, az első dolog, ami eszünkbe jut, az Estecenter.
KK 1907
KK 1907
09:42 18 Oct 23
2018-ban már jártam itt, és akkor azt mondták, hogy szükségem van egy második ülésre. 5 év múlva végre megtörtént és nem bántam meg semmit.A személyzet nagyon barátságos, minden kívánságot figyelembe vettek és a személyzet nagyon hozzáértő. A klinika nagy jelentőséget tulajdonít a tisztaságnak és a rendnek. Mindenkinek tudom ajánlani a klinikát, akinek problémái vannak a hajával. Az ülés körülbelül 5-6 óráig tartott, és alig volt fájdalom. Ha volt fájdalom, azonnal abbahagytuk, és tettek ellene valamit. A klinika határozottan megérdemli az 5 csillagot!!!
ferat caliskan
ferat caliskan
09:59 16 Nov 23
Azért jöttem erre a klinikára, hogy részesüljek a zsírleszívásból és a gynecomastiából. A repülőtérről a szállodába történő transzfert, valamint a szálloda és a kórház közötti oda-vissza utakat ők szervezték. Tényleg hagytam magam irányítani, amikor megérkeztem. A feleségem a kórházi tartózkodásom alatt végig velem tudott maradni. A szolgáltatás expressz, a sebész, az aneszteziológus, valamint az ápolói csapat nagyon barátságos, udvarias és többnyire megértő. Nagyon ajánlom a klinikát!
Emine Ş. YÜKSEL
Emine Ş. YÜKSEL
11:53 28 Aug 23
Nagyon elégedett voltam az egész folyamattal, kezdve az Estecenterrel való kapcsolatommal. Minden terület nagyon tiszta volt. Mindig barátságos és mosolygós arccal fogadtak az alkalmazottak. Nagyon kényelmes volt a műtét után. Jó szívvel és bizalommal ajánlom mindenkinek. Köszönöm.
Çağla Bozkurt
Çağla Bozkurt
08:19 24 Aug 23
Orrplasztikán voltam, nagyon meg voltam elégedve, nem éreztem fájdalmat a műtét után, csak enyhe duzzanat és zúzódás volt, és ennyi volt, nagyon jól ellátták, minden rendben volt, köszönöm minden.
Yasuharu Shibata
Yasuharu Shibata
08:45 23 Mar 24
Kicsit ideges voltam, mert a fizetésig nem volt szerződés vagy semmi, kivéve a LINE-on keresztül, de a műtét simán ment. Volt egy jó tolmács, szóval rendben volt. Mivel ezt az értékelést közvetlenül a műtét után írom, még nem tudom, hogy a haj ragad-e vagy sem, ezért csak 4 csillagot adok rá. A műtét után erős hányingerem volt, többször hánytam, de egyik napról a másikra alábbhagyott. Mivel a borotválkozási terület széles, az állásidő hosszú, és több hónapig tartó türelemre van szükség.
C K
C K
08:33 20 May 24
Minden jól meg volt szervezve, és a kezelés hatékonyan haladt.Szakadék tátong a japánok és a helyiek preferenciái között, ami a hajszálvonalakat illeti, ezért fontosnak tartom, hogy légy türelmes és közöld a preferenciáidat.Szállítást és tolmácsot biztosítanak a műtét napján, de a legjobb, ha legalább egy kicsit beszél angolul.Szálljon meg 4 éjszakára egy szállodában Pattajban. Volt egy másik japán, aki konkrét visszatérési dátumot kapott, és csak két éjszakát tudott maradni. Nyomatékosan javasoljuk, hogy alaposan tekintse át a honlapot, és egyértelműen közölje kívánságait.
