Hisar Intercontinental Hospital

Hisar Intercontinental Hospital istanbul Törökország 1

A Hisar Intercontinental Hospital fogászati ellátásra, kozmetikai sebészetre és MAP / IVF-re specializálódott. A 2007-ben alapított, JCI akkreditált klinika Isztambulban, Törökországban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Hisar Intercontinental Hospital, Isztambul, Törökország

A Hisar Intercontinental Hospital Törökország egyik vezető kórháza, amely a kezelések legátfogóbb választékát kínálja. A kórház biztonságos, kényelmes és betegközpontú környezetben a legmagasabb színvonalú diagnózist és kezelést kínálja betegei számára.

A kórház multidiszciplináris kezelési megközelítéssel biztosítja az egyén életének minden szakaszában szükséges mindenféle orvosi ellátást, és olyan szakemberek és egészségügyi szakemberek dolgoznak benne, akiket a világ számos egészségügyi központjában képeztek ki.

Emellett a legmagasabb minőségű orvosi berendezésekkel és objektív adatokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megbízható diagnosztikai és kezelési technikákkal lássák el betegeiket.

A kórház 170 betegággyal és hét műtővel rendelkezik mindenféle szakorvosi műtéthez, beleértve a szív- és érrendszeri sebészetet is.

Modern infrastruktúrájának, rendszeresen korszerűsített orvosi technológiájának, valamint a kényelem és a minőség iránti elkötelezettségének köszönhetően, az etikai elvek felvállalása nélkül, a kórház az évek során kiérdemelte betegei bizalmát és barátságát. A Hisar Intercontinental Hospital a kiválóság, a kényelem, a nyugalom és a lelki nyugalom környezetét kínálja.

A legmodernebb készségeket, tudományt és technológiát ötvözi a holisztikus wellness, gyógyítás, vendégszeretet és kényelem ősi fogalmaival. Betegeiket megtisztelt vendégként kezelik, és a kórház arra törekszik, hogy betegei otthon érezzék magukat, hogy gyorsan és kényelmesen gyógyulhassanak.


Klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Frenektómia
Fogászati szűrés
Fogászati konzultáció
Invisalign
Fogászati burkolatok
Fogkorona
Fogászati implantátum
Fogorvos

Kozmetikai sebészet
Hegkezelés
Ajaknagyobbítás
Zsírtranszfer
Zsírleszívás
Fülplasztika
Perineoplasztika
Szemöldökfelvarrás
Gynecomastia
Szájékbimbó-plasztika
Mellimplantátumok
Klitoriszbimbó csökkentés
Brachioplasztika
Nyakplasztika
Combemelés
Cervico-arcfelvarrás
Mellfelvarrás
Fenékfelvarrás
Az arc zsírfeltöltése
Masztopexia
Lézeres zsírleszívás
Gyomorhüvely
Gyomorszalag
Gyomor-botox
Gyomor bypass
Másodlagos orrplasztika
Orrplasztika
Mellkisebbítés
Plasztikai sebészeti konzultáció
Hasplasztika
Szülés utáni műtét
Pénisznagyobbítás
Állkapocs rekonstrukció

MAP / IVF
IVF – In vitro megtermékenyítés

Hajátültetés
DHI, FUE, FUT transzplantáció

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Családi szállás
Repülőjegy foglalás
Ingyenes Wifi
Szálloda foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Mosoda
Idegenvezető
Taxi foglalás
Utazási egészségbiztosítás
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Internetes konzultáció
Gyógyszertár
Privát szobák
Rehabilitáció
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Isztambul – Ország: Törökország2007-ben alapították
Akkreditáció: JCI akkreditáció – Beszélt nyelvek: arab, francia, angol, orosz, angol


