Medicana International Istanbul Hospital

Medicana International Istanbul Hospital Kórház Isztambul klinika 1

A Medicana International Istanbul Kórház fogászati ellátásra, kozmetikai sebészetre, PMA / IVF és hajbeültetésre specializálódott. Az 1992-ben alapított, JCI akkreditált klinika Isztambulban, Törökországban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Medicana International Istanbul Kórház, Isztambul, Törökország

A Medicana csoporthoz tartozó Medicana International Istanbul Kórház 2010-ben elnyerte a JCI akkreditációt, ami garantálja a betegek számára a legmagasabb szintű ellátást. A kórház csontvelő- és májtranszplantációra, kapilláris implantátumokra, onkológiára és IVF-re specializálódott.

A közel 30 000 négyzetméteres kórház több mint 100 ággyal és 8 műtővel rendelkezik, amelyek mindegyike a legmodernebb technológiával van felszerelve. A Medicana évente több ezer orvosturistát fogad, sokakat Európából és a Közel-Keletről.


A klinika szakterületei :

Fogászati ellátás
Csontpótlás
Fogászati híd
Invisalign

Kozmetikai sebészet
Genioplasztika
Brachioplasztika
Testfelvarrás
Brazíliai felhúzás
Mellimplantátumok
Mellfelvarrás
Mellrekonstrukció
Mellkisebbítés
Szemöldökfelvarrás
Fenék implantátumok
Bőrfeltöltés
Cervico-arcfelvarrás
Hajvonal csökkentés
Zsírleszívás
Gynecomastia
Nyakplasztika
Fülplasztika
Plasztikai sebészeti konzultáció
Hagyományos orrplasztika
Ultrahangos orrplasztika (ultrahangos piezosebészet)
Hegkezelés
Combfelvarrás
Visszerek kezelése
Ráncok kezelése
Hasplasztika
Arcfeltöltés
Masztopexia
Lézeres zsírleszívás
Gyomorhüvely
Gyomorszalag
Gyomor botox
Gyomor bypass
Másodlagos orrplasztika
Lábhosszabbítás

MAP / IVF
ROPA módszer
In vitro megtermékenyítés

Hajbeültetés
Szakállátültetés
Szemöldökátültetés
Hajhullás konzultáció
Hajátültetés
DHI hajátültetés
FUE hajátültetés
FUE Gold hajátültetés
FUT hajátültetés
BHT hajátültetés

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Családi szállás
Ingyenes Wifi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Mosoda
Orvosi akták átadása
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Internetes konzultáció
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Rehabilitáció
Élelmezési óvintézkedések
TV a szobában


Város: Isztambul – Ország: Törökország – Alapítva: 1992
Akkreditáció: JCI akkreditáció – Beszélt nyelvek: arab, angol, orosz, török, orosz


