Dentaire Targa

Targa Fogászati Klinika Marrakech klinika 1

A Dentaire Targa fogászati ellátásra szakosodott. A 2015-ben alapított, minősített klinika Marrakechben, Marokkóban található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek árairól. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Dentaire Targa, Marrakech, Marokkó

A 2015-ben alapított Dentaire Targa a fogászati ellátás minden típusára specializálódott, miközben a legmodernebb technológiai platformot használja a terápiás megoldásokhoz: furnérok, fogászati implantátumok, parodontológia és fogszabályozás.

A klinika tapasztalt orvosokból álló csapatot tömörít, akik minden fogászati eljárást megfizethető áron kínálnak, és szeretettel várják a helyi és nemzetközi pácienseket.


A klinika specialitása :

Fogászati ellátás
Fogászati szkennelés
Fogászati korona
Fogászati burkolatok
Fogászati
Fogászati fehérítés
Fogászati implantátumok
Sinus graft
Fogszabályozó készülék
All-on-4
3D-s fogászati nyomtatás
Koronarekonstrukció
Fogászati konzultáció
Gyökérgyalulás
Fogtisztítás

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wifi
Szállodai foglalás
Idegenvezető
Taxi foglalás
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Internetes konzultáció
Gyógyszertár
Szobatelefon
Rehabilitáció
Fordítási szolgáltatások


Város: Marrakech – Ország: Marokkó – Alapítva: 2015
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): arab, angol, francia


Vélemények a Dentaire Targa-ról

sana bouaouda
sana bouaouda
11:07 18 Aug 23
Nagyon meleg fogadtatás barátságos, de mindenekelőtt nagyon profi légkörrel (nagyon jelenlévő, figyelmes, a pontosság tiszteletben tartása...) Az egész csapat, beleértve a fogászati ​​asszisztenseket és a két fogsebészt is, nagyon hozzáértő, képzett a legújabb technológiák és fogászati ​​gyakorlatok terén. fogászati ​​sebészet és esztétika.Köszönöm mindannyiuknak, hogy befogadtak intézményükbe, és megerősítem munkájuk minőségét, amely nagyon alkalmazkodott a különféle fogászati ​​problémákhoz, amelyekkel kezeltek és kezelnek.Gratulálunk a felszerelés minőségéhez és az alapvető higiéniához is.Köszönöm mégegyszer .
oulasri samia
oulasri samia
15:17 20 Aug 23
Nemrég meglátogattam a Targa fogászati ​​klinikát, ahol a személyzet meleg és barátságos volt az érkezésem pillanatától kezdve, ami azonnal enyhítette aggályaimat. A fogorvos időt szakított arra, hogy elmagyarázza a kezelésem minden lépését, amitől megnyugodtam. A létesítmények modernek és tiszták voltak, kényelmes légkört teremtve. Mindenkinek ajánlom ezt a fogorvosi rendelőt, aki minőségi ellátásra vágyik.
Mouhcine Malzi
Mouhcine Malzi
15:31 19 Aug 23
A klinikán szerzett tapasztalatom felejthetetlen volt, az orvosok nagyon humánusak és mindenekelőtt hozzáértőek a legújabb technikákhoz! Kicsit nehéz volt az esetem, (koronákat és furnérokat csináltam.. végtelenül elégedetten távoztam. Minden tiszta, minden rendben van, minden világos volt az elejétől a végéig. A csapat nagyon figyelmes volt, nagyon ajánlom.
Oualid Idrissi
Oualid Idrissi
15:29 26 Nov 23
milyen szégyen az európai árak és a gambiai szolgáltatások. Nagyon rossz tapasztalat ezzel az orvossal, egy évig szenvedett, és egyáltalán nem jó a munkája, óriási hibát követett el, ami miatt két fogamba került. Csak a pénzre gondol. A fogorvosnál tett látogatásom teljes csalódás volt. Nemcsak a légkörből hiányzott a szakmaiság, de a higiénia is hagyott kívánnivalót maga után. Az érzés, hogy úgy kezelnek, mint egy számot, anélkül, hogy a legkisebb mértékben is figyelembe vették volna az aggodalmamat, felerősítette a kényelmetlenségemet. Úgy tűnt, minden gesztus mechanikusan történik, anélkül, hogy a legcsekélyebb figyelmet fordítottam volna a jólétemre. Ő a valaha látott legrosszabb fogorvos, nem ajánlom. Csak üres szavak és látszat. . . kérlek kerüld el
Léa Rsl
Léa Rsl
13:33 16 Apr 24
Rendkívül drága klinika (amellett, hogy nincs árat közölve a kezelés előtt, vagy nagyon homályos), a kezelés menete nem egyértelmű. A fogorvos ok, miért nem, de a marokkói férjemmel nem megyünk tovább. Szerintem találsz jobb irodát Marrakechben. A klinika csak mutatós, hogy megnyugtassa a nyugatiakat. A férjem kezelésen esett át, vissza kellett hívniuk, hogy elmondják a többit és semmit. Ma a páromnak problémái vannak a kezelést követően. egyáltalán nem ajánlom.
Galatee Bernard
Galatee Bernard
09:12 04 Sep 23
Kiábrándító élmény. Fogászati ​​sürgősségire időpontot kértem. Mivel visszatartott, 40 perccel az időpont előtt hívtam, hogy 10 percet késtem. A kapcsolótábla azt mondja, hogy hívtak, és nem volt probléma. A megbeszélt időpont után 8 perccel érkezem. A klinikán 20 percet kellett várnom a váróban, hogy közöljék velem, hogy a kapcsolótáblájuk nem értesítette őket, és ezért a fogászati ​​probléma és a fájdalom ellenére nem lehet kezelni. Talán egyenesen meg kellett volna mondanod, hogy ez nem lehetséges.Meneküljön a klinikáról, azt tanácsolom! Talán ezért is irányítják ezt a klinikát, mint egy butikot, és hogy Önök nem betegek, hanem vásárlók lesznek...És ha mégis elmész, nyisd ki a szemed a váróban, nem kell 5 percnél tovább, hogy megfejtsd azt a káros légkört, ami az alkalmazottak között uralkodik...Őszintén szólva, van mód arra, hogy hatékonyabb és emberibb központot találjunk, mint egy olyan központot, amely csak a személyes céljaira gondol.ELFUTNI!!!!!!
Hugo Courtois
Hugo Courtois
09:14 22 Aug 23
A klinikával kapcsolatos tapasztalataim rendkívül kiábrándítóak voltak. Egyáltalán nem tisztelik pácienseik idejét. Úgy tűnik, még élvezik is a pazarlást. Felháborító, hogy nyilvánvalóan semmibe veszik az időpontokat, és szokásuk figyelmen kívül hagyni a betegeket. Erősen javaslom, hogy ne vegye igénybe szolgáltatásaikat, ha értékeli az idejét és a józan eszét.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️