Ekol Hospital Izmir

ekol kórház izmir 1

Az Ekol Kórház fogászati ellátásra, kozmetikai sebészetre és hajbeültetésre specializálódott. A 2007-ben alapított, ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika a törökországi Izmirben található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Ekol Hospital Izmir, Izmir, Törökország 🥇

Az EKOL BAZ egészségügyi csoport által 2007-ben alapított és Izmirben – Törökországban létrehozott Ekol Kórház továbbra is büszkén szolgálja a tapasztalt egészségügyi személyzetet. A legmodernebb orvosi technológiával felszerelt, minden egységgel, 9 műtővel és 150 ágyas kapacitással rendelkezik.

Az Ekol Kórház, amely a betegek elégedettségén alapuló szolgáltatásokat nyújt, tapasztalt orvosokkal és sebészekkel, akik a fül-orr-gégészet, a kozmetikai és plasztikai sebészet, a szemészet, a belgyógyászat, az általános sebészet, az ortopédia, az urológia, a neurológia, az agysebészet, a kardiológia, a mellkasi betegségek és a pszichiátria egyes ágaiban szakértelemmel rendelkeznek, büszke arra, hogy Európa első és legnagyobb fül-orr-gégészeti kórháza.

Az Ekol Kórházak több mint 45 tapasztalt orvosával és professzorokból, docensekből, adjunktusokból és szakorvosokból álló szakmai csapatával különleges szolgáltatásokat nyújt, és az egészségturizmus területén ügynökségi megállapodások, kedvezményes csomagok és különleges megállapodások révén fogad betegeket az égei-tengeri régióból, Törökországból és a világ minden tájáról.

Az Ekol Kórház az egyetlen törökországi szakkórház, és jelentős munkaadó, amely minden ágazatban több mint 500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az Ekol Health Campus, amelyet Çiğliben hoztak létre az egészséges életért egy központi és könnyen megközelíthető helyen, célja, hogy társadalmunkat egészségesebb napokra vigye az etikai elvek kompromisszummentes vállalati struktúrája, a kényelmes szobák, a hozzáértő, tapasztalt és mindenkor pozitív hozzáállású egészségügyi személyzet, valamint a tudományos és modern orvosi létesítmények révén.

Fotók előtte és utána


Klinika specialitása :

Fogászati ellátás
Foghúzás
Fogtömés
Gyökérkezelés
Sebfertőtlenítés
Inlay / Onlay fogpótlás
Fogkorona
Fogászati burkolatok
Sinus graft
Foghúzás
Fogfehérítés
Apikális reszekció
Ínyszövet beültetés
Fogászati ciszta kezelése
Fogászati implantátumok
Fogak
Csontátültetés

Kozmetikai sebészet
Brachioplasztika
Szemöldökfelvarrás
Zsírtranszfer
Pénisznagyobbítás
Hollywoodi mosoly
Makrolan/ HYAcorp injekció
Hasi maratás
Vaser Lipo
Állkapocs-felvarrás
Zsírleszívás
Gynecomastia
Nyakplasztika
Fülplasztika
Arcfeltöltés
Masztopexia
Lézeres zsírleszívás
Gyomorhüvely
Gyomorszalag
Gyomor botox
Gyomor bypass
Másodlagos orrplasztika

Hajbeültetés
Hajátültetés
DHI hajátültetés
FUE hajátültetés
FUE Gold hajátültetés
FUT hajátültetés
BHT hajátültetés

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wifi
Hotel foglalás
Idegenvezető
Taxi foglalás
Orvosi leletek átadása
Internetes konzultáció
Szobatelefon
TV a szobában

Orvos :

  • Prof. Çaglar ÇalliI (kozmetikai sebészet)
  • Prof. Dr. Adnan Ünal (fülplasztika, orrplasztika)
  • Prof. Dr. Ismail Yaman (bariátriai sebészet)
  • Dr. Yagmur Kaan Bedir (hajátültetés)

Város: Izmir – Ország: Törökország – Alapítva: 2007
Akkreditáció: ISO 9001:2008 – Beszélt nyelvek: angol, német, francia

Az Ekol kórházak a világ legfejlettebb technológiáját alkalmazva és a szakértői csapatnak köszönhetően a nemzetközi minőségi szabványoknak megfelelően nyújtanak speciális szolgáltatásokat


