Ivf Spain Madrid

Ivf Spain Madrid Alicante klinika 1

Az Ivf Spain Madrid a MAP / IVF területére specializálódott. A 2009-ben alapított, tanúsított klinika a spanyolországi Alicantéban található. Tekintse meg az ügyfélértékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Ivf Spain Madrid, Alicante, Spanyolország

Az IVF Spain-nél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az asszisztált reprodukcióval kapcsolatos kutatások élvonalában legyünk, folyamatosan értékeljük és használjuk az innovációt és a technológiát, hogy a lehető legjobb kezelést garantálhassuk pácienseinknek. Ez az elkötelezettség lehetővé teszi számunkra azt is, hogy specializálódjunk és pozitív eredményeket érjünk el a gyakran összetett esetekben, például olyan betegek esetében, akiknél a beültetés nem sikerült, vagy akiknél immunológiai és genetikai problémák befolyásolják a fogamzást, vagy ismételt vetélések fordulnak elő, valamint névtelen petesejt-adományozás esetén.

Az IVF Spain-t 2017 márciusában hivatalosan meglátogatta és akkreditálta a RAG csapata, és 2016-ban minden más RAG termékenységi klinikánál magasabb szintű szakértelmet, szolgáltatásokat, létesítményeket és vizsgálati pontszámot mutatott be. A csapat továbbra is keményen dolgozik azon, hogy “világszínvonalú” termékenységi kezelést nyújtson a főként nemzetközi és határon túli pácienseknek.

Az IVF Spain egy nagyon csendes és nyugodt területen található, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető helyen. Az épület nagyon modern, gyönyörű pálmafák, trópusi növények és madárcsicsergés veszi körül. A klinikának saját terasza van, ahol élvezheti egy csésze kávé vagy tea elfogyasztását. A recepció nagyon jól megtervezett, így a páciensek érezni tudják a hely harmóniáját.

A klinika környezete nagyon tiszta és steril. Minden barátságos és barátságos. A klinika területén 4 laboratórium található, amelyek a legmodernebb technológiával vannak felszerelve. Az IVF Spain filozófiája a páciensek személyre szabott kezelésén alapul, átfogó szolgáltatást nyújtva a páciens által preferált nyelven, ami elősegíti az egyértelmű kommunikációt és a megértést. A betegek üdvözlőcsomagot kapnak, a kezelés után pedig akupunktúrás vagy masszázs szolgáltatásokat vehetnek igénybe. Elkötelezettek amellett, hogy az AHR-kutatás élvonalába tartoznak, folyamatosan értékelik és használják az innovációt és a technológiát, hogy a lehető legjobb kezelést kapják a pácienseik.

Ez a klinika hivatalosan is bizonyította, hogy a jelenlegi nemzetközi klinikai szabványoknál jóval magasabb szintű szakértelemmel, felszereltséggel, szolgáltatással és betegreakcióval rendelkezik.


Klinika szakterülete :

MAP / IVF
Spermiumellenes antitest vizsgálat
Mesterséges megtermékenyítés
Asszisztált PMA-keltetés
Embrióátültetés
Oocitafagyasztás
Oocita visszanyerés
Embriófagyasztás
Embrióátültetés
Embrióátültetési kanül
Embrioszkóp
Női termékenységi vizsgálatok
Termékenységi állapotfelmérés
Tüsző ultrahang
Hormonvizsgálat
Hysterosalpingográfia
IVF – In vitro megtermékenyítés
ICSI – Intracitoplazmatikus spermium injekció
IVF konzultáció
MACS – immunmágneses sejtkiválasztás
Petefészek stimuláció
PCT – posztkoitális teszt
PGD – beültetés előtti diagnosztika
Retrográd ejakuláció kezelése
Spermogram
Spermium DNS-fragmentációs teszt
Spermafagyasztás
Tubus katéterezés

Kínált szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Étterem
TV a szobában


Város: Alicante – Ország: Spanyolország – Alapítva 2009-ben
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelvek: spanyol, angol, francia


