Eugin – Barcelona

Eugin Barcelona Barcelona klinika 1

Eugin – Barcelona a MAP / IVF területére specializálódott. Az 1999-ben alapított, ISO és EU szöveti irányelvvel tanúsított klinika a spanyolországi Barcelonában található. Tekintse meg a vásárlói véleményeket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Eugin – Barcelona, Spanyolország

1999 óta az Eugin Barcelona több ezer család otthona lett. Az Eugin a világ vezető asszisztált reprodukciós klinikák csoportjának része, amely az NMC Healthcare kórházcsoport égisze alatt működik.

Küldetésünk, hogy átalakítsuk ezt a világot olyanná, amelyben minden nő, aki vágyat érez a teherbeesésre, elérheti azt. Folyamatosan garantálni pácienseink maximális jólétét, a legjobb asszisztált reprodukciós technikák alkalmazásával, amelyeket tudományos szigor és orvosi kiválóság támogat. Elkötelezettség, elhivatottság és hivatás a szolgálatra.

Kiválóság, valamint személyes és szakmai etika. az Eugin valódi lényegét meghatározó 5 érték. 75 klinika 15 országban, 4 kontinensen. 150 részvétel nemzetközi orvosi és tudományos kongresszusokon 1500 szakember.

Nagyszámú egészségügyi szakemberekből álló csapat, köztük orvosok, ápolók, embriológusok, pszichológusok és egy nagyszámú támogató csapat. 25 elkötelezett munkatárs a világ legjobb egyetemeivel és kutatóintézeteivel kötött megállapodásoknak köszönhetően. Eugin Spanyolország 20 éve ad sokaknak.

Az Euginnál szeretünk mindent kézben tartani, beleértve az előrelépéseinket is. Ha tehát azon gondolkodik, hogy megbízhat-e bennünk, hagyja, hogy tapasztalatunk legyen a válasz. Élvonalbeli technikák és technológiák. Csúcsspecialistákból álló csapat által alkalmazva, mindig a saját kutatásaink élvonalában.


Klinika specialitása :

MAP / IVF
Spermiumellenes antitest teszt
Mesterséges megtermékenyítés
Asszisztált PMA-keltetés
Embrióátültetés
Oocitafagyasztás
Oocita visszanyerés
Embriófagyasztás
Embrióátültetés
Embrióátültetési kanül
Embrioszkóp
Női termékenységi vizsgálatok
Termékenységi állapotfelmérés
Tüsző ultrahang
Hormonvizsgálat
Hysterosalpingográfia
IVF – In vitro megtermékenyítés
ICSI – Intracitoplazmatikus spermium injekció
IVF konzultáció
MACS – immunmágneses sejtkiválasztás
Petefészek stimuláció
PCT – posztkoitális teszt
PGD – beültetés előtti diagnosztika
Retrográd ejakuláció kezelése
Spermogram
Spermium DNS-fragmentációs teszt
Spermafagyasztás
Tubus katéterezés

Eugin – Barcelona kínál Önnek :

Reptéri transzfer
Ingyenes Wifi
Hotel foglalás
Tolmácsolás
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Étterem
TV a szobában


Város: Barcelona – Ország: Spanyolország1999-ben alapították
Akkreditáció: ISO és EU szöveti irányelv – Beszélt nyelvek: spanyol, angol, francia