Az Ekol Hospital Izmir Izmir áttekintése

Kerimoo O
Kerimoo O
10:40 16 Oct 23
2017 óta SM-es vagyok, nehezen jártam és bottal jártam, nincs olyan fizikoterápiás központ, magán- vagy állami kórház, ahol 2017 óta ne jártam, nem tudtak megmenteni a járási nehézségtől, de nem Nem tudom, hogyan köszönjem meg Esra Hazir Ekol Kórház gyógytornászának, hogy megmentett ebből a helyzetből. Ez nagymértékben segített leküzdeni a betegségemet. Hálás vagyok neki
Gaby
Gaby
16:01 25 Oct 23
Fantasztikus kórház a világ legcsodálatosabb személyzetével. Ez egy nagyon hatékony szolgáltatás, és ha azt fontolgatja, hogy külföldről jön ide, akkor boldog lesz.
Ozgu Arslan
Ozgu Arslan
18:42 28 May 24
Az ortopéd orvos, Serkan Sözkesen egyszerűen csodálatos orvos, mondhatom, hogy megmentette apám életét azzal a protetikai műtéttel, amit akkor végzett, amikor olyan elviselhetetlen fájdalmai voltak. Míg az összes orvos, akinél eddig jártunk, azt mondta, hogy a fájdalom nem múlik el, ő nagy elszántsággal bátorságot adott, és valóban nagyon sikeres műtétet hajtott végre. Ráadásul az emberek még lelkileg is meggyógyulnak barátságos és mosolygós őszinte viselkedésükkel. Köszönjük neki, és sok sikert kívánunk szakmai életében.
ihsan demirel
ihsan demirel
08:46 23 May 24
66 éves vagyok, és a patológia kimutatta, hogy prosztatarákom van. Ebben az esetben azt mondták, hogy távolítsák el a prosztatát, és megtudtam, hogy ha nem távolítják el más szervekre. Sürgősen műteni kellett. Széleskörű kutatást végeztem, a sebészet urológiai orvosa, Prof. Meg voltam győződve arról, hogy Dr. Orçun Çelik a legjobbat fogja tenni. 2024. május 7-én felhívtam az Ekol Kórházat, és megbeszéltem, hogy találkozzunk tanárommal, Orçun Çelik-kel habozásaim Prof. Dr. A tanárom, Orçun Çelik részletesen nyilatkozott a műtétről és annak következményeiről. Ez hatással volt a műtétre vonatkozó döntésemre. A műtét előtt eljött hozzám az orvosom, és megadta a lelkiismeretet és a magyarázatok is fontosak voltak hálám nekik ajánlom a műteni vágyóknak. Hadd leszögezzem, hogy a kórházi tartózkodásom alatt (6. emelet, 624-es szoba) meg voltam elégedve az ott dolgozó nővérekkel és takarító személyzettel. Szeretnék köszönetet mondani tanárnőmnek, Ms. Fadime-nak. Dr. Orçun, örülök, hogy megműtött.
Seyhan Uzun
Seyhan Uzun
19:35 08 May 24
Szeretnék köszönetet mondani Gizem Asszonynak, aki nagy türelemmel gondoskodott rólam az elejétől a végéig tartó 9 hónapos időszakban az Ekol Kórházban, amelyet a szülésemre választottam. Szeretnék köszönetet mondani Gizem Çetin asszonynak a mindig mosolygós, pozitív és melegszívű hozzáállásáért. Biztos vagyok benne, hogy helyes döntés volt a kórházválasztásom.
Erkan Hacıoğlu
Erkan Hacıoğlu
11:44 01 May 24
Betegünk intenzív osztályon van. Végtelen köszönet az orvosoknak, akik gondoskodtak rólunk, különösen Uğur Küpelinek és Aylin Derbentnek, valamint az intenzív osztályon lévő gyönyörű embereknek, akik úgy bántak betegünkkel, mint a saját családjukkal, és nem szűntek meg érdeklődést mutatni. Köszönjük, hogy vagytok, Isten áldjon meg.
Shona Thompson
Shona Thompson
14:44 08 May 24
Nem tudom megköszönni Dr. Serkan Sulyeman Asian csodálatos asszisztensének, Senának és a csapat többi tagjának, hogy ismét gondoskodtak rólam egy ilyen csodálatos kórházban. Ők nem más, mint elképesztő gondoskodó figyelmesek és szeretik, amit csinálnak, és magas színvonalú ellátást nyújtanak. Itthon vagyok és jól gyógyulok. vissza a családdal , rájuk bíznám , hogy gondoskodjanak a saját családomról , ha szükség lenne rá köszönöm szépen a szép élményt
Satın almaci Yorumcu gezgin
Satın almaci Yorumcu gezgin
20:19 30 Apr 24
A feleségem terhessége alatt Dr. İrfan Özerrel az Ekol Szülőkórházat választottuk nyomon követésre és kontrollra. Ebben az időszakban az ajtó bejáratától a regisztrációs személyzetig mindenki nagyon barátságos, segítőkész és iránymutató volt.Gizem asszonnyal találkoztunk a terhesség utáni szülési terv miatt. Ebben a szakaszban nagyon jó és jó szolgáltatást kaptunk munkánk megkönnyítésére.Szülés előtti kórházi tartózkodásunk alatt a szülészet I. emeletén éjjel-nappali nővéreink tájékoztattak és segítettek minden kérdésben. Ezenkívül a szülőszoba személyzete mindig barátságos és segítőkész volt.A 2. emeleti értékes ápolóink ​​nagyon segítőkészek voltak szülés közben és után is.Ezúton szeretnénk megköszönni minden újszülött intenzív osztályon dolgozó ápolónknak az értékes támogatást.Összefoglalva, nagyon örültünk a szülészettel kapcsolatban kapott segítségnek és támogatásnak. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult.Végtelen köszönet Dr. İrfan Özernek és csapatának.