Vélemények a Hisar Intercontinental Hastanesi szállodáról

Sadık Yağlı
Sadık Yağlı
08:08 07 Dec 23
Repülési átvizsgálásra jöttem. Közvetlenül a vér- és vizeletadás után, miközben azon töprengtem, hogy meg tudom-e tölteni a gyomrom egy szárított bagellel és teával, egy 5 csillagos szállodához hasonlítható nyílt svédasztalos reggelit szolgáltak fel. Utána minden vizsgálatomat gyorsan elvégeztem személyesen az orvosi szoba ajtajáig kísérve. Végtelenül köszönöm a légiközlekedési egység minden munkatársának, különösen Irfan Hodjának. Isten éltessen 🙏🏼
bayram sari
bayram sari
16:05 24 Oct 23
Kiváló kórház. Isten adjon neked jó egészséget és jólétet. Ha azonban betegsége van, és kezelési helyet keres, az egy teljes értékű kórház. Ajánlanám.
Alex Ros (Aremidze)
Alex Ros (Aremidze)
17:13 07 Sep 23
A szolgáltatás ebben a kórházban a legmagasabb szintű. ha Ön más országból származik, és nem tud törökül, akkor fordítót biztosítanak Önnek. Orvosi vizsgálata a legkényelmesebb körülmények között történik. Hidd el, újra itt akar majd vizsgázni. Külön szeretném megemlíteni a lányt, aki segített nekem, Ilvirát. Kedves, kedves, mosolygós lány, aki jobban aggódott az én problémáim miatt, mint a sajátja miatt. Valamikor még úgy tűnt számomra, hogy ez a kedvesem. Nagyon gondoskodó.
mustafa k.
mustafa k.
16:10 01 Sep 23
Szeretnék nagyon köszönetet mondani a kórházának, annak ellenére, hogy nem vagyunk a páciensei. Dr. Esra Tutaş Haberal tanárunktól késedelem nélkül és releváns módon tudtunk tájékoztatást kapni. Isten áldja tanárunkat és kórházát.
Rumeysa Kumcu
Rumeysa Kumcu
20:05 12 Aug 23
Kivizsgáláson és műtéten voltam a szemésznél. DR. Ömer Kocabıyık nagyon érdekelte, nagyon meg voltunk elégedve. Már a bejáratnál is mosolygós arccal üdvözölték és mutatták az utat. A szemészeti osztályon a recepción az asszisztensek is barátságosak és nagyon segítőkészek voltak. Mindenkinek ajánlom a kórházat. Mindenhol tiszta és higiénikus, különösen a mosdókagyló, a mecset pedig aprólékosan elkészített. Isten áldjon mindenre.
Metmax
Metmax
15:24 23 Apr 24
Üdvözöljük! Április 16-án találkoztam Hakan Bayraktar úrral az urológiai osztályról a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül a vesekőbetegségem miatt. Szeretném megköszönni, hogy kedvességeddel, tudásoddal, tapasztalatoddal sokat segítettél, valamint empátiás készségeddel meghallgattad a másik embert, és megérezted, hogyan tudok pozitívan hozzájárulni a betegség folyamatához. Sőt, bár a magánbiztosításom miatt időpontot kértem egy másik kórházba, kommunikációs képességei és segítőkészsége miatt felkerestem a kórházban, ahol dolgozott. Ugyanolyan mosolygó arccal, segítőkészséggel és tudással fogadott és vezetett. Úgy gondolom, hogy mind a kórházvezetésnek, mind az Egészségügyi Minisztériumnak meg kell mutatnia a szükséges érdeklődést és értéket azon egészségügyi szakemberek felé, akik így megértik a betegeket, és motiválják a többi egészségügyi szakembert, és példát mutatnak. Remélem, hogy ez az üzenetem felkelti a szükséges figyelmet, és támaszként és morális lökésre szolgál Hakan úr és hozzá hasonló egészségügyi dolgozóink számára, akik szeretik a munkájukat, és soha nem veszítik el energiájukat az emberek megsegítésére. Köszönet mindenért. Ezt a cikket azzal a gondolattal írtam, hogy a sikeres és mindenekelőtt JÓ EMBEREKET kell támogatnunk. Remélem, útmutató lesz más betegek számára is. Kösz.
Zeynep neslihan Bozkoyunlu
Zeynep neslihan Bozkoyunlu
13:32 14 Apr 24