りんご
りんご
12:28 28 Feb 24
Az épület gyönyörű, de nem veszik figyelembe az emberek szégyenérzetét. Amikor a kezelési módszerről döntöttem, nyomást éreztem, mert nagyon sok alkalmazott volt, köztük az igazgató. Mivel valójában csak a rendező beszélt, úgy érzem, nem volt szükség az egész csapat részvételére. Kérjük továbbá, hogy változtassa meg IV csepegtető útvonalának helyét. Mivel IV csepegtetőt vezettek a kanyarba (középvéna), nem tudtam használni a jobb kezemet (domináns kezem) ebéd közben. A vérvétel során az ízületi véna használata nem okoz gondot, de ha hosszú távú immobilizációra van szükség, akkor más helyen (például alkarban) kell gondolkodni. Továbbá, ha a gyakorló (ápolónő) eszik vagy iszik valamit az eljárás során, el kell hagynia a területet. Kicsit kényelmetlen volt, hogy közvetlenül mellettem csinálták. Az autó, ami hazafelé vett fel, egy régi autó volt, és az üléseket macskaszőr borította. Sok macskaszőr volt a poggyászomon és a ruhámon, és kissé csalódott voltam. A személyzet reakciója a legrosszabb volt, amikor másnap hajat mostam. Az előttem álló (japán) hajmosásnál részletes magyarázatot adtam, de amikor hajat mostam, szó nélkül megmostak hideg vízzel. Csak azt tudták megmondani, hogy mi lett kész, így amikor feltettem egy kérdést, tolmács segítségével elmagyarázták. Annak ellenére, hogy a klinika sok embert vonz a tengerentúlról, csodálkozom, hogy a személyzet miért nem próbálja megjegyezni az angol nyelvű dolgok magyarázatához szükséges kifejezéseket. Lehet, hogy kulturális különbségek miatt van ez, de a klinikán nem kezelték a szorongást és a félénkséget, és gyakran éreztem magam kényelmetlenül.Szeretném azonban megköszönni a hosszú kezelések alatt végzett kemény munkáját.Reméljük, hogy a kezelés eredménye kielégítő lesz.Japánoknak, akik fontolgatják, hogy a jövőben itt kezeljenekTolmács csak a kezelés napján lesz Önnél. Úgy érzem, jobb lenne egy kis angol nyelvtudás, mert egy ember gondoskodik a másnapi vizsgálatról és az első és utolsó napon a szállításról.
Hasan Mulayim
Hasan Mulayim
12:07 08 May 24
Tavsiye etmiyorum. Jinekomasti ameliyatı oldum. Sonuç eski durumdan daha kötü çıktı. Düzeltme istedim.ilgilenmediler. Daha kötü olur dediler ve ameliyat yapmak istemediler. Başka biryerde ameliyat olmak için yatırdığım parayı istedim vermediler. Mağdur ettiler. Düşünenlere tavsiyemdir başka bir yer bakın.
ひろ
ひろ
10:01 02 May 24
Köszönöm, hogy segítettél.A tolmács és a tanácsadás nagyon kedves és kedves volt.Amikor azonban elkezdődött a kezelés, hirtelen elkezdtek ollót beszúrni a halántékomból, ami eltért a tanácsadáson megbeszéltektől.Illetve egy kicsit csalódott voltam, mert sok dúdolás és fecsegés volt az orvos részéről az eljárás során.Törökül beszélgettek, nevettek rajtam, így úgy éreztem, kigúnyolnak.Nagyon kiábrándító volt.
Tamer Aydin
Tamer Aydin
23:07 13 Mar 24
Sajnos ez egy olyan klinika, amelyet nem tudok ajánlani. Amikor 15 hónapja felvettem a kapcsolatot az Estecenterrel, azt mondták, hogy ezt a munkát profin végezzük, és van egy csapatunk 10 éves tapasztalattal.A transzplantáció előtt a hajbeültetést végző csapat asszisztensek voltak, akik 2 éve dolgoztak. Hajbeültetésem volt, és 12 hónappal később azt jelentették, hogy 4000 graftot ültettek át. Az érdekes dolog az, hogy nem sokkal a hajátültetés után 2 különböző hajbeültetési központba mentem PRP-re, és az első dolog, amit ebből a 2 hajátültető központból azt mondták nekem, hogy "Te biztosan nem ültettek át 4000 graftot". Persze most, hogy eltelt 1 év és kijöttek az eredmények, ez igazolja az elhangzottakat, az átültetett területeken teljesen ritka a szőr és rosszul néz ki. A transzplantációnál rövid ideig volt pánik, nem tudom, hogy kiszedés után sérült-e a szőr, vagy mi történt. Nagyon rossz eredmény volt, amire egyáltalán nem számítottam és csalódott voltam.Semmi különbség a régi önmagamhoz képest (1 évvel ezelőttihez képest). Sőt, a transzplantáció után minden szabályt aprólékosan betartottam, és a gyógyszereket teljesen megszakítás nélkül használtam. Az általam olvasott megjegyzések között, főként hajátültetésen átesett és rossz eredménnyel zárult emberektől, az volt, hogy kevesebb graftot ültetnek be, mint amennyi beültetett. Ennek célja, hogy a pácienst arra ösztönözze, hogy ugyanarra a klinikára jöjjön második hajbeültetésre. Mivel érdekel az egészség és a higiénia, úgy döntöttem, hogy az Execenterben átültetem, és a vélemények szerint Isztambul egyik legjobb hajátültetési központjaként tartják számon, de tévedtem. Számos hajbeültetési központ létezik, amelyek sokkal professzionálisabban és megfizethetőbben végzik ezt a munkát, jó eredménnyel. Nem kell már Németországból Törökországba menni, itt is ugyanannyiért lehet hajátültetni, Isztambulban drága..
