Medical Park

A Medical Park fogászati ellátásra, kozmetikai sebészetre és hajbeültetésre szakosodott. Az 1991-ben alapított, tanúsított klinika Isztambulban, Törökországban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Medical Park, Isztambul, Törökország

A Medical Park Isztambulban és nemzetközi szinten is referencia kórház, ahol az egészségügyi problémákat a legjobb orvosi csapatok és szakemberek kezelik. Az egészség védelmének és javításának tudatosságával, a betegek és a személyzet elégedettségén alapulva.

Orvosaink több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a hajátültetés, a fogászati sebészet, a hajsebészet, a kozmetikai sebészet és a reprodukciós sebészet területén, miközben továbbra is napi szinten gyakorolják szakmájukat, ami lehetővé teszi számukra, hogy pácienseink számára 25 ÉVES, az orvos által aláírt és lepecsételt írásbeli GARANCIÁT nyújtsanak.

Ez a kórház az ISO 9001 minőségirányítási rendszer megszerzésével stabilizálta egészségügyi szolgáltatásainak minőségét, és rendelkezik a Joint Commission International (JCI) által a kórházi kiválóságért az Egyesült Államokon kívül kiadott legrangosabb akkreditációval.

A Joint Commission International (JCI) a betegellátás biztonsága és minősége szempontjából a legigényesebb szervezet világszerte. Ez biztosítja, hogy a betegek és családtagjaik biztosak lehetnek abban, hogy a Medical Park HOSPITAL megfelel azoknak az ellátási, biztonsági és minőségi protokolloknak, amelyek a világ legjobb klinikáihoz és kórházaihoz teszik hasonlóvá.


Klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
All-on-4
All-on-6
Csontbeültetés
Fogszabályozás
Kozmetikai fogászati konzultáció
Egyedi szájvédő
Fogászati híd
Fogászati ellenőrzés
Fogkorona
Fogászati vizsgálat
Fogászati implantátum
Koronarekonstrukció
Fogászati röntgen
Fogászati konzultáció
Fogorvos

Kozmetikai sebészet
A hajvonal csökkentése
Kettős szemhéj kialakítása
Brazil arcfelvarrás
Mellnagyobbítás
Mellfelvarrás
Mellkisebbítés
Cervico-arcfelvarrás
Zsírleszívás
Orrplasztika
Fülplasztika
Hasplasztika
Arcfeltöltés
Mastopexia
Lézeres zsírleszívás
Gyomorhüvely
Gyomorszalag
Gyomor botox
Gyomor bypass
Másodlagos orrplasztika

Hajbeültetés
Szemöldök átültetés
Hajátültetés
DHI hajátültetés
FUE hajátültetés
FUE Gold hajátültetés
FUT hajátültetés
BHT hajátültetés

Kínált szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Étterem
TV a szobában


Város: Isztambul – Ország: Törökország – Alapítva: 1991
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): angol, német, török