Özge Yıldız
Özge Yıldız
19:10 24 Apr 24
10 hónapja volt egy nyaki porckorongsérv műtétem az Ekol Kórházban, nagyon megterhelő folyamaton mentem keresztül, és a nagynéném házában lakom, de Dr. ESRA HAZIR gyógytornász soha nem hagyott magamra az egész folyamat során, energiájával, érdeklődésével. , a melegvérűsége, a képessége, hogy a helyébe tudjon helyezni és megértse a fájdalmat, mintha ő maga élné át, SZERINTEM A BETEG SZÁMÁRA A LEGFONTOSABB DOLOG A BETEG SZÁMÁRA .. Örülök hogy önnel, Esra asszony
Erhan KONACAKLI
Erhan KONACAKLI
15:00 22 Apr 24
Dr. Serkan hocamın başarılı ameliyatından sonraki süreçte Fizyoterapist Esra(Hazır)hanım gerek bilgisiyle, tecrübesiyle ve yönlendirmeleriyle en önemli zaman olan rehabilitasyon sürecine çok iyi bir başlangıç yaptık kendisine çok teşekkür ederim.
Gözde Demir
Gözde Demir
11:00 10 Apr 24
Doktorum gursoy pala ile birlikte mükemmel bir gebelik takibi ve dogum gerçekleştirdik.atni zamanda hastanenin her ama her çalışanı aşırı iyi ve yardımseverler . Finans ta gizem hanimcim ile dogum ve tüp baglatma için anlaştık. Extra bir ücret talebi asla olmadı. Odamız otel odası gibiydi temizlik personeli gelip çarşafimi değiştirdi sürekli temizlik yapalım mı diye sordular hemşireler ona keza hepsi birbirinden işini iyi yapan insanlar. Çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ediyorum.
burcu yalçın
burcu yalçın
14:04 04 Apr 24
A kommunikáció érzékenysége az Izmir Ekol Kórház varázsszava lett. Szeretnék köszönetet mondani Gizem Çetin asszonynak, aki segített a koordinációban és a kommunikációban, türelmét, őszinteségét, energiáját, toleranciáját és tapasztalatát.Szükségünk van rád.Örülök, hogy vagy.Az orvosom, aki a nőgyógyászati ​​osztályon végezte a műtétemetTisztelt Prof. Gürsoy Pala! Szeretném megköszönni őszinteségét, őszinteségét, tájékoztatását és ötleteit. Ezúton is szeretném megköszönni a figyelmet, türelmet és toleranciát a műtét előtt és után.Országunknak szüksége van olyan orvosokra, mint te. Örülök, hogy vagy.Sok szerencsét
figen cetin
figen cetin
10:00 30 Mar 24
Nehéz méheltávolításon esett át az Izmir Ekol Kórház Nőgyógyászati ​​Osztályán. Szeretnék köszönetet mondani orvosomnak, Gürsoy Pala-nak és csapatának. Orvosom, Gürsoy Pala nagyon sikeres volt a szakmájában, tapasztalt, hozzáértő, szimpatikus és barátságos, nagyon kényelmessé és magabiztossá tett engem és a családomat. A folyamat során folyamatosan gondoskodott rólam, gyakran ellenőrizt és tájékoztatott. Az ápolóim mindig velem voltak és gondoskodtak, minden kérdésünkre mosolygós arccal válaszoltak, tájékoztatták az orvosomat és engem, tapasztalataikkal biztonságban éreztem magam. Nagyon szépen köszönöm mindegyiküknek, örülök, hogy vagytok 🙏🥰
Bora - Dubai
Bora - Dubai
11:50 13 Mar 24
Nálunk 2023. december 28-án műtötték a feleségemet. A kórházban minden dolgozó nagy figyelmet fordít a beteggel való kommunikációra. Nem csak a mosolygó arcról beszélek. Bármikor elérheti orvosát vagy azokat, akik a koordinációt irányítják. A kommunikáció aprólékossága hivatalosan is a kórház kultúrájává vált. A műtétünket végző orvos neve Ogün Erşen. Ha 100-ból 100-at adok az nem lenne elég ennek az orvosnak. Ennek az országnak olyan orvosokra van szüksége, akik jól végzik a munkájukat. Egyikük ebben a kórházban van. Az egyik ember, aki a legtöbbet segített nekünk a koordinációban és a kommunikációban, Ms. Nalan volt. Okos és gyors. Ha jól látom, a kórház olyan orvosokat választ, akik nagyon jól végzik a munkájukat. Kórház és iskola kiválasztásakor három dologra figyelek; az intézményben a munkát végzők tapasztalatai, az intézmény kultúrája és akadálymentesítése. Az Ekol Kórház a műtét előtt és után is nagyon jó tanácsadást nyújt. A műtét után 1 napig voltunk a kórházban, és óránként történt minden ellenőrzés. Nagyon elégedettek voltunk az Ekol Kórházzal. Gratulálok a kórház tulajdonosának és minden dolgozójának.