Khadim Sambe
Khadim Sambe
19:22 15 Jan 24
0/5Ha fekete vagy színes bőrűek, egyszerűen ne menj oda.Két éve jártam ott 2 barátommal és egész jól ment a műtét alatt.Ezután nagyon óvatosan követtük az eljárást, és az egyik értékesítőjükkel, Yousseffel tárgyaltunk.Korán figyelmeztettük, hogy aggódunk a hallott lyukak miatt. Bízott benne, hogy egy év múlva tökéletesen megnő, és az orvos visszahív.Egy év után újra megpróbáltuk felvenni vele a kapcsolatot, de már nem volt ott, ami az eredményeket illeti: számunkra katasztrofális 3.A kép magáért beszél.Átverési központ
Monsieur Malik
Monsieur Malik
22:45 23 Dec 23
Egy csillag, mert nem tudjuk nullázni, és ez megy a fordítóknak, akik kedvesek és elérhetőek, különben kerülni kell a klinikát, bár tiszta nem hallat, sem a páciens akaratát nem tartják tiszteletben a frontvonalat nem tartják tiszteletben, kötelezi a második beültetés újbóli elvégzésére. de akkor nincs homogenitás a graftban, a kezelendő területeket nem tartották tiszteletben, és oda helyezték a szőrt, ahol nem feltétlenül volt rá szükség.12 napja csináltam meg a transzplantációmat, várom a végeredményt de nem lep meg, újabb transzplantációra lesz szükség 4 különböző szakmai vélemény szerint!!!!! Jelenleg a kopaszságom sokkal szembetűnőbb, mivel elöl már nincs sűrűség, hátul pedig semmi, jól sikerült!Ne pazarolja az idejét, nem tudják, hogyan kell csinálni, az orvos csak 2 percet van ott a 7 óra átültetés alatt!Ps: 1 én azután, hogy a donor területem még mindig nem nőtt vissza (lásd a 3. fotót) a többi megjegyzéshez kérésre és a fordítók ellenőrzése alapján mind felkerülnek a helyszínre, ezért nem jelentős, mivel a jól végzett munka gyümölcse az 1-ben látható. utána egy előzetesért és 6 hónappal később a végső renderelésért menekülj a klinikáról, ha hazatérsz, nem fognak törődni az állapotoddal!!!!!!
sena sural
sena sural
08:20 04 Jan 24
Ez egy olyan hely, amely nem illik kórházi környezetbe. A személyzet az ápolónők és orvosok kivételével magas sarkú cipőt visel. Kórházon kívülről is érezni a hamis epres tinédzser parfüm illatát... A legrosszabb az egészben az, hogy az összecsukható ajtókon kívül nincs más szellőztető rendszer.Az asztmás és COPD-s betegek és hozzátartozóik keressenek maguknak egy profibb és megbízhatóbb kórház. Panaszkodsz az illetékes munkatársaknak – ezt nagyon komolyan mondom –, csak a szemedbe néznek, soha nem válaszolnak és nem kérnek elnézést. Egy beteg rokona vagyok és az ajtó előtt ülök, mert nem tudok bent maradni a parfüm illata miatt (hamis eper parfüm).
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️