Vélemények az IVF-Spain Alicante városáról

4.3
powered by Google
Djurdja Milutinovic
Djurdja Milutinovic
10:49 17 Oct 23
Széleskörű kutatást végeztem az európai klinikákon, és arra a következtetésre jutottam, hogy ez az egyik legjobb klinika. Utunk körülbelül egy évig tartott, többszöri látogatással és sok tanulmányozással. Mindig jól bántak velünk, türelemmel, odafigyeléssel. Mindig is úgy éreztük, hogy az IVF csapata gondoskodik rólunk, a folyamatunkról, és szakértelmükkel mindent megtesznek az eredmény elérése érdekében. A betegek ellátása és támogatása kiváló, bármikor. Mindig rendelkezésre állnak, és mindig készek támogatni.És nincs több hozzáfűznivaló, csak azt, hogy nagyon ajánlom ezt a klinikát.Nagy köszönet Iuliiának és Dr. Rogelnek.
Vanessa Lucas
Vanessa Lucas
12:38 30 Nov 23
Jelenleg 5 hónapos terhesek vagyunk, miután Spanyolországban IVF-re mentünk donor petesejtért, és nagyon boldogok és izgatottak vagyunk. Nagyszerű tapasztalatunk volt ezzel a klinikával! A személyzet mind nagyon kedves, és a szolgáltatás magas. Időben visszakeresnek, hogy válaszoljanak minden kérdésére, vagy enyhítsék aggodalmait.A folyamat nagyon profi, a klinika pedig modern és nagyon tiszta. Nagyon ajánlom az IVF Spanyolországot mindenkinek, aki reménytelennek érzi magát ezen az úton 😊
Eszter Salamon
Eszter Salamon
13:37 17 Sep 23
Szavakkal nem lehet leírni, mennyire hálásak vagyunk az IVF Spain Alicante-nak, amiért valóra váltotta álmunkat. Hatalmas köszönet Dr. Izguierdónak és csapatának a valóban professzionális és magas szintű szolgáltatásért. Sok más termékenységi klinikához képest elképesztő, hogy Spanyolország mennyire fejlett IVF. Köszönöm Melissa a legcsodálatosabb és legkedvesebb ügyfélszolgálatot. És természetesen köszönet mindenkinek a klinikán, aki hozzájárult ahhoz, hogy álmunk valóra váljon, és hogy mindig olyan jól érezzük magunkat utazásunk során. 3 hete megszületett a gyönyörű kislányunk, ő a mindenünk. Nem is lehetnénk boldogabbak.100%-ban ajánljuk az IVF Spanyolországot mindenkinek, akinek termékenységi támogatásra van szüksége. Nyugodt voltunk attól a pillanattól kezdve, hogy először kapcsolatba léptünk a klinikával. A klinika árképzése is nagyon világos és egyértelmű, ami még kevésbé stresszessé tette az utazást.Köszönjük az IVF Spanyolországot, és várjuk, hogy meglátogassuk Önt a következő néhány évben, hogy köszöntsünk.
Judith P
Judith P
14:49 11 Sep 23
Terhes a második csodababánkkal! A saját kórházunkban azt mondták nekünk, hogy valószínűleg soha nem fogunk megfoganni a saját petesejtemmel. Az IVF Spanyolországban azonban a megközelítés egészen más volt. Személyre szabott kezelés, sok tesztelés és a kezelési terv módosítása, amíg megtaláltuk a számunkra megfelelő megközelítést.Dr. Pack és a csapat többi tagja nagyon professzionális, de nagyon megközelíthető is. És az eredmények magukért beszélnek. Köszönöm mégegyszer!Határozottan ajánlom!
Roger Riegendinger
Roger Riegendinger
17:42 01 Aug 23
Kiváló ellátást kaptunk a klinika személyzetétől, és úgy éreztük, hogy jó kezekben vagyunk. Az adminisztrációtól az orvosokig nagyon jól tájékozottak és tanácsosak voltunk. Elkötelezettségével segített bennünket szívünk vágyának teljesítésében. Nagyon köszönünk mindent!
elena munteanu
