Lifemed Medical Centre

Lifemed Medical Centre Isztambul klinika 1

A Lifemed Medical Centre fogászati ellátásra, kozmetikai sebészetre és hajbeültetésre specializálódott. A 2004-ben alapított, ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika Isztambulban, Törökországban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Lifemed Special Medical Center, Isztambul, Törökország

A Lifemed Orvosi Központ egy olyan egészségügyi központ, amely 2004 óta dolgozik az egészségügyben szakértő orvosok segítségével és barátságos szolgáltatói mentalitással, a jelenlegi technológia irányításával.

Központunk a megalakulása óta szorosan követi az orvostudomány innovációit, több mint 20 poliklinikával, esztétikai és bőrgyógyászati klinikával, szájegészségügyi egységgel, fizioterápiás egységgel, fejlett képalkotó és diagnosztikai rendszerekkel.

Az esztétikai és bőrgyógyászati klinika számos olyan beteget szolgál ki, akiknek haj-, szakáll-, bajusz- és szemöldökátültetésre van szükségük. A Lifemed, amely a “Nemzetközi Egészségturizmus Közvetítő Hatóságának engedélyezési tanúsítványával” és az Egészségügyi Minisztérium által jóváhagyott “ISO 9001 minőségirányítási rendszer tanúsítványával” rendelkezik a szükséges tökéletességgel és szakértelemmel ezen a területen, továbbra is teljes gőzzel működik az ágazatban.


A klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Fogászati implantátumok
Fogászati burkolatok
Foghúzás
Gyökérkezelés
Fogfehérítés

Kozmetikai sebészet
Botox injekciók
Arcfeltöltés
Masztopexia
Lézeres zsírleszívás
Gyomorhüvely
Gyomorszalag
Gyomor botox
Gyomor bypass
Másodlagos orrplasztika

Hajbeültetés
Hajátültetés
DHI hajátültetés
FUE hajátültetés
FUE Gold hajátültetés
FUT hajátültetés
BHT hajátültetés

Szolgáltatások

Ingyenes Wifi
Nemzetközi újságok
Idegenvezető
Parkolás
TV a szobában


Város: Isztambul – Ország: Törökország – Alapítva: 2004
Akkreditáció: ISO 9001:2008 – Beszélt nyelv(ek): angol, török


