Hajátültetés Törökországban

hajátültetés Törökország 1
Írta Manuella

Hajátültetést fontolgat Törökországban? Ez a végső útmutató tartalmaz mindent, amit az eljárásról, a gyógyulásról és az isztambuli költségekről tudni kell. Kérjen árajánlatot, és kapja meg a legjobb árat a sikeres törökországi hajbeültetéshez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a hajátültetésről Törökországban, és segít lefoglalni egy műtétet képzett török sebészektől. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a hajátültetés Törökországban?

Törökországban a hajátültetés átlagos költsége 1800 euró, beleértve a szállás- és szállítási költségeket is. Az eljárást helyi érzéstelenítésben végzik, és 6-8 órán át tart. Az isztambuli tartózkodás időtartama 4 nap, kórházi tartózkodás nélkül. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet és a gyógyszereket. A végeredmény 5 hónapon belül látható.

FUT hajátültetés1700 €
FUE hajátültetés1800 €
HID hajátültetés1900 €
Afro hajátültetés2200 €

Hajátültetés Törökországban: A végső útmutató

A férfiak számára a csábítás hatalmas fegyvere, a nők számára pedig a nőiesség biztos jele, a test és a koponya tetején lévő haj koronát alkot. Ez egy olyan korona, amelyet nem veszíthetsz el, legalábbis egy ideig.

Amikor a betegség felemészt bennünket, amikor a hormonok megtréfálnak bennünket, vagy amikor a genetika szeszélyes, néha elveszítjük a hajunkat. A hajhullás apró hullásokkal kezdődik, amíg jelentős veszteséget és teljes kopaszodást nem észlelünk a hajvonal vagy a halánték területén.

Míg egyesek nagyon jól megbirkóznak a hajhullással, mások nehezen látják magukat a tükörben. A tükörkép, amit magukról látnak, a tehetetlenség érzését tükrözi a megállíthatatlan hajhullással szemben.

És amikor bizonyos gyógyszerek, mint például a Litfulo™ (ritlecitinib) vagy a Minoxidil nem vagy már nem használ, van megoldás: hajátültetés.

A cél egyszerű: elkerülni a kopaszodást, és eközben visszanyerni a korábbi hajviseletet. Bár a módszert több országban is alkalmazzák, Törökország továbbra is a hajátültetés paradicsoma.

Isztambul vagy Antalya szívében egyes klinikák a legjobb hajátültetési kezeléseket kínálják forradalmi és rendkívül hatékony technológiákkal. Az isztambuli vagy antalyai hajátültetések biztosan elnyerik az Ön tetszését.

Készen áll egy hajátültetésre Törökországban ? Itt vagyunk!

Pácienseink előtte és utána fotói

Minden, amit a törökországi hajátültetésről tudni kell

A hajhullás gyakran a komplexus szinonimája, és bármely életkorban előfordulhat mind a férfiaknál, mind a nőknél. Számos tényezőhöz kapcsolódik, és számos lehetséges oka van, ezért sokféleképpen lehet rá hivatkozni:

  • Kalvitia ha örökletes ;
  • Androgén alopecia, amikor androgén hormonok ;
  • Pelade (alopecia areata), ha az autoimmun betegség következménye;
  • Skarcos alopecia, amikor a veszteség a fejbőr sérüléséből ered;
  • Traction alopecia a túl szoros frizurát követően (lófarok, fonott haj, szoros copfok, copf stb.).

A hajhullással nehéz együtt élni, amelyet tápanyaghiány (vas, cink, szelén) és a súlyos orvosi kezelések okoznak. A pajzsmirigyproblémák pedig megzavarhatják a haj megújulási ciklusát.

Míg a hiányt étrend-kiegészítővel lehet korrigálni, sok esetben a kopaszodás vagy az alopecia visszafordíthatatlan lehet.

photo avant et apres d'une greffe de cheveux
hajátültetés előtti és utáni fotók

Azt mondják, hogy “boldogságot nem lehet vásárolni, de egy jó hajkezelést igen”  ” ! A hajátültetés a esztétikai sebészet egyik technikája, amelynek célja a haj pótlása. És sok esetben a haj és a fejbőr visszaszerzése boldoggá tesz ! Ha a haj boldoggá tette Önt, ebben az esetben megvásárolható.

