Ivf Donostia

Ivf Donostia San Sebastián klinika 1

Az Ivf Donostia a MAP / IVF-re specializálódott. A 2013-ban alapított, tanúsított klinika a spanyolországi San Sebastianban található. Tekintse meg az ügyfélértékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek árairól. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Ivf Donostia, San Sebastian, Spanyolország

Az Ivf Donostia (Instituto Vasco de Fertilidad) 2015 februárjában nyílt meg, vezetője Yosu Franco molekuláris biológus doktor. Emellett ez a magánintézmény az Onkologikoa Logik központjához tartozik. Az FIV Donostia az asszisztált reprodukcióval kapcsolatos különböző kezeléseket végez. Emellett a donostiai csapatát a női egészségügy területén nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek csoportja alkotja.

Ha információra van szüksége arról, hogyan juthat el a klinikára akár tömegközlekedéssel, akár magánközlekedéssel, ezen a linken érhető el. A FIV Donostia nőgyógyászati rendelőkkel rendelkezik, intim vizsgálóhelyiségekkel. A weboldalán közzétett információk szerint az IVF E-Cube 15 Platinum ultrahangos szkennerrel és egy képernyővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a betegek számára, hogy a folyamatot végignézzék.

Mind az andrológiai, mind az IVF-laboratórium rendelkezik a pácienseknek kínált összes kezelés elvégzéséhez szükséges felszereléssel. Konkrétan, az IVF által nyújtott tájékoztatás szerint az IVF-laboratórium rendelkezik egy Geri inkubátorral és egy Eeva rendszerrel, amely lehetővé teszi az embriók nyomon követését és az átültetésre legalkalmasabb embriók non-invazív elemzését. Rendelkezik továbbá Integra 3 mikromanipulációs rendszerrel is. A műtő közvetlenül az IVF-laboratóriummal szemben található.

Ezenkívül a műtő mellett egyéni lábadozószobák találhatók. Ezek a szobák nem rendelkeznek saját fürdőszobával. Az IVF azt is közli, hogy nyitvatartási ideje hétfőtől péntekig tart, bár szombaton és vasárnap is rendelkezésre áll az ezt igénylő kezelésekhez. Az ORG asszisztált reprodukcióval foglalkozó szakemberei azonban nem tudták ellenőrizni mindezen információkat”.


A klinika szakterülete :

MAP / IVF
Spermiumellenes antitest teszt
Mesterséges megtermékenyítés
Asszisztált PMA keltetés
Embrióátültetés
Oocitafagyasztás
Oocita visszanyerés
Embriófagyasztás
Embrióátültetés
Embrióátültetési kanül
Embrioszkóp
Női termékenységi vizsgálatok
Termékenységi állapotfelmérés
Tüsző ultrahang
Hormonvizsgálat
Hysterosalpingográfia
IVF – In vitro megtermékenyítés
ICSI – Intracitoplazmatikus spermium injekció
IVF konzultáció
MACS – immunmágneses sejtkiválasztás
Petefészek stimuláció
PCT – posztkoitális teszt
PGD – beültetés előtti diagnosztika
Retrográd ejakuláció kezelése
Spermogram
Spermium DNS-fragmentációs teszt
Spermafagyasztás
Tubus katéterezés

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Étterem
TV a szobában


Város: San Sebastián – Ország: Spanyolország – Alapítva 2013-ban
Akkreditálás: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): spanyol, angol, francia


