Anfa Fertility Center

Anfa Fertility Center Casablanca klinika 1

Az Anfa Fertility Center a MAP / IVF-re specializálódott. Az 1984-ben alapított, ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika a marokkói Casablancában található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Anfa Fertilitási Központ, Casablanca, Marokkó

A Casablanca szívében található Anfa Fertilitási Klinika (AFC) volt az első Marokkóban, amely a reproduktív orvoslásra és technikákra specializálódott. Az ISO 9001-es akkreditációval rendelkező kórház a legmagasabb minőségi és gondozási szabványokat tartja be. Ezért nagyon népszerű a helyi betegek és az orvosturisták körében egyaránt.


A klinika szakterülete :

MAP / IVF
Tüsző ultrahang
Hormonvizsgálat
IVF konzultáció
Spermogram
Reprodukciós orvosi konzultáció
Spermafagyasztás
Asszisztált keltetés MAP
Embriófagyasztás
Embrioszkóp
Embrióátültetés
IVF – In vitro megtermékenyítés
PGD – preimplantációs diagnosztika
Embrióátültetés
Oocitafagyasztás
IMSI – Intracitoplazmatikus spermium injekció
Mesterséges megtermékenyítés
Termékenységi állapotfelmérés

Szolgáltatások

Családi elhelyezés
Repülőjegy-foglalás
Ingyenes Wifi
Szálloda foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Taxi foglalás
Mozgáskorlátozottak számára hozzáférhető szobák
Gyógyszertár
Magánszobák
Rehabilitáció
Élelmezési óvintézkedések
TV a szobában


Város: Casablanca – Ország: Marokkó – Alapítás éve: 1984
Akkreditáció: ISO 9001:2008 – Beszélt nyelv(ek): arab, angol, francia


