Imf Fertilidad Barcelona

IMF fertilidad barcelona 1

Az IMF Fertilidad Barcelona a MAP / IVF-re specializálódott. Az 1984-ben alapított, ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika a spanyolországi Barcelonában található. Tekintse meg a vásárlói véleményeket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

IMF Fertilidad, Barcelona, Spanyolország 🥇

A klinika a reprodukciós orvoslásra szakosodott. A klinikát a világhírű orvos, Frederico Galera alapította, aki az első barcelonai IVF terhességben való részvételével vált híressé 1985-ben.

Ezt követően részt vett az első fagyasztott embriókkal végzett IVF terhességben és az első intracitoplazmatikus spermiuminjekcióval történő terhességben Barcelonában. Az MFI klinika több mint 10 000 baba világra hozatalában segédkezett. A személyzethez aneszteziológus és embriológus szakemberek, valamint tapasztalt szakápolók és recepciósok tartoznak.

A személyzet minden tagja rendszeres képzésen és továbbképzésen vesz részt, hogy naprakészen tartsa magát a legújabb technológiával, eljárásokkal és orvosi fejlesztésekkel kapcsolatban. Filozófiájuk a kiválóság elérése csapatmunkával, az egyes páciensekre fordított idővel és a minőséget a mennyiséggel szemben előtérbe helyezve. A betegek túlnyomó többsége nagyon elégedett a professzionalizmus és az érzelmi támogatás szintjével, amelyet a kezelések és eljárások előtt és után a folyamat során kap.


A klinika szakterülete :

MAP / IVF
Asszisztált PMA keltetés
Embrióátültetés
Embrioszkóp
Mesterséges megtermékenyítés
Oociták fagyasztása
IVF – In vitro megtermékenyítés
ROPA módszer
Embriófagyasztás
IVF konzultáció

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Családi szállás
Repülőjegy foglalás
Ingyenes Wifi
Szálloda foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Orvosi akták átadása
Orvosi utasbiztosítás
Internetes konzultáció
Gyógyszertár
Szobatelefon


Város: Barcelona – Ország: Spanyolország1984-ben alapították
Akkreditáció: ISO 9001:2008 – Beszélt nyelv(ek): angol, francia, német, olasz, spanyol, francia, német


Vélemények az IMF Fertilidad Barcelonáról

Jessica Navalon Albert
Jessica Navalon Albert
08:46 27 Jul 23
Nagyszerű csapat! Nagyon profik. Nagyon elégedett a kezeléssel és az eredménnyel.
joc goncalves
joc goncalves
19:42 15 Sep 22
Miután 28 éves koromban korai menopauzát diagnosztizáltak nálam, és 12 évnyi anyasági próbálkozás után két évet elvesztettem, és végül trombofíliát diagnosztizáltak nálam, eljöttem az IMF barcelonai klinikájára, és Dr. Xavier Garcia Parra segített az ügyemben. megvalósítom az álmomat Ma a profizmusodnak köszönhetően a karjaimban tartom gyönyörű fiamat.Dr. Garcia Parra és az IMF Barcelona csapata, különösen Eva, Rosario és az embriológus, már az első naptól kezdve támogatást nyújtottak nekem, amikor kapcsolatba léptem a klinikával. A csapat mindig tisztázta a kétségeimet és a követelményeimet, különös tekintettel arra, hogy egy másik országban élek.Mélyen hálás vagyok az IMF Barcelonának, és a szavak nem elegendőek ahhoz, hogy megköszönjem az álmom valóra váltásához nyújtott segítségét.Köszönöm!!!!!
Jes Jg
Jes Jg
09:36 09 Mar 22
Mindenki elmondja a tapasztalatait, gondoltam, hogy a jó kritikáknak én is örülni fogok. Az esetem álnegatívból, amikor terhes voltam, ráadásul másodszor is előre kifizettem, hogy nem térítik vissza a pénzt. És a legerősebben kételkedtek bennem, hogy ez a terhesség nem a klinikán volt, azt 2 különböző kórház erősítette meg, hogy az volt. Nem akarok többet mondani, de mindannyian követünk el hibákat, de a szégyent, amit bizonyos dolgokban nem ismernek fel, természetesen nem térek vissza
tania ordaz
tania ordaz
20:06 13 Sep 22
Holnapra volt időpontom, és a nap 24 órájában lemondták az időpontomat. előtt. Volt már személyes munkaidőm is. Megpróbálnak meggyőzni, hogy váltsak orvost. Nagyon rossz szervezés, már elvették a menni vágyam, ezért lemondtam. Nagyon rossz szervezés és irányítás. Szörnyű ügyfélszolgálat. 0 bizalom közvetítése. Ha már így kezdik a többit nem akarom elképzelni.
Raquel Frías
Raquel Frías
09:41 06 Jun 23
Voltam náluk egy kezelésen, ami negatív lett, elkértem tőlük a megmaradt embriókat, hogy bevigyem őket a társadalombiztosításba, és 250 eurót kérnek tőlem, csak azért, mert kivitték őket a klinikájukról, kezelési célokra, mivel céges szabályzatuk, ez Nem jelenik meg semmilyen becslésben vagy hozzájárulásban, tehát nem törvényszerű. Már megkezdtem a jogi eljárásokat, hogy visszaadják azt, ami az enyém. Azért tettem ide, hogy mással ne történjen meg ugyanez, mert ezt a folyamatot nagyon nehéz nekünk elviselni.
See All Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️