Hakan Akmanoğlu
Hakan Akmanoğlu
07:32 03 Aug 23
Először a Can Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati ​​Osztályán kezdtük. Körülbelül egy hónap után nem voltunk elégedettek. Kutatásunk végén Op. Dr. Úgy döntöttünk, Sadık Sözdinler tanárunkkal folytatjuk. Egészen a szülésig kényelmesen haladtunk előre információban, érdeklődésben és minden folyamatban. Tegnap szültük. Probléma nélkül végigmentünk minden folyamaton.Szülés után külön zárójelet szerettem volna nyitni az Ekol Kórház számára.Előnyök:+ Szülészet-nőgyógyász szakorvosok minősége és érdeklődése+ Teljes körű gondoskodás és törődés minden szempontból, a biztonságtól a takarító személyzetig, az orvosoktól az ápolókig.+ Születés után hotelnek érezni őket (Napló, takarítás, étkezés, netflix youtube a TV-n a szobában stb.)+ Kiváló minőségű szellőzés+ Az egyes folyamatok külön monitorozása+Informatív válaszok az egyes nővérek által külön-külön feltett kérdésekreHátrányok:- Ottlétünk alatt nagy volt az építkezési zaj, de nincs mit tenni.Összefoglalva, nyugodt lélekkel kilépek. Külön szeretném kifejezni köszönetemet minden dolgozónak.
Hakkı Doğan
Hakkı Doğan
19:37 19 Feb 24
2023. november 14-én találkoztam Gökhan Toker op.-ral csípőprotézis miatt.Hosszú kutatásom eredményeként a műtét mellett döntöttem.Hála Istennek, úgy érzem, mintha újjászülettem volna. Isten éltesse az orvosomat, Mr. Gökhan Nagyon gondoskodó és humoros személyiség, és a nővérek is nagyon gondoskodóak, köszönöm. Az egyetlen hátránya, hogy az ágyak nagyon kényelmetlenek, és csak egyágyas szobákba viszik a betegeket. Ezt leszámítva nagyon örültem.
Deniz Asya OZKAN
Deniz Asya OZKAN
13:27 21 Feb 24
Sok orvossal találkoztam a kórházban, ahol kivizsgálásra mentem.Először is szeretnék köszönetet mondani Calibe nőgyógyász asszonynak az őszinteségéért, a jó energiáért és az értékes információkért, ötletekért, nagyon örültem a vizsgálat utáni vizsgálati eredményeimmel kapcsolatos gyors válaszának.Nagyon örülök annak is, hogy találkozhattam és beszélgethettem İlkem orvosigazgató asszonnyal. Nagyon megkönnyebbültem, amikor áttekintette az összes eredményt, és egy szép összefoglalóval tisztázta a zavaromat.Először is szeretném megköszönni Vedat belgyógyász szakorvosnak mosolygó arcát és meleg hozzáállását. Részletes áttekintése, kérdései és információi nagyon értékesek.
Filiz Ates
Filiz Ates
08:31 14 Feb 24
Orvosom, Op Dr Hüseyin Aslankara mindkét szememet szürkehályog- és retinaműtéten végezte. Nagyon elégedett voltam. Mosolygós arca ugyanolyan volt, mint amikor a műtétem volt, és nagyon elégedett voltam. Nagyon köszönöm neki és asszisztensének, Nurcannek.
cansu çebi
cansu çebi
16:24 29 Jan 24
5 csillagot adtam, hogy a komment legyen a tetején, de az Ekol kórház ROSSZ plasztikai műtétet végzett. Mellszinkronizációs műtétként jelentkeztem be, és mellnagyobbító műtéttel jöttem ki. Amikor az ügyfélelégedettségi osztályon beszéltem, azt mondták, hogy a műtéti jegyzetek és ugyanabban a kórházban egy másik orvos vizsgálata alapján egyetértettek velem és elfogadtak a korrekciós műtétre, és ezért 25.000₺ díjat kértek. művelet. Mivel most nincs ekkora költségvetésem, ezért nem operálhatok, és együtt kell élnem az egyenetlenül megnagyobbodott mellemmel! Korrekciós műtétet elfogadnak, de térítés ellenében 🙂 Nem olyan egyszerű levágni az embereket, elvenni a pénzüket és elküldeni?
Aysu Alioğlu Demirbilek
Aysu Alioğlu Demirbilek
09:48 28 Aug 23
Dr. İrfan Özer szül. Nagyon örültünk neki és a kórház figyelmének, a higiéniának és a személyzet mosolygós arcának. Hiába vagyunk másik városban, akkor is eljövünk a vizsgálatra stb. Az İrfan tanár határozottan nagyon jó ember. A beteg iránti barátságossága, kényelme, megértése és érdeklődése. Nagyon elégedettek vagyunk Dr. Ümran gyermekgyógyászattal is. A babához való hozzáállása igazán édes, mint egy anya 😊 köszönöm
engin kılıç
engin kılıç
08:58 16 Jan 24