Isztambulban a hajbeültetések a legjobb áron kaphatók. A turisztikai látványosságok és a Boszporusz partjának szépsége mellett sok páciens ezért választja ezt a célállomást. Mielőtt azonban elindulna a hajbeültetés Törökországban keresésére, egy rövid áttekintés erről a műtétről.

Olvassa el a Hajátültetés a sztárok körében című cikkünket.

Mi az a hajátültetés?

A hajbeültetés néven is ismert hajbeültetés során a koponya tetejéről vesznek graftokat, majd beültetik azokat a kopasz fejrészbe. Ezek a graftként ismert egységek 2-4 hajszálból állnak. Általában a hátsó koronából veszik őket, ahol a haj szinte soha nem hullik ki.

A nem invazív kozmetikai sebészet egyik módszere, a hajátültetés bizonyul a legjobb megoldásnak az alopecia korrigálására. Jól látható eredményekkel segít helyreállítani az elveszett sűrűséget.

Az ápolást és kezelést követően a hosszan tartó növekedés valódi, végleges hajat eredményez. A kezelések ragaszkodása azt jelenti, hogy a hajad olyan sűrű lesz, mint korábban. Ez az eljárás férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

Simulation greffe de cheveux pour femme
Simulation greffe de cheveux pour femme

A hajátültetéssel búcsút mondhat a parókának, a volumennövelőnek, a fejkendőnek, a komplexusnak és a csökkent önbecsülésnek. Üdvözölje új szemmel önmagát azzal, hogy valóra váltja álmát a Rapunzel-stílusú hajról. Miután alkalmazta a megadott kezeléseket és ápolást, a hajhullás többé nem lesz rémálom.

Hajátültetés nőknek

Egy ISHRS tanulmány szerint a női alopecia 5-ből 1 nőt érint, és általában az öregedés, betegség vagy a menopauza utáni hormonális változások okozzák. A nőknél a haj elvékonyodása tapasztalható. A probléma orvoslására egyes nők parókát vagy hajhosszabbítást választanak, vagy női hajátültetést végeztetnek.

Hajátültetés férfiaknak

A férfi hajhullás 5-ből 4 férfit érint, melynek oka, hogy 50 éves korukra jelentősen elvékonyodik a hajuk. Néhány férfi már 21 éves kora előtt elkezdi elveszíteni a haját. Ez egy genetikai tulajdonság eredménye, amely a szülőktől származik.

Tracé de la ligne de la greffe capillaire par le chirurgien
A hajbeültetés vonalának megrajzolása a sebész által

További okok lehetnek bizonyos gyógyszerek, túlzott A-vitamin- vagy fehérjehiány. Betegség vagy stressz hirtelen és súlyos hajhulláshoz, úgynevezett telogen effluviumhoz vezethet.

Mikor érdemes megfontolni a hajátültetést?

A törökországi hajátültetés akkor ajánlott, ha masszív hajsűrűségvesztés figyelhető meg. Ehhez hozzáadható az ezzel járó pszichológiai szempont, amely sok esetben meghatározza a hajátültetés lehetőségét.

A korai kopaszodás vagy alopecia valódi komplexushoz vagy nyugtalanság érzéséhez vezethet a szenvedőnél. Egészen az önbizalom elvesztéséig.

A hajátültetés nem csak a teljesen kopaszok számára ajánlott; a hajvastagságot kereső vékony hajszálak vagy a hajvonal alacsonyítása esetén is megfontolandó. Bár 18 éves kortól elérhető, 30-40 éves korban, amikor a hormonális aktivitás már stabilizálódott, még mindig ajánlott.

Prélèvement de la zone donneuse et greffe sur la zone receveuse
A donor terület eltávolítása és a recipiens területre történő átültetés.

Elővigyázatosságból hajátültetés csak egészséges személyen és fejbőrön végezhető. Mivel sebészeti eljárásról van szó, a hajátültetéshez ismerni kell minden olyan korábbi betegséget és kórt, amely megnehezítheti a beavatkozást.

Ezt a paramétert az Ön törökországi plasztikai sebésze fogja közelebbről megvizsgálni, amint Ön a konzultációs asztalra kerül.

Végül, de nem utolsósorban, a hajátültetés csak azok számára jöhet szóba, akiknek a koponyája nem teljesen kopasz. Figyelembe veszik a kopaszodás vagy az alopecia mértékét, valamint a hajhullás előrehaladását. A kopaszságnak teljesen stabilizálódnia kell, mielőtt az átültetéshez folyamodnánk.

