Ginemed

Ginemed Sevilla klinika 1

A Ginemed a MAP / IVF területére specializálódott. Az 1998-ban alapított, ISO 9001:2000 tanúsítvánnyal rendelkező klinika a spanyolországi Sevillában található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Ginemed, Madrid, Spanyolország

A Ginemed egy nőgyógyászatra, szülészetre és asszisztált reprodukcióra szakosodott egészségügyi csoport; több mint 20 éve kombináljuk az orvosi segítségnyújtást a kutatással, ami lehetővé tette számunkra, hogy mind nemzeti, mind nemzetközi szinten referencia-központtá váljunk.

Mivel tudjuk, hogy amikor egy nő úgy dönt, hogy anya lesz, élete egyik legfontosabb döntését hozza meg, és mivel az anyává válás vágya minden fajon, nyelven és távolságon átívelő vágy, nemzetközi részlegünk akkor akar Ön mellett lenni, amikor a legnagyobb szüksége van ránk. Ez tette lehetővé számunkra, hogy referencia-központként működjünk Spanyolországban és külföldön egyaránt.

Mert mindent felhasználunk, amit az orvostudomány, a tudomány és a szívünk nyújtani tud, hogy valóra váltsuk az Ön álmát. Több ezer baba világszerte a legjobb válasz. Egy magasan képzett szakemberekből álló csapat, akik mindent felhasználnak, amit a tudomány és a szívük kínál, hogy elkísérjék Önt ezen az úton.


Klinika specialitása :

MAP / IVF
Spermiumellenes antitest teszt
Mesterséges megtermékenyítés
Asszisztált PMA-keltetés
Embrióátültetés
Oocitafagyasztás
Oocita visszanyerés
Embriófagyasztás
Embrióátültetés
Embrióátültetési kanül
Embrioszkóp
Női termékenységi vizsgálatok
Termékenységi állapotfelmérés
Tüsző ultrahang
Hormonvizsgálat
Hysterosalpingográfia
IVF – In vitro megtermékenyítés
ICSI – Intracitoplazmatikus spermium injekció
IVF konzultáció
MACS – immunmágneses sejtkiválasztás
Petefészek stimuláció
PCT – posztkoitális teszt
PGD – beültetés előtti diagnosztika
Retrográd ejakuláció kezelése
Spermogram
Spermium DNS-fragmentációs teszt
Spermafagyasztás
Tubus katéterezés

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Étterem
TV a szobában


Város: Madrid – Ország: Spanyolország1998-ban alapították
Akkreditáció: ISO 9001:2000 – Beszélt nyelvek: spanyol, angol, francia


A Ginemed áttekintése

Raquel Fdz
Raquel Fdz
12:39 26 Oct 22
A szolgáltatástól el van ragadtatva, a telefonos (melynek menetrendje van...) figyelem a pultnál, Dr. Cuenca asszisztens... kényelmes és megnyugtató érzést kelt, minden kétséget eloszlatnak. Mindent korrekten és érthetően magyaráznak el. Átfogó ellenőrzés a tesztekben és a feltárásban. Kétségtelenül az én nőgyógyászom
Cristina García laguna
Cristina García laguna
20:39 26 May 22
Dr. Salazar nagyszerű szakember, végre 10 év éves társadalombiztosítási szűrések után, és egyre jobban félek attól, hogy milyen károkat okoztak nekem egy egyszerű citológiával, és azt gondolom, hogy ez normális volt, mert ma ennek köszönhetően nőgyógyász rájöttem, hogy egyáltalán nem fáj, ajánlom, mert a kezelés és az, ahogyan mindent megmagyaráz, tényleg kiváló. Az orvos is nagyon barátságos, és a recepciós lány is nagyon kedves.Az egyetlen hátránya, hogy bármit említsek, a várakozási idő, nem mondhatom, hogy ez valami szokásos, mert először járok.
Yurani montoya
Yurani montoya
15:31 24 Aug 23
Imádtam a kezelést, a barátságos, nagyon ajánlott szakembereket
Ana
Ana
08:08 25 Jul 23
Nagyon elégedett a szolgáltatással és a kapott kezeléssel. Emelje ki a klinikán dolgozó orvosok és személyzet professzionalizmusát és közelségét.Egy barátom ajánlotta nekem, és minden bizonnyal teljes siker volt.
Enrique Pelaez
Enrique Pelaez
13:57 21 Jul 23
Kiváló kezelés, professzionalizmus és bizalom. Feleségem örült, hogy Salazar doktor és csapata figyelemmel kísérte a terhességet. A lányok a recepción nagyon határozottak és mindig mindenben segítettek nekünk. Határozottan ajánljuk 100%
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️