Tegnap meglátogattuk a kórházat anyámért. Csók. Dr. Calibe Demirkanhoz irányítottak minket. Nagyon törődött velünk, mosolygós arca, megnyugtató hozzáállása, információmegosztása, tiszteletteljes viselkedése nagyon lenyűgözött bennünket. Többé nem kell másik kórházat vagy orvost keresni. Nagyon szépen köszönöm érdeklődését.
Ekin Yüce
Ekin Yüce
06:54 27 Dec 23
5 csillagot adtam rá, hogy a megjegyzésem látható legyen. Mielőtt még bemehettem volna a kórházba, úgy döntöttem, hogy a tanácsadó miatt nem megyek. Miközben telefonon beszéltünk, hogy időpontot egyeztetjünk, letette a telefont. Amikor újra felkerestem, azt mondták, hogy csak időpont egyeztetés történt. Nincs részletes információ vagy érdeklődés.
HASAN TOPÇU
HASAN TOPÇU
10:37 30 Dec 23
Dahiliye doktoru Derya GÜNEŞ Hanım işini severek yapan, güler yüzlü ,hastasına güven telkin eden bir doktor. Eşimi ,oğlumu, annemi güvenerek götürdüğüm, çok takdir ettiğim bir insan. Eğer muayene olmak isterseniz bilin ki emin ellerdesiniz. İyi ki varsınız Derya hanım.
Mahsum Ulaş
Mahsum Ulaş
04:24 12 Dec 23
Kivizsgálásom volt. Idegsebésznél és bőrgyógyásznál is megvizsgáltak. Szerintem nagyon szép, tiszta kórház. A személyzet is nagyon jó volt. Köszönöm és üdvözlettel... Drága, de mint tudod, ez egy magánkórház. 🥲
Persefoni Konut Yapı
Persefoni Konut Yapı
16:31 12 Dec 23
Hosszú ideig álmatlanságom és aggodalmaim vannak. Ezer és milliószor szeretnék köszönetet mondani barátságos pszichiáter Gülşah tanáromnak. Nem maradt olyan kórház vagy tanár, ahol ne jártam volna. Ezer köszönet kedves tanáromnak.
Neslihan Bozoklu
Neslihan Bozoklu
10:46 28 Aug 23
Tavaly jelentkeztünk az Ekol kórházba édesapám prosztata műtétére. Preoperatív kardiológus dr. Cetin Aydin részletes vizsgálata során nagy szívkockázatot látott apámban, CT Angiót kért. Mivel édesapám minden évben rendszeresen volt szívellenőrzésen Muglában, a tanárnő elszántsága meglepetésként ért bennünket. Apám még ragaszkodott is hozzá, hogy jól van, és hogy prosztataműtéten esett át. Cetin tanárom ragaszkodásával és az angiográfiával kapcsolatos vezetésével Alsancakban CT-angiográfiát, majd angiográfiát végeztek. Megállapították, hogy 2 ér 85% felett volt elzárva, 2 pedig 95% felett. A következő folyamat során 4 stentet helyeztek be. Sztent viselése a Gazi kórházban, dr. Azt mondta, hogy ha prosztata műtétet hajtanak végre, fennáll annak a veszélye, hogy az asztalon marad, és köszönetet kell mondanunk a dr.-nak, aki a vizsgálat során észlelte a kockázatot édesapámnál. Apám életét megmentve dr. Nem tudjuk eléggé megköszönni Cetin Aydinnek. Személyesen családként mentünk, és köszönetünket fejeztük ki, de egyszer le akartam írni ide. Még jó, hogy vannak olyan jó orvosok, akik nem kötnek kompromisszumot a szakmájukban, mint te tanár úr. Isten éltesse Önt és családját jó egészségben, és legyen mindig szép napja.Mivel édesapámat stentelték, a prosztataműtétet erőszakkal el kellett halasztanunk. Idén is az Ekol kórházat választottuk prosztata műtétre. prof. Dr. Jelentkeztünk az Orçun Celikhez. Orcun nagyon megnyugtatott bennünket részletes magyarázataival és megnyugtató hozzáállásával.Egy sikeres lyuklézeres műtét után, hála Istennek, édesapám visszanyerte egészségét.Végtelenül köszönjük Orcun professzor érdeklődését, tudását, elérhetőségét és a prosztataműtét alatt és után feltett kérdésekre adott részletes válaszait.Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Fadime hnm urológiai koordinátornak, a mosolygós Isil nővérnek, aki szeretettel és odaadással végzi munkáját az urológiai szolgálatban, valamint minden gondoskodó és mosolygós munkatársnak, a nővértől a takarítóig.
Zeynep Dgrblt
Zeynep Dgrblt
12:31 25 Jul 23
A személyzet barátságos. Köszönjük Günhan Güngör doktor úr érdeklődését, mosolygó arcát és a beteghez való közeledését 🙏 Pozitív energiája arra készteti, hogy elégedetten távozzon a kórházból.
Erdoğan Bektaş
Erdoğan Bektaş
15:02 04 Feb 24
