Isilti Dental Clinic

Isilti Dental Clinic Antalya klinika 1

Az Isilti Dental Clinic fogászati ellátásra és kozmetikai sebészetre specializálódott. A 2020-ban alapított, tanúsított klinika a törökországi Antalyában található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Isilti Dental Clinic, Antalya, Törökország

Az ISILTI Dental Clinic egy barátságos és gondoskodó fogászati rendelő Antalyában, Törökországban. A klinika célja, hogy a lehető leghatékonyabb és leggazdaságosabb kezelést nyújtsa szakértő és tapasztalt fogorvosai, barátságos személyzete, higiénikus klinikája, kiváló minőségű felszerelései és anyagai révén. A szolgáltatások a rutinszerű higiéniai ellenőrzésektől és röntgenfelvételektől a kozmetikai fogászatig, a fogászati implantátumokig és a fogszabályozásig terjednek.

A fogászati klinika ígéri, hogy biztosítja az Ön fogainak tökéletes egészségét, valamint a vágyott nyugalmat. A fogászati szakemberek az Ön egyéni igényeire összpontosítanak, méghozzá időben, hozzáértő és megnyugtató módon. Gondoskodnak arról, hogy élménye tökéletes legyen, így Ön széles mosollyal távozik, és alig várja a következő látogatást.

A csapat: Minden fogorvos tapasztalt szakértő és szakember, akik a szakorvos, docens vagy professzor tudományos címet is viselik.

A fogorvosok, higiénikusok és technikusok rendelkeznek a képzéssel és tapasztalattal, hogy minden szájegészségügyi igényét kielégítsék. Elkötelezettek a fogászati ellátás legmagasabb színvonalának fenntartása iránt, folyamatos képzéssel és a legújabb technikák és berendezések tökéletesítésével.


A klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Fogászati implantátumok
Fogászati korona
Fogászati burkolatok
Fogászati röntgen
Fogpótlás
Személyre szabott szájvédő
Foghúzás
Bölcsességfogak kihúzása
Fogtömés
Gyökérkezelés
Apikális reszekció
Fogászati ragasztás
Fogtisztítás
Fogfehérítés
Sinus grafting
Implantátummal támogatott foghíd
Implantátummal támogatott hibrid fogpótlás
Fogászati ellenőrzés
Fogászati konzultáció

Kozmetikai sebészet
Botox injekciók

ISILTI Dental Clinic kínál Önnek :

Reptéri transzfer
Ingyenes Wifi
Hotel foglalás
Internetes konzultáció
Vallási létesítmények


Város: Antalya – Ország: Törökország – Alapítva 2020-ban
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): angol, török

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️