Rue Istiklal à Istanbul
Istiklal utca Isztambulban

Ez a térfogat és a sűrűség további kiegyensúlyozatlanságához vezethet. És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a graftokat a koponya hátsó részéből veszik. A donorterület kapacitása és minősége továbbra is lényeges kritérium a hajbeültetés megfontolásakor.

Csak egy hajdiagnosztika dönthet a hajátültetés lehetőségéről.

Mikor NEM érdemes hajátültetést végeztetni?

A következő esetekben nem ajánlott a hajátültetés Törökországban:

  • Stabilizálatlan hajhullás
  • Fejbőr sebek és hólyagok
  • Pajzsmirigybetegség és autoimmun betegségek
  • Fejbőr vagy bőrfájdalom
  • 25 év alattiak
  • Hemofíliás betegek
  • Túl kicsi a donor területe
  • Ha a Norwood-skála 7. szakaszában van.
Schéma de l'échelle de Norwood de la calvitie
Norwood kopaszsági skála diagram

Mi a megfelelő életkor a hajátültetéshez?

A valóságban nem létezik alsó korhatár a hajátültetéshez. Ennek ellenére a fiatal korban végzett hajátültetésnek vannak bizonyos kockázatai. Sokan a 20-as éveikben azonnal ráugranak a hajátültetésre, mert jól akarnak kinézni. De a mostani jó megjelenésnek később negatív hatása is lehet.

Mennyi ideig tart a hajátültetés? Állandó?

A hajátültetés élettartama tartós lehet. A hajátültetés során a graftokat a fej olyan területéről veszik, ahol genetikailag arra vannak programozva, hogy tovább nőjenek. Az átültetett hajhagymák még a fejbőr kopasz területére történő beültetés után is megőrzik eredetük jellemzőit, és élethosszig tovább nőnek.

Résultat du crâne après la greffe capillaire
A koponya eredménye a hajátültetés után

Ez azt jelenti, hogy a megfelelő sebész és a megfelelő nyomon követés mellett a FUE, FUT vagy DHI hajátültetés egy életen át tarthat.

Hajátültetés és etnikai különbségek

A hajátültetés a kaukázusiaknak szól. Célja továbbá minden etnikai csoportnak, például Az ázsiaiaknakAfrikaiaknak és Közel-Keletieknek. Ez az úgynevezett etnikai hajátültetés.

A kaukázusiaknak általában ovális hajszálaik vannak. Az ázsiai haj inkább kerek és lapos. Az afrikai haj göndör és göndör.

A hajhullásban szenvedő afrikaiak kiváló jelöltek egy Afro hajátültetés Törökországban számára, hajuk különleges tulajdonságai miatt. A fekete haj göndör, göndör formája meglehetősen nagy előnyt jelent az afrikai származású pácienseknek.

couple amoureux avec un homme sans cheveux
Pár szerelmes egy haj nélküli férfiba

Ez a csodálatos “göndörség” nagyobb sűrűség benyomását kelti, így kevesebb hajátültetésre van szükség a látható eredmények eléréséhez.

Megjegyzendő, hogy az iszlám vallásban a hajátültetés nem haram. Ez halal, és ezért elfogadott mert célja egy hiba eltávolítása.

Milyen különböző hajátültetési technikák vannak Törökországban?

A tudományos fejlődésnek köszönhetően a hajátültetés sikeresebbé és könnyebbé vált. Míg a hajátültetéseket kézzel, hajszálról hajszálra kellett elvégezni, ma már olyan robottechnikák állnak rendelkezésünkre, amelyek lehetővé teszik a műtét rekordidő alatt történő elvégzését. Az eredmények pedig rendkívüliek.

A mai napig három hajátültetési technika elterjedt és a sebészek által nagyra értékelt: a FUT, a FUE és a DHI.

Hajátültetés előtt és után fotó

A három technika közötti különbségek az eltávolítás és az átültetés módszerében, valamint a használt eszközökben rejlenek. Vessünk egy pillantást erre a három technikára:

FUT hajátültetés

A FUT-technika a hajátültetés módszere, amely során a nyak tövéből vesznek egy csíkot a fejbőrből, és azt összevarrják. Egy heg keletkezhet, de ez olyan finom és egyenes vonalú lesz, hogy a haj visszanövése után észrevehetetlen lesz.