2024.06.04-én a fiamat tüdőműtéten hajtották végre az Ön kórházában. Szeretnék köszönetet mondani orvosunknak, Erkan Yıldırım docensnek megközelítéséért, tájékoztatásáért, tapasztalatáért és támogatásáért. Mindig kiállt a fiam és mellettünk, és gondoskodott arról, hogy a lehető legjobb élményben legyen részünk ebben a nehéz műveletben. Szeretnék köszönetet mondani a padlóápolóknak, a takarítószemélyzetnek és a gondozóknak. Mindannyian nagyon gondoskodóak és mosolygósak. Nagyon szépen köszönjük.
Gazoo X
Gazoo X
08:58 27 Mar 24
Azt javaslom, hogyKiváló és tapasztalt személyzet. Fordító minden osztályon elérhető. Jók voltak a tapasztalataim velük, a fogadástól, a szállítástól és a kezeléstől. A tapasztalatom az IVF klinikával volt. A személyzet mindenben együttműködő és kedves volt, különösen Dr. Maryam. Csak vegye figyelembe, hogy a kezelési költségek drágák
Ebrima Njie
Ebrima Njie
08:05 11 Mar 24
A Hisar Intercontinental Hastanesi egy jó kórház.KiválóA Hisar Intercontinental Hastanesi egészségügyi szakértelme páratlan. az együttérző gondoskodás és az alapos értékelés nagyban hozzájárult egészségi állapotom kezeléséhez. A Hisar Intercontinental Hastanesi személyre szabott kezelési megközelítése és a részletekre való odafigyelés bizalmat keltett bennem a jobb egészség felé vezető úton. Hálás vagyok az odaadásért, és nagyon ajánlom mindenkinek, akinek kiváló egészségügyi ellátásra van szüksége.
Merve Akarçay
Merve Akarçay
20:02 07 Mar 24
Pontosan egy hónapja volt Doppler aranyér műtétem Pakize Eker Balcıoğlu tanáromnál. Ma elvégezte az első havi szűrésemet. Végtelen hálás köszönetemet fejezem ki azért a törődésért és odafigyelésért, amelyet a vizsgálaton való részvétel napjától a műtétig, majd azt követően tanúsított, megmentett az évek óta szenvedő aranyér problémától. Tökéletes sebész, tökéletes ember, nagyon szeretem, örülök, hogy ilyen kedves orvost ismertem meg, nagyon hálás vagyok neki. Üdvözlettel
teras bistro
teras bistro
11:57 06 Mar 24
Szeretnék köszönetet mondani Merve Aksoy barátomnak, hogy apámnak ebben a nehéz időszakában érdeklődött a kisállat-CT részleg iránt, mivel agydaganatos volt.Minden kérdésemre gyorsan válaszolt és 1 nap alatt elvégezte a beavatkozásokat.Hála Istennek , eredményeink olyanok voltak, mint vártuk. Köszönjük, az ő figyelme a morálunkat is feldobta 🙏🏻
Selma Keper
Selma Keper
12:32 01 Sep 23
Mint aki ma intenzív interjúkat kaptam a kórházban, az igazi legjobb szolgáltatást kaptam Merve Aksoy asszonytól, beleértve a Medical Parkot és a Medicana Memorial-t. Az olyan alkalmazottaknak, mint a Merve, a márkák láthatatlan arca, határozottan ajánlom kórházát rokonaimnak ezért ezúton is szeretnék köszönetet mondani Merve Aksoy asszonynak. Egészséges, boldog napokat kívánok
Elena.S
Elena.S
14:12 06 Mar 24
Szeretnék köszönetet mondani a csecsemő intenzív osztálynak. Szülés után a babámnak volt egy kis fertőzése. Az orvosok azonnal intézkedtek és megkezdték a kezelést. A babám egy hetet töltött intenzív osztályon. Az első és a legfontosabb, hogy naponta kétszer meglátogathatja babáját, megfoghatja és etetheti. Másodszor, lefejezheti a tejet, és a nővérek tejjel etetik a babát. a harmadik és még ennél is fontosabb a csodálatos egészségügyi személyzet, a lányok mind szeretettel és odafigyeléssel bánnak a gyerekekkel. Nagyon figyelmesek, és gondoskodással és támogatással veszik körül gyermekét és Önt. Nagyon köszönöm a nővéreknek, akik éjjel-nappal a fiammal voltak, és az orvosoknak, akik a legjobb kezelést biztosították.
Azamxon Azimov
Azamxon Azimov
18:16 26 Feb 24
Apám Üzbegisztánból jött, nagyon vigyáztak ráNagyon meg vagyunk elégedve az orvosokkal, köszönjük szépen.Isten éltesse Dr. Orhan Dalkilicet!
Eyup Aktas
