Tambre

Tambre Madrid klinika 1

A Clinique Tambre a MAP / IVF-re specializálódott. Az 1980-ban alapított, tanúsított klinika Madridban, Spanyolországban található. Tekintse meg a vásárlói véleményeket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Tambre, Madrid, Spanyolország

A Clínica Tambre egy úttörő orvosi és sebészeti központ, amely a nőgyógyászatra és a termékenységre specializálódott, és Madrid szívében található. Az 1978-ban alapított magánklinika. A 2017-es évben mintegy 1000 kezelési ciklust hajtott végre. Küldetése, hogy segítsen a pácienseknek megvalósítani az álmukat, hogy egészséges gyermeket szüljenek, hozzájáruljon a tudomány, az orvostudomány és a társadalom fejlődéséhez. A Clínica Tambre a Mistral Fertility Clinics, SL általános néven is ismert.

A korábbi elnök, Dr. Pedro Caballero több mint 40 évvel ezelőtt kezdte pályafutását az asszisztált reprodukció területén, így a madridi Clínica Tambre a legtapasztaltabb orvosi központ a termékenység területén. A több mint 56 tudományos tanulmányt publikáló Caballero a tudományos közösségben szilárd referenciának számít.

Emellett Dr. Pedro Caballero az andrológia területén szerzett tapasztalatait felhasználva 1980-ban létrehozta Spanyolország második spermabankját. Ambícióját, elkötelezettségét és elhivatottságát egész csapata osztja, így a Clínica Tambre Spanyolországban és külföldön is a legmagasabb színvonalú klinikaként pozícionálja magát. Caballero sikerének kulcsa azonban nem csupán 40 éves tapasztalata és vállalkozói szelleme.

A Clínica Tambre a szívélyes, személyre szabott betegellátás, a spanyol és az európai átlagot jóval meghaladó sikerességi arányok, a kiváló orvosi csapat és a legújabb, legpontosabb technológiák alkalmazása révén is kiemelkedik.

A Clínica Tambre 2018-ban teljesen megújult, amikor Inge Kormelink vette át a klinika igazgatói posztját. Két laboratórium áll rendelkezésre, az egyik az IVF, a másik az andrológia számára. A kezelést követően a páciensek a hat privát lábadozószobában élvezhetik a kényelmet.

A Tambre csapata nagy tapasztalattal rendelkezik, Dr. Laura Garcia de Miguel orvosigazgató vezetésével, aki szülész-nőgyógyász szakorvos, és mesterdiplomával rendelkezik az emberi reprodukció területén. A teljes csapat 10 orvosból, 6 embriológusból (a vezető embriológus ESHRE akkreditációval rendelkezik) és 6 ápolóból áll.

A nemzetközi csapat interkulturális szakértőkből áll, akik megkönnyítik a kommunikációt az első kapcsolatfelvételtől a kezelés végéig. A csapat több nyelven beszél, többek között angolul, olaszul, németül, hollandul, franciául és természetesen spanyolul.

A Clínica Tambre rendelkezik a legnagyobb és legrégebbi spermabankkal Madridban, és mintákat szállít más klinikáknak Spanyolország-szerte; a spermabank mind a férfi, mind a női faktor tekintetében professzionális.

A Clínica Tambre elkötelezett a minőségellenőrzés iránt. A Tambre volt az első Spanyolországban, amely ISO akkreditációt kapott; ISO 9001:2015, valamint ISO 14001 és az Egészségügyi Minisztérium UNE 179007 rendelete. Ez az egyetlen európai klinika, amely 2005-ben és 2008-ban elnyerte az EFQM European Quality Management Finalists díját.

Saját biopéldány-követő rendszerükön kívül rendelkeznek egy Witness nevű rendszerrel is. Ez egy RF-kártyából (rádiófrekvenciás kártya) áll, amelyet a páciensek kapnak, és amely a kezelés minden szakaszában rögzíti a páciens személyazonosságát a spermához, petesejtekhez és embriókhoz.


Klinika specialitása :

MAP / IVF
Spermiumellenes antitest-teszt
Mesterséges megtermékenyítés
Asszisztált PMA-keltetés
Embrióátültetés
Oocitafagyasztás
Oocita visszanyerés
Embriófagyasztás
Embrióátültetés
Embrióátültetési kanül
Embrioszkóp
Női termékenységi vizsgálatok
Termékenységi állapotfelmérés
Tüsző ultrahang
Hormonvizsgálat
Hysterosalpingográfia
IVF – In vitro megtermékenyítés
ICSI – Intracitoplazmatikus spermium injekció
IVF konzultáció
MACS – immunmágneses sejtkiválasztás
Petefészek stimuláció
PCT – posztkoitális teszt
PGD – beültetés előtti diagnosztika
Retrográd ejakuláció kezelése
Spermogram
Spermium DNS-fragmentációs teszt
Spermafagyasztás
Tubus katéterezés