Hírneve miatt nagyon forgalmas és zsúfolt kórház. Mind SSI, mind külföldi állampolgárságú betegeket szolgálnak ki. Olyan ez, mint egy magánkórház és egy állami kórház keveredve. Végül is minden a pénzen múlik. Attól függően, hogy ki és milyen szolgáltatást, gondoskodást kap, van, aki nagyon elégedett, és van, aki lázad. Hiába voltam mozgássérült beteg, órákat kellett sorban állnom az MRI-n. Az orvosok általában barátságosak, gondoskodóak és jól végzik a dolgukat 😉 A többi személyzet többsége azonban úgy érzi, hogy munkára kényszerül, valószínűleg a stressz és a fáradtság miatt. A kórházi tisztaság (többet kell vigyázni a WC-re) jó. A hostess szolgáltatás kielégítő (elvégre magánkórházról van szó); Szinte addig kísérnek, amíg a kórház ajtajában nem köszönnek, és a kórház ajtaján el nem küldik.
Nilgun Koseoglu
Nilgun Koseoglu
09:12 24 Apr 24
Csók. Dr. Botox alkalmazáshoz Cenk Melikoğlu; Kétszer mentem el, egyszer jelentkezni, egyszer pedig kontrollra. Az orvosi kezeléssel nincs gond, de mindkétszer 40 percet vártam. Amikor elmondtam, azt mondták, hogy ez a titkárnők hibája, ami szerintem nem az, mit tehetnek azok az emberek, mit mondhatnak az orvosnak? Azt tanácsolom, hogy a megbeszélt időpont után 1 órával menjen.
Sercan Can
Sercan Can
17:46 21 Oct 23
Először is, az általam megadott pontszámnak semmi köze az orvoshoz. Csodálatos szülésünk volt Irfan nőgyógyász tanárommal. Köszönjük fáradozását, nagyon örülünkViszont ott van Ezgi Salatur asszony, aki a pénzügyi osztály vezetője, miközben az árról beszél, készítsen hangfelvételt, az általa elmondott számok és a születési díjak nem ugyanazok.Szülés előtt 1 hónappal akartam előleget fizetni, hogy rögzítsem az árat, de azt mondta, hogy most emelkedtek az árak és nem jön többet. Az ár 14 500 TL volt, de a születéskori ár 17 500 volt. Amikor újra elmentem hozzá, azt mondta: "Megérkezett a múlt havi fizetésemelés", és azt mondta: "Csinálj hangfelvételt, különben te leszel a hibás." Amit mondanak és amit kapnak, az nem ugyanaz. Készült egy fotó, azt mondták, hogy egy hónapon belül megérkezik a zsebalbum, már 3 hónapja, nem jött vagy ment senki, üzlet lett belőle, inkább az iftsn tanáromnak, aki odaadja a pénzt vissza, különben ez nem egy kórház, amit javaslok.
At Severler
At Severler
06:05 19 Jun 23
Reggel jöttünk, hála egy Sadik nevű orvosnak, kb 2 percig vigyázott ránk, a titkárnőivel nem tudott kipihenni a gojgóját.Mindegy, legyen ajándék 550 TL, soha többet nem jövünk Sadıkba.
Kadir Albayrak
Kadir Albayrak
16:52 01 Oct 23
Azt hiszem, a mecsetet figyelmen kívül hagyták az épület és a szolgáltatások részben. Nem gondolták, hogy 2 m2-es tér külön lesz a férfiak és a nők számára. Amúgy nincs mosás. Aki ezt látja, adjon továbbra is egy csillagot a cikknek, ha nem javítják? Ahogyan kötelesség imádkozni, kötelesség jobbá tenni a dolgokat.
Tuba Çelik
Tuba Çelik
11:48 02 Jun 24
Tegnap a Çiğli Ekol Kórházban ügyfélszolgálaton dolgozó Sebile asszony hanyagságából órákig várakoztunk várandós hozzátartozónkkal, hiába volt időpontunk, 09.00-14.00-ig tartottak, ill. azt mondták nekünk, hogy a helyzetet mi okoztuk. Soha többé ne menj ebbe a kórházba, még soha nem láttam ilyen szégyent más kórházban.
Berfin Ozalan
Berfin Ozalan
11:23 02 Jun 24
Üdvözlöm, Sevil asszony az Ekol Kórház ügyfélszolgálatától semmilyen módon nem segítőkész, és szidóan beszél. Tekintettel arra, hogy ez egy magánkórház, figyelembe véve, hogy az embereket vásárlóként tekintik, nem betegekként, olyan dolgokat, amelyek nem felelnek meg annak az elképzelésnek, hogy az ügyfélnek mindig igaza van, az emberek, akiket kinevez, hogy segítsen az embereknek, csak pénzt próbálnak keresni, szerintem vannak dolgok, amiknek nem szabadna megtörténnie magánkórházként, nincs értelme ott lenni, ha nem tudnak segíteni.
Ezgi Biberdalı
Ezgi Biberdalı
09:11 11 May 24
Szörnyű a kórház rendelési rendszere, kétszer jöttem öltözni, és mindkét alkalommal 1 óra késéssel történt az öltözködésem. Amikor panaszkodtam az előjegyzési rendszerre, azt mondták, hogy a műtéti órák nem jelennek meg a rendszerben, szégyen 1 órát kellett várnom. A kórház, ahová magánkórházként kerültünk, egy teljesen rendszertelen kórház.
Mstf Mstf
Mstf Mstf
19:04 23 Aug 23
