Ginefiv

A Ginefiv a MAP / IVF területére specializálódott. Az 1988-ban alapított, tanúsított klinika Madridban, Spanyolországban található. Tekintse meg a vásárlói véleményeket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Ginefiv, Madrid, Spanyolország

Mielőtt termékenységi klinikát választana, hasonlítsa össze ezt az árajánlatot, és fedezze fel a Ginefiv magas minőségét elfogadható áron, teljesen névtelenül és bizalmasan. A Ginefivnél egy új ovodonációs programot kínálunk Önnek blastociszta garanciával.

Egy kiváló sikerességi aránnyal rendelkező kezelést, amelyet úgy terveztünk, hogy minden eddiginél jobban alkalmazkodjon az Ön egyedi esetéhez. A Ginefiv asszisztált reprodukciós klinikán több mint 30 éves tapasztalattal segítünk a meddőségi problémákkal küzdő pároknak, hogy megvalósíthassák álmukat, és szülővé válhassanak.

A mesterséges megtermékenyítés és az in vitro megtermékenyítés legjobb szakembereivel, a legfejlettebb asszisztált reprodukciós technikákkal és magas sikeraránnyal. Azzal az elkötelezettségünkkel, hogy a legújabb fejlesztéseket kínáljuk pácienseinknek, befektetjük a szükséges forrásokat, hogy a reprodukciós orvostudományban a technológia élvonalában maradjunk.

Ennek eredményeképpen minden évben új technikákat kínálunk pácienseinknek, amelyek orvosi csapatunk által bizonyítottan hatékonyak, és lehetővé teszik számukra, hogy minden szükséges diagnosztikai vizsgálatot vagy kezelést elvégezhessenek.


Klinika szakterülete :

MAP / IVF
Spermiumellenes antitest teszt
Mesterséges megtermékenyítés
Asszisztált PMA keltetés
Embrióátültetés
Oocitafagyasztás
Oocita visszanyerés
Embriófagyasztás
Embrióátültetés
Embrióátültetési kanül
Embrioszkóp
Női termékenységi vizsgálatok
Termékenységi állapotfelmérés
Tüsző ultrahang
Hormonvizsgálat
Hysterosalpingográfia
IVF – In vitro megtermékenyítés
ICSI – Intracitoplazmatikus spermium injekció
IVF konzultáció
MACS – immunmágneses sejtkiválasztás
Petefészek stimuláció
PCT – posztkoitális teszt
PGD – beültetés előtti diagnosztika
Retrográd ejakuláció kezelése
Spermogram
Spermium DNS-fragmentációs teszt
Spermafagyasztás
Tubus katéterezés

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Étterem
TV a szobában


Város: Madrid – Ország: Spanyolország – Alapítva: 1988
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): spanyol, angol, francia


