Eugin – Madrid

Eugin Madrid madridi klinika 1

Eugin – Madrid a MAP / IVF területére specializálódott. Az 1999-ben alapított, ISO és EU szöveti irányelvvel tanúsított klinika a spanyolországi Madridban található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Eugin, Madrid, Spanyolország

Az Eugin Madrid az európai nők által választott klinika, amelynek központjai Madridban és Barcelonában (Spanyolország), Modenában (Olaszország) és Koppenhágában (Dánia) találhatók.

A spanyol törvények minden nő számára lehetővé teszik, hogy családi állapottól vagy szexuális irányultságtól függetlenül hozzáférjen az asszisztált reprodukciós kezeléshez. Barcelonában egy olasz csapat végzi ezeket a kezeléseket. Spanyolországban a spermaadományozás önzetlen és névtelen cselekedet.

A donorok fiatal férfiak, akik szigorú orvosi és pszichológiai vizsgálaton esnek át, amely után a jelölteknek csak 10%-a kerül be.

A madridi Eugin klinika jogilag felelős azért, hogy megtalálja a legmegfelelőbb személyt a nő vagy a pár számára, aki a donációt kapja. Minden tizenhárom európai nő közül egy választja az EUGIN klinikát, így ez az egyik vezető központ Európában.

Egyes országokban ez az első lehetőség az asszisztált reprodukciós kezelésekre. Statisztikáink átlagon felüliek, és nagyszámú esetre épülnek. Szinte minden hónapban növeljük az egyes kezelések sikerességi arányát.


Klinika szakterülete :

MAP / IVF
Spermium antitest teszt
Mesterséges megtermékenyítés
Asszisztált PMA keltetés
Embrióátültetés
Oociták fagyasztása
Oocita visszanyerés
Embriófagyasztás
Embrióátültetés
Embrióátültetési kanül
Embrioszkóp
Női termékenységi vizsgálatok
Termékenységi állapotfelmérés
Tüsző ultrahang
Hormonvizsgálat
Hysterosalpingográfia
IVF – In vitro megtermékenyítés
ICSI – intracitoplazmatikus spermium injekció
IVF konzultáció
MACS – immunmágneses sejtkiválasztás
Petefészek stimuláció
PCT – posztkoitális teszt
PGD – beültetés előtti diagnosztika
Retrográd ejakuláció kezelése
Spermogram
Spermium DNS-fragmentációs teszt
Spermafagyasztás
Tubus katéterezés

Eugin Madrid kínál Önnek :

Reptéri transzfer
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Tolmácsolás
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Étterem
TV a szobában


Város: Madrid – Ország: Spanyolország – Alapítva: 1999
Akkreditáció: ISO és EU szöveti irányelv – Beszélt nyelvek: spanyol, angol, francia