Eugin Barcelona értékelése

justine girard
justine girard
18:33 08 Nov 23
Bátran ajánlom az Eugin klinikát, fogadtak, követtek, tanácsot adtak, támogattak... még jobban, mint amire számítottam. Bármilyen kérdés esetén elérhetőek a projektek előtt és után. Nagyon profi, tiszta, ajánlom.Köszönök mindent Eugin Barcelona-nak.A projektem a végéhez ért, a baba jól van, olyan boldog.
lorena marzolo
lorena marzolo
13:01 21 Sep 23
Szeretnénk megköszönni Eugin Barcelona egészségügyi és adminisztratív személyzetének, hogy valóra váltották nagy álmunkat, egy királyi család létrehozását. Külön köszönet Dr. Raffaele Rosaniának, akivel alig több mint egy éve találkoztunk az interneten keresztül, és aki visszaadta nekünk a pozitivitást és az önbizalmat, miután 4 év alatt három sikertelen próbálkozás miatt kimerültek és kiábrándultunk. Euginban a mi egyediségünkben "kezeltek" minket, nem pedig egy mindenki számára azonos standard protokollal, sajátos problémáinkat tanulmányozták, kezelték, megoldották. Sőt, a friss petesejtek alkalmazására vonatkozó kéréseink teljesültek, ami a házaspár és a klinika számára nagyobb igénybevételt jelent, de véleményünk szerint azonnali sikert garantált. most még mindig nem hisszük el, hogy kis angyalkánk, Matteo velünk van, hogy álmatlan éjszakákat és elfojthatatlan örömet, de mindenekelőtt egy új szép létezést adjon nekünk!
Julie Pujol
Julie Pujol
11:50 21 Sep 23
Kiváló klinika! Valódi nyomon követés, valódi támogatás az egész út során, ne habozzon kapcsolatba lépni velük a legkisebb kérdés esetén, ott lesznek. Szívből ajánlom őket. Nekik köszönhetem, hogy anya lehettem, és tudom, hogy a jövőben visszatérek hozzájuk! Köszönöm, hogy megváltoztattad az életemet 🙏
Silvia Manucci
Silvia Manucci
16:31 26 Oct 23
Köszönet az Eugin klinika minden dolgozójának. Minden ember, akivel találkoztunk, abszolút segítőkész és profi volt, lehetővé téve számunkra, hogy gyorsabban megvalósítsuk álmunkat, családalapításunkat, mint azt valaha is gondoltuk. Nagyon szépen köszönöm!
elodie caquot
elodie caquot
13:43 16 Oct 23
KÖSZÖNJÜK, KÖSZÖNJÜK, hogy lehetővé tették számunkra, hogy megvalósíthassuk álmunkat, hogy anyákká váljunk. Köszönjük támogatását a kételyek idején, köszönjük professzionalizmusát utunk során. Kétségtelenül hívni fogunk, ha lesz második baba. Nagy köszönet az orvosának, aki tökéletesen áttanulmányozta az aktánkat, és tudta, mit és hogyan kell csinálni anélkül, hogy erőltetett volna, anélkül, hogy súlyos kezelést róna ki ránk, és figyelmes maradt aggodalmainkra (amit a francia orvosok idéztek elő). Örökké hálásak leszünk neked.
AMELIE DEHARBE
AMELIE DEHARBE
17:51 23 May 23
Nagyon szép kíséret. A klinikám minden munkatársa kedves. Gyors válasz a kérdéseimre. A folyamat és a francia nyelv teljes elsajátítása.Március 24-én szültem egy csodálatos kislányt. Hatalmas köszönet mindazoknak, akik közvetve vagy közvetlenül részt vettek ebben a csodálatos projektben és ebben a nagyszerű kalandban.
Marie Brunet
Marie Brunet
08:21 29 Aug 23
Szeretnék köszönetet mondani az eugin klinika csapatainak, akik sikeresen támogattak életemben: anyává válásomban. Két hete született Charly kisfiam és ez nagy boldogság (a nehéz éjszakák ellenére 😉)! Ajánlom ezt a rendkívül professzionális rendelőt, ahol mindig gondoskodó és figyelmes emberek, gördülékeny orvosi és adminisztratív nyomon követés, nagy teljesítményű digitális eszközök a távoli kommunikációhoz és dokumentumok küldéséhez. És beszélgetések franciául! Kívánom, hogy minden nő ismerje meg az anyaság boldogságát, ha akarja. Egy pillanatig se habozzanak felvenni a kapcsolatot Euginnal, hogy valóra váltsák álmukat!
Anna Blinderman
Anna Blinderman
18:07 07 May 24
Szuper klinika, nagyon profi dolgok, a kommunikáció tökéletes. Úgy éreztem, az orvos és a többi személyzet nagyon gondoskodó. Sikerem volt Eugennel 15 év, számtalan meddőségi kezelés után Kanadában. Bárcsak korábban megtalálnám őket. Nagyon ajánlott!
