Gyomor bypass Törökországban

ár bypass 1
Írta Émilie

Minden, amit a törökországi gyomorszűkítésről tudni kell! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres törökországi gyomor bypasshoz.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi gyomor bypass műtétekről, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a gyomor bypass műtét Törökországban?

A Törökországban, Isztambulban végzett gyomor-bypass műtét átlagos költsége 3500 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 3 000 és 4 000 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
Mellnagyobbítás3500 €

Mi a gyomor bypass?

Az elhízási műtéteknek számos fajtája létezik, mint például a gyomorballon, a gyomorszalag és a gyomorbotox. Mindegyik műtétnek különböző előnyei és hátrányai vannak. A cél az elhízás leküzdése és a testi rendellenességek korrigálása.

A törökországi gyomor bypass egy bypass technika, amely a leggyakrabban alkalmazott műtéti eljárás Törökországban és más országokban. Ugyanakkor ez egyben a legösszetettebb gyomorműtét is. A törökországi gyomor bypass során egy szakorvos csökkenti a gyomor méretét, hogy az csak körülbelül 15-20 ml-t tartalmazzon. A gyomor többi részét ezután összevarrják, hogy a nyombél kizárja az emésztésből.

Ezt nevezik bypass műtétnek. Mivel a nyombél ki van zárva, a táplálék és az emésztőnedvek, azaz az enzimes hasításért felelős váladékok csak a középső vékonybélben keverednek. Ez a fő oka annak, hogy a kalóriabevitel alacsonyabb. Partnerklinikáink a gyomor-bypass műtéttel, a kiegyensúlyozott étrenddel és a testmozgással (beleértve a szakszerű táplálkozási és sportterveket is) kapcsolatos kérdéseire választ tudnak adni.

A gyomor bypass műtéttel kapcsolatos fontos tényezők

Mint minden más műtéti beavatkozásnál, a törökországi Isztambulban dolgozó szakembereinknek minden fontos alapadatot előzetesen meg kell beszélniük Önnel.

Emellett rendkívül fontos, hogy átfogó tanácsokat adjunk Önnek, hogy Ön kényelmesen és biztonságban érezze magát a kezelés alatt és az ott-tartózkodása alatt. Ezen túlmenően a sebészcsapatok felveszik az általános kórtörténetet, hogy kizárják az esetleges szövődményeket.

Kinek érdemes gyomor bypass műtétet végezni Törökországban?

Általában az elhízásban szenvedők – azaz legalább 40-es testtömegindex (BMI) esetén (40 kg/m2) vagy 35-ös BMI esetén súlyos fizikai hiányosságokban szenvedők – különösen hosszú időn keresztül, egészségügyi okokból bariátriai műtétnek vethetik alá magukat Törökországban.

A gyomor bypass műtét hátrányai

A megszorító műtétet mindenekelőtt alaposan meg kell fontolni, mivel utólag nem lehet visszacsinálni. Mindenkinek tisztában kell lennie azzal, hogy ez egy olyan anatómiai változás, amely egy életre szól. Azonban az életminőség minőségi javulása is garantált, hiszen biztosan fokozatosan fog fogyni!

Fontos megemlíteni azt is, hogy különösen a gyomor-bypass esetén nemcsak a kalória- és zsírbevitel csökken, hanem a tápanyagok bevitele és felszívódása is jelentősen csökken. Ez azt jelenti, hogy hiányállapotok alakulhatnak ki anélkül, hogy további táplálékkiegészítőkre lenne szükség.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️