Fiv Marbella

Fiv Marbella Marbella klinika 1

A Fiv Marbella a MAP / IVF-re specializálódott. A 2012-ben alapított, tanúsított klinika a spanyolországi Marbellában található. Tekintse meg az ügyfélértékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek árairól. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

FIV Marbella Klinika, Marbella, Spanyolország

A FIV Marbella örömmel jelenti be, hogy március 4-én 20:00 órakor megnyitjuk a FIV Marbella klinikát Ceutában. Az eseményre a Paseo de la Marina Española 26. szám alatt kerül sor, ahol a klinika található.

Két hónappal ezelőtt döntöttünk úgy, hogy megnyitunk ebben a városban azzal a céllal, hogy az asszisztált reprodukció területén szerzett tapasztalatainkat és technológiánkat elérhetővé tegyük a város polgárai számára. Két hónappal később büszkén jelenthetjük be, hogy 3 páciensünk elérte a kívánt terhességet a szakemberek segítségével.

Szeretnénk emlékeztetni, hogy a Marbella IVF több mint 100 szakemberből álló csapattal rendelkezik, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a termékenység világában. Ez a csapat a ceutai páciensek szolgálatában áll, hogy garantálni tudja a közösségben meglévő növekvő igényeket, és hogy minden egyes kezelés során a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa.

Ezzel az új nyitással már 6 városban vagyunk jelen: Marbella, Malaga, Madrid, Milánó, Barcelona és most Ceuta, amely csatlakozik a nagy Marbella IVF családhoz.


A klinika specialitása :

MAP / IVF
Spermium antitest teszt
Mesterséges megtermékenyítés
Asszisztált PMA keltetés
Embrióátültetés
Oociták fagyasztása
Oocita visszanyerés
Embriófagyasztás
Embrióátültetés
Embrióátültetési kanül
Embrioszkóp
Női termékenységi vizsgálatok
Termékenységi állapotfelmérés
Tüsző ultrahang
Hormonvizsgálat
Hysterosalpingográfia
IVF – In vitro megtermékenyítés
ICSI – Intracitoplazmatikus spermium injekció
IVF konzultáció
MACS – immunmágneses sejtkiválasztás
Petefészek stimuláció
PCT – posztkoitális teszt
PGD – beültetés előtti diagnosztika
Retrográd ejakuláció kezelése
Spermogram
Spermium DNS-fragmentációs teszt
Spermafagyasztás
Tubus katéterezés

Kínált szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wifi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Étterem
TV a szobában


Város: Marbella – Ország: Spanyolország – Alapítva: 2012
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): spanyol, angol, francia


