Erdem Hospital

Erdem Kórház Isztambul klinika 1

Az Erdem Kórház fogászati ellátásra, kozmetikai sebészetre és MAP / IVF-re specializálódott. Az 1988-ban alapított, tanúsított klinika Isztambulban, Törökországban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Erdem Hospital, Isztambul, Törökország

Az Erdem Kórház egy multispecialista egészségügyi intézmény, amely magas színvonalú orvosi ellátást nyújt a helyi és nemzetközi betegeknek. A kórházat 1988-ban nyitották meg a Çakmak kerületben. Az Erdem Kórházba érkező betegek a legmodernebb kezelések és eljárások előnyeit élvezhetik a fogászat, a plasztikai sebészet, a szemészet, a szív- és érrendszeri sebészet, az agysebészet, az ortopédia, az urológia, a rehabilitáció stb. területén.


Klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Fogászati implantátumok
Kerámia korona
Fogászati híd
Fogászati burkolatok

Kozmetikai sebészet
Hegkezelés
Fülplasztika
Brachioplasztika
Mellimplantátumok
Cervico-arcfelvarrás
Zsírleszívás
Orrplasztika
Combfelvarrás
Brazil felvarrás
Mellfelvarrás
Mellkisebbítés
Testfelvarrás
Mellrekonstrukció
Szemöldökfelvarrás
Fenék implantátumok
Genioplasztika
Zsírtranszfer
Ajaknagyobbítás
Nyakplasztika
Visszerek kezelése
Ránckezelés
Hasplasztika

Hajbeültetés
Hajátültetés
DHI hajátültetés
FUE hajátültetés
FUE Gold hajátültetés
FUT hajátültetés
BHT hajátültetés
Szakáll átültetés
Szemöldök átültetés
Haj mezoterápia
PRP hajkezelés

MAP / IVF
IVF – In vitro megtermékenyítés

Az Erdem Hospital kínál Önnek :

Repülőtéri transzfer
Szálloda foglalás
Nemzetközi újságok
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Privát szobák
Rehabilitáció
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Isztambul – Ország: Törökország – Alapítva: 1988
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): arab, angol, török