Vélemények a Medical Park Bahçelievler İletişimról

Yaren Güner
Yaren Güner
09:19 06 Mar 24
A 11. emeleti hematológiai osztályon kapok kezelést. Itt az összes alkalmazott olyan barátságos és türelmes, hogy nem tudom leírni. Rákkezelésem ezen időszaka alatt különösen Birnaz asszony motivál annyira mosolygó arcával, hogy nem tudom megmagyarázni. Minden alkalmazott odaadóan végzi munkáját. Kösz
Burcu Kılınc
Burcu Kılınc
11:31 28 Feb 24
Kivizsgáláson voltam a Medicalpark Kórházban, és nagyon elégedett voltam. A személyzet barátságossága és professzionalizmusa valóban csodálatra méltó volt. Szeretnék köszönetet mondani Nilgün asszonynak, aki a CheckUp folyamat minden lépésében gondoskodott rólam. Szolgáltatásaik gyorsak, szervezettek és aprólékosak voltak. Köszönöm nekik, és jó szívvel ajánlom ezt a kórházat mindenkinek, aki szeretné átélni ezt a csodálatos élményt.
Su *Zydn
Su *Zydn
15:03 28 Feb 24
Nagyon örültem a gyermekosztálynak, Özlem doktornőnek és asszisztensének, Burcunak. Az orvos alaposan megvizsgált. Burcu asszisztens is nagyon gondoskodó és figyelmes volt. Tiszteletteljes és óvatos. (2024.02.28)… Nagyon örültem a gyermekneurológiai osztálynak, Dr. Tülaynek és asszisztensének is. Gondosan, informatívan, udvariasan és szépen is megvizsgált. Jól vigyáztak rám.
Asrın Alp İncesu
Asrın Alp İncesu
17:09 27 Feb 24
Szeretnék köszönetet mondani Senem asszonynak és Cem úrnak a fizikoterápia és rehabilitációs folyamat során nyújtott motivációjukért és támogatásukért. Kiváló emberek. Ezenkívül szeretném megköszönni Sedanurnak és Şimal Hanımnak a segítőkészségüket és kedvességüket. Nagyon jól vigyáznak rád. Nagyon szép hely.
ŞERİFE DAĞCI
ŞERİFE DAĞCI
17:45 29 Feb 24
Holnap lesz az utolsó nap a fizikoterápiás folyamatomnak, amit kerekesszékkel kezdtem, és most futással fejezem be a kezelést. Ez a csoda Cem tanáromnak köszönhetően történt. Nagyon alaposan és aprólékosan vigyázott rám, nem tudom elégszer megköszönni. Hálás vagyok a velem szemben tanúsított türelméért. Továbbá szeretném megköszönni Senem és Yasemin tanáraim támogatását és mosolygó arcát…
BABALARIN BABASI
BABALARIN BABASI
05:07 25 May 23
Egy kórház, ami tényleg felülmúlta a várakozásaimat. Gyomorhüvely műtétem volt.Az egész folyamat az első időponttól a hazabocsátásig hihetetlenül színvonalas és profi volt.Köszönetet mondok Mehmet Akif Hodjának,Gamze Hanımnak és a személyzetnek a közelségért,érdeklődésért és erőfeszítésért.A kórház a személyzet hihetetlenül barátságos és segítőkész volt minden tekintetben. Még egyszer köszönök mindent...
Kerim Cviko
Kerim Cviko
15:24 30 Aug 23
Nagyon udvarias és barátságos személyzet. A kórház nagyon tiszta és könnyen megközelíthető. Kiváló lehetőség nemzetközi betegek számára, hogy gyors kivizsgálást kapjanak. Közel a metróállomáshoz.
Besim Krasniqi
Besim Krasniqi
12:34 22 May 24
Helló! 2024. március 8-án DBS-t végeztem Parkinson-kór miatt a Medical Park Kórházban, ahol ennek az intézetnek nagyon profi, csodálatos és nagyon barátságos személyzete van Doktor Sait Özturk vezetésével, amit nyilvánosan köszönök nekik. nap kezdtem érezni ennek a beavatkozásnak az előnyeit, amikor könyvelőként kezdtem el dolgozni, ezt most egy fényképpel bizonyítom.
Duygu dlr
Duygu dlr
17:54 08 May 24
Eddig több száz kórházba vittem a szüleimet. Tudjuk, hogy a kórház szó hallatán megborzongunk. A hideg emberek és a hideg arcok jobban megijesztenek minket, mint a kórház. Ezért nem akarunk kórházba menni. Szeretnék köszönetet mondani a szívkoszorúér intenzív osztálynak, akik szorosan követték apámat és édesanyámat. Nagyon örülök, hogy találkozhattam Gülnéval. Mindig mosolygós arccal fogadott minket, ahogy édesanyámnak megszólított. Ezúton is szeretném kifejezni hálámat neki kedves viselkedéséért. Köszönetemet és tiszteletemet szeretném kifejezni Doğaç tanáromnak és segítőinek is. Örülök, hogy vagy