Eduart Dokuci
Eduart Dokuci
12:48 31 Jul 23
Csak rendkívül elégedettek és boldogok lehetünk, hogy ezt a szerkezetet választottuk, hogy végre életet adjunk kisbabánknak. Több év sikertelen próbálkozása után itt megtaláltuk a megfelelő környezetet álmunk valóra váltásához.Otthon fogadtak minket, és mindig mosolyogva vigyáztunk ránk. Külön érdemjegy illeti Dr. Pamela Santuccit és csapatát, akik finoman és odafigyeléssel kísértek és kalauzoltak bennünket.!!
cyndie villequey
cyndie villequey
15:12 14 May 24
Az Eugin csapata végig támogatott a próbálkozásaim során. Mindig találtam egy figyelmes, gondoskodó és szinte barátságos fület a csapatban, aki bátorított a nehéz időkben. Meggyőződésem, hogy ha az utolsó próbálkozásom sikeres volt (most a fiamon kívül két ikerlányom van), az a csapatomnak köszönhető, akik lehetővé tették, hogy leküzdjem a stresszt és ne adjam fel. Nagyon meghatottan köszönök melegen Euginnak.
Sandrine LEFEVRE
Sandrine LEFEVRE
16:05 14 May 24
Az interneten keresztül értesültünk a klinikáról. Amint kapcsolatba kerültünk a csapattal, úgy éreztük, hogy meghallgatnak, körülvesznek, mintha elkényeztetnek minket. Az aktánkat azonnal elintézték, és egy orvos telefonos időpontot ajánlott fel, hogy elmagyarázza a profilunkhoz igazodó megoldásokat, az elvégzendő kezeléseket, kiegészítő vizsgálatokat... nagyon barátságos és figyelmes csapat. Kiváló és nagyon komoly nyomon követés, tökéletes és megnyugtató szervezés a folyamat különböző szakaszaira.45 éves vagyok, 2. próbálkozásra teherbe estem, a csapat végig követett a várandósságom alatt, egészen fiunk születéséig.Nem bántam meg, 13 év franciaországi küzdelem után lehetővé tették, hogy megvalósítsam álmunkat. Nagyon köszönöm az Eugin klinikának
Julie Rojas
Julie Rojas
17:51 27 Feb 24
Erősen ajánljuk az Eugin klinikát, ha gyermekekkel foglalkozik. A támogatás magas színvonalú, akárcsak a különböző szakemberek, akikkel kapcsolatba kerültünk. A helyiségek is nagyszerűek, igazán személyre szabott szolgáltatást érz az ember.Mélyen köszönjük nekik, mert nélkülük soha nem tudtuk volna megvalósítani álmunkat az anyaságról.Egy új babaprojekthez nem fogunk habozni másodszor is megkérdezni őket.
Manu Manu
Manu Manu
12:46 07 Feb 24
Azt tanácsolom a terhességet kereső nőknek, hogy forduljanak az Eugin központhoz, négy olaszországi próbálkozás után, elvesztve a reményt, nagyon elkeseredtem, a központhoz fordultam, és az első próbálkozásra teherbe estem, óriási boldogsággal küzdöttem. higgyétek el, gyönyörű terhességem volt természetes szüléssel és most végre megvan a két hónapos kislányom, aki gyönyörű és egészséges. Köszönet minden dolgozónak és orvosnak, akik nagyon jók és mindenekelőtt profik követtek ezen a nehéz úton, mindig jelen voltak és mindig azonnal válaszoltak kérdéseimre, kétségeimre, a távolság ellenére, két próbálkozásból álló csomagot is megtettek. miután első próbálkozásra teherbe estem, visszaadták a pénz egy részét, mindenekelőtt komolyságukat és profizmusukat, nekik köszönhetően valóra válthattam nagy álmomat. Köszönjük az EUGIN munkatársainak, sok nőnek segít megvalósítani álmát, hogy anyává váljon.
Fabiana Acquaviva
Fabiana Acquaviva
16:17 05 Feb 24
Nem is választhattunk volna számunkra jobb klinikát. 360 fokban követtek minket orvosi, adminisztratív és pszichológiai szinten egyaránt. Leginkább az a hatalmas empátia vigasztalt meg bennünket, amelyet akár csak videohívással is tapasztaltunk, majd személyesen is megmutattunk, amikor ott jártunk. Azonnal kapcsolatba kerültünk mindkét csodálatos orvosunkkal, Dr. Rosania, aki az összes munkatársával, aki minden lépésnél támogatott és eltűrt minket, kérdezett és kételkedett. Óriási tapintattal és vágyakozással tisztelték korunkat és kívánságainkat, hogy átadják nekünk álmainkat.Most a kiskutyánk a karunkban van, és egy személyzet, aki velünk együtt örült az út minden lépésének. Emlékszem még mindenki lelkesedésére az áthelyezés napján és az orvos hívására. Rosania, amikor bejelentettük, hogy minden rendben ment és terhes vagyok... egészen addig a hívásig, hogy gratuláljunk a velünk tartott kölyökkiállításhoz és azzal az ígérettel, hogy meglátogatjuk őket a kicsivel!Mit ne mondjak... nem is lehetnénk elégedettebbek!