Az Erdem Hospital értékelése

Camelia Sgardea
Camelia Sgardea
20:00 30 Oct 23
Helló. Dr. Adnan első számú szakember, kedves és nagy magabiztossággal, nyugodt szívvel dolgozik.
Neuza Cerqueira fitness trainer
Neuza Cerqueira fitness trainer
11:26 27 Oct 23
Az Egyesült Királyságból Isztambulba repülök, hogy beszerezzem a hasplasztikaimat és a mellimplantátumomat erdemmel! Nagyon megijedtem, de nem hiszem el, a csapat csodálatos volt, nagyszerű hely, tiszta, az étel rendben van, az orvosok csodálatosak! A konzultációtól, repüléstől, transzfertől, kórháztól és szállodától kezdve minden csodálatos volt! Nagyon ajánlom
Celil Bilgi
Celil Bilgi
15:45 23 May 22
Várakozásomat messze meghaladó egészségügyi ellátásban részesültem. Ha zsírleszívást szeretnél, mindenképpen az Erdem Kórházba kell jönnöd. Négy hónap telt el a műtétem óta. Még mindig kapcsolatban állnak velem. Mindenki, aki nagyon érdeklődő és barátságos. Nagyon szépen köszönjük.
GÖKHAN GÖK
GÖKHAN GÖK
09:39 03 Jun 22
Szinte minden sebészt kutattam, amíg elhízott műtétem nem volt. Végül összefutottam Adammel. A kórház nagyon jó és tiszta volt. Nehezen ettem, mert az elhízás műtét után nem eszik semmit. Csak folyadékot iszol. Ez nagyon nehéz volt. Mindegy, vége. Nagyon ajánlom Önnek ezt a kórházat.
Cristiane Goerigk
Cristiane Goerigk
21:43 29 Mar 24
Kiváló kórház és szolgáltatás. Mindent a Cristiannal való első érintkezéstől az utolsó pillanatig a többiekkel. Mindig jól fogadnak és kísérnek minket. Hanim fordító rendkívül figyelmes volt, Dr. Ali pedig fenomenális. A nővérek figyelmesek és segítőkészek, a kórházi elhelyezés pedig kiváló volt. Csak köszönetet kell mondanom az egész csapatnak, és nagyon ajánlom. A jövőben, ha bármilyen műtétre lesz szükségem, tudom hova menjek🥰🙏Erdem Hospital Istanbul.🇹🇷Az egyetlen rossz rész az átszállás, ami egyszerűen nem rugalmas, így több mint 4 órát tölt a reptéren a repülésre várva a műtét után!! A negatív véleményem erre a részre vonatkozik. 😪
Scott Warnes
Scott Warnes
08:53 21 Mar 24
Jó tapasztalat az Erdem Kórház fogorvosánál, ahol 4 implantátumot ültettek be. A fordító Kaan nagyon segítőkész és támogató volt, és gondoskodott arról, hogy betegként és vendégként jól érezzem magam. Bízhatsz benne, hogy jó kezekben vagy velük. A transzferek mindig gyorsak és időben történtek. Szintén nagyszerű a transzfer a szállodából a repülőtérre.Köszönöm Kaannak, Omarnak és a fogorvosoknak.
Deborah Luccarelli
Deborah Luccarelli
06:29 07 Mar 24
Peker professzor úrnál orrseptoplasztikát végeztem, és folyamatosan kényeztettek az ápolószemélyzet, a kapcsolattartóm és a tolmács. Mindegyikük szeretettel végzi feladatát. A klinika makulátlan és az étel nagyszerű.
DJELLZA A
DJELLZA A
07:43 01 Mar 24
Nagyon meleg fogadtatásban volt részünk☺️. Az egész csapat figyelmes volt az igényeinkre, és nagyon vigyáztak ránk. Az orvos naponta kétszer járt hozzánk, hogy megvizsgáljon. Egy nagyon barátságos fordító kísért minket a kórházi tartózkodásunk alatt. Szeretnénk kifejezni köszönetünket az egész csapatnak, akik megkönnyítették a kórházi tartózkodásunkat.
Lenuta Codreanu
Lenuta Codreanu
08:14 27 Feb 24
15 éves lányommal jöttem gyomorhüvelyre és a vizsgálatok után találtam is egy nagyon nagy petefészek cisztát, tudtuk, hogy ciszta de nem olyan nagy és ugyanabban az altatásban vagy mindkét beavatkozás megtörtént, most mi már jól vannak, indulunk a szállodába, szívből köszönjük Dr. Ali Solmaznak és az egész ERDEM csapatnak!!! A legjobb!!!!
tiffany mussendijk
tiffany mussendijk