Vélemények a Marbella IVF klinikáról

Agnese Pagnoccheschi
Agnese Pagnoccheschi
09:06 27 Oct 23
Csodálatos élményben volt része a termékenységi klinikán. 💞Őszintén köszönöm a kedves Letiziának, aki olaszul beszélve érzékenységgel támogatott, otthon érezve magam, és az egész orvosi csapatnak, aki nagy szigorral, szakértelemmel és hozzáértéssel követett.Végtelenül hálás vagyok neked, mert már nem fiatal koromban sikerült beteljesítenem az anyaság iránti nagy vágyam... 😄És akkor dupla meglepetés: most két frugolettre várok! 🤞🤞Köszönöm szépen Ovoclinic❤🤗
Beatriz de Lara
Beatriz de Lara
14:28 15 Feb 24
Nincsenek szavak, amik elmondhatnák azt a boldogságot, amit a párom, a családom és én érzünk, amiért sikerült elérni azt az álmot, hogy 12 hetes + 5 évesek lettünk, és hogy pillanatnyilag minden jól megy.Nagyon-nagyon hálásak vagyunk az Ovoclinic Marbellának, hogy megtette ezt a gyönyörű csodát. Különösen Cristinának, az embriológusnak és barátnak, Doktor Micaelának és Jessicának, a beteg/emlő gondozásáért. Professzionalizmusa, szeretete és emberfeletti bánásmódja meghatározó volt ebben a folyamatban.Előzetes útmutatása nagyon fontos volt a legmegfelelőbb kezelések megkezdéséhez, majd folyamatos monitorozása mindent megkönnyített, és az, hogy a nap bármely szakában ott volt számomra a WhatsApp-on keresztül, hogy megoldjam félelmeimet és kétségeimet, sok békét és nyugalmat generált. Hogy sírtam a második Bétámban, amikor a Doktor azt mondta, hogy pozitív vagyok, de amikor még jobban sírtam, akkor láttam a kis szöszmöt, és hallottam erős szívverését. Leírhatatlan...Bár még sok hónap van hátra az utolsó szakaszig, biztos vagyok benne, hogy megvalósul az álmom, a babám a kezemben. 45 évesen is visszaadták az önbizalmat, hogy elsőszülős legyek, és nekik köszönhetően erősnek érzem magam a cél eléréséhez.Te most a mi nagy kis családunk tagja vagy... Köszönöm, szívből köszönöm.
jessika L.
jessika L.
19:09 10 Apr 24
2 sikertelen IVF után végre terhes vagyok. Köszönöm Hind asszonynak, hogy végig támogatott ezen az úton. Teljes mértékben elégedett voltam Mrs. Hind és Doktor Michaela támogatásával a kezelésben és az orvosi nyomon követésben. Köszönöm Madame Souadnak, hogy megnyugtatott a megtermékenyítés során. Köszönöm Michaela doktornak. Az Ovoclinic Marbella különbözik a többi klinikától, nem számokként tekintenek ránk, most először láttam olyan klinikát, ahol figyelmesek az emberek. Az Ovoclinic Marbellát ajánlom.
Samantha Spagnuolo
Samantha Spagnuolo
10:06 01 Nov 23
Az Ovoclinic segített megvalósítani életem legnagyobb álmát.Emma 2023.10.26-án született, és most elkezdődött a szülői kalandunk. Az Ovoclinic Marbella munkatársai, akik követtek minket ezen az úton, hozzáértőek és támogatják Önt az utazás minden szakaszában.Hatalmas köszönet 🥰
Juana Maria Robles
Juana Maria Robles
15:20 15 Sep 23
Csodálatos élmény, tájékoztatást kértünk a petesejt adományozással kapcsolatban, és elmondjuk, hogy az emberi minőség és a kapott kezelés verhetetlen.Biztosított garanciaprogramokat mutatnak be, amelyekkel mindenben bizalmat adnak.Köszönet Cristinának
Carla Zucchetti
Carla Zucchetti
16:01 18 Apr 23
Drága nőgyógyászom tanácsára az ovoklinikához fordultunk. Annyi évnyi próbálkozás és kutatás után fiatal korunk és valódi problémák/akadályok hiánya ellenére csak fájdalmas és számos kudarcot gyűjtöttünk össze. Ezért úgy döntünk, hogy elhagyjuk Olaszországot, és az ovoklinikát választjuk a terhességgarancia programra való feliratkozással. Meglepő módon az első átvitelnél és 7 éves kutatás során először a béták pozitívan tértek vissza. Jelenleg a terhesség negyedik hónapjának elején járunk, és kisembert várunk. Őrülten az örömtől, nagyon köszönjük az elvégzett munkát, de mindenekelőtt a változást!!
