A gyomor bypass ára Tunéziában

ár gyomor bypass tunézia 1
Írta Laura

Minden, amit a tunéziai gyomor bypass műtétről tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres gyomor bypass műtéthez Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai gyomor-bypass műtétekről , és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A gyomor bypass ára Tunéziában

A Tunisz, Tunézia területén végzett gyomor bypass műtét átlagos költsége 4500 €. Az Ön igényeitől függően az ár 4 000 és 5 000 euró között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Gyomor bypass4500 €

Mi a gyomor bypass?

A tunéziai gyomor-bypass csökkenti a gyomor méretét, így Ön nem ehet annyit, mint korábban. A sebész emésztőrendszerének egy részét is átirányítja, azaz bypassolja, hogy ne szívjon fel annyi ételt.

A gyomor bypassnak több típusa létezik:

Gyomor bypass :

Ez a leggyakoribb gyomor-bypass az Egyesült Államokban. A sebészek egy kis bemetszésen keresztül tudják elvégezni, ami gyorsabb felépülést tesz lehetővé, mint a bonyolultabb műtétek.

Először a tunéziai sebész egy kis gyomortasakot hoz létre a gyomor egy részének összefűzésével vagy egy függőleges szalag felhelyezésével. Ez korlátozza az elfogyasztható ételek mennyiségét.

Ezután a sebész a vékonybél egy Y alakú szakaszát a tasakhoz csatolja. Ezáltal egy kerülő út jön létre az étel számára, amely így átugorja az Ön emésztőrendszerének egy részét. Ennek eredményeként kevesebb kalóriát és tápanyagot szív fel.

Kiterjedt gyomor-bypass (biliopankreatikus bypass):

Ez a gyomor-bypass egy összetettebb típusa. A sebész eltávolítja a gyomor alsó részét. Ezután a megmaradó kis tasakot közvetlenül a vékonybél utolsó részéhez kapcsolja, teljesen megkerülve az első két részt. Ez a technika hatékony a fogyás szempontjából, de nem alkalmazzák széles körben, mert magas a szövődményes kezelés aránya, és tápanyaghiányhoz vezethet.

A gyomor bypass műtét kockázatai

A Tunéziában gyomor bypass műtéten átesett embereknél fennáll a kockázata annak, hogy :

  • Atasak megnyúlása: A gyomor idővel megnagyobbodik és visszanyúlik eredeti méretére.
  • Akapcsok elszakadása: A kapcsok leválnak.
  • Táplálkozási, vitamin- és ásványianyag-hiány: A szervezet kevésbé lesz képes a tápanyagokat az ételekből felvenni.
  • Stomális szűkület: A gyomor és a vékonybél közötti összeköttetésnél szűkület alakul ki, ami hányingert, hányást, refluxot és étkezési képtelenséget okoz. Ezt a szűkületet tágítani kell.

A gyomor bypass műtét “kiürülési szindrómát” is okozhat. Ebben az esetben az étel túl gyorsan jut el a gyomorból a vékonybélbe. A tünetek közé tartozik az evés utáni hányinger, gyengeség, izzadás, ájulás és néha hasmenés, valamint az édességfogyasztás utáni extrém gyengeség.

Epekő akkor alakulhat ki, ha gyorsan fogysz. Ha ez megtörténik, orvosa gyógyszert adhat Önnek a kövek feloldására.

Mivel ezek a műtéti beavatkozások megváltoztatják a szervezetének a táplálékkal való bánásmódját, beszélnie kell orvosával, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden szükséges tápanyaghoz hozzájut.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️