Vélemények a következő városról: Medicana International Istanbul

Hilal Narin
Hilal Narin
08:56 15 Dec 23
Ebbe a kórházba járunk a babámért, jók az újszülött orvosok. Minden kérdésünkre választ kaphattunk. Már csak a gyerekrészlegre kell várni, ami kicsit zsúfolt A kórház és a személyzet nagyon megértő és segítőkész. A tisztaság és a higiénia is nagyon jó, jelenleg nincs semmi gondom, a megjegyzésemet a jövőben újra tudom frissíteni.
Huseyin Ozservet
Huseyin Ozservet
16:23 02 Jul 23
A Sürgősségi Gyermekorvos érdeklődése igen nagy volt. A regisztrációs folyamattól, az Ellenőrzési folyamattól kezdve a tesztek nagy érdeklődés mellett zajlottak. mindig ajánlom.
عبدالله ABDULLAH
عبدالله ABDULLAH
03:15 13 Nov 22
Járóbetegként voltam ott. Az időpont online történt. Nagyon segítőkész fordítók. Segítőkész fogadás. Tiszta kórház. Az orvosok vizsgálata jó volt. 45 percet kellett várni a vérvételre és a CT-re a radiológián. Szép élő zongorazene, nagyon megnyugtató és kellemes. Jó és tiszta váróterek. Barátságos személyzet. Nagyon nehéz parkolóhelyet találni. Drága.
Mert Turan
Mert Turan
13:06 28 Oct 23
Szörnyű kórház, nem kell időpontot kérni, mert a betegA vizsgálatra a rögzített sorrendben kerül sor. A legkisebb biztosítási tranzakcióknál is különböző pénztárakba kell bemenni, folyamatos félrevezetésekkel. Nem jövök többet kezelésre. Az állami kórházaknak gyorsabb rendszerük van, mint nálunk. Továbbra is türelmes vonalat tartanak papírral és ceruzával.
Şeyma Özkan Charyyev
Şeyma Özkan Charyyev
21:20 12 Apr 24
Ezt a kórházat választottam, mert közel volt az otthonomhoz. Ezúttal újszülött babámnak választottam. Először is, amikor belépünk a gyerekrészlegbe, a rész kicsi és nagyon forgalmas. A jó egészséggel kórházba kerülő gyermek az ott összefonódó hiedelmek miatt megbetegedhet. Az orvosi szobák meglehetősen szűkek; Két szülőként nehezen fértünk be a szobába. Megbeszéltünk egy találkozót Dr. Okan Yılmazzal. Az orvos nagyon kedvesen fogadott és sok témában adott tájékoztatást. A babám 26 napos volt és még nem érte el a születési súlyát. Valójában a súlya meglehetősen alacsony volt. Csak tápszert ajánlott, azt mondta, hogy nézzük meg a testsúlyunkat a háziorvosnál, és elküldött. Nem éreztük jól magunkat, és elvittük egy másik orvoshoz. Az orvos, akihez elvittük, vizsgálatot kért, és magasak voltak a májenzimjei, ezért másik szakemberhez irányított minket. Bárcsak Okan Yilmaz úr jobban vigyázott volna gyermekünkre, aki egy hónapja nem érte el születési súlyát, és tájékoztatott volna minket, hogy ne késsünk volna el ennyit babánk egészségével.
Murat Keles
Murat Keles
04:28 14 Feb 24
Legyen óvatos, ha műtétre készül. Ha lehetséges, a lehető legkorábban ütemezze be a műtétet. Kórházba hívnak a műtét előtt, de ez olyan zsúfolt kórház, hogy körülbelül egy órát várakoznak a vérvonalban és a tüdősorban, bőrönddel a kezében. A műtéti betegek számára nincs speciális kezelés. Nincs mit mondanom az orvosoknak, úgyis mind szakértők a maguk területén.A 2 csillagom az orvosoké. A szobák nagyon rosszul karbantartottak, és van egy válaszfal, vagyis egy faajtó választja el a szobát és a szomszéd szobát, így a következő szoba hangja a szobájában van. Az épület a kórház méretéhez képest nagyon kicsi, ezért új épület vagy kapacitáscsökkentés szükséges.
Berkay ALTUĞ
Berkay ALTUĞ
07:34 15 May 24
