Fertility Madrid

Fertility Madrid Madrid klinika 1

A Fertility Madrid a MAP / IVF-re specializálódott. Az 1982-ben alapított, tanúsított klinika a spanyolországi Madridban található. Tekintse meg az ügyfélértékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Fertility Madrid, Madrid, Spanyolország

A Fertility Madrid Európa egyik legfejlettebb termékenységi klinikája a technológia, a berendezések és az ergonómia tekintetében. Szakterülete az in vitro megtermékenyítési (IVF) kezelések, a mesterséges megtermékenyítés (AI) és a petesejt-adományozás, valamint számos más, a klinikán végzett technika, amelynek első látogatása ingyenes.

Az első látogatás ingyenes. Megismerkedik a nőgyógyásszal, az embriológussal és a termékenységi trénerrel. A klinikán 4 orvosi konzultációs szoba, 4 privát váróterem, egy jól felszerelt műtő, több lábadozószoba, egy korszerű IVF-laboratórium és egy andrológiai laboratórium található.

A Fertility Madrid a legmodernebb technológiát alkalmazza a termékenységi komplikációkkal küzdő betegek átfogó kezeléseinek kidolgozásához. Az intézmény a kényelem és az orvosi ellátás magas színvonaláról ismert. A betegek túlnyomó többsége nagyon elégedett a professzionalizmus és az érzelmi támogatás szintjével, amelyet a kezelés előtti és utáni folyamat során kap.


A klinika szakterülete :

MAP / IVF
Spermogram
Spermafagyasztás
Asszisztált PMA-keltetés
Embrió transzfer
Petesejtek fagyasztása
Embriófagyasztás
Embrioszkóp
A spermiumok vizsgálata FISH-vel
Mesterséges megtermékenyítés
Tüsző ultrahang
Spermium DNS-fragmentációs teszt
Herék biopsziáinak kriokonzerválása
Embrióátültetés
Oocita visszanyerés
Termékenység megőrzése
IVF – In vitro megtermékenyítés
ICSI – intracitoplazmatikus spermiuminjekció
ROPA módszer
PGD – preimplantációs diagnosztika
Termékenységi állapotfelmérés
IVF konzultáció
Reprodukciós orvosi konzultáció

Szolgáltatások

Ingyenes wifi
Internetes konzultáció
Privát szobák
TV a szobában


Város: Madrid – Ország: Spanyolország – Alapítva: 1982
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): arab, angol, francia, spanyol, francia