Eyup Aktas
09:32 16 Feb 24
Szeretném megköszönni Dr. Şakir és csapatának a beavatkozás előtti és utáni figyelmüket. Sikeres és problémamentes, fájdalommentes hajbeültetés volt.Nagyon elégedett vagyok.Valóban a megfelelő cím a hajbeültetéshez.Javaslom azt mindenkinek.
G.Zehra ÇEKAL TAŞDAN
G.Zehra ÇEKAL TAŞDAN
07:53 17 Feb 24
Itt voltam a feleségem lágyéksérvének műtétén. Szeretnénk köszönetet mondani Alper Şahbaz tanáromnak a motivációért, az orvoslásért és az emberségéért. Hisar vezetősége, ápolónők, padlógondnokok és a kávézó olyan emberek, akik valóban megérdemlik a tiszteletet. Csak elégedetlenül távozom az egyik túlsúlyos fiatal nővérrel, aki tegnap este volt szolgálatban. Nálunk a mosolygás az egészség után jön. A magánszektorban dolgozó nőként úgy gondolom, hogy jól kell végeznie a munkáját, de a mosolygás kötelező. Fontosnak tartom, hogy besétálj azt mondva, hogy jó reggelt, és úgy távozz, hogy gyógyulj meg hamar és egy kis mosolyt😘
Gulay Yildiz
Gulay Yildiz
05:52 04 Feb 24
Egy hete elhoztam édesanyámat Pakize tanárnőmhöz.Minden tökéletes volt a vizsgálattól az eligazításig.A tanárunk a család melegével közeledik.A gyógyszerek amit adott azonnal segítettek.Örülök hogy eljöttél. Isten éltesse tanárunkat.
Gülnur Soylu
Gülnur Soylu
18:39 08 Jan 24
Szeretnék köszönetet mondani kedves tanáromnak, Kadir Güzin nőgyógyász onkológus úrnak, aki elvégezte azt a laparoszkópos műtétet a méh és a petefészkek eltávolítására, amit 6 hete végeztem.Olyan műtét volt, hogy még aznap este könnyedén sétáltam.Miután a 3. napon hazamentem, nem kellett fájdalomcsillapítót szednem. Az első hét végén nagyon kényelmesen el tudtam végezni a napi házimunkát.1. A hónap végén visszatérhettem a teljesen normális életembe, ami hihetetlen vigasz volt.Az orvosom olyan jól elmagyarázta ezt a műtét előtt és után is, és minden lépést olyan morálisan tettünk meg, hogy szerencsére semmi problémánk nem volt.Természetesen ebben a folyamatban lehetetlen lenne szót sem ejteni a Nőgyógyászati ​​Klinika angyalairól, mert a pulttól az asszisztensekig, nővérekig mindenki egyénileg támogatott, olyannyira, hogy nem. hagyják el a kezeimet, amikor fáj, és törölték le a könnyeimet a kezükkel, amikor sírtam. Egészségtündérek, örülök, hogy vagytok, szeretlek.Nagyon-nagyon értékes tanárom, Prof. Dr. Kadir Güzin jelenlétében szeretném kifejezni végtelen tiszteletemet és hálámat minden egészségügyi szakembernek, örülök, hogy itt vagy.
Issa Sirdar
Issa Sirdar
19:29 07 Jan 24
Bátyám, Fawaz Shamlan Al-Dhafairi egy hónapja plasztikai műtéten és orrplasztikán esett át itt, és teljesen elégedettek vagyunk a kórházzal a szolgáltatás minőségét és az eredményeket illetően.Külön köszönet Dr. Yavuz Selim Yildirim érdeklődéséért és professzionalizmusáért.Szeretnénk kiemelni Maysaa fordító nagyszerű szerepét, teljes odaadással és őszinteséggel, és szavakkal nem lehet elégszer megköszönni neki.További sikereket__________________A Fawaz Shamlan Al-Dhafairiban ez a gyönyörű város gyönyörűvé és gyönyörűvé vált. Verilen hizmetin kalitesi ve sonuçları açısından hastaneden tamamen memnunuz.Ilgisi és szakmai Için Dr. Yavuz Selim Yıldırım'a özellikle teşekkür ederiz.Tercüman Maysaa'nın büyük bir özveri és Samimiyetle oynadığı büyük rolü belirtmek steriz; Semmi közünk hozzá.Ez történik_______________Egy hónappal ezelőtt a bátyám, Fawaz Shamlan Al-Dhafairi plasztikai műtéten és orrplasztikán esett át az ön tekintélyes intézményében. Teljesen elégedettek vagyunk a kórházzal a szolgáltatás minőségét és az eredményeket illetően.Külön köszönet Dr. Yavuz Selim Yildirim figyelmességéért és professzionalizmusáért.Szeretnénk kiemelni Maysaa tolmács nagyszerű szerepét, teljes odaadással és őszinteséggel, és szavakkal nem lehet elégszer megköszönni neki.További sikereket