Ez egy üzlet, nem egy kórház. Olyan diagnózisokat állítanak fel, amelyek nem léteznek, aztán azt mondják, hogy sürgősségi műtétre van szükség, és a műtétre irányítják őket. Különböző ágakban kétszer csinálták ugyanazt, és amikor egy másik kórház orvosaival konzultáltam, nevettem, és megtudtam, hogy nekem nincs ilyen betegségem. Ahogy fentebb egy barátom mondta, ha azt mondod, hogy fáj a hasad, azonnal azt mondják, hogy tomográfia. A bolt hivatalosan is kár..
Ömer Yusuf
Ömer Yusuf
18:26 21 Mar 24
A szemészeti osztályon lévő Ekol kórház teljes katasztrófa. Nagyon magas árat kaptunk egy sebészeti beavatkozásért! Amikor úgy döntöttünk, hogy nem ebben a kórházban műtjük meg, hirtelen több mint felére csökkentették az árat! A legnagyobb csalók! Mi változott hirtelen, hogy több mint a felére csökken az ár!!! Nem ajánlom senkinek ezt a kórházat!!!
Merve Güngör
Merve Güngör
11:09 12 Mar 24
Az egyetlen különbség egy állami kórházhoz képest, hogy rengeteg pénzt költ. Egy tranzakció legalább 2 órát vesz igénybe. Nulla az érdeklődés. Dolgozó vagyok és 2,5 órát töltöttem a kórházban, ahol jelentős összeget fizettem, hogy gyorsan elvégezzem a munkámat. De kár. Ez egy üzlet, nem egy kórház.
Yeşim Akdemir
Yeşim Akdemir
07:24 04 Mar 24
Kórház, ahol gyermeke nagyon beteg, és nem látogatható előjegyzés nélkül. Legyen szó a telefonáló személyről vagy az asszisztenseiről, nem áll szándékukban segíteni. A vizsgálat díja 1000 TL a kereskedőnek, de ha szervizről van szó, senkinek nem távolítják el az orrát. A beszédstílusukról nem is beszélek, meg arról, hogy visszautasítanak... Milyen kár, komolyan!! Remélem a kórház minőségügyi osztálya komolyan veszi a panaszomat.Ha itt gyerek az alany és ilyen gyakorlatnak vannak kitéve ott komoly baj van!!!!
Emin KAYI
Emin KAYI
20:01 29 Feb 24
Dr. Utku Kubilay 2022.08.17-én elvégezte a septum deviációs kétoldali endoszkópos sinus műtétemet. A műtét után, az orrom szilikonjainak eltávolítása után azt mondták, hogy a két csatorna turbina duzzanata és a légzési képtelenségem idővel elmúlik. Három hónap alatt négyszer jártam kontrollra. Mindig azt mondta: "Jobb leszel." A turbinadagadásom soha nem csökkent. A légzési problémám nem javult.Dr.elhagyta az Ekolt.Egyébként havonta egyszer telefonon tájékoztattam Utku doktort a helyzetemről.Eltelt nyolc hónap és még mindig ugyanaz vagyok.Mondtam nem kapok levegőt.Ő azt mondta, várjon egy évet. Az üzenetek továbbra is rögzítve vannak. Már tizennyolc hónapja. A műtét után egyáltalán nem tértem magamhoz, sajnos ugyanolyan vagyok, mint a műtét előtt. nagyon sajnálom. .
Burcu Yüksel
Burcu Yüksel
18:25 28 Feb 24
Ha érdekel az egészséged és a pszichológiád, ne menj el! Mi, két barátunk plasztikai sebészeten volt megműtve, megtudtuk, hogy az első műtétünket végző orvosnak nem volt sebészi végzettsége (bőrgyógyász volt), majd amikor elkezdtünk deformálódni, egy másik orvos végzett újra a műtét.Most még rosszabb a helyzetünk, testünk összeesett és deformálódott. Mindketten rosszak vagyunk fizikailag és lelkileg is nagyon rosszak vagyunk most.Mihamarabb pert fogunk indítani az iratainkkal.Remélem ide fog menni nézegetve a kommenteket egy ilyen nagy műtét előtt.Bízva mentünk és nem kivizsgáljuk, nagyon sajnáljuk.
Nuran Tokay
Nuran Tokay
10:30 14 Feb 24
3 évig jártam Gökhan Erbakanhoz a szemem miatt, azt mondta, hogy elzáródott a szemvénám, elküldött Baran fül-orr-gégész szakorvoshoz, kétszer műtött, hiába, minden kezelés eredménytelen volt. és három év elteltével Dr. Erbakan azt mondta, nem értettem, miért mondta ezt vagy azt, és menjen be egy egyetemi kórházba. Azt mondta, és így hagyott, én ezt nem mondanám, én nem. nem ajánlom, ne pazarolja az idejét és a pénzét, nem láttam semmi hasznot, nulla csillag.
aslı urhan
aslı urhan
16:34 27 Jan 24
Elmentem az Ekol kórház bőrgyógyász osztályára tetoválás eltávolításra.Az orvos azt mondta,hogy pár alkalom alatt elmúlik és a 4.emeletre irányított.Ott egy hölgy lézerrel végezte az eltávolítást.2. 1 hónap múlva elmentem az ülésre, de nem volt se tetoválás, se varasodás, se semmi.Kétségeim voltak, elmentem egy másik helyre és megmutattam neki, azt mondta, hogy nem távolították el, mert ritkábban kaptak lövést. , elmentem még pár helyre és újra megkérdeztem, és ugyanaz a válasz, hogy nem távolították el, mert kevesebb lövést adtak le. , az utcáról sem gyűjtünk pénzt.
Mahsum Ulaş (Agit)