Veronica Tognetti
Veronica Tognetti
15:28 22 Feb 24
Kivételes klinika és személyzet.A távolság ellenére rögtön jól kijöttünk. Nem volt hosszú várakozási idő. 2022 márciusában fordultunk a klinikára, júniusban donor petesejttel csináltuk az átültetést...március 9-én megérkezett a szivárványos Gianmarcónk!!! A vitalitás hurrikánja. Két baráti párnak ajánlottuk ezt a klinikát, egyikük már úton van. Reméljük nekik is minden jól alakul.Hagyok egy fotót a mi csodánkról, és ismételten köszönetet mondok neked. És.....mindig van egy tojás, amit megtarthatsz!!! Talán...
Jennifer Mayon
Jennifer Mayon
21:03 11 Mar 24
100%-ban ajánlom az Eugin klinikátA csapat jóvoltából megvalósult a tervem, hogy anya legyek, és 07.12.23-án, kevesebb mint egy évvel az első találkozásunk után megszületett egy kislányom.Az elejétől a végéig támogatást éreztem, akár telefonon, akár írásban az online platformon keresztül, vagy a klinikán a helyszínen.Professzionálisak, gondoskodóak és mélyen emberiekMinden kifogástalan egészségügyi és biztonsági körülmények között zajlott.Nincsenek kellemetlen meglepetések vagy többletköltségek, minden világos volt a kezdetektől fogvaCsodálatos élmény volt számomra, és egy pillanatig sem fogok habozni, hogy újra felkeressem őket, ha egy nap úgy érzem, hogy el kell kezdenem egy második tanfolyamot.Köszönök mindent, Eugin, nagyban hozzájárultál a mindennapi boldogságomhoz
Emilie Emrul
Emilie Emrul
17:29 10 Jan 24
Kivételes klinika minden szempontból. Kedves személyzet. Minden jól ment nekünk egy csodálatos hercegnővel, aki boldogsággal töltött el bennünket.Köszönet az egész csapatnak.
Eline KLEIN
Eline KLEIN
21:13 03 Jan 24
Köszi köszi köszi. Neked köszönhetően egy csodálatos fiú édesanyja lehettem, aki nap mint nap boldogsággal tölt el. Nagyon hatékonynak, figyelmesnek találtam, és ha úgy döntök, hogy második gyermeket vállalok, habozás nélkül visszajövök hozzád. A távolság ellenére minden vizsgámat le tudtam tenni Luxemburgban, és csak a barcelonai átszállás miatt jöttem. A procedúra végül nagyon egyszerű volt 🙂
Anne-Sophie GLORIOD
Anne-Sophie GLORIOD
08:05 19 Dec 23
Nagy köszönet az EUGIN klinikának, akik nélkül nem valósulhatott volna meg a szülői vágyunk.Az egész csapat rendkívül profi, mindig nagyon jó fogadtatásban és tanácsadásban részesültünk. Az orvosok a kezdetektől fogva képesek voltak diagnosztizálni és adaptálni a szükséges protokollt. És elsőre sikerült 🙂
Julie Fressineau
Julie Fressineau
14:03 21 Apr 23
Nagyon köszönjük Euginnak, hogy családunkban üdvözölhette csodálatos Calie-nkat, aki most ünnepelte első születésnapját. Boldogsággal tölt el minket minden nap…Az Eugin csapat tagjai figyelmesek, professzionálisak, hozzáértőek, készségesek és elérhetőek voltak. Azonnal megnyugodtam és megnyugodtam. 2 anyukák vagyunk és a 2. megtermékenyítéstől működött. Köszönet mindenért !Julie, Chris és Cali
Veronica Papa
Veronica Papa
15:19 10 Jul 23
Ennek a fantasztikus klinikának és a minket lépésről lépésre követő csapatnak köszönhetően feleségemmel megvalósíthattuk álmunkat, hogy anyákká váljunk. Magasan képzett emberek mindig is rendkívüli professzionalizmussal, érzékenységgel és kedvességgel álltak rendelkezésünkre. Két nap múlva négy hónapos lesz a kislányunk, aki az EUGIN klinika nélkül ma már nem lenne a karunkban. Mindenkinek szeretettel ajánljuk, aki asszisztált nemzési útra szeretne indulni.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️