A graftokat ezután mikroszkóp alatt távolítja el a sebész, hogy elkerülje a tüszők sérülését. A graftokat ezután három-négy hajszálat tartalmazó mikrograftokra vágják.

Résultat avant et après la greffe de cheveux
Eredmények hajátültetés előtt és után

Itt az ideje, hogy a befogadó területen graftokat alkalmazzunk. A terület előkészítéséhez minimális bemetszések készülnek, amelyeknek egy adott tengelyt kell követniük a természetes eredmény érdekében. A hajszálakat a bemetszésekbe helyezik be, ez a folyamat 4 és 5 óra között tarthat, de akár egyetlen nap alatt is elvégezhető.

A FUT 1000 és 4000 hajszál közötti megvalósítást tesz lehetővé. Az átültetés után 2-3 héttel kéreg képződhet és lehullhat. A hajhullás elleni kezelés erősen ajánlott.

schéma pour comprendre la différence entre la greffe FUE et FUT
Ábra, amely segít megérteni a FUE és FUT transzplantáció közötti különbséget

FUE hajátültetés

A FUE a Follicular Unit Extraction során a hajhagymákat a tarkó egy részéből vonják ki. Itt ahelyett, hogy a teljes fejbőrből vennének egy csíkot, a tüszőket egyenként vonják ki a donorterületről egy mikropunch nevű eszközzel.  A tüszőkhöz való könnyebb hozzáférés érdekében a sebész megfontolhatja a donorterület leborotválását.

A klinikától függően a FUE transzplantáció automatikusan is elvégezhető. Egyes sebészek robotot vagy gépet használnak, hogy a hajhagymákat könnyebben és gyorsabban kivegyék a donorterületről. Itt is szükség van a technika elsajátítására a szőrtüszők sérülésének elkerülése és a minőségi graftok elérése érdekében.

A graftok beültetésének technikája a kopasz területre ugyanaz, mint a FUT esetében. A sebész acél- vagy zafírpengés elektromos mikropunccsal bemetszéseket ejt, hogy a hajat egyenként beültesse a fejbőrbe.

Photo avant et après une greffe de cheveux en Turquie
Fotó a hajátültetés előtt és után Törökországban

FUE-Saphir hajátültetés

A FUE hajátültetéseknél hallhat a FUE-Sapphire-ről. Ez az elnevezés a bemetszések elvégzéséhez használt technikára utal. A FUE-Sapphire esetében a donor területén a bemetszések létrehozásához használt penge acélpenge helyett zafírkőből készül.

A zafírkőpenge puha és egészséges, de csökkenti a fertőzésveszélyt és hozzájárul a gyorsabb gyógyuláshoz. A zafírpengék emellett aprólékosabb munkát tesznek lehetővé, és optimalizálják a graft sikerét.

Ez a módszer messze a legbiztonságosabb a sikeres és kockázatmentes FUE transzplantációhoz. A zafírkő penge a legmegfelelőbb eszköz a hajátültetésnek a legjobb egészségügyi körülmények között és a páciens számára a legnagyobb kényelemmel történő elvégzéséhez.

Simulation de l'abaissement de la ligne frontale chez la femme
A homlokvonal csökkenésének szimulációja nőknél

DHI hajátültetés

A DHI vagy Direct Hair Implantation hajbeültetés egy forradalmi módszer. Ez a 2020 óta divatos technika a FUE-ból származik. Nagyon gyorsan kivitelezhető, szinte egyidejű implantátumkivonással. Egy HDI hajátültetés 2 és 3 óra között tart, a sebész szakértelmétől függően.

A HID hajátültetés során a hajhagymákat DHI-tollal távolítják el a donor területéről. Ez injekciós tű nélkül helyi érzéstelenítést küld.

Egyenként távolítja el a szőrszálakat. A sebész az eltávolított hajat közvetlenül a kopaszodó területre ülteti be ugyanezzel a tollal, anélkül, hogy bemetszéseket kellene ejtenie. Ez azért van így, mert maga a toll zafír mikropengékkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a beültetést.