elena munteanu
11:31 10 Jul 23
Szeretném megosztani tapasztalatainkat az IVF klinikával kapcsolatban. Számomra és a férjem számára ez egy sok akadállyal és nehézséggel járó élmény volt, de egyben életünk legszebb élménye is, mert sikerült és megtörtént a csoda. Most a második trimeszterben járunk, és rendkívül boldogok vagyunk, hogy minden nap jól telik. Tiszta szívemből szeretném megköszönni az egész csapatnak, mert mindig mellettünk álltak, mindig nagyon készségesen reagáltak, amikor szükségünk volt rájuk. Elmondhatom, hogy mellettünk álltak, bátorítottak és segítettek mindenben, amit tudnak és tehetnek. És külön szeretnék köszönetet mondani Sarah Hurstnek, a nővérünknek, aki olyan türelmes volt velünk, és Dr. Sergio Rogelnek, akit Isten arra adott, hogy csodákat tegyen a földön. Ennek az embernek Isten ajándéka van, és áldott, hogy boldogságot hozzon az emberek családjába! Köszönünk mindent, amit értünk teszel!
SCR
SCR
13:20 04 Sep 23
Ez a klinika zseniális volt, és most 26 hetes terhes vagyok egy kislánnyal. Volt egy rossz tapasztalatom Prágában egy sikertelen próbálkozással, amikor 2 hetet vártam, miután nem működött semmilyen kommunikáció arról, hogy mi történt rosszul, és csak az volt a válasz, hogy „csak próbáld újra”. Nem akartam kipróbálni Írországot, ahol élek, mert drága, és nem olyan fejlett, mint Spanyolország.Amint megismerkedtem az IVF Spain Alicante csapatával, nagyon lenyűgözött. Carmen azonnal válaszolt a megkeresésemre, és csak 2 napig voltam Alicantében, úton a menorca felé, és elszállásolt. Éreztem, hogy törődnek velük, és valóban a bálban vannak, és tényleg úgy éreztem, Dr. Herrerer mindent megtesz értünk, és ezt meg is tette. Ő az, akit kérnék egy IVF orvostól, őszinte és együttérző. Sarah nagyon intelligens és gyors volt, mint a nővérünk. Claudia és Hector mindig kellemes fogadtatásban részesül, amikor megérkezik a tiszta és vonzó klinikára.Az egész eljárás kicsit több időt vett igénybe, mint a biopsziával és az IM-Map-pel rendelkező klinikákon az embrió beültetése előtt, de a módszer nagyon okos, mert megóv az embriók szükségtelen elvesztése miatti érzelmi felfordulástól. Gondoskodnak arról, hogy a körülmények tökéletesek legyenek a beültetéshez, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy működjön. Kiderült, hogy az immunitásom nem támogatja a beültetést, és a fogékonyság időzítése eltérő volt, ezért örülök, hogy teszteltem. Csináltunk egy IVF-et, majd még egyet az embrióbankoláshoz, és maradt 3 genetikailag tesztelt jó minőségű fagyasztott embriónk. Az első beültetési sikerrel!Én és a férjem mindig is élveztük az alicantei utazásainkat, bár ez meglepően hangzik, mert az IVF nagyon nehéz lehet, de élveztük a napot, az ételeket és az embereket, akik általános változást hoztak a közérzetemben a kezelés alatt. Mindig öröm volt látni a klinika személyzetét és a gyors válaszokat, ami óriási változást hozott az érzelmi jólétemben. Valójában azt mondanám, hogy nem volt nehéz a folyamat, miután áttértem erre a klinikára. Én és a férjem azt is megkérdeztük, hogy nem kaphatunk-e e-maileket a visszakeresés után, amíg az embrió el nem éri a blasztocisztát, hogy elkerüljük a hullámvasutat az embrió tenyésztése közben. A klinika támogatta döntésünket. Nagyon támogatták a genetikai vizsgálatokat is, amelyeket más országokban nem találtam.Nagyon ajánlom ezt a klinikát, pozitívan fogok gondolni rájuk, és vissza fogok térni a 2 lefagyasztott embriónkért! Nagyon szeretem az összes személyzetet, mert jobbá tették az életet, amikor átérezték a más klinikák nehézségeit. Még ha nem is működött volna, láttam egy nővért ölelni egy beteget, aki ideges volt és támogatta, ez az együttérzés sokat jelent
