Prohair Transplant Clinic

Prohair Transplant Clinic Budapest 1. klinika

A Prohair Transplant Clinic hajbeültetésre specializálódott. Az 1992-ben alapított, minősített klinika Budapesten található. Nézze meg a vásárlói véleményeket, előtte/utána fotókat és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Prohair Transplant Clinic, Budapest, Magyarország

A Prohair Transplant Clinic a hajhullás kezelésére specializálódott, mind férfiak, mind nők számára. A szakklinika a haj visszanyerése érdekében follikuláris extrakciós hajátültetést (FUE) és a forradalmi “No Look” hajátültetést kínál. Elkötelezettek a hajhullástól és kopaszságtól szenvedő emberek magas színvonalú hajátültetésének biztosítása iránt.

Dr. Mantse Tamással, a vezető klinikájukkal és hajátültetési szakértőjükkel együtt biztonságos, magas minőségű eljárásokat kínálnak megfizethető áron, természetesnek tűnő eredménnyel, valamint 50 év garanciával, ingyenes kezdeti konzultációval és online konzultációval. A klinika elismert, elhivatott szakorvosokból álló csapattal rendelkezik, akik szívesen fogadják a hazai és külföldi pácienseket.


A klinika specialitása:

Hajbeültetés
Hajbeültetés
Szakállátültetés
Szemöldökátültetés

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Családi szállás
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Internetes konzultáció
Gyógyszertár
Szobatelefon
Széf a szobában
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások


Város: Budapest – Ország: Magyarország – Alapítva: 1992
Akkreditáció: Nincs megadva – Beszélt nyelv(ek): angol, magyar


