Reproclinic

A Reproclinic a MAP / IVF-re specializálódott. A 2018-ban alapított, tanúsított klinika a spanyolországi Barcelonában található. Tekintse meg az ügyfélértékeléseket, fényképeket, és érdeklődjön a spanyolországi PMA áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Reproclinic, Barcelona, Spanyolország 🥈

A Reproclinic egy termékenységi klinika Barcelona központjában, Spanyolországban. Ez egy vadonatúj IVF klinika, amely 2018-ban nyílt meg, és kizárólag nemzetközi betegeket kezel.

A klinika 2000 négyzetmétert foglal el annak az épületnek a földszintjén, amelyben található. A magas mennyezetek, a szállodai szobákra hasonlító lábadozószobák (négy) és a katalán dizájn építészet nagyon professzionális környezetet teremt, amely nem hasonlít egy hagyományos klinikára. Három biztonságos laboratórium – IVF, andrológia és krio – és egy műtő található.

A klinika magasan képzett és tapasztalt szakemberekből álló multidiszciplináris csapattal rendelkezik, amely figyelmes, humánus és személyre szabott szolgáltatást nyújt.

A klinika minden termékenységi kezelést (a béranyaság és a nemi szelekciós ciklusok kivételével) saját ivarsejtek felhasználásával vagy adományozással (névtelenül) kínál heteroszexuális vagy női párok vagy egyedülálló nők számára.

A korhatár körülbelül 50 év. A kriokonzervált ivarsejtek tárolására nincs időbeli korlátozás. A klinika az egyes páciensek igényeihez igazított, egyénre szabott termékenységi kezelési programokat készít.

A betegélmény a Reproclinic egyik alapvető koncepciója. Arról szól, hogy az egész folyamat kezelhetővé, biztonságossá, könnyűvé és nyugodttá váljon, mert az élmény minden részlete hozzájárul a sikerhez.

A klinika holisztikus megközelítést is kínál pácienseinek: akupunktúra, táplálkozás, oszteopátia, termékenységi coach stb.

A személyzet beszél spanyolul, katalánul, angolul, franciául, olaszul, oroszul és németül.

A klinika ISO 9001 – ISO 9001: 2015 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely 2022. november 20-ig érvényes. A Generalitat de Catalunya egészségügyi minisztériuma is akkreditálta


A klinika szakterülete :

MAP / IVF
Mesterséges megtermékenyítés
Embrióátültetés
Petesejtek fagyasztása
Oocita visszanyerés
Embriófagyasztás
Embrióátültetés
Embrióátültetési kanül
Termékenységi vizsgálatok nők számára
Termékenységi állapotfelmérés
Tüsző ultrahang
Hormonvizsgálat
IVF – In vitro megtermékenyítés
ICSI – intracitoplazmatikus spermiuminjekció
IVF konzultáció
Petefészek stimuláció
PCT – posztkoitális teszt
PGD – beültetés előtti diagnosztika
Retrográd ejakuláció kezelése
Spermogram
Spermium DNS-fragmentációs teszt
Spermafagyasztás
Tubus katéterezés

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolóhely
Gyógyszertár
Privát szobák


Város: Barcelona – Ország: Spanyolország – Alapítva: 2017
Akkreditáció: ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik – ISO 9001: 2015, 2022. november 20-ig érvényes. És a Generalitat de Catalunya egészségügyi minisztériuma által akkreditált – Beszélt nyelv(ek): spanyol, angol, francia, olasz, orosz, francia, német és spanyol.