Pazapan Zapan
Pazapan Zapan
10:59 22 Jan 24
A férjemmel nagyon örülünk a különleges bánásmódnak. Nincsenek szavak Paz szerető figyelmének és Dr. Rogel türelmének és professzionalizmusának, valamint kedvességének leírására, nem is tudjuk, hogyan köszönjük meg.Még mindig folyamatban vagyunk, de ennek ellenére is rengeteg szeretetet kaptunk már mindenkitől a Klinikán. Köszönöm.Az egyetlen hely, ahol elérhetjük álmunkat, hogy szülők legyünk.
Jenni Flynn
Jenni Flynn
20:36 14 Feb 24
Írországban több ivf-kezelésen voltunk (10 kör), és kezdtük elveszíteni a reményt. Megtaláltuk az IVF Spain Alicantét, és az első konzultáció után úgy éreztük, hogy törődnek velünk. Két tojásgyűjtést és két embriótranszfert végeztünk. Van a legcsodálatosabb fiunk, Louis, és most terhesek vagyunk a második gyermekünkkel – álmainkon felül. Soha nem köszönhetjük az IVF Spanyolországnak és csapatának, hogy valóra váltották álmainkat. Nagyon jól gondoskodtak rólunk az adminisztrátor, az ápolószemélyzet és az orvosok. Az embriológusoknak – köszönjük mindenkinek, hogy gondoskodtak embrióinkról, és gondoskodtak azok biztonságos átviteléről. Mindannyian csodatevők vagytok a szemünkben. 100%-os sikerarány x
Cosima Reif
Cosima Reif
14:21 18 Mar 24
Csak ajánlani tudom az IVF Spanyolországot. Valóra váltottad a kislányom legnagyobb álmát. 4 év és 5 sikertelen próbálkozás van a hátam mögött, és a 6. és az első próbálkozás Alicantében azonnal működött. Örülök, hogy a kis drágámmal tölthetem az életem.
Yervand Soukiasiyan
Yervand Soukiasiyan
12:21 05 Mar 24
Szeretnénk véleményt írni egy csodálatos spanyolországi klinikáról.Nyolc év szenvedés és rengeteg IVF kísérlet után Hollandiában és Belgiumban úgy döntöttünk, hogy felvesszük a kapcsolatot a spanyol IVF Life klinikával Dr. Reshota és csapata nagyon profi és figyelmes volt. Az édes lány, Julia mindent világosan elmondott és elmagyarázott, mindvégig kapcsolatban volt velünk.Az egész folyamat során támogattak és irányítottak minket, minden kérdésre válaszoltak, emlékeztettek minden gyógyszerre, nagyon figyelmesek voltak. Az eredmény felülmúlta várakozásainkat első alkalommal )az 1. IVF és 1. embriótranszfer után estem teherbe. Csak ajánlani tudjuk ezt a klinikát! Ha megvan az utolsó lehetőség, és nagyon fogy az idő, ne habozzon sokáig, keresse ezt a klinikát. Minden olyan világos és jól megtervezett volt, maximálisan elégedettek vagyunk a klinikával és az orvosokkal. újragondolva a kapcsolatfelvételt) ha tényleg nem számítunk rá.Még egyszer nagyon köszönjük az orvosnak és az egész csapatnak, akik elláttak minket. jachtkikötő
Liss Garis
Liss Garis
20:17 11 Mar 24