Manuela Tamilia
Manuela Tamilia
15:06 12 May 23
A második babánk álmát ők valósították meg, akik egy erős, tehetséges és jól szervezett csapat. Néhány szörnyű olaszországi élmény után, nem csak azért, mert nem mentek jól, ezt a klinikát jelezték nekünk. Kicsit elkeseredve sem adtuk fel, jelenlétükkel, tapasztalatukkal, türelmükkel visszaadták önbizalmunkat és a vágyat, hogy újra higgyünk. Annalisa, Federica profizmussal és érzékenységgel, valamint Dr. Daniel és az egész csapat nagyszerű képességeivel közel állt hozzánk, második gyermekünk 2 éves lesz 1esében! Az Ovoclinic az első számú klinika!!! És ez nem jelenti azt, hogy nem látjuk többé egymást! TELJES SZÍVEMBŐL KÖSZÖNÖM!
Anna Bikika
Anna Bikika
10:39 29 May 23
Az Ovoclinic-et Dr. Colombo ajánlotta nekem, aki követett a heterológ megtermékenyítési folyamat során. Köszönöm Federicának a türelmet és a rendelkezésre állást, valamint a személyzet nagy professzionalizmusát.Kiváló minőségű blasztocisztát hoztak létre, ami gyökeret vert (végre!) és ma vagyok a 13. héten. A tapasztalataim abszolút pozitívak, csak ajánlani tudom!
Sheila Dengra Navarro
Sheila Dengra Navarro
22:09 16 Dec 23
Elmesélem a tapasztalataim összefoglalását. 10 éve próbáltam egyedülálló anya lenni, és az élmény egyáltalán nem volt pozitív.Idén úgy döntöttem, hogy újra megpróbálom, és ezt a klinikát választottam. Miután Daniel Sosa orvos kezelt, erősnek és megértettnek éreztem magam. Köszönöm, hogy ilyen nagy tisztelettel vigyázol az egészségemre; semmi sietség.Mit mondjak Micaela Fernández doktornőről? Csak annyit mondok, hogy olyan különleges, izgalmas és gyönyörű pillanattá tette az átigazolást 💖. Alberto Guerrero embriológussal együtt.Az egész folyamat során úgy éreztem, hogy kísérnek, megértenek, gondoskodnak rólam, gondoskodnak rólam. Jésica ott van, hogy emlékezzen, magyarázzon, hallgasson... kedves 💕.Senkit nem szeretnék elfelejteni, mert attól a pillanattól kezdve, hogy belépsz és barátságos recepciósokat (Anita mindig figyelmes), takarítókat, ápolónőket találsz... gyönyörű és profi energiát lehelsz 🥰.15 hetes terhes vagyok 🙏 Remélem minden rendben lesz. Soha nem felejtem el, amit éreztem, amikor veled hallgattam a szívverést. Köszönöm! Azért, hogy nem hagytam magamra, nem keltettem irreális elvárásokat és olyan profi voltam❤️.
Roberta S
Roberta S
14:00 11 Apr 23
a Pma olaszországi próbálkozásai után úgy döntöttünk, hogy több mint 6 hónapos kutatómunka, valamint más klinikákkal folytatott különféle interjúk után ehhez a spanyol központhoz fordulunk. Az Ovoclinic of Marbella elnyerte a bizalmunkat a nagyszerű professzionalizmussal. Federica követett minket, az emberség, a komolyság és a rendelkezésre állás kivételes embere, aki közvetítőként szolgált nekünk Dr. Claudiával, akivel mindenben meg voltunk elégedve. Már az első próbálkozásra teherbe estünk, de az eredmény mellett, ami nyilván a legfontosabb, a velük megtett út is fontos volt, ami derűvel hozott el idáig. Nagyszerű professzionalizmus, türelmes odafigyelés és kedvesség. Szívből jövő köszönet az összes dolgozónak
armuduc esemplare
armuduc esemplare
13:46 15 May 23
Soha nem fogom abbahagyni, hogy köszönetet mondjak ennek a marbellai klinikának a személyzetének. 40 évesen lehetővé tették, hogy elérjem azt az álmot, hogy teherbe estem, még egyedülálló nőként is. Nagyon alaposak és élvonalbeli módszerekkel dolgoznak, mert minden bizonnyal szélesebb az esetek skálája. Első próbálkozásra sikerült teherbe esni! Ők is nagyon kedvesek és segítőkészek! Mindig úgy éreztem, hogy követnek. Erősen ajánlott!
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️