A Reproclinic véleménye

Francesca P
Francesca P
04:44 01 Jun 24
Hatalmas szívből jövő köszönet, hogy segített megvalósítani egy régóta kergetett álmunkat.KÖSZÖNÖM az egészségügyi dolgozóknak..Nagyszerű professzionalizmus és biztonság mindazon szakemberek részéről, akik lépésről lépésre vezettek bennünket a pontos és kiváló klinikai irányításon keresztül.Külön köszönet Andreinának, aki mindig időben elérhető, és mindenekelőtt mindig készen áll a mosolyával, hogy enyhítse a feszültséget és pozitív energiát közvetítsenKiváló barátságos és felszerelt szerkezet, amely azonnal megnyugtatja Önt
Maryne LEMOINE
Maryne LEMOINE
15:28 26 Jan 24
Köszönöm ennek a klinikának, hogy segített páromnak és gyermekemnek a ROPA módszerrel. Oda csukott szemmel mehetsz! Habozás nélkül visszatérnék oda egy leendő gyermekemért! KÖSZÖNÖM
claudia loi
claudia loi
20:09 11 Oct 23
Úgy döntöttem, hogy egyedülálló anya leszek, és a klinikát a REPROCLINIC választottam. Korom miatt úgy döntöttem, hogy kipróbálom az embrió örökbefogadását, és először megszületett a fiam. Nem is lehetek hálásabb Julve doktornak a támogatásért és a pozitivitásért. Külön említést érdemel Andreina türelmes asszisztensem, aki rendkívül jelen volt és empatikus.
F S
F S
04:08 15 Sep 23
A Reproclinic kezdettől fogva rendkívül gyors és alapos volt, minden kérdésünkre teljes körűen válaszoltak az elvárásokról, folyamatokról és költségekről. Dr. Alicia nagyon hozzáértő és profi volt. A Reproclinic abban is segített, hogy minden szükséges gyógyszerre teljes körű receptet kapjunk, mielőtt elhagytuk Spanyolországot, ami rendkívül hasznos volt, amikor visszatérünk az Egyesült Államokba, ahol minden sokkal bonyolultabb.A Reproclinic egész csapatának köszönhetően most egy gyönyörű, boldog kislányunk van, aki alig várja, hogy egy testvérrel hazatérjünk Barcelonából!
Louise Barry
Louise Barry
08:31 25 Jun 23
Az első e-mailtől kezdve, amelyet a Reproclinicnek küldtem, az átadás napjáig az összes személyzet csodálatos volt. Fő kommunikátorunk Andreina, aki egyszerűen nagyszerű! Utunk során számos orvossal találkoztunk, köztük Dr. Voskuilennel, Dr. Ruizzal és Dr. Gomezzel. A csapat többi tagja, akivel utunk során találkoztunk, mindig nagyon kedves és segítőkész volt.Egy másik országból ivf-re utazni ijesztő. Nagyon bízol másokban. Számunkra ez a lehető legegyszerűbben és gördülékenyebben zajlott, amire valóban szükségünk volt.Ha sikeres vagy sem, tudjuk, hogy a Reproclinic mindent megtett értünk. Van egy gyönyörű, teljesen egészséges kisfiunk, aki a mi világunk.Ha hazájában nem kapja meg a megérdemelt ellátást, forduljon a Reproclinichez, nem fogja megbánni!
Jenny Castro
Jenny Castro
15:43 22 Aug 23
Azzal szeretném kezdeni, hogy attól kezdve, hogy kommunikálok velük. Hihetetlen biztonságot éreztem. Doktor Anna Voskuilen, Doktor Belen, Andreina orvosi asszisztens és Giorgia mindannyian nagyon biztonságban éreztem magam. 3 év terhességi próbálkozás után ma már elmondhatom, hogy ez volt az első IVF-ICSI kísérletem. Összegyűjtöttünk 17 petesejteket, ebből 5 elérte a blasztocisztás állapotot, mindegyik AA és AB minőségű, nagyon boldogok és elégedettek, mert a transzferem programozása során mind olyan szépen viselkedtek velem. és a várakozásom nagyon jó volt 12 nappal később a HcG-m POZITÍV!!!!!!! És itt vagyok még időben terhes, köszönhetően a Reproclinicnek és nagyszerű profi csapatának... Köszönöm, hogy valóra váltottad az álmomat... TELJES SZÍVEMBŐL SZERETLEK ÉS ÖRÖKRE HÁLÁS LESZEK
cmgcgg
cmgcgg
12:03 16 Aug 23