Nem is lehetnénk boldogabbak. Nagy köszönet az egész csapatnak, akik az első naptól kezdve gondoskodtak rólunk. Hazánk orvosai azt mondták, hogy lehetetlen lesz gyermeket vállalni, de az IVF Spanyolország kezdettől fogva hitt bennünk, és most terhesek vagyunk! Mindig elérhető, gyorsan válaszol, és sok időt szán az ügyünkre. Több mint hálásak vagyunk, hogy rád találtunk. A helyzetünkben lévőknek már ajánlottuk a klinikát.
Johann N. Ostermaier
Johann N. Ostermaier
12:03 20 Nov 23
Dr.SzakmaiSzokatlanMenőHozzáértőenNőpartnerségbenBátorítóErős idegekÓvatos„Csak a levél kerül feladásra”Kedves Pena asszony!Tisztelt Doktornő! Csomag,Kedves IVF Alicante csapat!Tegnap csoda történt, és a lányunk azNémetországban született.Neked köszönhetően ez a csoda mesének tűnt számunkra.Még akkor is, ha az első próbálkozás kudarcot vallott,nagyon jó intuitív érzésünk volt már az elején.azaz a 2020. június 14-i első beszélgetésünktől, az azt követő első találkozótól Alicantében, az első próbálkozástól 2021 decemberében, a további vizsgálattól BadenBadenben, a második próbálkozástól 2023. február 23-án és az azt követő támogatástól.A repülőtéri szolgáltatása tökéletesen működött;a szállodai ajánlások bennfentes tippek voltak.Csak a klinika professzionalizmusa és Pena asszony mindig biztató természete és dr. Packnek köszönhető, hogy mindig jókedvvel folytattuk.Még ha vannak is negatív kritikák, ezek csak apróságok és porszemek az univerzumban - senki sem lehet 120%-ban tökéletes - 75% is elég a csodához, és a türelem elengedhetetlena legnagyobb erény ebben a projektben.Még egyszer köszönöm – nagyszerű, hogy létezel és bátorítaszminden leendő szülő.Üdvözlettel: Johann Ostermaier és családja
Camila Fitzsimons
Camila Fitzsimons
15:20 28 Aug 23
Kiváló és megbízható klinika. Megcsináltam a kezelést, és sikeres volt, és a világ legboldogabb anyukája lettem. Doctor Pack nagyszerű orvos, minden új kezeléssel kapcsolatban tanácsot adott, és a számomra legjobbat nyújtotta, nagyszerű támogatást. A klinikán minden személyzet kedves és segítőkész. Nagyon ajánlom a klinikát, biztos vagyok benne, hogy ez a legjobb választás.
Claire Olson
Claire Olson
15:55 17 Jul 23
Hogyan lehet szavakba önteni azt az ajándékot, amit nekünk adtak? Az egész csapat, különösen az orvosunk, Dr. Pack és a nővérünk, Sara Hurst csodatevők. Az Egyesült Államokból utaztunk, miután a világ klinikáit kutattuk. A férjemmel mindketten 40 év felettiek vagyunk. Dr. Pack-kel való találkozásunk pillanatától kezdve tudtuk, hogy ez a megfelelő klinika számunkra. A harmadik trimeszteremben vagyok, és a terhesség nagyon jól telt. Pozitív teszttel áldott meg minket az első implantátumunk. Dr. Pack és az egész csapat professzionális, gondoskodó, figyelmes volt, és vezette utunk a siker felé. A klinika csúcsminőségű. Nagyon ajánlom, és bárcsak elmondhatnám a világnak erről a klinikáról. Fantasztikus munka minden csapatunknak, köszönjük, hogy csodát adtál nekünk – egy családot. Alig várjuk, hogy visszatérjünk testvérünkért. 😊
rafaella elias
rafaella elias
18:21 10 Jul 23
Hihetetlenül hálásak vagyunk, hogy várandós lehetünk második gyermekünkkel. Bízunk benne, hogy az IVF-Spain rendelkezik azzal a szakértelemmel, hogy Önt szülőkké tegye – még a legnehezebb esetekben is, és a személyzet is nagyon barátságos. Határozottan ajánljuk ezt a klinikát, hogy támogassa az utazását. Sok sikert és higgyetek 🙂
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️