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wifi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Étterem
TV a szobában


Város: Madrid – Ország: Spanyolország – Alapítva: 1980
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelvek: spanyol, angol, francia


Vélemények a Clínica Tambre

Lella Mami
Lella Mami
10:27 10 May 23
A Tambre klinikának köszönhetően valóra váltottuk álmunkat és végre a karunkban tarthatjuk kis Alessandrónkat!!!!! A klinika nagyon barátságos és professzionális. Köszönjük minden orvosi és adminisztratív személyzetnek, aki követte utunkat a rendkívüli udvariasságért és kedvességért. Külön is szeretnénk megköszönni Ariannának a támogatást! A Clinica Tambre-t ajánljuk mindazoknak, akik a szülőség álmát keresik!
Stefan Kiss
Stefan Kiss
17:29 03 Sep 23
Beatriz már az első naptól fogva szeretettel fogadott, és barátságos és profi modorának köszönhetően a kezdetektől fogva teljes bizalommal bízhattam a klinikában. Minden kérdés és félreértés esetén rendkívül hozzáértő támogatást kaptam Beatriztől, ami sokat segített. Nagyon hálás vagyok neki, és nagyon ajánlom ezt a klinikát.
Gio
Gio
10:57 01 Jul 23
Tapasztalataink a Tambre-nál nagyon pozitívak voltak. Különféle évekig tartó próbálkozások után nagyon elkeseredtünk. De azonnal megértettük, hogy az eredményen túl gyönyörű utazás lett volna Tambre-val. Üdvözöltek minket és nagy emberségesen bántak velünk, és ez lehetővé tette számunkra, hogy bizalommal nézzünk szembe mindennel. Különösen Arianna és Dr. Garcia támogatását érzékeltük valódinak, ez ritka és értékes, találtunk embereket, akik gondoskodtak rólunk. KÖSZÖNÖM !!!
Antonio
Antonio
12:39 02 Aug 23
Mélyen csalódottak voltunk a korábbi tapasztalatok miatt. Aztán egy kedves barátunk mesélt a tambrei klinikáról. És ma egy csodálatos kisfiú szülei vagyunk! Fantasztikus vendégszeretet és profizmus. Külön köszönet illeti Ariannát, aki nagy szeretettel és profizmussal vigyázott ránk.
Milos Maricic
Milos Maricic
08:52 13 Jul 23
A tapasztalatunk nem volt jó. A Tambre egy olyan klinika, ahol nem igazán bízhatsz, mert nem igazán törődnek veled.Ezt olyan férfiként írom, aki támogatta a feleségemet a Clinica Tambre-val végzett folyamat során, és három sikertelen kísérlet során.A klinika személyes ajánlása volt a feleségem barátjától, aki egyébként még mindig próbál teherbe esni, miután évekig próbálkozott a klinikán. A mi hibánk volt, hogy elfogadtuk ezt az ajánlást.A klinikával kapcsolatos problémák a fizetés után kezdődnek. Az első látogatásom alkalmával (külföldön élünk) spermát adtam, de elfelejtettem vérvételt csinálni. Emlékeztetnem kellett őket, és egy nővér azt mondta: "Ó, igaz, bocsánat", mintha mindig ez történt volna. Még mindig elfelejtettek néhány vizsgálatot elvégezni (szifilisz stb.). Várakozás közben észrevettem, hogy egy hölgy sír az egyik fülkében, mivel külföldről érkezett, és nem tudtam, mikor fog megtörténni az áthelyezése, ha egyáltalán megtörténik.Az első látogatás után annyira megdöbbentem, hogy hajlandó voltam elmenni. De fizettünk, így folytattuk. Újabb hiba.Aztán a feleségem elkezdte az eljárást. Az azonnali üzenet, amit fizetés után kaptunk, az volt, hogy nem mi vagyunk az elsőbbség. Az orvosok minden egyes alkalommal 15-30 percet késtek a zoom-hívásokról, és a megjegyzéseinket azzal ecsetelték, hogy "Ebédelnem kell" és hasonlók.Általában sok e-mailt és telefonhívást igényel, hogy emlékeztessem valakit, hogy írjon programot a feleségemnek. Ezek a programok néha nem megfelelő adagolást vagy ütemezést tartalmaznak, amikor magunk vagy nőgyógyásznál ellenőriztük őket; ezek csak a mi beavatkozásunkra javíthatók ki. Ha a Tambre-rel dolgozik, nyomon kell követnie ezeket a dolgokat, és alapvetően saját magának kell részmunkaidős orvosnak lennie.Folyamatosan a sötétben vagy. Nehéz orvoshoz beszélni. Nehéz választ kapni egy kérdésre. Egy idő után a bizalom komoly problémává válik.Kérdezzen meg a Tambre-ről olyan valódi online csoportokban, amelyek a termékenységről vitatkoznak, és akkor valódi képet kaphat a hírnevükről, és ez nem szép.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️