Most elmesélek egy történetet a nagy erkölcstelenségről. 2024.05.07-én jelentkeztem a kórházba bőrhibával, pl. kis pattanás-anyajegy miatt. 2024.05.15-re adtak időpontot. Az első felismerésnél és kezelésnél csak arra koncentráltak, hogy mikor indult a Kiegészítő Egészségbiztosításom, anélkül, hogy megnézték volna, hogy mi a baja az arcomnak, ennek okát persze először nem tudtam. A vizsgálat során megkérdezte az orvos, hogy mikor történt ez a kis tömegképződés, 3-4 hónapja, azt mondtam: "Uram, nem emlékszem pontosan, ez fontos?" Nemet mondott, majd chatelés közben bevitte az információkat a számítógépbe és elküldte. Amikor 2024.05.15-én jöttem a műtétre, azt mondták, hogy a biztosításom nem hagyta jóvá. Anélkül, hogy jeleztem volna 😀 Megnéztem a dátumot, amikor az orvos rosszul lett. Pontosan 8 hónapja írt be egy dátumot. Mondtam neki, hogy kb 7 hónapja van biztosításom uram, úgyhogy gondolom ezért nem kockáztatott 😀 Aztán kértek egy gyors 13B TL-t. Sőt, mivel így bekerülnek a rendszerbe, a biztosítás más kórházakban sem hagyja jóvá. Találkozni akartam az orvossal, azt mondta, hogy nem tudom megváltoztatni a dátumot anélkül, hogy köszönnék, a titkárnőket, akik ismerik az egész témát, és az ottani orvoshoz eljutó kliensekkel egyeztetett csapatot. Ami a legjobban lenyűgöz, az Prof. Dr. Amikor egy ilyen szintű ember készségesen részese ennek az erkölcstelen rendszernek, természetesen megteszem a szükséges panaszokat. Holnap pert indítok. De ha ezt a cikket olvassa, ne tévesszen meg, minden kérdést feltesznek, hogy megtévesszen.
Fatma Gül
Fatma Gül
17:39 17 Nov 23
Ma este 19:00-ra volt időpontom a Medicana Beylikdüzü Kórház Általános Sebészetére - Op.Dr. Ugyan Serdar Yazıcı egy borzasztó orvos, a beszédstílusa utcai beszéd volt, még tanulatlanok is jobban beszélnek. Gyulladt és erős fájdalom van a köldökömben, nem csinált semmit, azt mondja, jól van, jól ment, kitartóan mondtam, hogy Nagyon fáj, azt mondta, hogy semmi, húgom, ne keress alatta semmit, ez hihető.Nem mintha be sem teszem a lábam többet ebbe a kórházba, csak átmegyek a Medipol Kórház mellett .
Antonina Kıtaev
Antonina Kıtaev
19:10 30 Oct 23
2 hete szültem ebben a kórházban.Császármetszést kellett végeznem, nem jött be eleget a tejem. A babám sírt, mert éhes volt, jött a védőnő és megmutatta, hogy szoptat. A második este a babám megállás nélkül sírt 22:00 és 01:00 között, rohamokba kezdett. Hiába hívtuk sokszor a védőnőt, nem jött senki. A mindössze két napos baba 3 órán keresztül sírt a karomban, kifulladva! Még Isten szolgája sem jött el, amíg a feleségemmel el nem kezdtünk mindenhol kiabálni. Aztán jöttek, adtak 30 gramm ennivalót, és az incidens véget ért. A babám éhezik! És ennek eredményeként most vagyunk 15 naposak, most a babámnak először minden szoptatásnál rohama van, majd elkezd hányni. Több gyermekorvossal is beszéltem, és mindannyian egyetértenek abban, hogy ez a kórházi incidens megmaradt az emlékezetükben.Azt tanácsolom azoknak a hölgyeknek, akik abban a kórházban fognak szülni, hogy vigyázzanak az ott dolgozó ápolónőkkel és egyéb személyzettel, hogy ne tegyék tönkre az Ön és a babái életét!
Mustafa Can
Mustafa Can
10:38 20 Nov 23
A régió legdrágább kórháza, de nem azt adja, amit fizet! Amikor eljöttem a 4 napja vett MRI-eredményemre, megtudtam, hogy az eredményt még nem látta, nem jelentette és nem hagyta jóvá az orvos, erre a beavatkozásra még egy órát kell várnom. .. Egyik eljárást sem saját maguk végzik el az ön bátorítása nélkül, és amikor Ön kéri, azt állítja, hogy nagyon jól ismeri a dolgát, és kényelmetlenül érzi magát az Ön beavatkozása miatt.
Sıradan Biri
Sıradan Biri
10:29 18 May 23