Baran pro32
Baran pro32
08:24 11 May 24
A kórház nagyon rendes. Főleg a kardiológiai csapat hozzáértő, barátságos és nagyon udvarias emberekből áll. Köszönjük az erőfeszítéseket...
Zeynep Keçeci Akarsu
Zeynep Keçeci Akarsu
04:11 10 Apr 24
A Medical Park Bahçelievler Kórházban szültem. Először is szeretném leszögezni, hogy nagyon meg vagyok elégedve Gönülné orvosommal, őszinte őszinteséggel velem volt a folyamat során, és nagyon örültem Seher nővérnek, aki a kórházi kezelésem alatt gondoskodott rólam. , és teljes őszinteségével gondoskodott rólam. Ha általánosságban nézem, jó személyzet van a kórházban, de kivéve Betül asszonyt az árképzésben. Amikor emberekkel beszél, kissé pártfogóan beszél, és őszintétlen.
Kadir Gökçe
Kadir Gökçe
13:43 05 Apr 24
Özlem Aydoğ gyermekorvosom és asszisztense, Burcu Hanım rendkívül barátságosak, gondoskodóak és aprólékosan segítőkészek voltak. Ezúton is szeretnénk megköszönni nekik, hogy minden alkalommal kitisztítják a fejünkben lévő kérdőjeleket 🙂
Talat Torun
Talat Torun
10:13 06 Apr 24
Külön szeretném megköszönni a Bahçelievler Medicalpark Kórház minden nővérét a 8. emeleten, akik mindig vigyáztak ránk és meghallgattak minket, még az arcukat sem fordították felénk, udvarias nyelven azonnal segítettek, bármit is mondtunk. , a védőnők nagyon vigyáztak a babánkra, és ezúton is szeretnék köszönetet mondani a szülés előtt a 7. emeleti szülőszoba felőli védőnőknek.Köszönöm szépen a kényelmét és törődését doktor úr.Mondanom sem kell, ő egy legenda. Meral Arisal,szerintem minden kismama beszéljen vele egyszer.Minden feszültséget levezet és nyugalmat ad tökéletes pozitív hozzáállásával.Hálásak vagyunk neki,hogy 9 hónapig vigyázott ránk.Örülünk,hogy találkoztunk Ms. Meral.Szerintem mindenkinek beszélnie kellene vele, és még senki sem hagyhatja el.
Murat Öztürk
Murat Öztürk
13:35 23 Aug 23
Ez egy olyan vállalkozás, ahol igazad van, és minden elismerést elmondhat a könnyű hozzáférésért, a magas szintű tisztaságért, valamint a személyzet segítőkész és barátságos hozzáállásáért.ElőszörszülészorvosunkEzúton is szeretnénk köszönetet mondani minden dolgozónak, köztük MERAL ARISAL oktatónak is.Nagyon jók voltak a fotózások és a pózok a szülésnél.Kórház, amit nagyon tudunk ajánlani, köszönünk mindent..
volkir1017
volkir1017
19:12 24 May 23
Május 23-án volt a hüvely gyomormetszésem.Az elejétől a végéig csodálatosan ment a folyamat.A műtétem nagyon jól sikerült és az első nap este felkeltem.Azonban azt kell mondanom,hogy a kórház is nagyon fontos ehhez Az összes személyzet barátságos és teljesen átérzi. Az orvosoktól az ápolókigÚgy gondoskodik rólad, mint a családról. Eddig több mint 15 szállodában, 3 és 4 kórházban szálltunk meg. Szeretnék köszönetet mondani Mehmet Akif Hodjának és a Medical Park Bahçelievler Kórháznak.
Yousef Taieb
Yousef Taieb
21:13 23 May 24
Tapasztalataim szerint a kórház kiváló és a szolgáltatások nagyon magas színvonalúakDr. Sibal az egyik legjobb orvos, sikeres tapasztalat volt vele, a kezelés is jó volt…Egy fiúgyermekünk született ebben a csodálatos kórházban. Köszönöm minden orvosnak és nővérnek a jó ellátást és az egészségügyi kezeléstNem felejtem el a fordítót, Dalalt, aki minden ülésen és kritikán velünk volt, nagyon finom és ügyes.sok sikert mindenkinek
