Dexeus

A Dexeus a MAP / IVF területére specializálódott. A 2011-ben alapított, tanúsított klinika a spanyolországi Barcelonában található. Nézze meg az ügyfélértékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtéti árakról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Dexeus, Barcelona, Spanyolország

A Hospital Universitario Dexeus kivételes helyen található Barcelona városában, az úgynevezett “tudás tengelyének” központjában, ahol a pénzügyi, egyetemi és kutatási szektorok találkoznak, megerősítve oktatási hivatását.

A Hospital del Coneixement néven is ismert intézmény számos szakterületen referenciaközpontnak számít, és Spanyolország egyik első magánegyetemi központja.

A barcelonai Hospital Universitari Dexeus minden szakterületen, beleértve a szülészetet és nőgyógyászatot, a traumatológiát és a gyermekgyógyászatot is, magas szintű orvosi és sebészeti ellátást nyújt. A központ több mint 450 egészségügyi szakemberből álló erős csapattal rendelkezik, és a nagy egészségügyi központokra jellemző legújabb funkcionális és technológiai fejlesztéseket foglalja magában. Mára mélyen humánus kórházként alakult ki, amely az orvostudomány fejlesztésére, a kutatásra és a posztgraduális hallgatók és a leendő MIR-ek képzésére összpontosít.

A központ például 2002-ben elnyerte a gyermekbarát kórház akkreditációt, és ezzel az első magánkórház volt, amely megkapta ezt a tanúsítványt. Ez egy spanyol kezdeményezés, amelyet az UNICEF támogat, és amely a szoptatás támogatására, védelmére és előmozdítására vonatkozik.

A Hospital Universitari Dexeusban évente 49 000 kórházi felvételt regisztrálnak, több mint 85 000 sürgősségi esetet kezelnek (naponta mintegy 230-at), több mint 10 000 sebészeti beavatkozást végeznek, több mint 2500 szülésre kerül sor, és mintegy ötven klinikai vizsgálatot végeznek. A központ emellett MIR-programmal rendelkezik az aneszteziológia, a szülészet/nőgyógyászat és a traumatológia/ortopédia területén.


Klinikai szakterületek :

MAP / IVF
Spermiumellenes antitest-vizsgálat
Mesterséges megtermékenyítés
Asszisztált PMA-keltetés
Embrióátültetés
Oociták fagyasztása
Oocita visszanyerés
Embriófagyasztás
Embrióátültetés
Embrióátültetési kanül
Embrioszkóp
Női termékenységi vizsgálatok
Termékenységi állapotfelmérés
Tüsző ultrahang
Hormonvizsgálat
Hysterosalpingográfia
IVF – In vitro megtermékenyítés
ICSI – Intracitoplazmatikus spermium injekció
IVF konzultáció
MACS – immunmágneses sejtkiválasztás
Petefészek stimuláció
PCT – posztkoitális teszt
PGD – beültetés előtti diagnosztika
Retrográd ejakuláció kezelése
Spermogram
Spermium DNS-fragmentációs teszt
Spermafagyasztás
Tubus katéterezés

A Dexeus kínál Önnek :

Reptéri transzfer
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Étterem
TV a szobában


Város: Barcelona – Ország: Spanyolország – Alapítva: 2011
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): spanyol, angol, francia

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️