Melih Kaya
Melih Kaya
10:33 15 Aug 23
Prof. Dr. Süleyman Alici páciense vagyunk az onkológiai osztályról. Egyike azon kevés törökországi professzorunknak, aki magas szintű tudással és tapasztalattal rendelkezik. Ezen a kezelési folyamaton a legjobb módon megyünk keresztül az általa javasolt intelligens gyógyszerekkel és kezelési tervvel. Szeretnénk megköszönni asszisztensének, Funda asszonynak és Yildiz asszonynak az érdeklődést és az érdeklődést.
Mustafa Kilicarpa
Mustafa Kilicarpa
09:34 29 Jan 24
Mi Meryem Kure Eken tanárnő betegei vagyunk, a kezelésünk folytatódik, és meg kell műteni.Hívtak minket a kórház és nagyon magas volt az ár.Ha felhívtunk más magánkórházakat és megkérdeztük, óriási árkülönbségek vannak. Most nem értjük, hogy megkérnek minket, hogy hagyjuk el a tanárunkat és menjünk másik kórházba, mert fele-fele különbség van, ebben szeretnénk segítséget kérni. ár, mint sok más kórház. Örülnénk, ha választ kapnánk.
Burak Güvenç
Burak Güvenç
13:38 27 Oct 23
Helló,Megkérdeztem, hogy érvényes-e a magán egészségbiztosításom, és azt mondták, hogy a kötvény fedezi. Kétszer is megvizsgáltak, felvettek egy kis pénzt és kijelentették, hogy a biztosítás fedezi a többit. Aztán azt mondták, hogy hibáztunk és visszautaltuk a számlámra a pénzt.Hónapok elteltével azt mondták, hogy tartozol és kérték az egészet.Aztán küldtek egy szép számlát végrehajtással. A személyzet nem megfelelő, és ennek a helyzetnek az áldozata lettem, ha tudtam volna az elején, nem kaptam volna kezelést. A kezeléssel sem voltam megelégedve, nem ajánlom. Fájt a fejem, ezért írtam egy hosszú bejegyzést, hogy mások vigyázzanak.
Oyku Keskin
Oyku Keskin
14:47 09 Dec 23
Amikor megkerestem a légiközlekedési egységet, azt mondták, hogy szombaton meg lehet újítani a deformált egészségügyi engedélyt. Amikor szombaton hívtam, azt mondták, hogy csak hétköznap délig tudnak újat nyomtatni. A honlapjukon szerepel, hogy reggelit kínálnak, de nincs ilyen gyakorlatuk. Javaslom más hivatalos kórházakat, ahol gyorsabban végezheti munkáját.
Capt. BALKAYA
Capt. BALKAYA
18:28 07 Apr 24
2 főként mentünk ételmérgezéses panaszokkal, 1 főre 5k lírát fizettünk, fél napot hordágyon kúsztunk.A nap végén elmondom a kapott kezelést: hányás elleni gyógyszer, hasmenés elleni gyógyszer gyógyszerek és antibiotikumok 3 napig. Azt mondtuk, a hányás-hasmenés elleni gyógyszereket már magunk vettük a patikából, írnátok nekünk 2 dobozzal ebből az antibiotikumból, hogy mindketten használhassuk? Azt mondták, hogy a te méretedre is meg kell nyitnunk a vizsgálatot. Nem vagy ember. Basszus, annyi könyvelésünk van, látod, hogy betegségben szenvedünk, 2500 lírát akarsz antibiotikum felírásáért, úgy tűnik, nem raboltál eleget...Legyél először ember. A városon kívülről jöttem, ránéztem a Google-ra és jöttem, mert ez a hozzám legközelebbi és legjobban értékelt kórház. Bárcsak ne jöttem volna, nem kaptunk kezelést, idő- és pénzpocsékolás volt. Gázában mártírhalált haltak a sürgősségi osztályon és a pulton dolgozók családjai, szerintem mindenki úgy érzi, hogy összedőlt a világ. Ha Ön egy kórház, magasan tartja a személyzet motiváltságát, ha pedig munkatárs, akkor becsülettel és méltósággal hagyja el az intézményt, ha nem elégedett vele. Nincs értelme elnyomni az embereket. Mi történt a mai nap eredményeként? Mindenhol elmesélem, amit tapasztaltam, és különös erőfeszítéseket teszek azért, hogy megakadályozzam, hogy az emberek olyan kórházba kerüljenek, mint az Öné. Ha aggódik az izomépítés miatt, vegyen leckét. Emlékeztessenek jogomra az utolsó fillérig haram, inshallah.