Vélemények az Anfa Fertilitási Központról

Rma Fan
Rma Fan
21:39 19 Apr 21
Nagyon jó
صناعة الوعي
صناعة الوعي
20:31 02 Sep 19
Nem őszinte. Szakszerűtlen személyzet ( hajar ) olyan durva és tiszteletlen . egyáltalán nem ajánlott
Frank Right
Frank Right
21:11 13 Aug 21
l'afc est une arnaque complète, le personnel est très improfessionnel les infirmières se debatent les dossiers devant les passions. Tout ce dont ellles se soucient, c'est votre argent, et elles ne prennent que de l'argent liquide. Részemről három ciklus FIV medál, hogy ez egy felújított la soi-disant klinika, amely trouve au RDC d'une petite villa. Sachant que l'environnement autour joue un grand role dans le succès de la fiv. M. Sefrioui n'a pas été clair et franc avec nous. Van egy nagyon jó croire-unk, hogy nincs esélye sont élevées alors que lorsque nous avons consulté an autre médecin, he nous a dit que nos esélye sont proches de zero et que cela ne vaut pas la peine d'essayer alors que M.Sefrioui a deci de faire la ponction d'une seule et egyedi éretlen oeuf for pouvoir demander l'ensemble de ses honoraires sachant que la chance de la fertilisé et très minime. Nem kell aggódnia a reklámozástól, az ISO-tanúsítvánnyal rendelkező marketingvideóktól vagy más tömegmédiától vagy közösségi médiától. M. Sefrioui ne nous a montré aucune compassion après l'échec, tout ce qui l'interressait, c'était le piement.Az Anfa IVF Center egyszerűen egy teljes átverés, a személyzet teljesen szakszerűtlen. Csak a pénzed érdekli őket. Csak készpénzben veszik fel a díjat. Három körben végeztek nekem mikroszkopikus injekciót, miközben építési és karbantartási munkákat végeztek az úgynevezett klinikán, amely az egyik villa alatt található, és a legcsekélyebb feltételei sincsenek ilyen műveletek elvégzésére. Tudva, hogy a környező környezet nagy szerepet játszik a mesterséges megtermékenyítés sikerében. Mr. Sefrioui nem volt világos és őszinte velünk. Elhitette velünk, hogy nagyok az esélyeink, és felvette a teljes díját annak ellenére, hogy tudta, hogy egy petesejt megtermékenyítésének nagyon kicsi az esélye. Amikor egy másik orvoshoz fordultunk, azt mondta, hogy esélyünk közel van a nullához, és nem érdemes megpróbálja. Ne tévesszen meg egy ISO-t, marketing hirdetéseket vagy egyéb videókat a közösségi médiában, ez csak egy rossz marketing próbálkozás, Mr. Sefrioui a kudarc után nem tanúsított velünk együttérzést, csak a fizetés érdekelte.
FARID FEDY
FARID FEDY
19:13 01 Feb 21
Jó reggelt kívánokminden pár, aki termékenységre szakosodott klinikát keres, menjen a maga útján, ezt a klinikát egy álembertelen orvos vezeti, nem is köszönti a betegeket, büszke, nem gondoskodik a betegekről, célja a gazdagodás, a pénz és semmi különben nincs utánajárás, szellemklinika, inkább egy bank, ami kirabol titeket, az asszisztenseket, ha nevezhetjük annak, vagy inkább a figyelmetlenség, lenézés munkatársai, az egész csapatnak először magát kell képeznie, jó modor, tisztelet, ill. udvariasság: a kapcsolatok alapja, ezért köszöntöm az orvosokat és az összes európai és amerikai orvosi szakmát.Nem a diplomák a különbségek, hanem a hozzáértés, és mindenekelőtt az ember.A véleményemet minden rendelkezésemre álló eszközzel be tudom bizonyítani, miután átmentünk ezen....átverés...még fél csillagot sem érdemelsz.tanács: gyakorolja magát jó interperszonális készségekre és váltson munkahelyet... az orvostudomány és a hippokratészi eskü ártatlan a tettei miatt
HARAG Anes
HARAG Anes
18:02 11 Aug 23
Omar SEFRIOUI, orvos nagyon „túlértékelt” a médiában megjelent többszörös passzusainak, valamint a bloggerek és influencerek „megvásárolt” támogatásának köszönhetően, hogy sztár legyen...Nincs kommunikáció a betegekkel, hogy elmagyarázza a dolgokat... lenéz téged... mérleget vesz, és hagyja, hogy az asszisztensek vigyázzanak rád... és ugyanazt a protokollt írja elő minden betegnek...Még azt is felkínálja magának, hogy illegálisan eladja neked a kezeléseket, és arra kényszerít, hogy irreális áron szedd az úgynevezett klinikáján árult étrend-kiegészítőket!!!Arra ösztönöz, hogy tegyen lépéseket, és természetesen fizessen anélkül, hogy elvégezte volna a minimális elemzést és ellenőrzést, hogy biztosítsa tette megvalósíthatóságát és növelje a sikerarányt: tehát igen, ő materialista abban, hogy Ön a lehető legnagyobb kísérletet tegye, még akkor is, ha meggyőzték kudarcaikat.Elmentünk egy másik nőgyógyászhoz, és nyilvánvaló a különbség. Sefrioui kabinokban (1,50m x 1,50m) végzi a cselekményeit a minimális higiénia nélkül!!! (Nincs a doboz sterilizálása!!!, nem szellőztetik a helyiséget!!! Az átvitel vakon, ultrahang nélkül történik!!! A csapat nagyon le van borulva... nem is beszélve a többszöri kifizetett konzultációról gondozási lapok: „ingyenes konzultáció”!!!…Én személy szerint nem ajánlom ezt a nőgyógyászt… azonkívül kíváncsi vagyok, hogy egy orvos, aki Isten előtt esküt tett, hogyan gyakorolhat így, és hogy a betegeket vásárlónak vagy akár jószágnak tekinti, bloggereket, influencereket használ fel tevékenységének fokozására!!! És arra is, hogy irodáját szépségszalonná alakítsa át, ahol Botox injekciókat és másokat kínálhat…Egyszóval nem hirdetek senkinek... de Sefrioui az egyik legrosszabb... és ne tévesszen meg az 1. konzultáció...
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️