Eugin Madrid áttekintése

Marlene Finck
Marlene Finck
11:11 19 Dec 23
Nagyon ajánlom az Eugin klinikát, az egész csapat kedvessége és professzionalizmusa, a kezelések során elérhető elérhetősége miatt. Dr. Alexandra Izquierdo és az egész csapat szakértelme lehetővé tette számomra, hogy elérjem a kívánt eredményt, nagyon örülök!
marie Hilta
marie Hilta
21:19 20 Jan 24
Nagyon jó klinika, személyes elérhetőség, figyelmes, nagyon jó utánkövetés... nekem, aki premenopauzában vagyok, első sikeres transzfer! Köszönöm szépen az Eugin Clinic! főleg Tamara, gyöngyszem, édesség... köszönök mindent.
Amandine Gyn
Amandine Gyn
16:39 16 Nov 23
10000%-ban ajánlom ezt a hihetetlen klinikát, soha nem felejtem el a csapatot, különösen Tamarát, Luce-t és a klinika igazgatóját Dr. Izerquierdo-t, neked köszönhetően a csodám meg fog történnimeghallgatás, kedvesség szavak nélkül... Soha nem fogom eléggé megköszönni nekik a sok utánajárást, a 7/7 tanácsokat és a meghallgatást.Még egyszer köszönöm, és nem kétséges, hogy valóban van csoda, akkor nálad van!!!köszönöm mégegyszer
Sisi Ben
Sisi Ben
10:10 09 May 23
Nagy!Csodálatos csapat.Kiváló kommunikáció és támogatás.Ajánlom.
gema muñoz-torrero castaño
gema muñoz-torrero castaño
14:51 08 Nov 22
Nagyon elégedett a klinikával, mindig ugyanaz az orvos kezel, a klinika személyzete nagyon emberséges és nagyon kedves. A terhességet hordozó nőgyógyász (közegészségügyi) azt mondta, hogy az egyik legjobb klinika és ezt tudom tanúsítani, ajánlom.Köszönöm, hogy segített megvalósítani álmomat és anya lenni.
Tatiana Galvis
Tatiana Galvis
15:09 05 Jan 23
Örülünk annak a figyelemnek és törődésnek, amit a Klinikán kaptunk. A személyzet minden tagja, a recepciótól kezdve, az ápolónőkön, az embriológusokon és az egészségügyi személyzeten keresztül, hihetetlenül barátságos és barátságos. Mindent megtesznek azért, hogy megkönnyítsék az Ön dolgát a folyamat során. Nagyon tetszett, hogy nem generálnak hamis elvárásokat az eredményekkel kapcsolatban, és érthetően beszélnek Önnel, válaszolnak kérdéseire, és figyelmesek a pácienseik minden igényére. Külön köszönet Alexandra Izquierdo nőgyógyászomnak, akivel az első pillanattól kezdve empátiát éreztem. Még egyszer köszönjük, és beszámolunk az eredményekről.
Maria Dolores Perez
Maria Dolores Perez
14:01 29 Apr 23
A legjobb tapasztalataim vannak az Eugin Madriddal, annak szakembereivel, a munkamódszerével, a létesítményeivel és mindenekelőtt az eredményeivel kapcsolatban. Ezért szeretném megosztani a tapasztalatokat. Azzal kezdem, hogy ezeket a sorokat a drága kisbabámra nézve írom, aki tegnap született és boldogsággal töltött el.Az Euginnal kapcsolatos tapasztalataim 5 évvel ezelőtt, Barcelonában kezdődtek, amikor ott éltem. Úgy döntöttem, hogy petesejteket üvegesítek arra az esetre, ha egyszer szükségem lenne rájuk, és egy barátom mesélt erről a klinikáról. Többhez elmentem árajánlatot kérni és interjúkat készíteni, és az idézetek hasonlóak voltak, de meggyőzött Dr. Marta Trullenque világossága és átláthatósága az Eugin-nál. A folyamat nagyszerű volt, de közben Madridba kellett költöznöm dolgozni, és megadtak minden lehetőséget, hogy befejezhessem, és itt végezhessem az extrakciót és az üvegezést.5 évvel később úgy döntöttem, hogy anya leszek, és üveges petesejteket használok. Újra felkerestem több klinikát, amelyek jelenleg Madridban élnek, és ismét úgy tűnt számomra, hogy hasonló költségvetéssel Eugin jobb. Előre mentem velük, és Dr. Elena Izquierdo dolgozott velem, egy nagyon empatikus, világos és átlátható személy, aki végigkísért a folyamat során. Hangsúlyoznom kell, hogy amikor felhívtam vagy írtam, hogy kérdéseket tegyek fel a szintén nagyon profi és közel álló ápolónőkkel, nagyon tetszett, hogy az adott témával foglalkozó területért felelős személy azonnal megkeresett. Akár maga a doktor, akár a laboratórium igazgatója, akár a párosítási osztály emberei. Így sokkal könnyebben tudtam mindent követni és világosan megérteni, mert segítettek megválaszolni minden kérdést, amit szerettem volna (persze ezer kétség merül fel az IVF folyamat során). És általában elég mozgékonyak a válaszadásban.A történet az első alkalommal sikeres terhességgel és a tegnapi szüléssel végződik. A kicsim egészséges, drága és boldog vagyok. Nagyon ajánlom az Eugin Madridot (szintén Eugin Barcelona) üvegezéshez és IVF-hez egyaránt.
Ale
Ale
08:30 07 Jul 22
A szerződés-felmondások és -felmondások kezelése nem szerencsés.E-mailt küldenek a díj megújításáról vagy a lemondásról. Ha nem válaszol (covid idején, amikor még nem is ismerik a helyzetét), akkor azt feltételezik, hogy meg akarja újítani, nem próbálják megtalálni vagy felhívni. De amikor az árak már emelkednek, és közölniük kell, 2 napon belül megkeresik Önt hívás/e-mail útján és minden rendelkezésre álló eszközzel. A folyamat egy 10, az orvosok és a tanácsot. Szégyen a bürokrácia és az adminisztratív problémák
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️