Derya Okumuş
Derya Okumuş
08:03 04 Sep 23
Apám veterán. Az állammal kötött megállapodás értelmében a Medical Parkban minden kezelés ingyenes. Édesapám összes vizsgálata és kezelése ebben a kórházban zajlik évek óta. Végül érelzáródás miatt fertőzött sebek keletkeztek a lábán. CRP-je 15-ről 157-re nőtt. Mindkét orvos kijelentette, hogy a beteget kórházba kell helyezni, erősebb antibiotikumot kell adni, és megfigyelés alatt kell tartani, mert a veséje a határon van, és jelezte, hogy alkalmas a kórházi kezelésre, de nem tette meg. kórházi kezelést azzal az indokkal, hogy nem volt hely az osztályon. Azt mondták, hogy nem tudnak beutalót adni, és megszakították. Korábban jártunk ebbe a kórházba apám miatt fejfájás miatt, és estig tartottak a beavatkozásaink.Az ideggyógyász azt mondta, hogy daganat van az agyában, és onkológiára utaljuk. Neki köszönhetően találkoztunk a technikussal, aki a tomográfiát készítette, és azt mondta: "Este óta jelentem a daganatot, mondván, hogy a beteg agyvérzésben szenved." Miután a technikus meggyőzte az orvosokat arról, hogy édesapámnak agyvérzése van, úgy döntöttek, hogy bekerülnek az intenzív osztályra. Ám amikor közölték, hogy nincs hely, az A-kórházba irányították őket, amely akkor még csak intenzív ellátásra volt nyitva, a többi pedig már építés alatt állt. Más szóval, mivel a Medical Park Bahçelievler Kórháznak megállapodása van a veteránokkal, és nem kaphat pénzt a veteránoktól, vizsgálatokat végez, de nem engedélyezi a felvételt. Tehát nem akarja magát terhelni azzal a veteránnal, akiért nem kaphat fizetést. Édesapámnak, aki jelenleg sürgősségi ellátásban van, az Oktató és Kutató Kórházban pár napra időpontot kértünk, megvárjuk a rendelési napot, mert minden kórház, ahová a sürgősségi osztályról megyünk, csak sürgősségi ellátást biztosít, beleteszi a szérumot és elküldi.Korábban két egymást követő napon mentővel hozták be a nagybátyámat ugyanabba a kórházba. Genetikailag gyomorrák van a családunkban.Bár megkérdeztem, hogy lehet-e gond vele, de a sürgősségi orvos azt mondta, hogy szerintem neurológiai és elbocsátott. A nagybátyám még aznap este megbetegedett, és ezúttal Bakırköy Sadi Konukba vitték. Nem hiszi el, de a beteg gyomorvérzésben, gyomorrákban szenvedett, és néhány napon belül műtéttel eltávolították a gyomrát.A törökországi egészségügyi rendszer elkészült, de a Medical Park teljesen elkészült.
Oğuzhan Çapkın
Oğuzhan Çapkın
21:30 10 May 24
Sajnos nagyon rossz a szolgáltatás, a biztonsági őr nem is engedi, hogy elvigye a feleségét, de a dolgozók fotóit láthatjátok a kommentekben WC, feltesz egy kérdést, mert 2 ember megkérdezte előtted, amikor bejössz a kórházba, először felszámolják a díjat, egyszóval ez a legjobb hely, ahova mehetsz a képekhez 9 hónapig jártunk.
shahd Sh
shahd Sh
14:05 05 Apr 24
Ha egy csillag alatti értékelés lenne, azt megadnám. A legrosszabb kórház, a legrosszabb kezelés, nagyon súlyos hanyagság, a vizsgáló személyzet felügyeletének hiánya. Senki nem megy hozzájuk. Nem én vagyok az egyetlen, mi egy szaúdi cég vagyunk, az alkalmazottak nem törődnek a betegekkel, 10 napot késünk miattad. Kérek minden külföldi irodát és céget, hogy ne foglalkozzanak velük. Egyetlen alkalmazott hanyagsága további 10 napunkba került az ünnep után. Az alkalmazott azt mondta, hogy az ellenőrzés befejeződött, majd két nappal később azt mondta, hogy hiányos, de ez egybeesett a szabadsággal, és ezek további napok, amelyeken Ön miatt nem tudjuk elvégezni a munkánkat.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️