Photos avant et après une greffe DHI en Turquie
Előtte és utána képek egy törökországi DHI transzplantációról

Ez csökkenti a foghúzás és a beültetés közötti időt, és gyors gyógyulást tesz lehetővé. Ennek eredményeképpen a graft kevesebb ideig marad a testen kívül, így biztonságosabb és egészségesebb a használata.

Ráadásul a donorterület gyorsabban gyógyul, és a bemetszések sem maradnak sokáig nyitva. A DHI mikroszafír módszer a legjobb technika, amelyet az egészséges és gyors hajátültetéshez válasszon. Mi több, kényelmet és kevesebb kényszert biztosít mind a páciens, mind a sebész számára.

A sebészhez való találkozáskor kiválaszthatja azt a technikát, amelyik a legkényelmesebb Önnek. Vegye figyelembe, hogy a DHI-technika továbbra is a végső módszer. A végső döntést azonban a hajdiagnosztika után a kezelőorvos hozhatja meg.

PRP kezelés

A Platelet Rich Plasma kezelés olyan kezelésre utal, amely vérlemezkékben, hormonokban, leukocitákban és citokinben gazdag plazmát használ. Maga a PRP kezelés nem hajátültetési technika.

Traitement PRP et purification du sang
PRP kezelés és vértisztítás

De ez az egyik olyan kezelés, amelyet hajátültetés után kaphat. Garantálja a hajátültetés utáni sikert. Ez azt jelenti, hogy ez egy mesterséges kozmetikai műtét, amely klinikai eljárást igényel.

Ehhez a sebész vért vesz a pácienstől. A vért ezután egy centrifugába helyezi, hogy a PRP-t elválassza a többi vérkomponensektől. A PRP-vért ezután egy mikrotűző eszközzel a páciens fejbőrébe fecskendezik.

Ennek a technikának a célja a vérkeringés javítása és a hajciklus megújulása. hajbeültetés után ajánlott, mivel több mint kielégítő eredményt biztosít a hajműtétből. A PRP kezelés körülbelül 45 percig tart.

Hogyan működik a hajátültetés Törökországban?

A törökországi hajátültetés a kapcsolatfelvételt követően azonnal elkezdődhet. Szigorú, jól bevált protokollunk van, hogy maximalizáljuk a siker esélyét. A kezelés akár 6-12 hónapig is eltarthat a transzplantáció után, mivel biztosítjuk a műtét utáni utókövetést.

Hajdiagnózis

A kozmetikai sebésszel való első kapcsolatfelvétel egy konzultációból és hajdiagnózisból áll. Ezért nem kell Törökországba utaznia.

Az első konzultáció online is elvégezhető. Ez a haj állapotfelméréséből és diagnózisból áll. A HIV-fertőzöttek jogosultak erre a műtétre.

Simulation de la réduction du front chez la femme
A homlokredukció szimulációja nőknél.

Mivel minden páciens egyedi, így a hajszerkezetük és a hajtípusuk is. A kezdeti konzultáció során a szakember az Ön által előzetesen elküldött fényképek alapján értékelést készít Önnek.

A hajelemzésen kívül az orvos az Ön egészségi állapotának értékelését is elvégzi. Lehet, hogy vérvizsgálatot kér Öntől. Ezek eredményei irányadóak az orvosi véleményt követően, de a hajátültetéssel járó megfelelő kezelés folytatásához is.

Az első találkozó a hajsebésszel a legfontosabb alkalom, hogy többet tudjon meg a törökországi hajátültetésekről: alkalmazott technika, tartózkodási idő, kezelés időtartama, műtét utáni nyomon követés. Az orvos minden kérdésére válaszol.

Az első konzultáció Törökországban

Az első isztambuli konzultáció az orvosi fázisba lép. Ez a klinikán belüli konzultáció elemzi az Ön fejbőrét, valamint hajának rugalmasságát és sűrűségét.

Bilan capillaire avec un scanner
Hajvizsgálat szkennerrel

A kezdeti klinikai vizsgálat meghatározza a szükséges graftok számát és a fejbőrének legmegfelelőbb hajátültetési módszert is. Ekkor határozza meg az orvos a donorterületet, a graftok minőségét és a szükséges graftok számát is.

A klinikai konzultáció és a transzplantáció között Isztambul metropolisza is inspirálhatja Önt. Itt az ideje, hogy lazítson, és búcsút mondjon annak a kopasz fejnek, amely miatt már régóta elveszítette önbizalmát.