4 napja vagyunk betegek, itt vagyunk, túl drága a menza, hivatalosan is letépik az embereket. A WC koszos. Nincs elég ülőhely, bárhol állva várunk. Az orvosok lenéznek minket, valószínűleg azért, mert 112-vel jöttünk, és naponta alig kapunk tájékoztatást. Raktak zongorát is, van élő zene, ami nekem megy, de nincs wifi. szolgáltatás nulla
Alper Koroglu
Alper Koroglu
09:21 01 Sep 23
A nevem Alper Köroğlu, 1 hónapja Prof.Dr. Elmentem Ahmet Tiryakihoz, mert zavaró problémám volt, és elkezdett gyógyszert szedni. Holnap lejár a gyógyszerem, felhívom a kórházat, azt mondják 10 nap múlva tudunk időpontot egyeztetni, mondom kössétek orvoshoz, 20 percig zenélnek a telefonban. Egy kórház, ahol az emberek, akik ilyen gyógyszerekre kezdenek, majd nem állnak mögöttük, csak a pénzre koncentrálnak, nem értenek az egészséghez és a pszichológiához, és csak a pénzt nézik, maradjanak távol a kórháztól.
Çetin Öztürk
Çetin Öztürk
06:21 07 Jun 24
A 2. foglalkozáson fejeztem be a fizikoterápiás folyamatomat, amelyhez ajánlásra jutottam, de ahol a közöny a legnagyobb volt.A mozgásos osztály kollégái, akiknek összesen talán 3 alkalmazottjuk van, de úgy tesznek, mintha 10 beteget látnának el egyszerre, megrongálták az idegrendszeremet. Felmondtál a munkahelyeden és a hajnali órákban jössz kezelésre, te fizessen sok pénzt, de a kapott szolgáltatás egyszóval kudarc, amikor megpróbálja kifejezni panaszát a témával kapcsolatban, nem talál olyan személyt, aki fizikailag tökéletes a betegjogi osztály azt jelzi, hogy nem kapsz megoldást.
Gamze Kaya
Gamze Kaya
13:23 06 May 24
Április 26-án jöttem kivizsgálásra, és a megbeszélt időpontom után 50 perccel alig vizsgáltak meg. Az orvos MRI-t és vérvételt kért. Április 28-i MRI időpontomat egy órával azelőtt hívva május 1-re halasztották a készülék törött alkatrésze miatt. Május 5-én (tegnap) felhívtam az eredményemet, azt mondták, hogy még nincs jóváhagyva, holnap jóváhagyják, és ma, május 6-án ismét kórházban voltam, 45 percet vártak, ill. bár ma megjött a saját készülékeim meghibásodása miatt elhalasztott MRI vizsgálatom eredménye, de közölték velem, hogy tegnap lejárt a kontrollidőm, és új vizsgálati jegyzőkönyvet kell nyitnom. Ismét díjat kértek, és azt mondták, hogy más receptet nem lehet felírni. Sőt, az alkalmazottakkal van egy komoly probléma, aki azzal szidott, hogy "csak magyarázok", amikor olyasmit ismételek, amit nem értek, nem fogadok el. Neveket is tudok adni. A sorban állók rendkívül idegesek voltak és folyamatosan várakoztak, ami azt jelenti, hogy a kórház színvonala annyira leromlott, hogy mit fogunk tapasztalni, ha sürgősségire jövünk. Hihetetlen.
Gökhan Gökhan
Gökhan Gökhan
09:38 28 Aug 23
Az újszülött babánkat elhoztuk egy Sultan ay nevű gyerekorvos hölgyhöz aki vérvételt kért.09:50-kor adtunk neki vérvételt.12:05-kor jött ki a véreredményünk.Megyünk. megvárni míg kijön a beteg és bemenni.Engedélykérés nélkül belépett egy másik beteg,már 2 és fél órája,hogy rajtunk a sor az orvoshoz.Azt mondtuk,hogy várjuk az eredményt,de nem engedte benn, de amíg a másik beteg bent volt, a helyéről elkezdte elmondani a vizsgálat eredményét, sem a bent várakozó beteget nem zavarta, sem be nem fogadott és vigyázott ránk, elkezdett kiabálni, amikor baba volt. Kértem másik orvost és a 2. orvos azt mondta, hogy soha nem csökkentek az értékei, és 2 nap múlva kell visszamenni kontrollra. Ennyit fogok elmondani a BEYLIKDÜZÜ MEDICANA kórházból, ahol több ezer lírát fizettem, és minőségi egészségügyi ellátásért mentem.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️