08:35 23 Feb 24
Anyámmal jöttem ide. A leszállás pillanatától kezdve mindenki nagyon jól fogadott minket. Egy tolmács mindig veled lesz, hogy jobban tudjon segíteni. A műtét nagyon jól sikerült, és az orvosok utókezelése is. Ezt biztosan ajánlom mindenkinek.Ali Solmaz orvos a műtét előtt
Dianna Poli
Dianna Poli
06:34 27 Feb 24
Dt Günay doktornő munkájával nagyon meg vagyok elégedve! Az egész klinika nagyon precíz, tiszta odafigyelnek a pontosságra.Minden úgy történt, ahogy még volt beszélve.Csak ajánlani tudom mindenkinek! Super
Bianca Ciochina
Bianca Ciochina
08:11 09 Feb 24
Gyomorhüvely műtétre Ludmila Aksu asszonyt ajánlom, fordító és koordinátor a kórházban. . Nagyon kedves, kedves és barátságos hölgy, mindenben segít, amire szüksége van. , beleértve a kórház összes csapatát is, nagyon segítőkészek és primitívek voltak. , 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
roxana moraru
roxana moraru
10:03 13 Feb 24
Sziasztok, lenne egy kérdésem: 39 éves vagyok, 1,64 magas, 4 éve menopauzában vagyok, nem szedek semmilyen gyógyszert, elértem a 80 kg-os határt, de át kalóriadeficit 68 kg-ig sikerült leadnom és itt leállt a testem többet fogyni, más egészségügyi problémám nincs, szeretném őszintén tudni milyen opcióba férek bele, ha van itt valaki kérem válaszoljon , köszönöm
Débora Costa
Débora Costa
06:06 08 Feb 24
Megérkezéstől a műtétig hihetetlen emberek, az orvos 10 csillagos, az összes nővér és Hannin, a hölgy, aki a képviselőnk és a fordítónk, egy kedves, mindig segítőkész, mindig megkérdezi, hogy szükségünk van-e valamire, aki fél eljönni mert minden biztonságos, nincs gond, erőt az új élethez.Köszönjük mindenkinek a vendégszeretetet és a felénk való törődést, legyetek nagyon boldogok és tegyetek mindig boldoggá másoknak ❤️💪🙏 🍀Isten áldjon meg mindig 🙏
Anișoara Vochita
Anișoara Vochita
05:55 22 Jan 24
Sziasztok, gyomor bypass műtét után jól érzem magam, a műtét sikeres volt Dr. Ali Solmaznak és az egész csapatnak köszönhetően. Köszönjük Ludmila Aksu asszonynak az együttműködést és minden támogatást. Nagyon ajánlom az Erdemi Kórházat!
Asma Maruf
Asma Maruf
06:23 03 Dec 22
Összességében jó tapasztalataim voltak ezzel a kórházzal a műtéteimmel kapcsolatban. Külön szeretném megköszönni és ajánlani Dr. Kadir Tasasizt az orrplasztikai beavatkozásom során nyújtott odafigyeléséért és hozzáértéséért. Gondosan konzultálhatott velem a kitűzött célok érdekében, miközben őszinte volt abban, hogy az állapotomban mit lehet elérni az esztétikai szempontból. Nagyon örülök az eredményemnek és te is az leszel!A fordítóm, Shohreh Zarinkolah nagyszerűen tudott kommunikálni az orvosok/ápolónők és jómagam között a műtéteim során, és konzultált az orvosokkal/szállodával. Biztosítani fogja, hogy megértsek minden kommunikációt, és elégedett vagyok a tapasztalataimmal. Türelmes volt velem, amikor sok kérdést tettem fel, és gyakran ismételgetem magam idegességtől.Volt néhány probléma az eladómmal, aki az első kapcsolattartó a kommunikációval kapcsolatban. Összességében nagyon nagyszerű és kielégítő élményben volt részem.
Recep Tayyip Bayram
Recep Tayyip Bayram
13:27 24 Jan 24
Nagyon elégedett voltam a Çakmak fiókkal, ahová szemkezelésre jártam. A szükséges elemzések a legújabb technológiai termékekkel készültek. A belső sűrűség nem volt nagy. Az eljárásaimat rövid időn belül elvégeztem.
Nikolay Stoyanov
Nikolay Stoyanov
07:59 19 Jan 24
Mindenki olyan kedves volt. A sofőrök és a fordítók jól végzik a munkájukat. A kezelés is jól ment nekem. Volt néhány implantátumom. Visszajövök még, és utána visszajövök a koronámért. További jó munkát.