Egy randi az új hajaddal

Itt a várva várt pillanat, hogy hajbeültetést kapjon. A klinikán egy szakemberekből álló csapat fogadja Önt, akik nagy gondot fordítanak Önre. Az orvosi és pszichológiai támogatás különösen fontos ebben a fázisban.

diagnostic capillaire chez la femme
Hajdiagnózis nőknél

A munkamenet időtartama

Maga a hajátültetés helyi érzéstelenítésben történik. A kezelés a graftok számától és a választott technikától függően 5 és 8 óra között lehet. Egyetlen kezelés során akár 4000 graft is elkészíthető.

A graftok beültetésekor a legjobb, ha nem tartunk szünetet. Ez a graftok minőségének és egészségének megőrzése érdekében történik, tekintettel arra, hogy azok érzékenyek. Minél többet érintkeznek a levegővel, annál szennyezettebbé válnak.

séance d'une greffe capillaire
Hajátültetés munkamenet

Transzplantációs eljárás

Az átültetés során gondosan meg kell vizsgálni a bemetszések területét és szögét. Így a visszanövés a haj természetes irányát követi. Ez a döntő fontosságú szakasz a sebész szakértelmén múlik, és meghatározza a hajátültetés sikerét vagy sikertelenségét.

Helyi érzéstelenítésben a hajátültetés fájdalommentes művelet. Amikor az érzéstelenítő hatása elmúlik, enyhe bizsergést érezhet a fejbőrében. Ez azonban csak néhány óráig tart, amíg a fejbőr gyógyul.

Ha a micro DHI Saphir és a FUE technika mellett dönt, a gyógyulási idő nem tart tovább 24 óránál. Mi több, a hegek sem lesznek láthatóak ezzel a technikával.

implant de greffon par la méthode DHI
Graft beültetése a DHI módszerrel

A hajátültetés során fennállhat a vérzés vagy a hajhagymák károsodásának kockázata. Minden a sebész szakértelmétől, de a műtét során nyújtott szolgáltatások és gondoskodás minőségétől is függ.

A műtét után

Miután a graftok a hajához kapcsolódtak, egy nyugalmi fázis következik. Ebben a fázisban csak az orvos által javasolt kezeléseket és termékeket szabad alkalmazni a fejbőrén (krémek, krémek, gyógyszerek). Az első sampont a műtétet követő 24 óráig nem szabad használni.

A gyógyulási fázisban a véráramlás és az ödéma kialakulásának elkerülése érdekében nem ajánlatos a fejet leengedni. Ez károsíthatja a beültetett tüszőket, amelyek még törékenyek. A napozás szintén nem ajánlott. Ha élvezni szeretné a friss isztambuli levegőt, mindenképpen viseljen kalapot.

soins des cheveux avec vitamines
Hajápolás vitaminokkal

Ajánlatos fájdalomcsillapítót szedni. Este ülve, felemelt törzzsel aludjon. Használjon puha párnát a nyakának alátámasztására.

2 nap múlva újabb klinikai időpontot kap, hogy megnézzük, sikeres volt-e a beültetés. Az orvos a fejbőrének állapota alapján fogja megítélni a graft sikerét. Bár még túl korai lenne végleges ítéletet mondani. Kérjük, a következő 7 napban tartsa be az utasításokat és óvintézkedéseket.

Az ellátás az elkövetkező hónapokban folytatódik, a klinikán 6-12 hónap múlva sor kerül ellenőrző vizsgálatokra. Egy külön erre a célra létrehozott utókezelő csoport biztosítja, hogy a műtét utáni ápolás megfelelően történik, és hogy a hajgraftok egészségesek legyenek.

check up du chirurgien poendant la greffe de cheveux
Sebészi ellenőrzés a hajátültetés során

Az első eredmények

A beültetés után 3-6 héttel a graftok 80%-a kihullik. Ne essen pánikba, ez a lehullás hatás elkerülhetetlen. De azt jelenti, hogy a graftok meggyökeresedtek. Ezért új hajszálakat fognak létrehozni, amelyek 3-4 hónapon belül láthatóvá válnak.

12 hónap elteltével az eredmények annyira láthatóak lesznek, hogy az androgenetikus alopecia vagy kopaszodás epizódja már nem lesz több, mint egy rémálom az Ön számára.