A REPROCLINIC-ban asszisztált reprodukciós kezelésen esett át, és a tapasztalataink csodálatosak. A REPROCLINIC előtt konzultáltunk más központokkal, és amikor először meglátogattuk Dr. Mauricio Gómezt, minden kétségünk tisztázódott. Az igazság az, hogy egyáltalán nem tévedünk, a REPROCLINIC-nál kifogástalanul bántak velünk, nincs semmi szemrehányásunk, mindazok figyelme, akikkel foglalkoztunk, az orvosi csapattól a koordinátorokon, laborokon, nővéreken át a személyzetig. fogadás, már tíz. Külön meg kell említenünk Dr. Mauricio Gómezt, aki az ügyünkben foglalkozó dr. Az első látogatástól az utolsóig száz százalékig benne volt, hogy jól éreztük magunkat, és nyugodtak lehettünk, hogy mindent meg fog tenni a terhesség érdekében. Dr. Gómez egy nagyon empatikus, elhivatott és profi ember, nagy nyugalmat ad, hiszen tisztán ismeri a témát, és tudja, hogy a legjobb kezekben vagy. A mi esetünkben ő volt érintett, és mindig a legjobb megoldást kereste a kórtörténetem alapján, elmúltam 40 éves, és az esetem nem volt könnyű, évekkel ezelőtt már próbáltam teherbe esni asszisztált reprodukcióval egy másik központban, és nem volt lehetséges.Az átutalás napján a teljes csapat: a laboratórium (Carla és Aina) és a nővérek (Carmen és Laura) rendkívül finoman fogadtak minket, a kezelés nagyon szoros volt, és tényleg úgy keverednek bele, hogy megcsinálják. nagyon kényelmesen és nyugodtan érezheti magát. Milyen bonyolult ez a nap.Külön szeretnénk megemlíteni Lilát a tanszékről. a betegsegélyről. Mindig kivételes módon bánt velünk, több, a centrumon kívüli visszaesés is adódott, ami bizonyos nehézségekkel járt, és MINDIG segített nekünk, együtt érez velünk. Neki köszönhetően ez a folyamat könnyebben ment, hiszen mindig tudtuk, hogy számíthatunk a segítségére.Végre megkaptuk és most 8 hetes terhes vagyok!! Azt is el kell mondanom, hogy ha nem értük volna el, akkor továbbra is pontosan ugyanazt gondolnánk a REPROCLINIC-ről, és megnyugodhatnánk, hogy Dr. Mauricio Gómezzel az élen mindent megtettünk ennek érdekében.Nagyon szépen köszönjük az egész REPROCLINIC csapatnak, hogy megvalósította álmunkat!!!
S Dad
S Dad
11:02 22 Apr 24
Kiemelkedő tapasztalatom volt a Reproclinic-en, nagyrészt Dr. Alicia Hernandez és Andreina Collu hihetetlen törődésének és szakértelmének köszönhetően. Az első látogatásomtól kezdve Dr. Hernandez nemcsak profi és hozzáértő volt, hanem hihetetlenül együttérző és megértő is. Időt szakított arra, hogy minden eljárást alaposan elmagyarázzon, és mindig gondoskodott arról, hogy kényelmesen és tájékozottan érezzem magam.Andreina Collu a részletekre való kivételes figyelmével és meleg, barátságos hozzáállásával minden találkozót kevésbé érezhetett orvosi látogatásnak, inkább egy megbízható barát gondozásában. Támogatása és útmutatása a folyamat során felbecsülhetetlen volt.Maga a klinika jól karbantartott, a legmodernebb eszközökkel, hogy úgy érezze, alkalmas kezekben van. Sőt, a személyzet mindig barátságos és segítőkész, készen áll arra, hogy minden kérdésre mosolyogva válaszoljon.Mélységesen hálás vagyok Dr. Hernandeznek és Andreinának a kezelésemben játszott kulcsszerepért. Szakértelmük és empatikus viselkedésük jelentős hatással volt utamra. Nagyon ajánlom a Reproclinic-et mindenkinek, aki csúcsminőségű reproduktív gondozást keres. Csapatuk mindent felülmúl, nemcsak az orvosi kiválóságot, hanem egy valóban gondoskodó környezetet is biztosít.
Amanda Clarke
Amanda Clarke
08:51 13 Feb 24
Hosszú és nehéz IVF utunk volt. A Reproclinic volt a 3. klinika, ahol kerékpároztunk, de messze a legjobb. Érzelmileg nehéz, amikor a ciklusok kudarcot vallanak, de Dr. Alicia és Blanca csapatunk támogató és kedves volt. Végre a kezünkben van a kislányunk, és nem is lehetnénk boldogabbak. Habozás nélkül ajánlom a Reproclinic-et bárkinek a mi pozíciónkból.
Nik Ignjatovic
Nik Ignjatovic
16:23 25 Apr 24
Feleségemmel az Egyesült Államokbeli Salt Lake City-ből, UT-ból Barcelonába repültünk, hogy a Reproclinicen keresztül alapíthassuk a családunkat. Az orvosok és az ellátás minősége messze felülmúlta mindazt, amit ott láttunk, ahol élünk. Valóban törődnek veled, egészségeddel és jóléteddel. A múlt héten üdvözöltük a lányunkat, és nagyon hálásak vagyunk, hogy segíthettek nekünk! Alig várjuk, hogy visszatérhessünk a következő babához!
Daniela Boncourt
Daniela Boncourt
16:24 21 May 24