Çağlar Özbenli Aktolgalı
Çağlar Özbenli Aktolgalı
00:30 26 Dec 23
Ez egy olyan kórház volt, ahová évek óta jártam, és amiben megbíztam. Ma este köhögésre panaszkodva bementünk a lányom ügyeletére. Az ügyeletes gyerekorvos ajtajában órák óta várakoztak a babák lázzal. 41 fok, ennek az lett az eredménye, hogy a betegek bementek a szobába és 20 percig nem mentek ki, az orvos még sokáig azt mondta, hogy "Baba van a szülőszobán, kivizsgálnak". .mondtuk ..nem fognak kivizsgálni..olyan mint egy állami kórház és ennyi pénzért..nem szabad kifogásokat keresni mert járvány van és elfoglalt..A plusz kórház.Ha kell 2 ügyeletes orvost fog adni az osztályra.Valóban kiábrándító
Гуля Байрамова
Гуля Байрамова
14:08 04 Jan 24
2022 augusztusában szeptorhinoplasztikán estem át Dr. Prof. Yavuz Selim Yildirim egy korábbi, sikertelen műtét után egy másik orvossal. 2 héttel a műtét után megjelent egy púp, ami korábban nem volt. A műtét után ugyanaz az orvos adott nekem töltőanyagot a szemem alá és Botoxot. A szemem nagyon bedagadt, rosszul láttam, amiatt, hogy a szemem alatt lévő gél olyan mértékben megduzzadt, hogy a szemem mérete jelentősen csökkent, és ez a duzzanat elkezdte zavarni a látásomat. A töltőanyag egy része a járomterületre vándorolt ​​((. Az orrnál is kezdődtek a problémák. Az orr jobb oldalán és az orr alatt roppanás, erős fájdalom jelent meg, a columella kimozdul a helyéről, és folyamatosan vissza kell helyezni a helye,nyilván szétváltak a szálak a porcokon.Nagyon óvatosan kell enni,hogy a columella ne mozduljon ki a helyéről.Műtét után orvoshoz mentem kontrollra,mutattam neki a problémákat 200 dollárt kértek a műtét utáni konzultációért és 400 dollárt a tömőanyagért, hogy az orrba fecskendezzem és elrejtse a púpot. Vagyis az orvos javította a hibáit az én pénzemért. De a tömőanyag még egy hónapra sem volt elég. azt mondta, hogy idővel a ropogtatás és a fájdalom is elmúlik, és ami a szemet illeti, tényleg megkért, hogy várjak egy hónapot, majd 2, majd 6 hónapot, mintha túl sok gélt fecskendezne be (((. dátum, 1,6 év telt el, de sem az orr, sem a szem probléma nem oldódott meg.Más orvosnál jártam konzultálni a hazámban, azt mondták, hogy ilyen szemműtétet kell csinálni milyen hatalmas sérvek jelentek meg már a szem alatt és az orron is. Ez volt a második orrműtét, az első alkalom szintén Törökországban rokkant meg. Természetesen Yavuz doktor simábbá tette az orrom, jobban nézett ki, de más problémák is felmerültek. Írtam Nigyarának a klinikán, hogy továbbítsa a panaszaimat az orvosnak, mivel nem tudok állandóan Isztambulba repülni és hallgatni az ígéreteit. Nigyara nem válaszolt egyetlen SMS-emre sem. Csak fizetés előtt válaszolnak, fizetés után pedig mindenki figyelmen kívül hagyja a sérült betegeket. Senkinek nem ajánlom ezt a klinikát. A klinika minősítése a betegekhez való nagyon rossz hozzáállás, valamint a nyújtott szolgáltatások rossz minősége miatt meredeken csökkent. Szeretnék minden hatósághoz fordulni, egészen az egészségügyi miniszterig, hogy tanuljanak meg hallgatni a nyomorék betegekre.
Hayri Baraçlı
Hayri Baraçlı
10:02 20 May 23
Magánkórház, amely térképkommenteket és 5 pontos szavazatokat vásárol pénzen a social360 platformról. Miután a beteget kórházba kényszerítette, annyi számlát zárol, amennyit csak tud. Isten ne engedje, hogy valaki a kezedbe kerüljön. A bátyám az életéért volt bajban, te a pénz miatt.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️