Vélemények a Clínica Ginefivről

Milienne Velonkasina
Milienne Velonkasina
19:22 07 Nov 23
Párommal találkozhattunk az orvosi csapattal Franciaországban, és ez már a folyamat kezdetétől megnyugtatott minket. Támogatást és tanácsadást kaptunk a barcelonai folyamat során. Nagy köszönet Veronikának és Aura doktornak, akik nélkül semmi sem jöhetett volna létre. Meghallgatnak és tiszteletben tartanak minden félelmet, amit látunk, és nagyon profi szemmel mondják el véleményüket.A GINEFIV-et ajánljuk, és köszönjük támogatásukat.
Virginia Capella Guerra
Virginia Capella Guerra
16:19 27 Dec 23
Kevesebb, mint egy hónapja van nálunk kislányunk, és szeretnénk megköszönni a Ginefiv csapat professzionalizmusát, empátiáját és szeretetét, különösen Dr. Lyn-nek és minden nővérnek, aki bátorított és elkísért minket a hosszú folyamat során.Bátorítsd azokat a párokat, akik – különösen életkoruk miatt – negatív visszajelzéssel érkeznek, a Ginefivnél reális lehetőségeket adnak, és minden kétséged eloszlik, akár közvetlenül is beszélhetsz az embriológusokkal, akik sok információt adnak a teljes folyamatról. hogy nyugodt maradjon az embriók kiválasztását illetően.Esetünkben 41 éves anyai életkorban érkeztünk, és több eljárás után saját petesejtekkel sikerült teherbe esni, 3 alkalommal volt stimuláció az egészséges embriók megszerzéséhez PGD technikával, erősen ajánlott, bár drágának tűnik, de ez biztosítja, hogy az átvitt embriók genetikailag egészségesek.Ne csüggedjetek, hogy minden bejön, esetünkben a terhesség a harmadik transzfernél történt, 4 embrióból, amit a 3 stimuláció során kaptunk. Nehéz, de türelemmel és a Ginefiv csapatának jó know-how-jával el lehet érni.Reméljük, hogy ez az áttekintés segít egy kicsit közelebb kerülni a babához!
Tan Tan
Tan Tan
12:10 30 Nov 23
Sziasztok, nekik köszönhetően született az első gyermekem. Ez a klinika figyelemre méltó. A hely kifogástalan, a csapat pedig nagyon készséges és profi. Több nyelven beszélnek, és az orvos nagyon jól beszélt franciául. Melegen ajánlom ezt az intézményt. nagyon szépen köszönöm
Fany Chamak
Fany Chamak
21:02 06 Dec 23
Nagyon hálás vagyok a Ginefiv Barcelona csapatának, amiért lehetővé tették, hogy végre anya legyek.Egy nagyszerű csapat, figyelmes, minden lehetőséget kínál Önnek, a saját útja szerint. Minden kérdésre, amit feltettem magamnak, gyorsan megkaptam a választ.Ottlétem alatt meleg fogadtatás volt, a csapat jelen van és megnyugtató.A franciák ne aggódjanak, a csapat egy része tökéletesen beszél franciáulCsak jó emlékeim vannak a klinikával való első kapcsolataimból.Nagyon ajánlom ezt a klinikát minden olyan nőnek, aki anya szeretne lenni.Még egyszer köszönöm 🥰
Laetitia Herault
Laetitia Herault
09:10 11 Jan 24
Nagyon ajánlom ezt a klinikát mindenkinek, aki még mindig tétovázik. Ma kezdtem, terhes vagyok, és nagyon kellemes és profi csapat dolgozott velem. És az a tény, hogy a veled foglalkozó emberek franciául beszélnek, valóban önbizalmat ad. A klinika nagyon kellemes, ahogy a személyzet is. Elég gyorsak a határidők, 1000%-ig ajánlom. Még egyszer köszönöm Ginefivnek ezt a gyönyörű kalandot, amit átélek.
Esther Lopez
Esther Lopez
04:40 08 Jun 23
Egy barátom ajánlására jöttem Ginefivbe. Az in vitro megtermékenyítés volt a legjobb lehetőségünk, és a klinika jó munkájának köszönhetően sikerült is. 4 intenzív hónap volt, szintén kemény, de nagyon jól kísért. Szívemből köszönöm.
Magali Coudeville
Magali Coudeville
15:04 29 Jun 23
Nagyon ajánlom ezt a klinikát, a professzionalizmuson túl jóindulatú, ítélkezés nélküli fogadtatás.A legjobb módon elkísérnek, hogy elérje álmát, hogy szülő legyen.Ma, munkájuknak köszönhetően, elégedett anya vagyok. Ők csodatevők.Nagyon köszönöm, nincs elég erős szó, hogy megköszönjem őket
Ana Bel
Ana Bel
18:23 13 Jul 23
Szuper szuper boldogok vagyunk. A kezelés verhetetlen, dr. Aura egy kedves, mindent úgy magyaráz, ahogy van, anélkül, hogy bármit is szépítene, nagy tapintattal és kedvességgel, de világos dolgokkal, és mit mondjon a nővérekről és az att lányairól. az ügyfélnek és a laboratóriumnak, mind a 10-en vannak, mindig arra figyelnek, hogy jól érezd magad, mindig veled vannak, mindig barátságosak és közel állnak, nagyon örülök, hogy őket választottam, 2 év után sikertelenül , elértük a terhességet az Első IVF-ünkön, 40 évvel és alacsony minőséggel. Nagyon elégedett vagyok, csukott szemmel ajánlom. Nagyon szépen köszönök mindent lányok, legyetek büszkék a munkájukra, mert nagyon nagyra értékeljük ezt a támogatást és melegséget az ilyen kényes pillanatokban. 🥰❤️
Fiona Fissoune
Fiona Fissoune
11:37 26 Aug 23
Nagy örömünkre szolgált a klinika személyzetének fogadtatása, kommunikációja és elérhetősége. Az egész tanfolyam alatt magabiztosnak éreztük magunkat, és minden úgy ment, ahogy reméltük. Ezért csak ajánlani tudjuk a Ginefiv-et. Köszönet mindenért.
Nuria Carreras
Nuria Carreras
16:54 23 Aug 23
Nagyon szoros és hozzáértő csapat!Klinika a 10-ből a betegkövetés és a távoli válaszadás tekintetében. Egyedül mentem, és úgy éreztem, hogy teljesen elkísértek. Imádnivaló és segítőkész személyzet. Kétségtelenül egy klinika, amelyet ajánlok
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️