Vélemények a Fertility Madridról

Lucía
Lucía
18:52 04 Oct 23
A Fertilityhez szakember ajánlására érkeztem, és kétségtelenül most ajánlom. A tapasztalataim kezdettől fogva nagyon pozitívak voltak, és az első áthelyezésem után teherbe estem. Nagyon profi, szoros és empatikus csapat, mindig elérhető és gyors odafigyelés bármilyen kérdésre. Nagyon hálás vagyok az egész csapatnak, és különösen Óscar Oviedónak, Mar Belmonte-nak, Yessica Blancónak és Cristina Cañavate-nek. Örökké hálás.
Morgana Le Fay
Morgana Le Fay
06:41 19 Oct 23
Kiváló klinika, csak ajánlani tudom, a kezelés verhetetlen, embernek érzi magát, nem csak egy kliensnek. A kezelés teljes mértékben személyre szabott a cél elérése érdekében. A folyamat elején egy másik klinikán voltam, de ott voltak olyan dolgok, amik nem győztek meg, mint például a szokásos hormonális kezelés minden nő számára, és úgy döntöttem, hogy klinikát váltok. Micsoda siker, hogy eljöttünk erre a klinikára, elértük célunkat, és az első próbálkozásra. Egy gyönyörű lány édesanyja vagyok, aki ma 6 hónapos, egy angyal, akit általában a Fertility csapat és különösen Dr. Lidia sikerült nekem adnia. Örökké hálás. Nagy ölelés mindenkinek.
Elena Lima Brieva
Elena Lima Brieva
13:18 21 Feb 23
A Fertility Madridba mentünk, amikor úgy döntöttünk, hogy magánkézbe megyünk egy nagyon rossz diagnózis után egy állami kórházban. Dr. Jon Diez Alcántara járt hozzánk, és az első pillanattól kezdve kapcsolatba kerültünk vele. Tökéletesen elmagyarázott nekünk mindent, és reményt adott nekünk anélkül, hogy lekicsinyelte a dolgot, és nem árult füstöt (voltunk még pár klinikán, és persze a kezelés nem ilyen volt). Tudta, hogyan kísérjen végig minket az egyes szakaszokon, Marral, az embriológussal együtt, egy professzionális műsorban, amely csak újra és újra próbált megoldást adni nekünk. Végül, bár sokkolóan, de augusztusban végre megkaptuk az átigazolást és most három hónapra vagyunk attól, hogy találkozzunk a kicsinkkel :)Csak köszönetet mondok nekik, valamint Cristinának és Sandrának, akik egy igazi szerelem, Rafaelnek (mindig emlékezni fogok arra a visszhangra, amelyben a terhesség és a szívverés beigazolódott), Óscarért és a többi szakemberért, akiket Ők beszélt velünk és a recepciós személyzettel is (például Jocelynre emlékszem). Szerintem egyértelmű, hogy ajánlom őket, de főleg Jont szeretném ajánlani, mert igaz, hogy nagyon sok hozzászólást látok Rafaeltől és Óscartól (persze megérdemelten), de szerintem megérdemli ezt a megjegyzést.
kan kan
kan kan
10:04 13 Jun 23
Kiváló szakemberek, erősen ajánlott, testre szabott és személyre szabott megközelítés, nagymértékben eltér a város "híres" klinikáinak általános és tranzakciós megközelítésétől!Ők egy aprólékos és rendkívül profi csapat, akik valóban megfelelnek az Ön igényeinek!
Danely Baez
Danely Baez
03:41 17 Jul 23
Egy rossz tapasztalat miatt a közkórházba kerültünk, ami sokáig sikertelen volt, mígnem termékenységre mentünk és minden jó hírre és reményre változott, és most olyan boldogok vagyunk, hogy nem fér a mellkasunkba. . Anának és a középpontban lévő csapatnak köszönhetően mindannyian nagyon ragaszkodóak és nagyszerű szakemberekKöszönöm .
Laura Gaitan
Laura Gaitan
09:09 18 May 23
Szerettük volna nagyra értékelni a kapott professzionalizmust és szeretetet. Hihetetlen, hogy ilyen rövid idő alatt volt szerencsénk elmenni egy 2 hónapos terhességgel és a világ minden illúziójával, hogy minden jól megy, és egy nap visszatérhetünk, hogy találkozhassunk a kicsinkkel.Ezer köszönet Rafaelnek a türelméért, hogy alázattal és átláthatóan elmagyarázta az egész folyamatot, Bárbarának, hogy lehetővé tette és gondoskodott az embriók egészséges növekedéséről, Óscarnak, hogy sikerült terhességünk, Anának, hogy gondoskodott rólunk. nehéz pillanat, hogy szerencsére így volt. Az egyetlen dolog, ami megijedt, az Sandra volt a szeretete és együttérzése, valamint a hosszú, stb., amely egy nagyszerű szakmai és emberi csapatot foglal magában.Nagyon különleges ölelés Cristinának, úgy érezzük, hogy ez a terhesség nem jöhetett volna létre nélküled. Nagyon köszönöm az aggódást, a motivációt, a szakmai hozzáértést és a törődést, hogy minden rendben ment.Laura, Sergio és a bogár minden szeretete, ölelés és köszönet tiszta szívemből.
Laura GM
Laura GM
18:27 27 Aug 23
Nagyon elégedett a Fertility Madrid nagyszerű csapatának munkájával. Jelenleg még nem sikerült szülőknek lennünk, de ez persze nem az erőfeszítésük vagy az elhivatottságuk miatt volt. A kezelés és a professzionalizmus mindig is verhetetlen volt, az orvosoktól a nővérekig, sőt az embriológusokig. Szeretnénk kiemelni Dr. Lydia nagyszerű munkáját, vezetőnk és támogatásunk a folyamat során, örökké hálásak leszünk minden szeretetéért, tanácsáért és odaadásáért. 100%-ban ajánlott klinika.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️