kaden
kaden
10:47 06 Jan 24
Amikor a kórházba mentem, lenyűgözött az a gondoskodás és a professzionalizmus, amellyel találkoztam. A személyzet barátságos és segítőkész volt. Az orvosom részletesen megvizsgálta a térdfájdalmamat, és megnyugtatott a kezelési lehetőségek ismertetésével. Tiszta, rendezett környezetben kaptam szolgáltatást. Összességében a kórházi tapasztalatom pozitív és megnyugtató volt.
Fatih Mese
Fatih Mese
08:11 03 Jan 24
Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással, amit kaptam. Az orvosok és a nővérek rendkívül figyelmesek és hozzáértőek voltak. Minden kérdésemre türelmesen és érthetően válaszoltak. A szobák és létesítmények tiszták és jól karbantartottak voltak.
cetin Dagdelen
cetin Dagdelen
07:32 03 Jan 24
Nagyon meg voltam elégedve a fizioterápiás részleggel, ahol a hátfájásom miatt kaptam szolgáltatást. A személyzet nagyon barátságos és szívesen fogadott. Sőt, az utolsó napon, amikor tájékoztatást kaptam a folyamatról Burak hajátültető orvostól, nagyon felnyílt a fejem. részletes példákkal.Ha kicsit félek is megcsinálom.Sok sikert és hihetetlen finomakat lehet enni a menzán.😎😎😎😎
Susana Pereira
Susana Pereira
07:21 18 Dec 23
Mindenki nagyon barátságos és segítőkész volt! Két műtétem volt itt, és fantasztikus volt! A munka tökéletes volt! Élveztem a tartózkodásomat!
Maria Rojano
Maria Rojano
13:23 15 Dec 23
Ez egy nagyon jó kórház, nagyon jól gondoskodnak rólad, és nagyon jó állapotot adott.
Familie Tänzer
Familie Tänzer
14:13 01 Aug 23
Nagyon tudom ajánlani ezt a kórházat, mert nem csak a műtét eredményével voltam nagyon elégedett, hanem a műtét előtti és utáni ellátással és ellátással is. Mindenki, az orvos, a nővérek és a fordítók nagyon barátságosak voltak, és ez igazán megnyitotta a szívemet. A hozzáértés is nagyon jó volt. Ezúton is köszönet illeti dr. furkan. Az előkészületek és a műtét utáni látogatások is mindig zökkenőmentesen zajlottak. Magán a műtéten nem vettem észre semmit, de az eredmények nagy odafigyelésről és nagy ügyességről árulkodnak! Utókezelés: Naponta többször, rendszeres időközönként megvizsgáltak a nővérek. Minden gyógyszer időben érkezett, ugyanez vonatkozik az ételre is, ami egyébként finom volt! A sebeket mindig gondosan ápolták. A tisztaság szinte aprólékos volt, hiszen naponta kétszer-háromszor takarítottak. A transzfer a repülőtérről a kórházba, majd onnan a szállodába remekül működött. Számomra megérdemelt az öt pont. Bár az épület nem a legújabb, nagyon jól karbantartott és tiszta. Sokkal fontosabbak az emberekkel kapcsolatos tapasztalatok és hozzáértésük, ami miatt elértem ezt a nagyon jó értékelést. Köszönöm szépen!PS Törülközőt és hajszárítót sajnos elfelejtettem, nincs ott, érdemes bepakolni.
PAULA GUTIERREZ
PAULA GUTIERREZ
19:57 23 Jan 24
19-én volt gyomorhüvely műtétem, bár réginek tűnik, nem rossz. Ezer tesztet csináltak rajtam a műtét előtt. Ali doktor nagyon jól bánt velem és Hanim fordító segítségével, aki kihozza a bajból, mert nem tudom, hogyan értsek semmit. A nővérek jól vannak, csak vannak, akik nem próbálnak megérteni. Ott kell lennie, és habozás nélkül kérnie kell, amire szüksége van, mert ezt az orvos mondja.
Gang Calypso
Gang Calypso
09:26 13 Jan 24
A kórházat nagyon tisztanak találtam. A személyzet mind nagyon barátságos és figyelmes volt. Mindig vigyáztak rád, és óránként meglátogattak. Ali orvos is nagyon barátságos és nagyon hozzáértő volt. Nagyon köszönjük fáradozását!