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A hajátültetés során ritka veszélyek léphetnek fel:

  • Látható hegek ;
  • Idegkárosodás ;
  • A szőrtüszők gyulladása ;
  • Érzésvesztés a koponyában;
  • A szőrtüszők gyulladása ;
  • Ritkás donorterület.
Jelentés a törökországi hajátültetésekről

Ezért érdemes megbízni bennünk, hogy megfelelően válassza ki a sebészét Isztambulban, és egy elismert és tapasztalt szakembert válasszon.

Az iszlámban a hajátültetés halalnak és elfogadhatónak számít, amennyiben hiba kijavítására használják. Ezért nem haram.

A mozgáskorlátozottak utazásának megkönnyítése érdekében kérésre kerekesszéket is bérelhetnek.

A törökországi hajátültetést követően teendő óvintézkedések

Mint minden műtét után, a haj egészségének megőrzése érdekében elengedhetetlen néhány óvintézkedés megtétele. A követelmények között :

  • Egészséges, kiegyensúlyozott étrend, amely tartalmazza a haj növekedéséhez és erősítéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat.
  • Élelmiszer-kiegészítők a hiányosságok elkerülése érdekében
  • Fordítson különös figyelmet a hajápoló termékek (sampon, maszk stb.) kiválasztására. Vigyázzon az illóolajokkal és a túl szoros frizurákkal, amelyek miatt elveszítheti a hajátültetést. Orvosa minden esetben fel fogja írni az Ön számára megfelelő ápolást és termékeket.
  • Viseljen kalapot vagy más védőfelszerelést, ha a napon vagy a hidegben, a medencében vagy a tengerben tartózkodik.
  • A műtétet követő 6 hónapig tilos a hajnyírógépek használata.
Simulation photo avant et apres la greffe de cheveux
Fotószimuláció hajátültetés előtt és után

Hogyan készüljek fel a törökországi hajátültetésre?

Már évek óta sok páciens választja a világ minden tájáról a Törökországot hajsebészeti beavatkozásokra.

Az orvosok szakértelme, a technikák megbízhatósága és a kedvezményes árak teszik Törökországot a hajátültetések választott célpontjává. A páciensek az európai árak háromszorosát kitevő csomagokra és 5 csillagos ellátásra számíthatnak.

De ennél is több, hogy több ügyfelet vonzzon. Az ország praktikus és kényelmes üdülési csomagokat dolgozott ki. Az All-Inclusive csomagok tartalmazzák a szállást, az étkezést és a különböző helyszíni szolgáltatásokat, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyék a törökországi tartózkodást.

Illustration all inclusive pour les voyageurs médicaux

Klinika és sebész kiválasztása Törökországban

Az első lépés az, hogy gondosan válassza ki a törökországi klinikát és a hajsebészt, hogy elkerülje az elfuserált hajbeültetést. A rengeteg lehetőség mellett elveszettnek érezheti magát. Ahhoz, hogy biztosan a legjobb döntést hozza meg, bízzon bennünk, és lépjen kapcsolatba velünk.

Mindenekelőtt bízzon a klinika és a sebész szakértelmében, hírnevében és sikerében. A hajátültetés sikere a sebészen múlik, ezért érdemes a legjobbat választani egy ilyen kényes műtéthez.

Ne feledje, hogy a hajátültetés visszafordíthatatlan, és hogy a fejbőre érzékeny. Nem bízhatja akárkire.

Hall de Natural Clinic à Istanbul
Egy isztambuli esztétikai klinika csarnoka

Ne habozzon, gyűjtsön véleményeket, beszámolókat és minél több információt az isztambuli vagy antalyai hajbeültetésről. Az internet és a közösségi hálózatok az információk bányái.

A legjobb hajátültetési klinikák Isztambulban

Partnerklinikáink a legjobb hajátültetési klinikák Törökországban. Isztambul szívében, egy nagyon tiszta, kényelmes és biztonságos helyen, meleg és barátságos légkörrel várjuk Önt, amelyet csapatunk biztosít.

A sebészek híresek a készségeikről és az összes hajátültetési technika mesterfogásáról. Több évtizedes tapasztalatukkal, mint Serkan Aygin sebész, ők is híresek jóindulatukról és a páciensek iránti elérhetőségükről.

