Péniszbővítés Törökországban

price1 pénisznövelés 1
Írta Émilie

Minden, amit a törökországi pénisznövelésről tudni kell! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tippjeink a sikeres pénisznagyobbításhoz.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt atörökországi pénisznagyobbításról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészekkel. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a pénisznagyobbítás Törökországban?

Törökországban, Isztambulban a pénisznagyobbítás átlagos költsége 1500 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1300 és 1700 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
Péniszmegnagyobbítás1500 €

Mi a pénisznagyobbítás?

A pénisznagyobbító műtét az egyetlen tartós megoldás a férfi pénisz megnagyobbítására. A műtét növelheti a pénisz hosszát (pénisznagyobbítás) vagy szélességét/körfogatát. Ez általában apénisz megnagyobbítását jelentiTörökországban zsírsejtek beültetésével, a függesztőszalagok felszabadításával és más módszerekkel.

A pénisz mérete gyakori aggodalom a férfiak számára. A csúcstechnológiának és a kivételes klinikai szakértelemnek köszönhetően ez a probléma könnyen korrigálható.

A pénisznagyobbítás, vagy péniszplasztika, vagy falloplasztika, vagy pénisznagyobbító műtét Törökországban Isztambulban olyan eljárás, amelynek célja a pénisz hosszának vagy kerületének növelése olyan férfiaknál, akik elégedetlenek a méretével.

Egyes eljárások célja a pénisz teljes hosszának növelése, míg mások csak a pénisz kerületét növelhetik. Ezt a páciens preferenciái, az orvosi értékelés és az orvos véleménye alapján határozzák meg. Egyes betegek alternatívaként dönthetnek a péniszbeültetés mellett; ez különösen gyakori a merevedési zavarban szenvedő férfiaknál. A műtétet általános érzéstelenítésben végzik, és körülbelül 45-60 percig tart.

Milyen pénisznagyobbítási módszerek állnak rendelkezésre Törökországban?

Törökországban a pénisznagyobbító műtétek különböző típusai közül választhat a férfi:

Péniszhossz növelő műtét

Ennek az eljárásnak a célja a petyhüdt pénisz hosszának átlagosan 2 cm-rel történő növelése. Nem változtatja meg jelentősen az erekciós pénisz méretét. Ennél a műtétnél az urológus sebész elvágja a felfüggesztő szalagokat, amelyek a péniszt a szeméremcsonthoz rögzítik. Ezután bőrátültetést helyeznek el a pénisz tövénél, ami plusz hosszúságot ad neki.

A pénisz kerületének növelését célzó műtét

Ennek az eljárásnak a célja a pénisz vastagságának növelése nyugalomban és merevedésben egyaránt. Ez egy kis zsírleszívási technikát foglal magában, amelynek során a hasból, a combból vagy a fenékből vesznek le zsírt. Az izolált zsírt olyan technikával tisztítják meg, amely javítja a zsír minőségét, majd a vastagság növelése érdekében a pénisz hosszában elosztják. Sok szakember állítja, hogy a kerület növekedése 1,4 és 4 cm között lehet.

Penumbra

Ennél az eljárásnál egy eszközt helyeznek a pénisz bőre alá, hogy a pénisz hosszabbnak és szélesebbnek tűnjön. Az eszköz egy félhold alakú anyag, amely orvosi minőségű szilikonból készül. Különböző méretekben kapható, és úgy tervezték, hogy illeszkedjen a páciens péniszének alakjához. Az eljárás során a sebész bemetszést ejt a pénisz töve feletti területen, és behelyezi a Penuma eszközt. Ez az eszköz megnyújtja a pénisz bőrét és szöveteit, így a pénisz nagyobbnak és kényelmesebb tapintásúnak tűnik.

Zsírleszívás

Ez egy olyan műtéti eljárás, amelynek során a zsír eltávolítása az alhasi részből akár 2 cm korábban eltemetett péniszméretet is feltár. A felesleges zsír eltávolítása a szeméremtest környékéről a részben eltemetett pénisznek kiemelkedőbb megjelenést kölcsönözhet. Ez az eljárás megoldást jelenthet a nagy hasú férfiak számára. Ha azonban a férfi visszahízik, akkor a szeméremtesti zsír visszatér, és újra ugyanazt a problémát okozhatja.

Milyen alternatív módszerei vannak a pénisznagyobbításnak?

A péniszimplantátum-műtét hatékony alternatív megoldás, de ez inkább a merevedési zavarban szenvedő férfiaknál fordul elő. Ebben az esetben egy mesterséges implantátumot helyeznek a péniszbe, hogy segítsék a férfit az erekció elérésében.

Három fő implantátumtípus létezik: képlékeny/merev, kétrészes felfújható és háromrészes felfújható. Az implantátumok kiválasztása a páciens preferenciáitól, állapotától, általános egészségi állapotától és egyéb tényezőktől függ. A pénisznagyobbító műtétnek vannak nem műtéti alternatívái, például tabletták és kenőcsök, vákuumeszközök, péniszhosszabbítók, valamint nyújtási és mérlegelési technikák.

Mennyi ideig kell Törökországban maradnom?

Atörökországi pénisznagyobbító műtét egy hatékony eljárás, amely sok férfinak segített megoldani péniszméret-problémáit. Maga a műtét körülbelül 45 perctől egy óráig tart. A műtét után még aznap visszatérhet szállodájába, vagy akár éjszakára is maradhat, mivel eltarthat egy ideig, amíg az érzéstelenítő hatása elmúlik.

Egyes pácienseknek akár két éjszakát is a kórházban kell tölteniük, de ez a páciens általános egészségi állapotától és az esetleges komplikációk kockázatától függ. Az orvoscsoport a kórházi tartózkodás alatt figyelemmel kíséri a beteget. A törökországi kozmetikai műtétek esetében a legtöbb beteg legalább 10-14 napot tervez az országban maradni. A tartózkodás alatt a sebész időpontot tűz ki a kezdeti felépülés nyomon követésére.

Milyen a felépülési idő a péniszműtét után?

Általában a betegek egy héten belül visszatérhetnek a munkába, ha olyan irodai munkáról van szó, amely nem jár megerőltető fizikai tevékenységgel. Ha a munka fizikailag megterhelő, a munkába való visszatérés körülbelül két hetet vehet igénybe. A teljes eredmény a műtétet követő három-hat hónapon belül látható.

Körülbelül hat hétig tanácsos kerülni a megerőltető tevékenységeket, például a nehéz súlyok emelését és a testmozgást. A betegeknek azt tanácsolják, hogy körülbelül négy hétig ne létesítsenek szexuális kapcsolatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️