Lolo. lolo
Lolo. lolo
12:09 15 Dec 23
Dr.. Sherine... tapintatos és tisztelettudó ember, de a problémája a szülés utolsó pillanatáig nem jön elő, emiatt 10-ből 7-re lehet értékelni.A szoba tisztasága átlagos, nem jöttek be takarítani a szobát az egész ottlétünk alatt.Nagyon gyenge a tisztaságra való figyelem.A nővérek tisztelettudóak.Az étel nem jó.Az a jó,hogy nem fürdették meg a gyereket,csak megtörölték és az orvos jól végezte a dolgát.A kórház szolgáltatásai egyszerűek az állami kórházhoz képest.De a nővérek jobbak mint mások,és az orvos is jó.
Mirza Gülbeyaz
Mirza Gülbeyaz
18:57 03 Jun 22
Volt egy orrom műtétem az Erdem Kórházban. Az orvosom nagyon érdeklődött irántam. Keményen dolgoztak azon, hogy beváltják-e az elvárásaimat a műtét előtt és után. Nagyon örülök az orrom új formájának. Bármennyire nem szerettem a kórházi környezetet, jó volt ott lenni. Köszönet mindenért. Szerelem Chicagóból!
Christina Giailoglou
Christina Giailoglou
09:23 03 Nov 23
Orrkorrekció és zsírleszívás, mindkettő teljesen rossz. Görbe az orrom és a zsírleszívás nem csinált semmit. Írt egy panaszt e-mailben, és nem kapott választ. Örülök, hogy életre keltem. Szerintem nem orvos műtött, csak egy asszisztens. Az orrom görbe, és azóta is nehezen kapok levegőt
Francis
Francis
11:30 18 Jan 24
Nagyon csalódott voltam a komplett felső és alsó implantátumok beültetése után, a felső fogaim fájtak és megnehezítették a helyes beszédemet, és 3 alsó fogam kiszabadult 3 hónappal később, amikor jeleztem nekik a problémát, azt mondták, hogy menjek vissza Útiköltség plusz szállás, csak azért, hogy visszacsavarjuk az eleve meglazult implantátumokat. Míg az első alkalommal telefonon azt mondták, hogy minden rendben lesz, csak kétszer kell jönnöm, csak a repülőjegyet kell fizetni. 4-szer utasítottak el, és 2 nappal 1 utazást lemondtak, ami előtt nem kaphattam vissza a pénzt, mert nem kötöttem lemondási biztosítást, és ma azt mondják, hogy gondoljam át az utazási költségemet, ne legyen több szállás, pusztán az implantátumok rögzítése. protézisek Többször újraindítottam, hogy elmondjam nekik, hogy nem értek egyet legalább azzal, hogy ők gondoskodnak a szállásról és azóta rádiócsend van ezért nem javaslom az Erdem kórházat tanácsot nem kötelesek tanácsot adni az eszközökről és az eredményekről de ez nem így volt, nagyon csalódott vagyok a hozzáállásukban
Instagram Compilations
Instagram Compilations
06:03 02 Jan 24
3 éve térdfájdalmakkal jártam oda. Fájt, amikor megmozdítottam a térdem. Ez sportolás után történt. Az ortopéd orvos azt mondta, hogy a porc lágyul. Amikor megkérdeztem az okát, azt mondta, hogy nem ismert, és nincs szükség vizsgálatra, pedig ragaszkodtam hozzá. És adott egy doboz ödémás gyógyszert, és elküldött. 3 évvel később ugyanezért mentem a Medipolhoz. Néhány vérvétel után az orvos azt mondta, hogy köszvényem van, és gyógyszert adott. Az ok és a hívás ismeretében nagyon megkönnyebbültem.Sajnálom, hogy a kórház miatt 3 éve ismétlődően fellépő egészségügyi problémáim miatt hiába szenvedtem. Én lejjebb adnám, de legalább 1 csillagot tudok adni.
Familiem Montealegre Cortez
Familiem Montealegre Cortez
11:26 24 Jul 23
Végzetes, az esztétikai kezelés az ápolóktól és segítségnyújtástól. Fizetés után nem ajánlom úgy kezelnek, mintha nem is léteznél!!!A lányomnak nem ajánlom, borzalmasan bántak vele, békén hagyták és nem is törődtek azzal, hogy haragudjunk, tovább folytatták kevés empátiás viselkedésüket. Legrosszabb!!!
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️