Trois chirurgiens plasticiens
Három plasztikai sebész

Profi csapatunk a legjobb ellátást és kezelést nyújtja a kezdeti kapcsolatfelvételtől a műtét utáni nyomon követésig. A hajátültetés nálunk kényelmes, biztonságos és megnyugtató.

A nyelvi akadályok elhárítására fordítók állnak rendelkezésre. All-inclusive hajátültetési csomagokat kínálunk: repülőjegy, taxi, szálloda, műtét, gyógyszeres kezelés.

Felkészülés az utazásra

Miután kiválasztotta a klinikát, készüljön fel az utazásra. Sok esetben a klinikák All-Inclusive csomagokat kínálnak. Ezek a műtéten kívül tartalmazzák a szállítást, a repülőjegyeket, a szállást, az étkeztetést, sőt a helyszíni szolgáltatásokat és tevékenységeket is. Önnek már csak az útlevelét és a tartózkodási vízumát kell elkészítenie (a klinika ebben a lépésben is segítséget nyújt).

Centre commercial Torun Center à Istanbul
Torun Center bevásárlóközpont Isztambulban

Az isztambuli tartózkodás időtartama

A tartózkodás a hajátültetéshez Isztambulban vagy Antalyában körülbelül 6-7 napig tart. Ez a becsült idő a legjobb körülmények között történő átültetés elvégzéséhez szükséges. A klinikán való tartózkodás csak maximum 2 napig tart, a fennmaradó időt pedig kihasználhatja Isztambul és ezeregy éjszakájának felfedezésére.

Semmi sem akadályozza meg azonban, hogy meghosszabbítsa gyógyászati tartózkodását, és élvezze Törökországot.

Mennyibe kerül a hajátültetés Törökországban?

A végső kérdés! És az, ami több százezer pácienst arra késztet, hogy Törökországban hajátültetést válasszon, az a műtét költsége. A hajműtét költsége a Boszporusz partján akár 70%-kal is olcsóbb lehet, mint Európában.

coordinatrice à Istanbul
Koordinátor Isztambulban

Isztambulban a hajátültetésért 1700 és 2500 euró közötti összeget kell fizetni. Ez az ár azonban az alkalmazott technikától, a módosítás összetettségétől és a sebész hírnevétől függően változik. Pontos árért és Isztambul legjobb plasztikai sebészének véleményéért kérjen személyre szabott árajánlatot.


Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk Önnek a sikeres hajátültetésben, ráadásul csökkentett áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart egy hajátültetés Törökországban?

A törökországi hajbeültetés során beültetett haj ugyanolyan élettartamú, mint a donor területen lévő haj. Megőrzik növekedési ciklusukat is. Ez azt jelenti, hogy az eredmények tartósak. A kezelés után tehát biztonságban lesz a kopaszodástól.

A hajátültetés 18 éves kor felett ajánlott, bár a legjobb eredményeket általában 35 és 40 éves kor között érik el, amikor a hajhullás stabilizálódik.

La greffe de cheveux est un acte chirurgical mineur qui se réalise sous anesthésie locale. Pendant l’opération, il est possible de ressentir un peu de douleur notamment pendant l’extraction des follicules et la pose des implants. Mais la douleur est à un niveau raisonnable.

Törökország kétségtelenül a legjobb hely a hajátültetésre. Ez az ország híres az ellátás minőségéről, a műtétek megfizethetőségéről és mindenekelőtt a sebészek hozzáértéséről. Képzett és tapasztalt szakemberek.

A transzplantált haj egy veszteséges szakaszon megy keresztül. Ez a fázis normális, és az átültetés után 3 héttel következik be. Ezt a hajhullást “transzplantáció utáni sokknak” nevezik. A beültetett haj ezután visszanő és visszatér a normál növekedési ciklusához.

A törökországi hajátültetéshez 6-7 napot kell maradnia. Ez azt jelenti, hogy csak két napot kell a klinikán maradnia. A fennmaradó időt szabadon töltheti Isztambul csodálatos városának felfedezésére.

Törökországban a hajátültetés árai gyakran alacsonyabbak, mint Európában. Törökországban a megélhetési költségek alacsonyabbak, mint a nyugati országokban. A személyzeti és működési költségek alacsonyabbak. A hajátültetési klinikák nagyon magas koncentrációja miatt alacsonyabbak az árak.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️