Vélemények az Ivf Donostia-ról

stephanie benac
stephanie benac
19:53 02 Oct 23
Gyermekprojektünk tökéletesen sikerült IVF-el! Nagyon elégedett a tanfolyammal: nagyon figyelmes és figyelmes személyzet, kiváló orvosi csapat! Nagy köszönet koordinátorunknak, Maëvának! 100%-ban ajánljuk a Klinikát! Páratlan magabiztosság!
N Me
N Me
15:17 29 Dec 23
Egy angol házaspár, aki külföldre megy IVF-re, nagyon megterhelő lehet. Nagyon megterhelő élmény, bárhová is mész, de mindig megnyugtató, ha tudod, hogy profik kezében vagy, amit ez a klinika biztosan nyújt.Néha a klinika szinte túl alaposnak tűnik, de mindennek van értelme, ha látja, hogy a klinika dolgozik.Dr. Rodriguez an Paola csodálatos munkáján kívül Maeva és a csapat többi tagja folyamatosan érzelmi támogatást nyújt, hogy végigvezeti Önt ezen a folyamaton. Különlegesség Maevának, mert szinte minden nap e-mailt küldtem neki, még a leghülyébb kérdésekkel is! Ennek ellenére mindig szívesen segít! Nagyon köszönöm ennek a ragyogó csapatnak és klinikának!
YouandMe Forever
YouandMe Forever
14:09 24 Nov 23
Egy másik klinikán történt többszöri kudarc után választottuk az IVF DONASTIA-t. Csodálatosan fogadott minket az egész csapat, akik nagyon profik, hozzáértők, emberiek és figyelmesek voltak, különösen Naora, aki nagyon jól elkísért minket, és a nőgyógyász, aki követett minket. Személyre szabott nyomon követésben volt részünk, és az orvosok tökéletesen meg tudták oldani a problémát. Együtt haladtunk előre ezen a hosszú, nehéz orvosi úton, és az eredmény megvan: ma olyan babát várunk, aki nagyon jól van.Szeretnénk köszönetet mondani az egész csapatnak, akik türelmet és professzionalizmust mutattak ennek a csodálatos projektnek a megvalósítása során.Kitartást kívánunk a leendő szülőknek, és azt mondjuk nekik, hogy soha ne veszítsék el a reményt: Ön a legjobb orvosi csapathoz és a legjobb klinikához jár.
Alma Dhor
Alma Dhor
10:30 15 Jan 24
Csodálatos klinika. Professzionális és emberi, az ivf Donostia csapatai valóban támogatják az utat. Világosak és őszinték, miközben gyengédek és megnyugtatóak. Tökéletes egy ilyen érzékeny babaprojekthez. Kislányom novemberben született. Óriási öröm. Köszönöm mindenkinek, Naroa, Ségolène, Maeva és Dr. Perez.
Sophie Haghighi
Sophie Haghighi
17:07 29 Sep 23
100%-ban ajánlom ezt a csodálatos klinikát
Tiphaine Tilly
Tiphaine Tilly
08:33 16 Jul 23
Sok franciaországi kudarc után és francia nőgyógyászunk tanácsára választottuk az Ivf Life klinikát.Már az első telefonos kapcsolatfelvétel alkalmával (hála Jean Philippe Mouhicának) nyilvánvaló volt, hogy a mi választásunk volt a helyes.Kiváló emlékeink vannak a tanfolyam általános vezetésével kapcsolatban. Mindig jól fogadták.Minden tökéletes volt és nagyon jól szervezett.Köszönöm Dr. Pereznek, Dr. Santolaria-nak a hatékonyságot és a professzionalizmust, ami nélkülük semmi sem történt volna.Cristinának, a tanácsadómnak, aki minden kérdésünkre válaszolt, köszönöm kedvességét, elérhetőségét és professzionalizmusát.A nővéreknek és az egész IVF San Sebastian csapatnak.Ma vagyok 9 hetes kismama, kívánságunkat és projektünket Nektek köszönhetően valósítottuk meg.Tiphaine és Julien
marina martin bengoetxea
marina martin bengoetxea
19:22 01 Sep 23
Nagyon ajánlott. A klinikán a humánus bánásmód a legfigyelemreméltóbb, mindenki segítőkész, barátságos és empatikus. Mindemellett mindig igyekeznek minden páciens egyéni igényeit kielégíteni. Nálunk látványos munkát végeztek, mindkét terhességnél maradtunk az elsőnél. A folyamat egyszerű volt az IVF segítségével. Eskerrik asko IVF!
V T
V T
15:17 29 Aug 23
Véletlenül bukkantam erre a klinikára a Google-n, hagytam ott egy üzenetet, majd másnap telefonhívást kaptam a klinikáról, Jean Philippe volt, nagyon barátságos, kellemes megnyugtató és nagyon profi, ami arra késztetett, hogy ezt a klinikát válasszam. és nem bánom. Nagy köszönet Dr. ESTEFANIA-nak, (nagyon profi, tudja a dolgát, tudja, mit csinál, az adaptált kezelés hatásos) köszönet beszélgetőtársunknak, MAËVA-nak (minden kérdésemre ott volt mellettem , az esetleges kétségeimre az okmányok kitöltésével kapcsolatban stb... hatékony) köszönet az altatóorvosnak, aki egy nagyon szelíd nő (emlékszem a szúrás napjára, mindig a kis simogatás a karon, ami megnyugtat, mert hangsúlyozta). Köszönet Sarah-nak, az egyik nagyon kedves nővérnek.Első IVF, és sikeres, terhes vagyok és nagyon boldog vagyok, az Ivf Donostia valóra váltotta az álmomat. Alig várom, hogy szülhessek és visszajöjjek 😃. Ne habozzon, ha komoly klinikát keres San Sebastianban az IVF a legjobb, a kezelés valóban arra van igazítva, hogy az IVF működjön, minden adott ahhoz, hogy munka.A helyiség nagyon tiszta, könnyen megközelíthető, a közelben lehet parkolni.Nagyon szépen köszönöm az egész csapatnak, tegnap hallhattam a babám szívverését, nagy volt az öröm. Még egyszer köszönöm szívből köszönöm.Isten áldjon
sandrine delouye
sandrine delouye
10:58 25 Aug 23
Nagy köszönet az Ivf Donostia klinikának, amely lehetővé tette számomra, hogy megvalósítsam a családalapítás álmát, és megtapasztaljam az anyává válás boldogságát! Jóindulatú fogadtatás, hozzáértő szakemberek, akik mindig készséggel válaszolnak a legapróbb kérdésekre és aggályokra is. Cristina iránt van egy gyengéd gondolatom, aki mindig is jelen volt utazásom során, sok emberséggel, pozitivsággal és annyi kedvességgel!
L. Oth.
L. Oth.
17:15 30 Aug 23
A franciaországi évek kudarcai után az első IVF egy másik bilbaói klinikán, ahol több mint csalódottak voltunk, úgy döntöttünk, hogy a Donosti IVF-klinikára bízzuk az utolsó esélyt. És ezúttal nem bánod meg! Milyen nagyszerű csapat! Meleg, gondoskodó fogadtatás, és azonnal éreztük, hogy mindenki megoldást akar találni és segíteni szeretne! Hatalmas köszönet Ségolène-nek, az első kapcsolatfelvételünknek, amikor megkerestük a klinikát: micsoda kedvesség! Mindig empatikus és pozitív, akárcsak Naroa, akivel az utazás hátralévő részében beszélgettünk! Naroa mindig is mellettünk volt, válaszolt kérdéseinkre, kételyeinkre, természetesen óriási köszönet az orvosoknak, akik szintén követtek minket, Rodriguez orvosok, majd Albisu. A nővérek és a laboránsok is, mindig kedvesek és kedvesek.Mindannyiótoknak köszönjük, ma egy boldog eseményre várunk, és hálásak vagyunk az életért. Szuper csapat vagytok!
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️