A férjemmel évek óta szeretnénk gyereket. Mivel magamnak sajnos nem lehet gyerekem, ezért a Repro Clinic Barcelona-hoz fordultunk. Először egy nem kötelező érvényű telefonhívásunk volt, majd úgy döntöttünk, hogy elfogadjuk a petesejt adományozását Barcelonában. Ezzel a klinikával a saarbrückeni Kinderwunsch klinikától vettük fel a kapcsolatot, ahol beteg voltam. A férjemmel ugyanabban az évben, 2023-ban repültünk Barcelonába, hogy valóra váltsuk vágyunkat. Az első kapcsolatfelvétel 2023 februárjában történt, és 2023 augusztusában már terhes voltam. Sima folyamat volt. Volt egy nagyon kedves felügyelőnk, aki németül is beszélt, és mindig készen állt minden kérdésre telefonon vagy e-mailben. Minden lépést előre elmagyaráztak nekünk, bármikor kapcsolatba léphettünk a klinikával, ha bármilyen kérdésünk volt, és minden szükséges információt megkaptunk. Bármikor újra megtenném a lépést. Nagyon boldog vagyok, hogy anya lehetek🥰 2024. május 17. óta. Csak ajánlani tudom ezt a klinikát minden tekintetben, nagyon kedves, barátságos és hozzáértő személyzet, nagy esély a sikerre. Nálunk már az első próbálkozás után bevált.
Sabrina C
Sabrina C
07:09 17 Jul 23
Nem tudom eléggé kifejezni, mennyire elégedett vagyok a Reproclinicnél szerzett általános tapasztalataimmal, törődést és megnyugvást éreztem az egész folyamat során.A csapat minden tagja barátságos volt, és úgy tűnt, őszintén fektetett a jólétembe, amit nagyra értékelnek. Tekintettel arra, hogy a kezelés megváltoztatja az életet, és ezért elsöprő, lenyűgözött a szolgáltatás színvonala, az e-mailben küldött kérdésekre adott azonnali válaszoktól, az időpontok elérhetőségétől, a barátságos csapattól és a klinikai környezettől a minden elem részletes magyarázatáig. hogy magabiztosan érezzem magam abban, amit csinálok, és ami most következik.Ideges voltam az ilyen típusú kezelések miatt, de nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a tapasztalataim ennyire pozitívak voltak, és arra ösztönözhetek más nőket, akik az én helyzetemben vannak, hogy lássák ezt egy lehetőségnek számukra. Ajánlom a klinikát barátaimnak és családtagjaimnak, nem csak Spanyolországban, hanem az Egyesült Királyságban is.Óriási köszönet a Reproclinicnek és csapatuknak, hogy mindent teljesítettek, amit remélhettem, és még többet 🙂
Timothy Maldoon
Timothy Maldoon
06:48 03 Aug 23
Az egész tapasztalat az elejétől a végéig profi és barátságos volt. Andreina orvosi koordinátorunk nagyszerű volt, ahogy a klinika személyzete és az orvosok is. Jelentkeztünk a garanciaprogramra, és sikerült az első tojástranszfer! Júliusban megszületett a kisfiunk, aki nagyon aranyos és egészséges. Köszönjük a Reproclinicnek, hogy ezt az ajándékot adta nekünk. A klinika tiszta, modern és központi helyen található, és Barcelona nagyszerű város. Összességében nagyon ajánljuk ennek a klinikának a használatát, és örökké a szívünkben élnek 💕 Csak így tovább!
Sarah Metalnikoff
Sarah Metalnikoff
16:54 02 Oct 23
Enyhén szólva is kiábrándító.3 sikertelen cikluson mentem keresztül ezzel a klinikával, és bár a folyamat időnként kívül esik az emberi irányításon, a klinika embertelen és érzéketlen megközelítése elfogadhatatlan.A férjemmel rengeteg időt és pénzt fektettünk végtelen tesztekbe és barcelonai látogatásokba, és meglepő a hanyag hozzáállásuk.Az utazásom ezzel a klinikával nagyon pozitívan indult egy nagyon kedves hölggyel, Silviával, aki eladta nekem az álomcsomagot. Személyes megközelítést kínál, elérhető támogatással és emberekkel, akikkel beszélgethet. Ez egyáltalán nem így volt. Napokba telne, amíg valaki válaszol nekem valami ilyen egyszerű dologra, aztán amikor a harmadik köröm kudarcot vallott, Lila orvosi asszisztens csak annyit válaszolt: „Leállíthatja a gyógyszert, és holnap felhívja az orvos”.Sok figyelmen kívül hagyott piros zászló volt az út során, de megbíztam ebben a klinikában, és cserébe elpazaroltam a csodálatos tojásokat, 4 fantasztikus embriót, és időről időre csalódással kellett megküzdenem.Mindenkinek azt javaslom, hogy távol tartsa magát ettől a klinikától, természetesen a pozitív visszajelzések a sikeres türelmekhez kötődnek, de sajnos ez nem mindig van így, és ez a klinika csak az üzleti oldalra és a pénzkeresésre gondol.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️