Professional Hair Implants Clinic értékelése

Zoltán Szabó
Zoltán Szabó
15:34 17 Oct 23
Tiszta, kultúrált hely, kellemes környezet. A személyzetről is csak jót tudok mondani: vizsgálat és a felmérés során nagyon hozzáértőek és segítőkészek, a kérdésekre készségesen és korrekten válaszolnak, partnerként kezelnek. A beavatkozás során a Doktornő nagyon lelkiismeretes, kedves és segítőkész volt, továbbá a műtősök/asszisztensek is amellett hogy professzionálisan végezték a dolgukat, pozitív atmoszférát teremtettek és szintén nyitottak voltak a kérdésekre. Rám nagyon jó benyomást tettek, csak ajánlani tudom a klinikát.
György Saliga
György Saliga
20:32 22 Oct 23
A műtét szombaton és vasárnap volt, mégsem lehetett ezt érezni. Nagyon kedvesen és profin végezték a munkájukat. Az előzetes megbeszélés alapján megállapított mennyiséget precízen osztályozták és számolták. Ha újra a beavatkozás előtt állnék, akkor is őket választanám.
András Nádas
András Nádas
19:01 26 Nov 23
Nagyon profi a hely , a váró meg a mütö is . Dr. Illés Dorottya doktornö nagyon aranyos volt és a két asszisztens hölgy is. Nagyon könnyen zajlottak a dolgok és elégedetten távoztam a beavatkozás után . Már túl vagyok az elsö három héten és várom az eredményeket. Elötte volt egy ismerösöm itt és emiatt is volt bizalmam a cégben (neki is jó dús lett a haja) . Köszönöm mégegyszer
László Takács
László Takács
14:03 10 Dec 23
Sokat vívódtam, hogy belevágjak -e.Egyáltalán nem bántam meg, teljesen elégedett vagyok az eredményel és a folyamattal. Barátságos és kedves emberek, környezet. Biztos vagyok benne hogy megfog változni az életem amire már nagyon régóta vágyok. Minden az én elképzeléseim szerint történt és sok segítséget kaptam a megvalósításban.
Tamás Szekeres
Tamás Szekeres
15:37 08 Dec 23
Köszönöm Rékának Verának és Virágnak a műtétet! Szuper volt minden. Ezen kívül Bíró Gabriellának a rugalmasságot és minden egyebet 🙂 Maximálisan elégedett vagyok a csapattal. Nagyon kedvesek, figyelmesek! Ajánlom őket!!
Adrienn Tarjáni
Adrienn Tarjáni
14:02 27 Jul 23
Köszönjük a precíz munkát. Nagyon barátságos hely, kellemes környezet. Bátran ajánlom mindenkinek.
Vörös Balázs
Vörös Balázs
10:31 02 Aug 23
Mindenki kedves,mosolygós,nagyon segítőkész! Igazán Profi munkát végeznek! Bárkinek merem ajánlani!
Szabolcs Tőkés
Szabolcs Tőkés
15:29 14 Aug 23
A hajmezoterápiára érkeztünk feleségemmel és mind a ketten nagyon meg vagyunk elégedve az eredménnyel. Későbbiekben, ha szükséges, vissza fogunk járni kezelésre.
Dávid Márton
Dávid Márton
10:12 04 May 24
Gyors, profi munka. Második beültetés volt és most már csak sűrítésre jöttem vissza.Nyugodt szívvel ajánlom aki hasonló problémával küzd.
László Gimesi
László Gimesi
09:35 09 Apr 24
A klinikán tapasztaltak példaértékűek számomra. Egy egész napos (8 órás) beavatkozáson vettem részt, melyet Dorottya doktornő és két asszisztense, Viktória és Fruzsina végzett el. Szakmaiságukhoz semmi kétség nem fér! Mind a fogadtatás, mind a műtét közbeni fegyelmezett, de fiatalos, jókedvű hangulat megkönnyítette, sőt feledtette velem, hogy egy műtőben vagyok. A kemény, 8 órás, folyamatos munka ellenére, mosolyogva, kedvesen köszöntek el tőlem. Mindemellett szeretném kiemelni az klinika rendezettségét, tisztaságát is.Nagyon köszönök mindent, természetesen az ajánlott utókezeléseket is itt fogom elvégeztetni!További sikeres munkát kívánok!
Yet Reyre
Yet Reyre
19:41 18 Mar 24
Nagyon kedves, barátságos, fiatalos lendülettel végezték a munkájukat.Teljesen megvagyok elégedve, mindezt úgy gondolom hogy egy korrekt áron.Nem bántam meg, a jövőben biztos hogy vissza térek mezoterapias kezelésre is!
GMBH MATIPRO
GMBH MATIPRO
15:01 16 Mar 24
Elöször is szeretnem kezdeni a szakmai elhivatottsag es a fiatal ambiciozus es profi csapat elkepesztö pozitiv kisugarzasat, amivel olyan atmosferat teremtenek egy müteti beavatkozas helyszinen, amitöl az ember teljesen el tud hatarolodni az összes ezzel kapcsolatos szorongas es a fajdalomtol valo felelemtol. Habar ami, egyaltalan nem is fajdalmas.Ami azonban hatrany, hogy a környezet, amiben dolgoznak, sajnos egyaltalan nem modernizalt, illetve nem praktikus. Kicsi a paciens szoba, ami olyan, mint egy raktar, nincsenek felkeszülve papucsokbol, hogy ne masok utan kelljen hasznalni a felpar teljesen mas meretü labbeliket. A kezeleshez hasznalt agy fejresze egyaltalan nem kenyelmes. Szoval ezekre azert lehetne költeni es nem kerülne az araikhoz kepest olyan nagy összegbe.De, mint az elejen is irtam sokban kompenzalja ezeket a Dora doktornö altal vezetett team hangulata es hozzaallasa.Nagyon köszönöm. Mas kezelest is igenybe fogok venni!
Zs K
Zs K
14:13 15 Mar 24
Kellemes atmoszféra, minden kérdésre válaszolnak. A szakvélemény nem a bevétel-orientáltságot tükrözi, az a benyomás ért hogy a páciens abszolút az igényeinek (és adottságainak) megfelelő szolgáltatást kaphat. 1 napos műtéten voltam, jó hangulatban telt, közben és a műtét után minden úgy történt, történik ahogy arról előre tájékoztattak. Köszönöm az ott dolgozó orvosoknak és asszisztenseknek, különösen Rékának és Ildikónak!Minden okom megvan bízni abban hogy a beültetés utáni mezoterápiával együtt elégedett leszek az eredménnyel.
Tibor Wohlschein
Tibor Wohlschein
19:40 05 Jan 24
Nagyon izgultam a beavatkozás előtt, de utólag azt gondolom, hogy felesleges volt. Az injekció volt kicsit kellemetlen, de a beavatkozás további részéből szinte semmit sem éreztem. A doktornő és az aszisztens nagyon kedves volt a beavatkozás során. Csak ajánlani tudom a Klinikát!
G Szabolcs
G Szabolcs
20:29 13 Jan 24
Köszönöm a gyors időpontot, Dorottya, Veronika, és Viktória szakértelmét, és vidámságát, mely elkísért az egész ott töltött napon át. Az előzeteshez képest még több hajszálat is be lehetett ültetni. Boldogan jöttem el. Szívből ajánlom a Klinikát. 👍
Faanyagvédelme Építmények
Faanyagvédelme Építmények
08:15 27 Jan 24
Nomen est omen / Minden profi volt! Dorottya doktornő és csapata, Viktória és Ildikó asszisztensek: a szakmai precizitás mellett nagyon kellemes, baráti légkört is teremtenek! Köszönöm Nektek🙏! Tetyánának pedig külön köszönöm a nagyon empatikus hozzáállását és szintén baráti hangvételét! Szó szerint egy élmény volt Veletek! Csak így tovább!😎👌Norbi
Tünde Varga
Tünde Varga
16:45 27 Jul 23
Rendkivül segìtőkészek és precìzek,nagy odafigyelézben részesitík spácienseiket. Hálásak vagyunk Halasi Zsuzsa dkktornőnek és Bíró Gabriellának, hogy mindenkor, mindenben fordjlhatunk hozzájuk.
András Dr. Bori
András Dr. Bori
04:26 05 Jul 23
A Klinikáról csakis a legjobbakat tudom mondani. Profi szakembergárdával rendelkeznek, s amikor a páciens igényiről van szó, a türelmük végtelen. Sikerült a fejemen "maradandót alkotniuk", maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Ajánlom minden olyan embernek, aki a kopaszodással kapcsolatos problémákat mindörökre szeretné letudni. Egyébként, garanciát is vállalnak az eredmények tartóssága és véglegessége tekintetében.
Marcell Kovács
Marcell Kovács
22:43 05 Mar 24
5000 hajszál, 997 ezer.1 perccel később: ja, egyébként csak egy hó végi akció keretében. Amúgy 1 millió 350.A weboldalon pedig 1065000.Fő az átláthatóság, és a tervezhetőség
Tamás Dági
Tamás Dági
18:27 27 Jan 24
Nagyon rossz véleményem van a klinikáról. Nem ajánlom senkinek!!! Sok pénzt otthagytam-3 mûtét után rossz eredmény- persze mindent megígértek. Miután a pénzt megkapták, már minden megváltozott. Az orvosom már nem is dolgozott ott, nem akartak velem beszélni sem. Nem profik, ha valami gond akad, elhajtanak.Szép ígéretek- rossz eredmény, kiábrándító bánásmód…Felháborító, garancia nincs, lekezelnek, tönkretették a tarkómon a hajamat… senkinek NEM ajánlom ôket!!!-egy csalódott paciensük-
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️