Ivf Spain Madrid Madrid

klinika Ivf Spain Madrid madrid 1

Az IVF Spain Madrid a MAP / IVF-re specializálódott. A 2008-ban alapított, ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika Madridban, Spanyolországban található. Tekintse meg az ügyfélértékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Ivf Spain Madrid, Madrid, Spanyolország

A 2008-ban alapított IVF Spain Madrid egy nemzetközi termékenységi központ, amely olyan kezeléseket kínál, mint a donor inszemináció (DI), a petesejt-adományozás és az in vitro megtermékenyítés (IVF), azzal a céllal, hogy olyan klinikát hozzon létre, amely a legújabb technikai vívmányokat egyesíti, miközben minden egyes kezelést személyre szabottan, az egyes páciensek egyéni igényeihez igazít.

A betegek túlnyomó többsége nagyon elégedett a professzionalizmus és az érzelmi támogatás szintjével, amelyet a kezeléseket és eljárásokat megelőző és követő folyamat során kap.

Az IVF Spain Madridban kezelt páciensek több mint fele külföldről érkezik, ezért a klinika kifejezetten a nemzetközi páciensek számára kidolgozott nemzetközi kezelési programmal rendelkezik.


A klinika szakterülete :

MAP / IVF
Spermafagyasztás
Asszisztált PMA-keltetés
Embrióátültetés
Embriófagyasztás
Oociták fagyasztása
IVF – In vitro megtermékenyítés
ROPA módszer
Mesterséges megtermékenyítés
Embrioszkóp
ERA vizsgálat – endometriális biopszia
Termékenységi állapotfelmérés
Hormonvizsgálat
Hysterosalpingográfia
ICSI – intracitoplazmatikus spermium injekció
IVF konzultáció
MACS – immunmágneses sejtkiválasztás
PGD – preimplantációs diagnosztika
Reprodukciós orvosi konzultáció
Spermogram

Szolgáltatások

Értelmezési szolgáltatások
Orvosi akták átadása
Mozgáskorlátozottak számára hozzáférhető helyiségek
Internetes konzultáció
Privát szobák
Fordítási szolgáltatások


Város: Madrid – Ország: Spanyolország2008-ban alapították
Akkreditáció: ISO 9001:2008 – Beszélt nyelv(ek): angol, spanyol


Vélemények az IVF Spain Madrid klinikáról

Clara Quiros
Clara Quiros
10:32 30 Jun 23
Az IVF-Life-al megszületett az első gyermekem, és velük lesz a második. A bánásmód nagyon humánus, mindent kézben tartanak, és mindig támogatást kaptam, és világosan elmagyaráztak, tisztázva minden kétségemet. Mindig elérhetőek és törődnek a pácienseikkel. 100%-ban ajánlom
Monica Mendez
Monica Mendez
14:26 05 Jul 23
A petesejtfagyasztási kezelés előtt 5 klinikán jártam, hogy a legjobb kezekbe tegyem magam, és végül kétségtelenül ezt választottam! A nőgyógyász, aki végigvezetett a folyamaton, Victoria, csodálatos ember és szakember. A nővér, Jimena mindig gondoskodott rólam, és a klinika személyzete rendkívül megkönnyítette a dolgomat. A punkciót végző orvos és a többiek, akik velem voltak, nagyon profik voltak, és az eredmény nagyszerű, jobb, mint amire számítottam! Szóval csak jót tudok mondani erről a klinikáról. Nagyon jó kezekben leszel!! Megnyugtat a tudat, hogy Madridban van egy megbízható klinika. Köszönök mindent és továbbra is a kezedben tartom 🙂
Estelle
Estelle
11:48 28 Aug 23
Az IVF Spain Madrid egy emberi léptékű klinika. A személyzet nagyon kedves, és nagy szakmai hozzáértéssel és nagy kedvességgel elkíséri Önt ezen a nehéz úton. Nagyon ajánlom ezt a klinikát, és nagyon köszönöm tanácsadómnak, Manonnak és Dr. Gomeznek, hogy segítettek az utazásom során.
O R
O R
13:00 02 Sep 23
Nagyon pozitív tapasztalataink voltak ezzel a madridi klinikával az első e-mailváltástól a lányunk születéséig. Az összes alkalmazottunk, akivel az IVF-utunk során kapcsolatban álltunk, nagyon készséges, figyelmes és professzionális volt, és nem tudjuk eléggé ajánlani az Ivf Spain Madridot.Külön hálásak vagyunk Dr. Manuel Izquierdónak és Raquel Pascual ápolási igazgatónak – nemcsak a kiváló orvosi ellátásért, hanem különösen az egész folyamat során nyújtott érzelmi támogatásért és bátorításért, amelyet az IVF-en átesők közül sokan tudni fognak. nagyon megterhelő.Minden bizonnyal arra biztatnám azokat a párokat, akik nem Spanyolországban élnek, hogy fontolják meg ezt a klinikát – mi Benelux államban élünk, de az utasítások olyan egyértelműek voltak, és a kommunikáció olyan gördülékeny volt, hogy az eljárás nem igényel sok oda-vissza repülést.Köszönet a teljes IVF Spain csapatnak – a recepciósoknak, az embriológusoknak, a nővéreknek és az orvosoknak, hogy segítettek megvalósítani legnagyobb álmunkat.
Lays Felix
Lays Felix
13:15 14 Jul 23
A klinikára egy Google-kereséssel találtam rá, amikor rájöttem, hogy Olaszországban nem lehet két nőből (vagy egyedülálló nőből) sem termékenységmegőrzést, sem asszisztált reprodukciót végezni. A klinika fizikailag és emberileg nagyon felépített. Már az elején kimerítő és nagyon gyors válaszokat kaptam. Néhány ultrahang és laboratóriumi vizsgálat után Dr. Gómez de Segura bemutatott minden lehetséges forgatókönyvet, és egy csapat kivételes emberrel együtt követett 3 petefészek felvételen keresztül körülbelül 1 éven keresztül. Mindannyian mindig elérhetőek és kedvesek, a legnehezebb pillanatokban is mellettem voltak.A klinika pácienseiként fogunk követni a feleségem közelgő vérvételét, majd később az asszisztált megtermékenyítést.Sokszor elnyerték a bizalmunkat. Külön köszönetet mondok Dr. Rut Gómez de Segurának, Roberta Zazzarinónak és Maria Suáreznek, akik közvetlenül követtek engem, a páciensre fordított figyelmükért, valamint az összes dolgozónak, akik támogattak minket :)Tanácsolt!
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️