A Lifemed Special Medical Center áttekintése

Kerime Aydıntepe
Kerime Aydıntepe
12:39 28 Nov 23
Dr. Nesim BBL lézerrel csináltattam rosaceámra. A keze könnyű és egyáltalán nem fáj, nem éreztem semmit a beavatkozás alatt, az asszisztensét, Meryemet a lányomról nevezték el, barátságos emberek és Elif asszony is ugyanilyen, ajánlom nekik.
Narmin Zahedi
Narmin Zahedi
10:07 17 Nov 23
Nagyon sikeres a saját területén, és szerintem ő lehet a legjobb. Ugyanakkor Nesim asszony nagyon lenyűgöző orvos, barátságos, rokonszenves és emberséges személyiségével. A legújabb módszereket alkalmazza bőrrel és hajjal kapcsolatban. Vettem egy 6 alkalomból álló hajmezoterápiás csomagot, és máris elkezdett nőni a hajam. Nagyon köszönöm, Ms. Nasim. Örülök, hogy vagy
Uğur İşbilen
Uğur İşbilen
08:59 02 Dec 23
Dr. A haj őssejtkezelést Nesim asszony végezte. Kezdtem nagyon jó eredményeket elérni. Szeretnék köszönetet mondani neki és Meryem asszonynak. Ezúton is szeretném megköszönni Elif asszony mosolygós arcát. Szuper és profi csapat 🙏
deniz gündüz
deniz gündüz
17:19 23 Nov 23
Dr. Nesim Hodja szemöldökátültetésen esett át, és nagyon elégedett voltam az eredménnyel. Az eljárás előtt részletesen tájékoztatott, és nagyon profin járt el az eljárás során. A személyzet is rendkívül kedves és segítőkész volt. Határozottan ajánlom Dr. Nesim Hodját.
Dilek Kaya
Dilek Kaya
09:58 06 Dec 23
Dr. Murat Yıldırım nagyon kitűnő ember és jó orvos, nagyon örülünk, hogy találkoztunk vele. Pozitív energiája és együttérzése vigaszt nyújt az embereknek. Gyermekorvosként kiváló, hogy mindig elérhető. Ezúton is szeretnénk megköszönni neki, hogy tapasztalataival és korrekt vezetésével nagyon jól nevelte babánkat. 🙏 Nagyon örülünk az asszisztensének, Dilannek, nagyon édes és vidám..
Yılmaz Can
Yılmaz Can
20:33 03 May 23
Sziasztok, bár nagyon ritka a szemöldököm, Ms. Esra tekiroğlu egy nagyon sikeres beavatkozással feltűnővé tette a szemöldökömet anélkül, hogy elveszítette volna természetességét. Biztosan jövök még, köszönöm szépen 🙂🤗
Nazim Uyar
Nazim Uyar
10:19 21 Jun 23
Bár a WhatsApp-vonalon egy munkatárs nem követi a munkáját, ő is hazudik, és nem válaszol az elküldött üzenetekre. Azt mondja, ebben az időszakban nem érte el 😀😀 Ez a fajta munkaerő nem illik ehhez az intézményhez, ahol ennyi hozzáértő tanár van. Betegek, akik áldozatok.Sérelmemnek köszönhetően Neslihan felesége megkönnyebbült, és kivizsgálhattam. Köszönöm Neslihan hnm-nek és hozzáértő tanáromnak, Cüneyt-nek.
Pınar Kuldaşlı
Pınar Kuldaşlı
13:40 19 Aug 23
A lányom számára ez volt az első három vetítés közül. Találkoznánk az úgynevezett tippel, és döntenénk. Elif asszony, a bőrgyógyászati ​​osztály értékesítési képviselője olyan világos és megnyugtató magyarázatokat adott, hogy anyaként magabiztosnak éreztem magam, a lányom, akinek semmi sem tetszett, azt mondta, ő az anyám 🧿🙏🏻. Reméljük, hogy mi is elégedettek leszünk a kapott szolgáltatással. (Bár induláskor csúnya volt a pultos hölgy stílusa, Elif asszonynak köszönhetően elégedettek voltunk)
Yusuf Özcan
Yusuf Özcan
18:33 28 Dec 23
Sok kutatómunka után olyan klinikává vált, amelyet én preferáltam. 1,5 éve járok és nagyon meg vagyok elégedve.Külön megjegyzem Gülcan asszonynak,aki miatt folytatom.A legfontosabb vonzott,hogy profi a munkájában és mosolygós arccal barátságos hozzáállással.Köszönöm az érdeklődést és az aggódást🤍🙏
Berna Yılmaz Özden
Berna Yılmaz Özden
08:54 22 Jan 24
A Lifemed gyermekgyógyászati ​​osztályán minden sürgősségi esetben gyorsan tudunk időpontot foglalni, nyomon követni az eredményeket, nagyon időben visszajelzést adunk a betegtájékoztatóról, valamint Murat Bey szeretett orvosunk minden ügyben gyorsan segít, elérhető a telefonszámon. bármikor, és a gyerekekkel való kommunikációja kiváló. Határozottan ajánlom. Sok orvost kipróbáltunk, de Murat úr nélkülözhetetlen. Ezúton is köszönjük Dilan helyettes úrnak. Gyors megoldást kínál minden problémára.
Serkan Erberksoy
Serkan Erberksoy
09:55 22 Jan 24
Egy barátunk ajánlására kezdtünk el Murat Bey gyermekorvosunkhoz járni. Úgy fordul a szülőkhöz, hogy nem stresszeli őket, ahogy barátunk mondta. Mindig alkalmazza gyermekünknek a szükséges kezelést, lépésről lépésre, igényeinek megfelelően, és elmagyarázza az okokat. Murat úr 3 éve vigyáz a fiunkra. Előny, hogy a kórházban játszótér is található. Csodálatos Dilan asszony és osztályápolóink ​​hozzáállása mind a fiamhoz, mind hozzánk.Vannak barátaink is, akiket ajánlunk. Elkezdték vinni a gyerekeiket is Murat Beybe. Annak ellenére, hogy mindig abban a reményben mondjuk, hogy nem látjuk egymást (abban a reményben mondjuk, hogy nem leszünk betegek), örülünk, hogy Murat doktorunkkal, amikor szükségünk van rá.
Sema Mercan
Sema Mercan
11:13 24 Jan 24
A Lifemed Gyermekosztályon dr. Murat Yıldırım 6 éve a fiam orvosa. Murat úr nagyon jó orvos a gyermekhez és a családhoz való hozzáállásával, pontos diagnózisaival, és ellenzi a felesleges gyógyszeres kezelést és kezelést. Mindemellett a Lifemedin segítőkész, barátságos és megoldásorientált asszisztensei, titkárai és minden munkatársa miatt választottam a gyermekosztályt. Sok sikert kívánok az orvosunknak és az egész Lifemednek🍀
Suna Atalı Er
Suna Atalı Er
16:05 29 Jan 24
Orvosunk tapasztalatának, a gyermekek iránti együttérző hozzáállásának és csapata mindig barátságos hozzáállásának köszönhetően tudjuk, hogy biztonságos kezekben vagyunk. Fiunk nyomon követése és kezelése születése óta Murat tanárunknál van. A fiam 7 éves, és az orvosával kialakított biztonságos kapcsolatnak köszönhetően félelem nélkül járhat ellenőrzésekre és kezelésekre.
zerrin guvensoy
zerrin guvensoy
18:56 20 May 23
Évek óta kapok lézeres szőrtelenítést a Bőrgyógyászati ​​Klinikán. Didem Hanım részt vesz a foglalkozásaimon. Először is szeretném megköszönni dominanciáját, figyelmességét, aprólékosságát, precíz munkáját, ehhez kapcsolódó hozzáállását és mosolygós arcát. Remélem, mindig az intézményedben marad.Annak ellenére, hogy olyan helyekre jelentkezünk, amelyek arculatában megbízunk, munkatársaink dominanciája és hozzáállása nagyon fontos számunkra. Nagyon fontos, hogy ugyanazzal a szakértővel dolgozzunk együtt, különösen a lézeres epilálási folyamat alkalmazása és nyomon követése tekintetében. Ezt a helyzetet egy másik intézményben tapasztaltam. Bízunk intézményében és eszközeiben, de azt kívánjuk, hogy szolgáltatásai fenntarthatóak maradjanak anélkül, hogy az alkalmazottak körforgása miatt a minőség feláldoznának.
Selda Keleş
Selda Keleş
12:46 26 Aug 23
Egészségügyi dolgozóként a Nőgyógyászatra jártam Dr. Space.A beteg fogadtatásától kezdve az összes személyzet barátságos és gondoskodó.Főleg az orvosom,Ozné egy megnyugtató,releváns,kitűnő ember.Köszönöm szépen innen is.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️