Girexx

Girexx Barcelona klinika 1

A Clinica Girexx a MAP / IVF-re specializálódott. Az 1999-ben alapított, tanúsított klinika a spanyolországi Barcelonában található. Tekintse meg a vásárlói véleményeket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Girexx, Barcelona, Spanyolország

A Girexx az asszisztált reprodukcióra specializálódott, több mint 20 éves tapasztalattal. A legjobb termékenységi kezeléseket kínáljuk Önnek, hogy teljesülhessen az álma a teherbeesésről. Mindig a maximális garanciák és a leghumánusabb bánásmód mellett az Ön rendelkezésére bocsátjuk az asszisztált reprodukciós technikák legújabb generációját, amely csak néhány központban érhető el világszerte.

Embrioszkóp, IMSI, MACS… lehetővé teszik számunkra, hogy optimalizáljuk az Ön kezelését és kivételes sikerességi arányt érjünk el. Nálunk mindig nagyon megfelelő és humánus kezelést talál. Mindig úgy fogja érezni, hogy a kezelés alatt és után is kísérője lesz.

Azt szeretnénk, hogy Ön jól érezze magát nálunk. Mert mi emberek vagyunk, akik segítünk az embereknek. Nem ugyanaz a dolog, és nem ugyanazok a tervezési nehézségek, ezért minden egyes esetet alaposan megvizsgálunk, hogy személyre szabott, az Ön igényeire szabott megoldást kínálhassunk. A szállítási díjak és a betegértékelések egy jó nap munkáját tükrözik. Emellett szállítási díjaink magasabbak az átlagosnál. Az asszisztált reprodukcióra szakosodtunk, több mint 20 éves tapasztalattal.

A legjobb termékenységi kezeléseket kínáljuk, hogy Ön teljesíthesse a teherbeesés iránti vágyát. Ne várjon a győztesekre, mi pedig nem várunk és nem várunk. Itt az ideje, hogy megpróbálja. Amikor készen áll, elkezdjük a kezelést. A Girexxnél kijelölünk Önnek egy koordinátort a kezeléshez, hogy minden kétségét eloszlathassuk. Emellett felajánljuk Önnek sofőrszolgálatunkat, hogy a lehető legjobban kihasználhassa a lehetőségeit az étkezés, a stressz stb. tekintetében.


Klinika specialitása :

MAP / IVF
Spermium antitest teszt
Mesterséges megtermékenyítés
Asszisztált PMA keltetés
Embrióátültetés
Oociták fagyasztása
Oocita visszanyerés
Embriófagyasztás
Embrióátültetés
Embrióátültetési kanül
Embrioszkóp
Női termékenységi vizsgálatok
Termékenységi állapotfelmérés
Tüsző ultrahang
Hormonvizsgálat
Hysterosalpingográfia
IVF – In vitro megtermékenyítés
ICSI – intracitoplazmatikus spermium injekció
IVF konzultáció
MACS – immunmágneses sejtkiválasztás
Petefészek stimuláció
PCT – posztkoitális teszt
PGD – beültetés előtti diagnosztika
Retrográd ejakuláció kezelése
Spermogram
Spermium DNS-fragmentációs teszt
Spermafagyasztás
Tubus katéterezés

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Étterem
TV a szobában


Város: Barcelona – Ország: Spanyolország – Alapítva: 1999
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelvek: spanyol, angol, francia


Vélemények a Clinique Girexx-ről

4.0
powered by Google
Tiffany R
Tiffany R
20:27 10 Aug 23
A Girexx jóvoltából a kezdetektől családot alapíthattunk. Nagyon figyelmes és minden lépésnél jelen a távolság ellenére. Nagyon reagál minden elküldött e-mailre. Köszönöm mégegyszer.
Mélanie Severe
Mélanie Severe
17:10 09 Jun 23
Nagyon hozzáértő és humánus szakemberekből álló csapat. Mindig figyelmesek, kedvességgel és optimizmussal telve a támogatásunkért a néha felmerülő kétségek ellenére. Mindig is számíthattunk az összes alkalmazottra. Kiváló elérhetőséget mutattak.Köszönjük az egész csapatnak, hogy megvalósítottuk legnagyobb álmunkat.Hamarosan visszatérünk Önhöz, hogy bővítsük kis családunkat.
Juvaron Lisa
Juvaron Lisa
08:16 16 Aug 23
Nagyon szép tapasztalat a Girexxszel, készséges, gondoskodó és nagyon profi, segítségüknek köszönhetően kis ikreink születtek.A 2 klinika Girona és Barcelona nagyszerű.A csapatok franciául beszélnek, ami nagy előny!Köszönjük nekik, hogy hozzájárultak álmunk megvalósításához 😍
laura lorenzetti
laura lorenzetti
15:37 17 Jul 23
Tavaly felvettem a kapcsolatot a klinikával, a távolság ellenére is kiválóan követtek és segítettek. Tettem egy petesejt adományt és ma nálunk van a kicsink! Őszintén köszönöm az egész csapatnak, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy anyává válhassak, ez egy leírhatatlan érzelem. Laura
MISTER MYSTERE
MISTER MYSTERE
18:55 07 May 22
Vigyázat az 5***** véleményekre, lehet fizetni a google-nak, hogy meglegyen. Ez a klinika hülyeség, nagyon nagyon rossz minőségű embriót ültettek be a feleségembe, hallani Dr. ROCAS-t ez csodálatos, nagyszerű.... kivéve, hogy amikor a francia nőgyógyászom megnézi az embrió képeit, akkor SOHA nem kellett volna megtermékenyíteni. .. Egyébként a fogadtatás korrekt, de sajnos egyáltalán nem tűnnek komolynak
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️