Mahsum Ulaş (Agit)
11:53 17 Jan 24
Kedvesen viselkednek a kórházban, de akkor nem teljesítik a kötelességeiket, ha a munkádról van szó! Nem térítették vissza a kezelésemet, amit 1 hónapra lemondtam! 20-szor hívtam az ügyfélszolgálatot, és azt mondták, hogy érdeklődnek, és intettek! Panaszkodni fogok a Cimerénél és az Egészségügyi Minisztériumnál. Határozottan felírtam az Ekol kórházat a kórházak listájára, ahová soha többé nem látogatok el, még ha meghalok sem!
Ahmet Metehan Sağıroğlu
Ahmet Metehan Sağıroğlu
11:36 20 Jan 24
Az utóbbi időben arról beszéltek, hogy megnőtt azoknak a brit betegeknek a száma, akik egészségügyi turizmus céljából érkeztek Törökországba, és komplikációkat tapasztaltak vagy meghaltak. Ezzel összefüggésben a brit sajtó is különböző híreket közöl a témában. Végül a BBC néhány napja sugárzott híre felkapott téma lett Angliában. A BBC állami csatorna riporterei, Catriona MacPhee és Rachel Coburn a törökök által megnyitott Ekol Kórházba érkeztek, hogy kivizsgálják az egészségügyet, amelyről Angliában a közelmúltban széles körben beszéltek. Rejtett kamerával fényképezve Dr. Ogün Erşennel folytatott beszélgetéseit publikálta. A hírekben dr. Állítólag Ogün Erşen azt tanácsolta egy páciensnek, aki nem felelt meg a nemzetközi normáknak, hogy hízzon, majd azt mondta, hogy Törökországban megműtheti.A felvételen az látható, hogy az orvos azt mondja: "egyél gyorsételt, és gyere vissza" a riporternek, aki nem felel meg a gyomorszűkítő műtét nemzetközi szabványainak. Míg a hírek azt hangsúlyozták, hogy az orvos szerint a testtömegindexet mindenféle vizsgálat nélkül emelni kell; Felhívja a figyelmet azokra a kijelentésekre, amelyeket Erşen mondott a riporternek: "Nagyon aranyos arcod van" és "A legjóképűbb orvossal találkoztál a kórházban." Gyomorcsökkentő műtétnél a betegeket a nemzetközi szabványok szerint elhízottnak kell tekinteni, vagyis ennek az indexnek legalább 35-nek kell lennie. Erşen azonban anélkül, hogy lemérné vagy megvizsgálná az egyik riportert, elmondja neki, hogy a műtéthez növelnie kell a testtömeg-indexét, és azt tanácsolja, hogy ehhez egyen gyorsételeket.
Yıldız Şengölge
Yıldız Şengölge
17:51 02 Jan 24
December 30-án éjjel bevittük a sürgősségire asztmás édesanyámat.Anyámat 40 fokos lázzal hozták be, mondván, hogy vírusos fertőzés, és megkérdezték, mit írjon fel gyógyszerként. sok pénzt, és kezelés nélkül elküldte. Nézze, mint aki az egészségügyben dolgozott, nem fogadom el, hogy az orvos ilyen egyszerűen és az órákat kitöltve van. alkalommal, minden területen. Többet nem megyek be az ajtaján, nem ajánlom senkinek, ezt bátran állíthatom. Az egészségügy az egyik legfontosabb ág, ezt védem, ne töltsük üres orvosokkal azokat a kórházakat és ne ítéljük rájuk a tehetetlen betegeket.
tuğba akdag
tuğba akdag
18:28 03 Jan 24
Egy csillagot adok az orvos figyelmébe. A feleségemet itt műtötték, de azt tanácsolom, hogy menjen el egy állami kórházba. Legalább nem pazarolja a pénzét, és egyszerre kap állami kórházi szolgáltatást. Nem kérnek sok pénzt, persze nem szállodai szobát bérelni megyünk oda, de micsoda hülyeségeket mondanak ha egyágyas szobát akarsz, fizess rá külön.Amúgy a magánkórházba jövök, mert különleges figyelmet kíván tőled. Másrészt ott van a nővérek erőltetett érdeke. Röviden, az Ekol tiszta zaj.
Melike Şentürk
Melike Şentürk
14:17 01 Jan 24
Nincsenek szavaim az orvosokra és az ellátásukra. Nőgyógyászunk, Sadık úr nagyon gondoskodó és CPK pozitív orvos, de szerintem sürgősen változtatni kell a szülőszoba logikáján. Először is az első emeleti szobákban várják a szülést, ahol nincs telefon és nincs ablak, a következő szoba a szülőszoba, és e folyamat során meg kell hallgatni a szülõk hangját, és ez megterheli az embereket. stresszesebb. A szülőszoba csapata nagyon vidám és pozitív, de ezt nem mondhatom el Münevver szülésznőről. A pánikszerűen feltett kérdésekre adott válaszaival feszültebbé tett bennünket. Amit említettem, az nagy mínusz, főleg azoknak a betegeknek, akik hosszabb ideig halogatják a szülést, mindenképp más feltételeket is figyelembe kell venni az orvos keresésekor.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️